Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biri takmisti bana, sahte altin, bildigin 8tl miydi neydi bozudurnca ceyrek altin gorunuyor ama degl sok olduk, videodan izleye izleye tahmin ettik biri bir paranin arkasina takiyor ahshhss
Ya bir de o var di mi :/ İnsan kendini aklamak için bile olsa yazar. Bize çok şükür öyle sahte takılan olmadı. Bakalım kardeşimde çıkacak mı. Birkaç tane 0,5 gr takılmış. İlk defa gördüm onu. Zar gibi bir şey değişik

Ohooo benim düğün 6 sene önceydi o zaman da vardi, 0.25 de var

Rüyamda hangi bileziği kim takmış analizi yaptım çünkü bütün gece annemlerde takı listesi çıkardık Kendim evlenirken bu kadar yorulmadım ben ya. Bir haftaya ancak kendime gelirim
Takı listesi nedir?
İlk defa duyuyom
Aydınlatın beniiiii

Noldi yevru

Ahhdshdhshd ay o cok fena yaaa, yazmayanlar oluyor bir de asil orda kriz ne takildi dye
Uyutmayan bir zilli doğurmuşum
Hiç anasına çekmemii

Ne öğrenios neoş

Tüh dişinle fındık mı kırdın naptın dolgu falan olur herhalde emziren annelerde nasıl oluyor bilemedim.geçmiş olsun benimde 20lik dişin olduğu yer ağrıyıp duruyor çıkamadı bir türlü
Yok kahvaltı yapıodm baktm çıtırdıo töbeee dedm
Meğersem ucundan böyle kırılmış minik ben şok
Gebelerde olabiliormuş
Malum gebelikte her haltı yaşayan olarak buda eksik kalmamalıydu bulutum

Yok kahvaltı yapıodm baktm çıtırdıo töbeee dedm
Meğersem ucundan böyle kırılmış minik ben şok
Gebelerde olabiliormuş
Malum gebelikte her haltı yaşayan olarak buda eksik kalmamalıydu bulutum
İyi yutmamışsın çilekeş bal0ncukum neyseki kucağına aldın stresin en az seviyeye düştü darısı bize

Öyle listemi yapılıoooo?
Ben şok
Bizim kalabalık bir sülale olduğu için kaydını tutmazlarsa bilemiyorlar yarın bir gün o takanların çoluğuna çocuğuna ne takmak gerektiğini. Aslında mantıklı bir şey. Adaletsiz iş yapmamış oluyorsun. Sonuçta bu takı olayının mantığı bu. Bugün ben sana yarın sen bana

Dur kaydedeyim

Kim ne takmis listesi, ona gore gidince sen de onu takcan
Yaaa kiyamiss, zottiri bebe ne emdi ne uyudu bak anasina çekmiş çekmiş ama inat konusunda

Bizimde sülale kalabalık annemler 14 kardeş babamlar 8
Kuzen sayım en son 100ü geçmişti tanımadğm kuzenlerm bilem var
Arkadaş çevreler hariç
Ama ben burda hiç öyle bişi duymadm görmedim denk gelmedim

Sadece pandemide takı takmak yasak die herkes zarfa koyuyordu onda ilk defa denk geldim

Bilmiyorum ki bizde de bi 10-12 yıldır var bu. Biraz da dayler dayler 'in dediği gibi sahte takı olaylarıyla başladı sanırım herkes kayıt tutmaya

Bizim de sulale kalabalik, kameradan izlenip yazılıyor zaten yoksa taki esnasinda diil, sonradan kolaylik olsun dye, yoksa kime ne takcaz belli olmaz hfhwhdhshd

Bizim de sulale kalabalik, kameradan izlenip yazılıyor zaten yoksa taki esnasinda diil, sonradan kolaylik olsun dye, yoksa kime ne takcaz belli olmaz hfhwhdhshd
Pandemiden dolayı takı törenini dışarı almışlar. Kamera kaydı da yoktu orada. Kendi çapında birileri telefonla çekmeye çalıştı. Bir kısmının zarfında yazıyordu ya da altın kutusunda. Diğerleri için bütün gece şu muhabbet döndü evde "Onu ben gördüm şu kadar taktı"

Hahaha hadi yaa o cok karambol olmus cidden zor is vesselam ahhdhshd

Bilmiyorum ki bizde de bi 10-12 yıldır var bu. Biraz da dayler dayler 'in dediği gibi sahte takı olaylarıyla başladı sanırım herkes kayıt tutmaya
Ayyy sahte takılar baya moda olmş evet

Kızzz bana çeyrek taktı die bende çeuyrekmi takcam
Belji tam takacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…