Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa maşallah cnm
Sağlıkla gelsn.. Sağlıkla büyüt
Sen hangi marka araba aldn? Kaç km yakıo

Ben de intten aldim bu duzenleyicileri, sonra anam cok iyiymis deyip kendim kullanıp bebege yine aldim canim granuller camasirda cok kalinti birakiyormus, bir arastir istersen, ben de bastan onu dusundm ama sonradan vazgeçtim.

Yaaa maşallah cnm
Sağlıkla gelsn.. Sağlıkla büyüt
Sen hangi marka araba aldn? Kaç km yakıo
Teşekkür ederim canısı amin inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getirir büyütürüz Biz araba almadık babaannesi alcakmış ilk etapta lazım olmayacağından acelede ettirmiyorum :) dayler ve neal ile bunun tartışmasına girmicem bizim araba var onla gideriz hastaneye sağlık ocağına her yer yakın zaten.bize ilkbahara anca lazım olur o da bir yere gezmeye gidersek içinde yatırmak için.

Ben de intten aldim bu duzenleyicileri, sonra anam cok iyiymis deyip kendim kullanıp bebege yine aldim canim granuller camasirda cok kalinti birakiyormus, bir arastir istersen, ben de bastan onu dusundm ama sonradan vazgeçtim.
Evet ama ekstra durulama ile tertemiz yapıyormuş.en temiz içeriklisi bu diye düşünüyorum canım.bime gelmese bende nette alıcaktım.kendime de alıcam benimde çekmecelerin ihtiyacı var

Fark etmez, sorum ayni, bebek guvende mi
Benim güvenli kollarmda dayloş
O iş bende

Ayy bugnde güldük.. Allah hepimizi mutlu etsn

Arkana bakmadan kaç bulutum
Gel birlikte kaçalm

Evet ama ekstra durulama ile tertemiz yapıyormuş.en temiz içeriklisi bu diye düşünüyorum canım.bime gelmese bende nette alıcaktım.kendime de alıcam benimde çekmecelerin ihtiyacı var
Sivi ve farkli markalar var cok temiz icerikli ama denemekte fayda var, burdan da yazarsin valla cok iyi oluyor, asiri toparladi duzenleyici
O iş bende

Gel birlikte kaçalm
Evet onca bilirkisi yaniliyor anne kollari en guvenlisi of balusss inadindan geri adim atmiyon ahhsahdhs
Amin aminnn

Kos N Neal kos, bebek araba koltuguna gerek yokumis, herkes balusun kucağını kullancak bundan soora

Ben iade ediyorum o zaman bizimkini? Kesin bilgi di mi?

O iş bende

Gel birlikte kaçalm
Kaçmak bize yakışmaz yeğen biz düşüncemizin sonuna kadar arkasındayız hayat felsefemiz “herkesin hayatına kimse karışamaz” şaka maka şeyi sevmiyorum ben bütün düşüncelere hm olabilir tabi derken karşımdakinin ısrarla kendi düşüncesini doğru bulup empoze etmeye çalışmasını.fazla ciddi biriyim sanırım
bu hafta kullanırım herhalde yazarım

Yok yanlis anlasilma olmus sanirim, empoze etmeye calisma durumu yok. Aksine sen oyle algiliyorsun her seferinde israrla, bana biri soylese ben himm acaba oyle mi derim ama sorgularim, sorgulamaya devam ederim. İnatla kendim haklıyım demem. Otomobillerde bebek/cocuk koltugu olmak zorunda. Bu benim direttigim bir şey değil, bilimsel ve güvenlik ile ilgili bir gercek. Bebek arabasi ise zorunlu demedim hicbir zaman, baloncuk bebek arabasi, araba koltuğu ve mama sandalyesi için almayacağım gerek yok demesi üzerinde, gereklilik adına konuştuk, ne gibi sebeplerden dolayi boyle düşünüyor bunun üzerine yorumlastik. Ama bir kalkan oluşturup her dediğimi yanlış anlama ve on yargı ile dusunmeye devam edecekseniz yazmam olur biter, banane neticede, bebek sizin, karar sizin. Asla araba icin de ilk aylar alinmali demedim, herhalde orda bir anlasilamama durumu olmus. Sevgiler

Sevgiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…