- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.021
Hadi hayırlısı. İstanbul'da mısın?Kizlar saliya kadar reglim biterse hsg cektiricem
Evet izne çıktık. Eski çalıştığım yerle görüştüm bakalim yetisir insallahHadi hayırlısı. İstanbul'da mısın?
Ayyy hadi inşallahhhhhhh güzel haberlerle aşkoşşşşşKizlar saliya kadar reglim biterse hsg cektiricem
İnşallah ya tek duam saliya kadar bitmesiAyyy hadi inşallahhhhhhh güzel haberlerle aşkoşşşşş
E olsun, evlenmek zorunda mi herkesler, bırak nasi istiyosa oyle kafasina goreeeeAma yalanmı
Oku bakıym ayıııı
60yaş dediğin nedir
Anam bunlarn dişleri dökülmüş olur
Nasi seymis o ya alış satış islemleri filan, benim bildiğim sevenler birbirine varir, almak ne, pehhhhdayler dayler benim gibi bir dünürün olacağı için cok heycanlısın biliorm ama vazgeçiom ben N Neal in oğlunu alacam
60a kdar bekletmiecekse
Süper. Hadi inşallah denk gelir. Olmazsa Echomar'a gitseneEvet izne çıktık. Eski çalıştığım yerle görüştüm bakalim yetisir insallah
dayler dayler benim gibi bir dünürün olacağı için cok heycanlısın biliorm ama vazgeçiom ben N Neal in oğlunu alacam
60a kdar bekletmiecekse
Herkes gelin alır bizimki damat alıyorNasi seymis o ya alış satış islemleri filan, benim bildiğim sevenler birbirine varir, almak ne, pehhhh
Güzel haberlerle geleceksin fıstıkKizlar saliya kadar reglim biterse hsg cektiricem
Sonra vay efendim ben naletmisim, niye? Kizina ozgurluk tanidim diye ahdhdhdhHerkes gelin alır bizimki damat alıyor
Sevdikte alalım dedik zatiiiiiiNasi seymis o ya alış satış islemleri filan, benim bildiğim sevenler birbirine varir, almak ne, pehhhh
Amacım benim gibi dünürü kaçırmaman neoşHerkes gelin alır bizimki damat alıyor
Bizim gelin bugün evden kendi kendini çıkardı. Davul zurnaya koştu, oyuna girdi. Sen böyle seçici davranıp naz yapıyorsun ama senin kız da öyle yapmasın sonraSevdikte alalım dedik zatiiiiii
Sen anlamıonkiii muhalefet
Amacım benim gibi dünürü kaçırmaman neoş
Sen sevdin, cocuuun sevdi mi? Hem almak denmez ona, es olmak denir hih ahdhshdSevdikte alalım dedik zatiiiiii
Sen anlamıonkiii muhalefet
Amacım benim gibi dünürü kaçırmaman neoş
Nasıl yani anlamadmBizim gelin bugün evden kendi kendini çıkardı. Davul zurnaya koştu, oyuna girdi. Sen böyle seçici davranıp naz yapıyorsun ama senin kız da öyle yapmasın sonra
AlıomSen sevdin, cocuuun sevdi mi? Hem almak denmez ona, es olmak denir hih ahdhshd
Hee evet evleneeceeeemdi dogru ahshshdhAlıom
A-Lı-Yom
Bir video vardı neydi
Evleneceeemmmmmm
Evden gelini çıkarmak için eve girilir ya hani. O kendi kendine indi geldi işte. Sonra biraz oynadı takıldı geri çıktı eve, sonra geleneksel yöntemlerle tekrar çıktı evden ahshsjNasıl yani anlamadm
Kendi kendiji nasıl çıkardı kız görümce
"Vermezlerse kaçacam. En güzeli kaçmak"Alıom
A-Lı-Yom
Bir video vardı neydi
Evleneceeemmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?