- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.001
Rahatladım galiba dağınıklık bende sinir krizi yapıoOhhhhhh misss..
Rhatladnmı
Yani bizim kız kendine göremi bğyütecek oğlanını
Kızına damat adayı mı yok aa aaa seç beğen al. Başka başlıkları da gez. Burcuna göre seç istersen. Doğum yılını da seçebilirsinYani bizim kız kendine göremi bğyütecek oğlanını
Hahshahsh diş olmaz ya, ayaklarina mi baksam nal var mi diye ahdhwhdhshdhSen bak benim daha yolum var ahhsdj
Babaannem amcama kız bakarken dişlerine bakıyormuş. Annem de köyde atların dişlerine bakıyorlardı diye kızıyormuş. Bütün amca çocukları olarak hepimizin dişleri bozuk. Neredeyse yarımız diş teli taktık ahshsjjs Kız bakarken kriterlerinizi ona göre belirleyin
Gorevimiz bu ahhsshshshVer gazı ver gazı
Benim oglum 60yasinda evlenebilir ancak, izin vermiyom başka turluabhdhsdhKestirdimkardeşimde beğendi
Anamda babamda beğendi
Bakalım neler olcak
Acaba hanginizin oğlunu benim prensesime layık görsem
Bizimki de müziksiyen olur, daha ne hahahshsBenim kızmda tam bir prenses yani
Biraz zilli ama
Anasina bak, oglunu secYüksek tahsil görmüş kaynana vadediyoruz kızına. Zillilik müessesemizde geçer akçe değildir
Yav de get, ben feministim, kızının hakları nasıl olur orasını düşünmuyon da kök soktururmusum, pehhhhh, oglum da olsa eyvallahim yok, haklidan yanayimDamat olarak daha seçemedim
Ama kaynana seçio olsaydık seni seçerdm
dayler dayler kızıma kök söktürür
Ben de anlamadim yoresel takılıyo ahdjshjdhdO ne demek yea
Pambıkkkk anne adayıRahatladım galiba dağınıklık bende sinir krizi yapıoAdam diyor pamuk gibi olmuşsun diye
Belki benm gözüm sizinkilerdeKızına damat adayı mı yok aa aaa seç beğen al. Başka başlıkları da gez. Burcuna göre seç istersen. Doğum yılını da seçebilirsin
Hee senden izin alacakHahshahsh diş olmaz ya, ayaklarina mi baksam nal var mi diye ahdhwhdhshdh
Gorevimiz bu ahhsshshsh
Benim oglum 60yasinda evlenebilir ancak, izin vermiyom başka turluabhdhsdh
Bizimki de müziksiyen olur, daha ne hahahshs
Anasina bak, oglunu sec
Yav de get, ben feministim, kızının hakları nasıl olur orasını düşünmuyon da kök soktururmusum, pehhhhh, oglum da olsa eyvallahim yok, haklidan yanayim
Ben de anlamadim yoresel takılıyo ahdjshjdhd
İnsanin çocuğu olması böyle bişi demekki
Sabah sabah neden dilimde bu şarkı?
Yok bence eve bir ayı geldiği iiinİnsanin çocuğu olması böyle bişi demekki
Bugün bayram erken kalkın çocuklarYok bence eve bir ayı geldiği iiin
Babası geldide
Aç müziği boşver matematiğiBugün bayram erken kalkın çocuklarbende derse geldim yine yaa
Kızına kocayı sen secebiliyon da ben niye 60 yasinda evlendiremiyom, ikisi de ayni seyin laciverti shdhdjdPambıkkkk anne adayı
Belki benm gözüm sizinkilerde
Hee senden izin alacak
60 yaş nedir yuhhh
Bekletemem kızmı 60 yaşına kdarKızına kocayı sen secebiliyon da ben niye 60 yasinda evlendiremiyom, ikisi de ayni seyin laciverti shdhdjd
Deme öyle çocuğunun babasınaYok bence eve bir ayı geldiği iiin
Babası geldide
Belki o tercih etcek, hic de sormuyon ne evlenmek istedigi yaşı ne de kocayı, yazik kizcagizima aaah ah ahdhshdBekletemem kızmı 60 yaşına kdar
Cocuk bile anladı odaya girince uyuyo taklidi tapıoDeme öyle çocuğunun babasına
İyi kısmet bulmuşum nie kaçırayımBelki o tercih etcek, hic de sormuyon ne evlenmek istedigi yaşı ne de kocayı, yazik kizcagizima aaah ah ahdhshd
Yok bence eve bir ayı geldiği iiin
Babası geldide
Cocuk bile anladı odaya girince uyuyo taklidi tapıo
İyi kısmet bulmuşum nie kaçırayım
İstemiom oğlunu tmm
Şimdiden dır dır dır
Valla sen kızımın kafasının etini yersn
Vazgeçtm
Kizini senden cok düşünüyorum, sen degil o secsin diyorum ama basinin etini yiyen ben oluyorum, anlayan varsa beri gelsin ahdhahdhshdCocuk bile anladı odaya girince uyuyo taklidi tapıo
İyi kısmet bulmuşum nie kaçırayım
İstemiom oğlunu tmm
Şimdiden dır dır dır
Valla sen kızımın kafasının etini yersn
Vazgeçtm
ayyyy koptummmmmmm
Ama yalanmıBacım harikasın bugün ya krize girdim valla lenayı öp benim yerime
60yaş dediğin nedirKizini senden cok düşünüyorum, sen degil o secsin diyorum ama basinin etini yiyen ben oluyorum, anlayan varsa beri gelsin ahdhahdhshd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?