- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.141
Dişçiye gitseydin ya böyle acı çekiyorsun :/ Emzirirken dolgu yapılabiliyor muDişimmmm
Yarn randevum vardı arandım doktor covid olmuş...Dişçiye gitseydin ya böyle acı çekiyorsun :/ Emzirirken dolgu yapılabiliyor mu
Ağrılı dayloşNaber kizlar
Başka dişçi mi bulsan? Hafta sonu birden dayanılmaz olursa daha zor durumda kalmaYarn randevum vardı arandım doktor covid olmuş...
Ne edecem bilmiorm
Yorgun, uykulu. Sen nassınız bayan?Naber kizlar
Bacım bir dr a mı görünsen diş ağrısı zor bilirimDişimmmm
Ay yeni gördüm mesajı bende dişçiye git diyorumYarn randevum vardı arandım doktor covid olmuş...
Ne edecem bilmiorm
Gecmis olsun canım, ne agrisi? pek iyi sayilmaz, keyfim yokAğrılı dayloş
Sen nasılsn
Hayirdir canim neden? Pek iyi degil bugun.Yorgun, uykulu. Sen nassınız bayan?
Ne bileyim ya hala düğün koşturmacasının yorgunluğu mu nedir, dayak yemiş gibiyim. Senin nen varHayirdir canim neden? Pek iyi degil bugun.
Epey stres de yapmışsındir o da etkilemistir, guzelce dinlen birkaç gunNe bileyim ya hala düğün koşturmacasının yorgunluğu mu nedir, dayak yemiş gibiyim. Senin nen var
Ne kadar kilo almış olabilirsin ki hızlı derken? İlk defa duydum kilo alımıyla bebeğin strese girdiğini. Ya bazı şeyleri en kötü ihtimaliyle söylüyorlar. Sonradan onları suçlamayalım diye mi neden bilmiyorum ama hatırlarsın Bride'a da neler dediler. Bu kist patlar, bebek erken doğacak bari 27. haftayı görelim falan. Hiçbir dedikleri de olmadı. Sana da rahimde hunileşme var, yatman lazım dediler ama sen işe de gittin, ayakta da kaldın. Çok şükür bu haftaya kadar geldin. İnşallah her şey yolundadır ya şöyle düşün bir de. Bahsettiği şeylerin hiçbiri olmaz ve her şey yolunda giderse asıl bu yaşadığın stres bebeğe daha çok stres göndermene sebep olurDoktora gittim bugun, son kontrolden bu yana hizli kilo almisim diye bebegi strese sokarmisim cok kotu şeylerle ugrasmak zorunda kalirmisiz, hic iyi degilmis, kafayı sallaya sallaya konustu canim çok sıkıldı. Napmisim ben dedirtti bu kadar.
Ordan bebegin böbregnde genişleme vardi o braz daha buyumus, 10 mm olrsa ultrason gerekyorms smdi 8.5mm, 15mm riskli çocuk bilmemnesi gormesi gerekyorms, buyuseydi daha büyürdu ama kontrol gerekyor dedi. Gec gidince yorgundu da herhalde çok aşağıya cekti moralimi, çok canım skldi..
Başka dişçi mi bulsan? Hafta sonu birden dayanılmaz olursa daha zor durumda kalma
Ay kızlar başka dr bilemedimBacım bir dr a mı görünsen diş ağrısı zor bilirim
Gecmis olsun canım, ne agrisi? pek iyi sayilmaz, keyfim yok
Hayirdir canim neden? Pek iyi degil bugun.
Dayloş.... Doktorun eşiyle kavga etmişte sanamı patladı acaba?Epey stres de yapmışsındir o da etkilemistir, guzelce dinlen birkaç gun
Doktora gittim bugun, son kontrolden bu yana hizli kilo almisim diye bebegi strese sokarmisim cok kotu şeylerle ugrasmak zorunda kalirmisiz, hic iyi degilmis, kafayı sallaya sallaya konustu canim çok sıkıldı. Napmisim ben dedirtti bu kadar.
Ordan bebegin böbregnde genişleme vardi o braz daha buyumus, 10 mm olrsa ultrason gerekyorms smdi 8.5mm, 15mm riskli çocuk bilmemnesi gormesi gerekyorms, buyuseydi daha büyürdu ama kontrol gerekyor dedi. Gec gidince yorgundu da herhalde çok aşağıya cekti moralimi, çok canım skldi..
Çok haklısın. Ben de bilmediğim, güvenmediğim doktora gitmek istemem hiç ama bir yandan da beklemeye gelen bir şey değil ya. Sonradan daha da ağrı çekmek zorunda kalma diye dedim. Bir kere yurt dışında dolgu yaptırmak zorunda kalmıştım. Gerilim doluydu. Kimdir, necidir, nasıl iş yapar bilmiyorsun. Tamamen piyangoAy kızlar başka dr bilemedim
Diş söz konusu olunca
1 ayda 4 kilo almışımNe kadar kilo almış olabilirsin ki hızlı derken? İlk defa duydum kilo alımıyla bebeğin strese girdiğini. Ya bazı şeyleri en kötü ihtimaliyle söylüyorlar. Sonradan onları suçlamayalım diye mi neden bilmiyorum ama hatırlarsın Bride'a da neler dediler. Bu kist patlar, bebek erken doğacak bari 27. haftayı görelim falan. Hiçbir dedikleri de olmadı. Sana da rahimde hunileşme var, yatman lazım dediler ama sen işe de gittin, ayakta da kaldın. Çok şükür bu haftaya kadar geldin. İnşallah her şey yolundadır ya şöyle düşün bir de. Bahsettiği şeylerin hiçbiri olmaz ve her şey yolunda giderse asıl bu yaşadığın stres bebeğe daha çok stres göndermene sebep olur
Ben de yorgun ve sıkkın olduğunu düşünüyorum, 4bucukts olunca kontrol, herhalde bana takati kalmadi, cektikce cekti. Neden oyle yaptı bilmiyorum gerçekten ama çok kotu etkilediAy kızlar başka dr bilemedim
Diş söz konusu olunca
Dayloş.... Doktorun eşiyle kavga etmişte sanamı patladı acaba?
