- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.061
Nikaha biri biraz cesaretlendirse kendim bile gitmeyeceğim. Taam badem şekeriylen kayfe getireyim size. Elbise b.k gibi bir şey. H&M'den emzirme elbisesi aldım bir tane fırfırlı çiçekliYok sen bize sadece şeker getir yeter
Nikahada davet etmedn zaten
Ayrıca elbisenide göremedik.. İtiraf et kesin fırfırlı pembe turuncu bişey aldn demi
Gelinlik güzelmiydiiiNikaha biri biraz cesaretlendirse kendim bile gitmeyeceğim. Taam badem şekeriylen kayfe getireyim size. Elbise b.k gibi bir şey. H&M'den emzirme elbisesi aldım bir tane fırfırlı çiçekli
Gorumceyim zaten 2 kere hemi de, çok da seviyoruz birbirimiziGelinlik güzelmiydiii
Ayy ck meraklıym şu gelin görümce ilişkilerine
Kız neoş acabadayler dayler görümce olcakmıdır hiii abooo
Ben beğenmedim gelinliği ama zevk meselesi. Çok düzcüyüm ben her şeyde. Hem göğüste hem sırtta hem omuzda dekolte bana basit duruyor gibi geldiGelinlik güzelmiydiii
Ayy ck meraklıym şu gelin görümce ilişkilerine
Kız neoş acabadayler dayler görümce olcakmıdır hiii abooo
Bide gelinlere sormak lazmGorumceyim zaten 2 kere hemi de, çok da seviyoruz birbirimizi
Heryerde dekolte olunca evet öyle oluo ama ben gelinliklerdr sırt dekoltesine bayılıoreeeeeeeBen beğenmedim gelinliği ama zevk meselesi. Çok düzcüyüm ben her şeyde. Hem göğüste hem sırtta hem omuzda dekolte bana basit duruyor gibi geldi
Yahu kadının ozgurlugunu, kadin haklarini savunan, tercihlere karışmayan biri nasil problem çıkarabilir acabaaaBide gelinlere sormak lazm
Heryerde dekolte olunca evet öyle oluo ama ben gelinliklerdr sırt dekoltesine bayılıoreeeeeee
O zaman abine soralımYahu kadının ozgurlugunu, kadin haklarini savunan, tercihlere karışmayan biri nasil problem çıkarabilir acabaaaha şöyle olyor tabii, birak ya abim yapsın diyorum ahdhshdh
Ben de bu saatte kahvaltı yaptım maalesef ama benimki uykudandı sende mi uykuya daldınBu saatte kahvaltımillet akşam yemeği yiyecek neredeyse
Sanırım biraz akşam fazla kaçırdım. Kafam da kazan gibiBen de bu saatte kahvaltı yaptım maalesef ama benimki uykudandı sende mi uykuya daldın
En sevdiğim, geç kahvaltı. Eşim "acıktım" diye beynimi yemese 12-1'den önce yememBu saatte kahvaltımillet akşam yemeği yiyecek neredeyse
Allah kolaylık versin. Büyüyünce sen de onu uyutma. Git tepesinde dikil, dürtükle uyan diyeUyumuyor kızlar, bu çocuk uyumuyo. Doğumdan beri yaklaşık 13 kilo verdim. Vermeye de devam ediyorum.
Buraya bile etiketlenmeden doğru düzgün yazamaz oldum. Sürekli mızmız ya. 2 aylık olcak nerdeyse. Napcam bilmiyorum, büyümesini bekliycem zillinin.
Aman dikkat etSanırım biraz akşam fazla kaçırdım. Kafam da kazan gibi
Seninki normalde benim ki anormal
Allah kolaylık versin hemen büyüsünde annesine rahat versinUyumuyor kızlar, bu çocuk uyumuyo. Doğumdan beri yaklaşık 13 kilo verdim. Vermeye de devam ediyorum.
Buraya bile etiketlenmeden doğru düzgün yazamaz oldum. Sürekli mızmız ya. 2 aylık olcak nerdeyse. Napcam bilmiyorum, büyümesini bekliycem zillinin.
Aynen baluşum bende anladım artık 2 sene kadar geç anlamış olsamda artık daha iyi hissediyorum kendimiAyyy insan hissedince daha bi rahatlıo.
Ben cok pişmanım o kdar uğraştığıma..
Bazen olmuosa zorlamamak lazm diyorlar ya.. Cok doğruymuş..
Survivor a git. Ancak o şekilde hazır olabilirsinAman dikkat et
Allah kolaylık versin hemen büyüsünde annesine rahat versinkendimi bu tempoya nasıl hazırlamam lazım?hiç hazır hissetmiyorum taktik verir misin
Vayyyyyy...Sanırım biraz akşam fazla kaçırdım. Kafam da kazan gibi
Seninki normalde benim ki anormal
Taktik maktik ykkAman dikkat et
Allah kolaylık versin hemen büyüsünde annesine rahat versinkendimi bu tempoya nasıl hazırlamam lazım?hiç hazır hissetmiyorum taktik verir misin
İnsana rahatlık geliyor demi cukom?Aynen baluşum bende anladım artık 2 sene kadar geç anlamış olsamda artık daha iyi hissediyorum kendimi
Ben fazla kaçırmam ama yarın okul var üstüne nöbet varVayyyyyy...
Bugnde birileri kaçırıo
İsmi lazm değil baş harfiNurzfr
Taktik maktik ykk
Bam bam bam
İnsana rahatlık geliyor demi cukom?
Ooo nöbet içim kafanın iyi olması lazmBen fazla kaçırmam ama yarın okul var üstüne nöbet var
Aynen sormaOoo nöbet içim kafanın iyi olması lazm
Çözümü basit bebegimmmDiş ağrısından ölüorm dünden beri
Bugn dayanılmaz hal aldı offf cok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?