- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.041
Gülme krizine girdimmmmEvden gelini çıkarmak için eve girilir ya hani. O kendi kendine indi geldi işte. Sonra biraz oynadı takıldı geri çıktı eve, sonra geleneksel yöntemlerle tekrar çıktı evden ahshsj
Gülme krizine girdimmmm
Neden böyle bişi yaptı
Noli ya sen de mi şutlattın kendini?Pof.. Deneme
Ay oynamayı felan cokmu sevio anlamadm
Neblem bacım ben şoka girdim. Biz giderken kardeşim dedi ki onların geleneklerine göre kız aşağı sadece son anda inecekmiş, hemen arabaya bindirilecekmiş, gidecekmişiz. Davul zurna çalarken bir baktım aaa gelin. Eteklerini tuta tuta inmiş aşağıAy oynamayı felan cokmu sevio anlamadm
Nikah nasıldıNeblem bacım ben şoka girdim. Biz giderken kardeşim dedi ki onların geleneklerine göre kız aşağı sadece son anda inecekmiş, hemen arabaya bindirilecekmiş, gidecekmişiz. Davul zurna çalarken bir baktım aaa gelin. Eteklerini tuta tuta inmiş aşağı
Daha yarınNikah nasıldı
Bırakın evlencek cocuka buyuyunce jdsjdjdjjdd
Yeter gari beynim eror veriecekDaha yarın
Çünkü başka şehirde yaşıyor. Akrabalarının hepsi nikaha gelemeyecekmiş. Onların da görmesi içinmiş. Bazı adetler, gelenek ve görenekler acilen terk edilmeli. Bunun için nereye başvurabilirimYeter gari beynim eror veriecek
Gelini nie bugun çıkardınız
Yaaa yeterrrrrrrÇünkü başka şehirde yaşıyor. Akrabalarının hepsi nikaha gelemeyecekmiş. Onların da görmesi içinmiş. Bazı adetler, gelenek ve görenekler acilen terk edilmeli. Bunun için nereye başvurabilirim
Bir de bana sorYaaa yeterrrrrrr
Neyse nikah şekeri getir bari bizeBir de bana sor
Arabanın önünü kesip zarf da getireceğim sizeNeyse nikah şekeri getir bari bize
Asko iste sali gunu balikesire gecicez daha ıstanbula gelemicem o yüzden bitsin diyorum. Bide burda anestezili cektiricemSüper. Hadi inşallah denk gelir. Olmazsa Echomar'a gitsene
İnsallah parem yaGüzel haberlerle geleceksin fıstık
Ha iyi madem. Hadi işin rast gitsin, Güzel haberlerle gel inşallahAsko iste sali gunu balikesire gecicez daha ıstanbula gelemicem o yüzden bitsin diyorum. Bide burda anestezili cektiricem
Yok sen bize sadece şeker getir yeterArabanın önünü kesip zarf da getireceğim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?