- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.721
Cok zevkli cnmMaşallah kısmetli fıstık bir aman eşyası varufak şeyleri ütülemesi daha zordur kolay gelsin
Yaa neoş araba felan haklısınızdsOto koltuğu değil de pusetsiz hallolan işlerin fotoğrafını isterim. Hiç istemiyorum onu almak ya acayip lüzumsuz geliyor. Bir de çocuk onun içinde hiç rahat edemez gbi geliyor, iki büklüm oluyorlar
Heh işte bir iş yaparken kenara koyma kısmı için acaba ev tipi ana kucağı daha işlevsel mi olur diye düşündüm. Birkaç arkadaşımla ve kuzenimle konuştum. Onlarınki hep ana kucağındaymış ama bazısınınki sevmemiş yatmamış hiç. Bunların kullanım süresi daha uzun oluyor, 1-2 yıla kadar kullanılabilenleri varmış. Pusetin ömrü 6 ay, çok ağır, bir de kimde görsem içine ya ekstra puset minderi alıyor ya da battaniyeyle müslinle falan destekliyor bebeğin sırtını. Çok konforsuz bir şeye benziyor sahiden. İşte tek sorun şu ki buradaki herkes hastaneden pusetle çıkarmamızı istediler diyorCok zevkli cnm
Sen başlamadn sanırım yıkayp ütülemeye
Allah isteyen herkese nasip etsn
Yaa neoş araba felan haklısınızds
Pusettr felsn ben nie gerek duymadm sölim
Annem babam üst katımda orda kalıorm eşim yokken... Mesela uyuyacsm uyuyorm
Yemek yiyecrm yiyiorm
Çıkıacam çıkıorm
Hiç zorluk çekmiorm gerek duymadm..
Ama mesela arkadaşımın eli ayağı puset..
Mesela yemek yiyecek yada yemek yapacsk bebek beşikte durmuo
Alıormuş mutfağa pusetle orda bakıormş felan..
Aboo ben arabayı acil alın demedim yav, o nereden çıkmış? Bazı hastanelerde bebeği çıkarmak için puset zorunluymuş, o da travel system arabalarda pakete dahil satılıyor dedim. Sen zaten puseti ayrı alacağız, evde de onda yatıracağım demiştin. Ben arabayı kendim doğumdan önce alırım dedim ama. O yüzden araştırıyorum çünkü kanguru ve elde taşıma konusunda kendime güvenmiyorum hiç. Ancak bebek arabasıyla çıkarabilirim :/Teşekkür ederim canısıamin inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getirir büyütürüz Biz araba almadık babaannesi alcakmış ilk etapta lazım olmayacağından acelede ettirmiyorum :) dayler ve neal ile bunun tartışmasına girmicem bizim araba var onla gideriz hastaneye sağlık ocağına her yer yakın zaten.bize ilkbahara anca lazım olur o da bir yere gezmeye gidersek içinde yatırmak için.
Yok bu hafta halledicem inşallahCok zevkli cnm
Sen başlamadn sanırım yıkayp ütülemeye
Allah isteyen herkese nasip etsn
Yaa neoş araba felan haklısınızds
Pusettr felsn ben nie gerek duymadm sölim
Annem babam üst katımda orda kalıorm eşim yokken... Mesela uyuyacsm uyuyorm
Yemek yiyecrm yiyiorm
Çıkıacam çıkıorm
Hiç zorluk çekmiorm gerek duymadm..
Ama mesela arkadaşımın eli ayağı puset..
Mesela yemek yiyecek yada yemek yapacsk bebek beşikte durmuo
Alıormuş mutfağa pusetle orda bakıormş felan..
Dövcek gibi yazmadığın için teşekkür ederimAboo ben arabayı acil alın demedim yav, o nereden çıkmış? Bazı hastanelerde bebeği çıkarmak için puset zorunluymuş, o da travel system arabalarda pakete dahil satılıyor dedim. Sen zaten puseti ayrı alacağız, evde de onda yatıracağım demiştin. Ben arabayı kendim doğumdan önce alırım dedim ama. O yüzden araştırıyorum çünkü kanguru ve elde taşıma konusunda kendime güvenmiyorum hiç. Ancak bebek arabasıyla çıkarabilirim :/
Amin inşallahYok bu hafta halledicem inşallahAmin
Dövcek gibi yazmadığın için teşekkür ederimo zaman şart size.ana kucağı alındığı için puset işi kaldı bizim.gerçi arabaya takılması güzelmiş ilerde alabiliriz.aman doğsunlarda bir sağlıcakla ne lazım eksik alırız inşallah
Ben annem var die o konuyu hiç araştırmadm ama bence o 2 yıla kadar kullanılsn şeyden al.. Madem alınıo tam alınsın.. Arkadaşm şey dioHeh işte bir iş yaparken kenara koyma kısmı için acaba ev tipi ana kucağı daha işlevsel mi olur diye düşündüm. Birkaç arkadaşımla ve kuzenimle konuştum. Onlarınki hep ana kucağındaymış ama bazısınınki sevmemiş yatmamış hiç. Bunların kullanım süresi daha uzun oluyor, 1-2 yıla kadar kullanılabilenleri varmış. Pusetin ömrü 6 ay, çok ağır, bir de kimde görsem içine ya ekstra puset minderi alıyor ya da battaniyeyle müslinle falan destekliyor bebeğin sırtını. Çok konforsuz bir şeye benziyor sahiden. İşte tek sorun şu ki buradaki herkes hastaneden pusetle çıkarmamızı istediler diyor
Evet bana da böyle dediler. Tek sorun işte çocuk neyi sevecek neyi sevmeyecek önceden bilememek. Park yatağı bile istemeyen bebek varmış. Bu arada yatak olarak ne aldın beşiğin içine?Ben annem var die o konuyu hiç araştırmadm ama bence o 2 yıla kadar kullanılsn şeyden al.. Madem alınıo tam alınsın.. Arkadaşm şey dio
Çamaşır asarken, yemek yaparken, ütü yaparken elim ayağm resmen diyor mesela
Markasını soruosn sanırımEvet bana da böyle dediler. Tek sorun işte çocuk neyi sevecek neyi sevmeyecek önceden bilememek. Park yatağı bile istemeyen bebek varmış. Bu arada yatak olarak ne aldın beşiğin içine?
