- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.701
Ana kucağı var.. Otomatik sallanandan oturuon anası sallıo onuOlur da, bebek koltugunuz yok yavrukusum ya
Yaaa maşallah cnmKıyafetler küvet battaniyeler ana kucağı tamam dolapta tamam.yarın eczaneden şampuan emzik kutusu bebek yağı göğüs kremi depend alıcam.deterjan olarak da marketten duru granül alıcam.elimde bir düzenleyici bir küçük hurç bir bebek çantası bir de kendi çantam var onları yıkayıp içine koyucam.17 eylülde bime çok güzel düzenleyiciler geliyor onlardan da almayı düşünüyorum.beşik de ekimin başında alırız oldu bitti :) Eki Görüntüle 2915019
Onu arabaya nasil monte etmeyi dusunuyon acaba? Asiri güvenlikliAna kucağı var.. Otomatik sallanandan oturuon anası sallıo onu
Ben de intten aldim bu duzenleyicileri, sonra anam cok iyiymis deyip kendim kullanıp bebege yine aldimKıyafetler küvet battaniyeler ana kucağı tamam dolapta tamam.yarın eczaneden şampuan emzik kutusu bebek yağı göğüs kremi depend alıcam.deterjan olarak da marketten duru granül alıcam.elimde bir düzenleyici bir küçük hurç bir bebek çantası bir de kendi çantam var onları yıkayıp içine koyucam.17 eylülde bime çok güzel düzenleyiciler geliyor onlardan da almayı düşünüyorum.beşik de ekimin başında alırız oldu bitti :) Eki Görüntüle 2915019
Kız kendimden bahsediormOnu arabaya nasil monte etmeyi dusunuyon acaba? Asiri güvenlikli
Fark etmez, sorum ayni, bebek guvende miKız kendimden bahsediorm
Teşekkür ederim canısıYaaa maşallah cnm
Sağlıkla gelsn.. Sağlıkla büyüt
Sen hangi marka araba aldn? Kaç km yakıo
Evet ama ekstra durulama ile tertemiz yapıyormuş.en temiz içeriklisi bu diye düşünüyorum canım.bime gelmese bende nette alıcaktım.kendime de alıcam benimde çekmecelerin ihtiyacı varBen de intten aldim bu duzenleyicileri, sonra anam cok iyiymis deyip kendim kullanıp bebege yine aldimcanim granuller camasirda cok kalinti birakiyormus, bir arastir istersen, ben de bastan onu dusundm ama sonradan vazgeçtim.
Benim güvenli kollarmda dayloşFark etmez, sorum ayni, bebek guvende mi
Arkana bakmadan kaç bulutumTeşekkür ederim canısıamin inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getirir büyütürüz Biz araba almadık babaannesi alcakmış ilk etapta lazım olmayacağından acelede ettirmiyorum :) dayler ve neal ile bunun tartışmasına girmicem bizim araba var onla gideriz hastaneye sağlık ocağına her yer yakın zaten.bize ilkbahara anca lazım olur o da bir yere gezmeye gidersek içinde yatırmak için.
Sivi ve farkli markalar var cok temiz icerikli ama denemekte fayda var, burdan da yazarsinEvet ama ekstra durulama ile tertemiz yapıyormuş.en temiz içeriklisi bu diye düşünüyorum canım.bime gelmese bende nette alıcaktım.kendime de alıcam benimde çekmecelerin ihtiyacı var
Evet onca bilirkisi yaniliyor anne kollari en guvenlisiBenim güvenli kollarmda dayloş
O iş bende
Ayy bugnde güldük.. Allah hepimizi mutlu etsn
Arkana bakmadan kaç bulutum
Gel birlikte kaçalm
Sivi ve farkli markalar var cok temiz icerikli ama denemekte fayda var, burdan da yazarsinvalla cok iyi oluyor, asiri toparladi duzenleyici
Evet onca bilirkisi yaniliyor anne kollari en guvenlisiof balusss inadindan geri adim atmiyon ahhsahdhs
Amin aminnn
Kos N Neal kos, bebek araba koltuguna gerek yokumis, herkes balusun kucağını kullancak bundan soora
Ben iade ediyorum o zaman bizimkini? Kesin bilgi di mi?Sivi ve farkli markalar var cok temiz icerikli ama denemekte fayda var, burdan da yazarsinvalla cok iyi oluyor, asiri toparladi duzenleyici
Evet onca bilirkisi yaniliyor anne kollari en guvenlisiof balusss inadindan geri adim atmiyon ahhsahdhs
Amin aminnn
Kos N Neal kos, bebek araba koltuguna gerek yokumis, herkes balusun kucağını kullancak bundan soora
Kaçmak bize yakışmaz yeğen biz düşüncemizin sonuna kadar arkasındayız hayat felsefemiz “herkesin hayatına kimse karışamaz”Benim güvenli kollarmda dayloş
O iş bende
Ayy bugnde güldük.. Allah hepimizi mutlu etsn
Arkana bakmadan kaç bulutum
Gel birlikte kaçalm
bu hafta kullanırım herhalde yazarımSivi ve farkli markalar var cok temiz icerikli ama denemekte fayda var, burdan da yazarsinvalla cok iyi oluyor, asiri toparladi duzenleyici
Amin aminnn
Tabii ki kizim, balus soyledi, biliyosun kendisi bilirkisi ve ustun hizmet madalyali bilim insani, aşıyı bile o bulmus ama sonra gerek yok diye seyetmemis dhshdhshdBen iade ediyorum o zaman bizimkini? Kesin bilgi di mi?
