Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok sen bize sadece şeker getir yeter
Nikahada davet etmedn zaten
Ayrıca elbisenide göremedik.. İtiraf et kesin fırfırlı pembe turuncu bişey aldn demi
Nikaha biri biraz cesaretlendirse kendim bile gitmeyeceğim. Taam badem şekeriylen kayfe getireyim size. Elbise b.k gibi bir şey. H&M'den emzirme elbisesi aldım bir tane fırfırlı çiçekli

Nikaha biri biraz cesaretlendirse kendim bile gitmeyeceğim. Taam badem şekeriylen kayfe getireyim size. Elbise b.k gibi bir şey. H&M'den emzirme elbisesi aldım bir tane fırfırlı çiçekli
Gelinlik güzelmiydiii
Ayy ck meraklıym şu gelin görümce ilişkilerine

Kız neoş acaba dayler dayler görümce olcakmıdır hiii abooo

Gorumceyim zaten 2 kere hemi de, çok da seviyoruz birbirimizi
Bide gelinlere sormak lazm

Ben beğenmedim gelinliği ama zevk meselesi. Çok düzcüyüm ben her şeyde. Hem göğüste hem sırtta hem omuzda dekolte bana basit duruyor gibi geldi
Heryerde dekolte olunca evet öyle oluo ama ben gelinliklerdr sırt dekoltesine bayılıoreeeeeee

Bide gelinlere sormak lazm

Heryerde dekolte olunca evet öyle oluo ama ben gelinliklerdr sırt dekoltesine bayılıoreeeeeee
Yahu kadının ozgurlugunu, kadin haklarini savunan, tercihlere karışmayan biri nasil problem çıkarabilir acabaaa ha şöyle olyor tabii, birak ya abim yapsın diyorum ahdhshdh

Uyumuyor kızlar, bu çocuk uyumuyo. Doğumdan beri yaklaşık 13 kilo verdim. Vermeye de devam ediyorum.
Buraya bile etiketlenmeden doğru düzgün yazamaz oldum. Sürekli mızmız ya. 2 aylık olcak nerdeyse. Napcam bilmiyorum, büyümesini bekliycem zillinin.

Bu saatte kahvaltı millet akşam yemeği yiyecek neredeyse
En sevdiğim, geç kahvaltı. Eşim "acıktım" diye beynimi yemese 12-1'den önce yemem
Allah kolaylık versin. Büyüyünce sen de onu uyutma. Git tepesinde dikil, dürtükle uyan diye

Sanırım biraz akşam fazla kaçırdım. Kafam da kazan gibi
Seninki normalde benim ki anormal
Aman dikkat et
Allah kolaylık versin hemen büyüsünde annesine rahat versin kendimi bu tempoya nasıl hazırlamam lazım?hiç hazır hissetmiyorum taktik verir misin

Sanırım biraz akşam fazla kaçırdım. Kafam da kazan gibi
Seninki normalde benim ki anormal
Vayyyyyy...
Bugnde birileri kaçırıo
İsmi lazm değil baş harfi Nurzfr

Aman dikkat et

Allah kolaylık versin hemen büyüsünde annesine rahat versin kendimi bu tempoya nasıl hazırlamam lazım?hiç hazır hissetmiyorum taktik verir misin
Taktik maktik ykk
Bam bam bam

Aynen baluşum bende anladım artık 2 sene kadar geç anlamış olsamda artık daha iyi hissediyorum kendimi
İnsana rahatlık geliyor demi cukom?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…