- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.121
Valla bulutum biz içerde tutmak için neler yaptkEvet bir ay kaldı bizi çok bekletmezse bakalımilk doğumda geç doğuyor diyorlar
eyvah eyvahbu zamanın kızları hep böyle zilli mi oluyorlar bizimki hanım hanımcık olsun ya
Tak be canim, en fazla bana ceyrek takmisti ben tam takiyorum dersin olur biter yani o bir kanun degil, yazinca da birebir aynisini uygulamak zorunda degilsnAyyy sahte takılar baya moda olmş evet
Kızzz bana çeyrek taktı die bende çeuyrekmi takcam
Belji tam takacam
Valla bulutum biz içerde tutmak için neler yaptk
Sonradan dışarı cıkarmak için uğraştk
İnşallah sağlıkla gelsnKarar verememiş çocukcağız napsın içerde sıkılıyor dışarda hayat zor bakalım benim kızda lena ablasına mı benzeyecek
Sabah mıntıkası mı?Nerdesiniz
Sabah kalk oğlanı yedir giydir indir yolla pertim çıkmış yatmaktayım bacımNerdesiniz
İvitttt hayırdır gardaş sorunmu varSabah mıntıkası mı?
Kıyamam azda kaldı heeeeeeSabah kalk oğlanı yedir giydir indir yolla pertim çıkmış yatmaktayım bacım
UyuuuuuuuuuBen uyanıp kahvaltı yapıp geri uyudum. Aynı güne baştan uyanmış gibi hissediyorum. Denge menge kalmadı
Yok. Bekleme yapma, devam etİvitttt hayırdır gardaş sorunmu var
Uyku depolanan bir şey olaydı iyiydi ama değilUyuuuuuuuuu
Bugnlerini cok arıyacaksn
Az kaldı bacımİvitttt hayırdır gardaş sorunmu var
Kıyamam azda kaldı heeeeee
Uyuuuuuuuuu
Bugnlerini cok arıyacaksn
No panicAz kaldı bacım
Ama şunu söyleyebilirim bunu doğurana kadar 9 tane daha doğururdum oğlana bakana kadar da 9 bebeye bakabilşrdim bu kesin bilgi
Sen yinede uyuYok. Bekleme yapma, devam et
Uyku depolanan bir şey olaydı iyiydi ama değil
Yok panik yok sadece birazcık sezeryandan sonraki o acılı ilk kalkışın ve sonra nefesimin kesldiğini tansiyonumun düştüğünü hissettğim halde yürümek zorunda oluşun korkusu ve hissi var içimdeNo panic
Sen yinede uyu
Belki depolarsn
O kdar lazm olacak ki
Uyku depolamayı bulan kadın ödülü alırım ohSen yinede uyu
Belki depolarsn
O kdar lazm olacak ki
İlk yürüyüşmi dedi biriYok panik yok sadece birazcık sezeryandan sonraki o acılı ilk kalkışın ve sonra nefesimin kesldiğini tansiyonumun düştüğünü hissettğim halde yürümek zorunda oluşun korkusu ve hissi var içimdeo kadan yoksa vız gelir tırıs gider biliosun
İlk yürüyüşmi dedi biri
Ölüorm sandım
Ama 3. Yürüyüşten itşbaren gram uyumadan bütün gece tek yürüdüm
Ama bunun ödülünü ertesi gün hastaneden ağrısız sızısız tek başıma yürüyerek aldm
Evet ilki cok acı verixi ben sadece 5 adm atabilmiştimyaparsın bacım
Ben oğlanda şimdi kalkmasam yapamıorum dedim iri uzun boylu bir hemşire vardı elimi tuttu ya kalkarsın ya da kalkarsın dedikalktım ama ölüyordum o acının tarifi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?