Ben iade ediyorum o zaman bizimkini? Kesin bilgi di mi?
Tabii ki kizim, balus soyledi, biliyosun kendisi bilirkisi ve ustun hizmet madalyali bilim insani, aşıyı bile o bulmus ama sonra gerek yok diye seyetmemis dhshdhshd
Yok yanlis anlasilma olmus sanirim, empoze etmeye calisma durumu yok. Aksine sen oyle algiliyorsun her seferinde israrla, bana biri soylese ben himm acaba oyle mi derim ama sorgularim, sorgulamaya devam ederim. İnatla kendim haklıyım demem. Otomobillerde bebek/cocuk koltugu olmak zorunda. Bu benim direttigim bir şey değil, bilimsel ve güvenlik ile ilgili bir gercek. Bebek arabasi ise zorunlu demedim hicbir zaman, baloncuk bebek arabasi, araba koltuğu ve mama sandalyesi için almayacağım gerek yok demesi üzerinde, gereklilik adına konuştuk, ne gibi sebeplerden dolayi boyle düşünüyor bunun üzerine yorumlastik. Ama bir kalkan oluşturup her dediğimi yanlış anlama ve on yargı ile dusunmeye devam edecekseniz yazmam olur biter, banane neticede, bebek sizin, karar sizin. Asla araba icin de ilk aylar alinmali demedim, herhalde orda bir anlasilamama durumu olmus. SevgilerKaçmak bize yakışmaz yeğen biz düşüncemizin sonuna kadar arkasındayız hayat felsefemiz “herkesin hayatına kimse karışamaz”şaka maka şeyi sevmiyorum ben bütün düşüncelere hm olabilir tabi derken karşımdakinin ısrarla kendi düşüncesini doğru bulup empoze etmeye çalışmasını.fazla ciddi biriyim sanırım
bu hafta kullanırım herhalde yazarım
Sevgiler?Yok yanlis anlasilma olmus sanirim, empoze etmeye calisma durumu yok. Aksine sen oyle algiliyorsun her seferinde israrla, bana biri soylese ben himm acaba oyle mi derim ama sorgularim, sorgulamaya devam ederim. İnatla kendim haklıyım demem. Otomobillerde bebek/cocuk koltugu olmak zorunda. Bu benim direttigim bir şey değil, bilimsel ve güvenlik ile ilgili bir gercek. Bebek arabasi ise zorunlu demedim hicbir zaman, baloncuk bebek arabasi, araba koltuğu ve mama sandalyesi için almayacağım gerek yok demesi üzerinde, gereklilik adına konuştuk, ne gibi sebeplerden dolayi boyle düşünüyor bunun üzerine yorumlastik. Ama bir kalkan oluşturup her dediğimi yanlış anlama ve on yargı ile dusunmeye devam edecekseniz yazmam olur biter, banane neticede, bebek sizin, karar sizin. Asla araba icin de ilk aylar alinmali demedim, herhalde orda bir anlasilamama durumu olmus. Sevgiler
Maşallah kısmetli fıstık bir aman eşyası varÜtüye gelin... Kışlıklar çıktı.. Yıkandı...
Benm bile bu kadar eşyam yk beee
Oto koltuğu değil de pusetsiz hallolan işlerin fotoğrafını isterim. Hiç istemiyorum onu almak ya acayip lüzumsuz geliyor. Bir de çocuk onun içinde hiç rahat edemez gbi geliyor, iki büklüm oluyorlarKesin bilgi yayın herkese
Görürsünüz siz
Foto atacam foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?