Ebebek'te ortopedik yaylı yatak çıkıyor aratınca. O mu? Memnun musunuz?Markasını soruosn sanırım
İzabellaydı yanlş hatırlamıosam
Ebebek'te ortopedik yaylı yatak çıkıyor aratınca. O mu? Memnun musunuz?
Heh eferim neoş..
Paresilaaa bunu söyleyebilse oho
Aha dur kocama atacam.. Vereceği tepkiyide buraya atacam
Yahu arkidişşşşşş ha dışar çıkarmışsn
Ha terasta balkonda oturmuş
Hava aynı hava değilmi
Çıldireceğimmmmmmmm
Dellendireyn leeyynnn çekilin yoldan
Corona var coronaaaa
O memnunsa tamam zaten, rahat etmiş demek kiE bebekten almadm ama memnunum
Çeşitleri var bir sürü.. Bizimkinde kendinden alezi var.. Cok rahat sanırım cnkü bizimki memnun halinden
Aa baya vardı bize bir sürü çeşit göstermişlerdi.. Bide boyutları varO memnunsa tamam zaten, rahat etmiş demek kiBakayım ben buna biraz. Alezlisini falan göremedim. Tek çeşit çıktı
Pabucunu dama attırmayacakKendı kendıme yazyım biraz midem ağrıyor çok uyuyamadım zaten sağa sola dönmek tır çevirmeye benzedi bizim yataktaafam arkadan itiyor ben dönemiyorum sonra tam iterken uyuyakalıyor Baluş anlatıyordu da aynısı valla
Bizde beşiği aldık bir kaç kıyafet daha eksikler olmakla birlikte bugünde gögüs pompası depend bez ıslka mendil gögüs pedi krem şampuan babynest aldık geldik Rabbim kullandıkları günleri de göstersin inşallah
Bizim oğlan baby nesti getirmiş aç içine yatıcam ya da bana da yaptırın bundan diyor
En çok abisini seviyor diyor beni duyunca tekme atıyor baba boşuna uğraşma diyorPabucunu dama attırmayacak
Amin beyazım hepimizin bebeleri sağlıkla zamanında gelsin inşallah sizde aldıklarınızı güle güle kullanınDusunceBulutu gülerek güzel günlerde kullansın bacım bebişin herşeyini eksikler tamamlansın bebeler zamanında sağlıkla gelsin
Bende de mide yanması ve nefes darlığı var uyuyamadım.Allah yardımcımız olsun son ayların zorlukları başladı gerçektenKendı kendıme yazyım biraz midem ağrıyor çok uyuyamadım zaten sağa sola dönmek tır çevirmeye benzedi bizim yataktaafam arkadan itiyor ben dönemiyorum sonra tam iterken uyuyakalıyor Baluş anlatıyordu da aynısı valla
Bizde beşiği aldık bir kaç kıyafet daha eksikler olmakla birlikte bugünde gögüs pompası depend bez ıslka mendil gögüs pedi krem şampuan babynest aldık geldik Rabbim kullandıkları günleri de göstersin inşallah
Bizim oğlan baby nesti getirmiş aç içine yatıcam ya da bana da yaptırın bundan diyor
Ateş pahasıİyi geceler hatunlar okudum kah güldüm kah düşündüm Allah iyiliğinizi versin
O bu değilde bugün bizde bez ıslak mendil falan alalım dedik herşey nasıl bu kadar pahalı olabiliyo anlamıorum bebe doğurmakta bir meseleymiş yani onu anladım
Hiçte anlarmıosnKendı kendıme yazyım biraz midem ağrıyor çok uyuyamadım zaten sağa sola dönmek tır çevirmeye benzedi bizim yataktaafam arkadan itiyor ben dönemiyorum sonra tam iterken uyuyakalıyor Baluş anlatıyordu da aynısı valla
Ayyyy 33. Hafta yazıooooooooooooAmin beyazım hepimizin bebeleri sağlıkla zamanında gelsin inşallah sizde aldıklarınızı güle güle kullanınbezler gerçekten pahalı bu hafta onuda alıcam inşallah.gerçi pahalı olmayan bir şeyde yok eşimden 300 aldım yarın eksiklere yeter inşallah bakalım
Bende de mide yanması ve nefes darlığı var uyuyamadım.Allah yardımcımız olsun son ayların zorlukları başladı gerçektenenişte ne güzel döndürüyor seni yazık yoruluyorlar tüm gün işte benim eşimde öyle birden hop uyuya kalıyor
Aldıklarınızı güzel günlerde kullanın inşallah hepsini tamamlamışsınız süperoğluş biraz ilgi istiyor gibi geldi sıkıntı olmaz inşallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?