Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bir ay kaldı bizi çok bekletmezse bakalım ilk doğumda geç doğuyor diyorlar

eyvah eyvah bu zamanın kızları hep böyle zilli mi oluyorlar bizimki hanım hanımcık olsun ya
Valla bulutum biz içerde tutmak için neler yaptk
Sonradan dışarı cıkarmak için uğraştk

No panic

Sen yinede uyu
Belki depolarsn
O kdar lazm olacak ki
Yok panik yok sadece birazcık sezeryandan sonraki o acılı ilk kalkışın ve sonra nefesimin kesldiğini tansiyonumun düştüğünü hissettğim halde yürümek zorunda oluşun korkusu ve hissi var içimde o kadan yoksa vız gelir tırıs gider biliosun

İlk yürüyüşmi dedi biri
Ölüorm sandım
Ama 3. Yürüyüşten itşbaren gram uyumadan bütün gece tek yürüdüm
Ama bunun ödülünü ertesi gün hastaneden ağrısız sızısız tek başıma yürüyerek aldm

yaparsın bacım
Ben oğlanda şimdi kalkmasam yapamıorum dedim iri uzun boylu bir hemşire vardı elimi tuttu ya kalkarsın ya da kalkarsın dedi kalktım ama ölüyordum o acının tarifi yok

yaparsın bacım
Ben oğlanda şimdi kalkmasam yapamıorum dedim iri uzun boylu bir hemşire vardı elimi tuttu ya kalkarsın ya da kalkarsın dedi kalktım ama ölüyordum o acının tarifi yok
Evet ilki cok acı verixi ben sadece 5 adm atabilmiştim
2de 10 adm..
3te tek başıma yavaş yavaş... Sabaha kadar yürüdüm en son bütün koridoru tek dönüodm
Sabah kaktm kızımla gülerek cıktım :)
Hemşire demiştki eğer uyumaz acının üstüne gider yürürsen.. Sabha bişeyin klmaz.. Öylede oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…