Kilo benden daha hızlı ve cok almş olamazsn yani
Neden böyle gereksiz yorum yapmş?
Dayloş canını sıkma.. Neticede karnında can var... Stresten etkilendikleri kesin..1 ayda 4 kilo almışımben de ilk kez duydum, eve girince arastirdim hic de yazmiyor böyle bsy haklisin canım normalde olsa kafama zaten takmam ama ust uste saydirip beni asagi çekince iyice içim sıkıştı ve ben de çıktığım gibi e smdi ben strese girdim hc yoktan, bebek icin daha kotu degil mi dedim biraz agladim, daha da aglayasim var, 2 güne rahatlarim, daha mantıklı dusunur hale gelirim, şimdi düştüm de düştüm yani
Ben de yorgun ve sıkkın olduğunu düşünüyorum, 4bucukts olunca kontrol, herhalde bana takati kalmadi, cektikce cekti. Neden oyle yaptı bilmiyorum gerçekten ama çok kotu etkiledi2 güne saydırmaya baslarim ama şuan canim skkin
Ağlamayacağım diye de sıkma kendini, o da bir ihtiyaç. Bir de duygularımız, tepkilerimiz normal zamandaki gibi olamıyor istesek de. O yüzden ne hissediyorsan onu yaşa ama kendini de bebikoyu da üzme. Hem geçen zaman için ne yapabilirsin ki? Olan olmuş. Yapabileceğin tek şey bundan sonra kilo alımına dikkat etmek olur ki dediğim gibi ben hiç böyle bir şey duymadım bunca yıldır etrafımda patır patır doğuruyor insanlar. Bir de yanlış hatırlamıyorsam son aylarda bebek daha hızlı kilo aldığı için annenin de kilo alış hızı artıyor. O yüzden ilk aylarda çok kilo almamaya dikkat et ki sonradan alacaksın zaten diyorlar doktorlar1 ayda 4 kilo almışımben de ilk kez duydum, eve girince arastirdim hic de yazmiyor böyle bsy haklisin canım normalde olsa kafama zaten takmam ama ust uste saydirip beni asagi çekince iyice içim sıkıştı ve ben de çıktığım gibi e smdi ben strese girdim hc yoktan, bebek icin daha kotu degil mi dedim biraz agladim, daha da aglayasim var, 2 güne rahatlarim, daha mantıklı dusunur hale gelirim, şimdi düştüm de düştüm yani
Beni dizginlemek için dedi herhalde diye dusunuyorum ben de, ama hos olmadi, normal soylese ben zaten farkindayim hizli aldigimin, kendimi tutarim doktor uyardi diye. Sayesinde daha cok stres oldu bebekDayloş canını sıkma.. Neticede karnında can var... Stresten etkilendikleri kesin..
Kilo muhabbeti tamamen saçmalık
En büyük örneğide benim
Dogru söylüyorsun canim, biraz daha rahatlarim yarına artik, dün aglama isler koşturma derken biraz oyalandim iyi oldu. Bir de ilk aylarda neredeyse hic kilo almadim, gectigimiz kontrole kdr da çok iyi gidiyordu zaten ama son kontrolden bu yana hizlandi, progestan da çok etkiliyor beni, iştahımı çok acıyor. Neyse bir şekilde illa ki dizginleyecegim ama bunu normal soylese de yapardim, hatta soylemese de ben de takip ettigim için kendi kendime karar almistim farkındaydım zaten. Abartmadan dikkat edecektim. Ama iste oyle uyarinca kafa sallaya sallaya cok tuhaf oldum gerçekten.Ağlamayacağım diye de sıkma kendini, o da bir ihtiyaç. Bir de duygularımız, tepkilerimiz normal zamandaki gibi olamıyor istesek de. O yüzden ne hissediyorsan onu yaşa ama kendini de bebikoyu da üzme. Hem geçen zaman için ne yapabilirsin ki? Olan olmuş. Yapabileceğin tek şey bundan sonra kilo alımına dikkat etmek olur ki dediğim gibi ben hiç böyle bir şey duymadım bunca yıldır etrafımda patır patır doğuruyor insanlar. Bir de yanlış hatırlamıyorsam son aylarda bebek daha hızlı kilo aldığı için annenin de kilo alış hızı artıyor. O yüzden ilk aylarda çok kilo almamaya dikkat et ki sonradan alacaksın zaten diyorlar doktorlar
Geri kalan kısım da abarttığı gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. Bu zamana kadar dediği gibi bir şey olmamış son beş haftada mı bir anda genişleyecek? Ayrıca al sana bak Memorial'ın sayfasında ne yazıyor "%60-70'i doğum sonrası dönemde kaybolur. Erkek bebeklerde iki kat daha fazla görülür"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?