- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.081
Ohooo benimki bıraksam akşama jadar uyur uyansada o hazırlar kahvaltıyı şanslıyımEn sevdiğim, geç kahvaltı. Eşim "acıktım" diye beynimi yemese 12-1'den önce yemem
Allah kolaylık versin. Büyüyünce sen de onu uyutma. Git tepesinde dikil, dürtükle uyan diye
İii söz vermiyorum ama etmeye çalışırımAman dikkat et
Allah kolaylık versin hemen büyüsünde annesine rahat versinkendimi bu tempoya nasıl hazırlamam lazım?hiç hazır hissetmiyorum taktik verir misin
Artık sırayla yapıyoruzVayyyyyy...
Bugnde birileri kaçırıo
İsmi lazm değil baş harfiNurzfr
Taktik maktik ykk
Bam bam bam
İnsana rahatlık geliyor demi cukom?
Karanfil cigne ağrıyan disinle canım o iyi gelir geçmiş olsunDiş ağrısından ölüorm dünden beri
Bugn dayanılmaz hal aldı offf cok fena
Yarında ben yapayım salı öğrencim varOhooo benimki bıraksam akşama jadar uyur uyansada o hazırlar kahvaltıyı şanslıyım
İii söz vermiyorum ama etmeye çalışırım
Artık sırayla yapıyoruzbir gün ben bir gün Nurzfr
Karanfil cigne ağrıyan disinle canım o iyi gelir geçmiş olsun
Yooo bugün sen yaptın yarın ben de sıra bananeYarında ben yapayım salı öğrencim var
Onu ben hiç yapamiom işteYooo bugün sen yaptın yarın ben de sıra bananezoom bir sekilde gitmisligim var işe
Sanırım gece midemdekileri cikartmasaydim gidemezdim işe bir şişe votkayi tek içmiştimOnu ben hiç yapamiom işte
Votka beni de mahvetmisti ben rakiciyim yaa votka falan kaldirmiyo bünyeSanırım gece midemdekileri cikartmasaydim gidemezdim işe bir şişe votkayi tek içmiştimne asi genclikmisim
Evet baluşummmVayyyyyy...
Bugnde birileri kaçırıo
Taktik maktik ykk
Bam bam bam
Süt sağıomAynen sorma
Çözümü basit bebegimmm
Ayy bişi çiğneyemiormki üstğneOhooo benimki bıraksam akşama jadar uyur uyansada o hazırlar kahvaltıyı şanslıyım
İii söz vermiyorum ama etmeye çalışırım
Artık sırayla yapıyoruzbir gün ben bir gün Nurzfr
Karanfil cigne ağrıyan disinle canım o iyi gelir geçmiş olsun
Hakkında hayırlısı olsn çukommEvet baluşummm
Benim model erken uyanıyor ve resmen yemek için yaşıyor. Çok zıt olduğumuz konulardan biriOhooo benimki bıraksam akşama jadar uyur uyansada o hazırlar kahvaltıyı şanslıyım
O derece diyorsunSurvivor a git. Ancak o şekilde hazır olabilirsin
bam bam yaşayıp görelimVayyyyyy...
Bugnde birileri kaçırıo
Taktik maktik ykk
Bam bam bam
Çürük diil bulutum ama hamileyken ucu incelip kırılmıştıO derece diyorsunaman aman yandık
bam bam yaşayıp görelimdişe karanfil koyunca uyuşturuyo iyi geliyor pare haklı.alt üst dişlerinin arasına koy hiç konuşmadan öyle beklet iyi gelir inşallah.gerçi kısa süreli çözüm bu çürükse illa dişçi yolu gözükür eyvah
Noldi yevru
Ahhdshdhshd ay o cok fena yaaa, yazmayanlar oluyor bir de asil orda kriz ne takildi dyeRüyamda hangi bileziği kim takmış analizi yaptım çünkü bütün gece annemlerde takı listesi çıkardıkKendim evlenirken bu kadar yorulmadım ben ya. Bir haftaya ancak kendime gelirim
Ah o isimsiz çeyrekler... Ben şu zamanda birine çeyrek taksam alnıma "Ben çeyrek takıyorum" yazar, öyle giderim. Çeyreğin de üstüne altına ad, soyad, TCKN yazarımAhhdshdhshd ay o cok fena yaaa, yazmayanlar oluyor bir de asil orda kriz ne takildi dye
Abdhshhdhshdhdhfhdhd olmasi gereken o, hiç komik degilqhshwhhshdAh o isimsiz çeyrekler... Ben şu zamanda birine çeyrek taksam alnıma "Ben çeyrek takıyorum" yazar, öyle giderim. Çeyreğin de üstüne altına ad, soyad, TCKN yazarım
Çok pahalı ya. Ona nasıl isim yazmadan kutuya atarsın, nassııııl?!Abdhshhdhshdhdhfhdhd olmasi gereken o, hiç komik degilqhshwhhshd
Biri takmisti bana, sahte altin, bildigin 8tl miydi neydi bozudurncaÇok pahalı ya. Ona nasıl isim yazmadan kutuya atarsın, nassııııl?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?