- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.161
HalliceMoral kontrol
Yani evet..Beni dizginlemek için dedi herhalde diye dusunuyorum ben de, ama hos olmadi, normal soylese ben zaten farkindayim hizli aldigimin, kendimi tutarim doktor uyardi diye. Sayesinde daha cok stres oldu bebek2 güne toparlayacagim yarına cok daha iyi olurum kuzum.
Dogru söylüyorsun canim, biraz daha rahatlarim yarına artik, dün aglama isler koşturma derken biraz oyalandim iyi oldu. Bir de ilk aylarda neredeyse hic kilo almadim, gectigimiz kontrole kdr da çok iyi gidiyordu zaten ama son kontrolden bu yana hizlandi, progestan da çok etkiliyor beni, iştahımı çok acıyor. Neyse bir şekilde illa ki dizginleyecegim ama bunu normal soylese de yapardim, hatta soylemese de ben de takip ettigim için kendi kendime karar almistim farkındaydım zaten. Abartmadan dikkat edecektim. Ama iste oyle uyarinca kafa sallaya sallaya cok tuhaf oldum gerçekten.
Evet cnm ben de daha ilk duyduğumda cok arastirmistim, hep de olumlu bakıyordum zaten, hatta cogu kez aklima bile gelmyordu hep her şey yolunda dedim ama, bu kontrolde ust uste olunca onu da cok taktim, canim cok sıkıldı. Biraz daha sakin kafayla düşününce daha iyi olacağım. Sağ olun canim
Bence kadınlar tüm temizliği yapmalı...Hallice
Günaydın kuzumm
Çok şükür iyiyim balım siz nasılsınz bebiş nasılGünaydn bebeğim iyimisin
İyiyiz cnmÇok şükür iyiyim balım siz nasılsınz bebiş nasıl
Giniydin ifinimmmmmGünaydınlar efendim
Kızamıyorum bile düşün artıkYani evet..
Daylercim bak kilo alımın hızlı kendine dikkat et dese daha iyi olurdu.. Bazen okeezzzzz olabiliolar işte
Ama böbrek konusunda bilgim olmadığı için bişey diyemiecem..
Bence kadınlar tüm temizliği yapmalı...
Ne bu erkek yardm etsn felan filan..
Ne kdar saçma...
Aaaa dayloş bak ne dedimmmm hiii
Hadi kız banaaaa
O kdarmı kırdılar seniKızamıyorum bile düşün artık
ManykO kdarmı kırdılar seni
Yahu takma.. Boşver belki menepoza antropoza felan girmiştir
Bu ne demek oluo?Oğlanın lokmalarını takip ediyorum sütünü veryim arkasına diyeAllahımmmmm
O zaman kesin karısı gece cilve yapmamştırManykgenç adam yaa, kesin yorgundu, bir daha bu kdr geç saate almam randevu ilac filan da icti o esnada, ya hastaydi ya basi ağrıyordu bana çattı. Bebe de her seye strese girdiyse yandik yani
DeliBu ne demek oluo?
Sabır tükenmiş demek oliyiiiii
O zaman kesin karısı gece cilve yapmamştır
Adan haklı
Sabır taşı olsaydı çatlardı demek oliyi bacımBu ne demek oluo?
Sabır tükenmiş demek oliyiiiii
O zaman kesin karısı gece cilve yapmamştır
Adan haklı
Bidahaki gidişe sende onun sinirlerini bozDelisinirlerimi bozdu
Gaallkkk yemaakk yappSabır taşı olsaydı çatlardı demek oliyi bacımakşama yemek de yok
Kesinlikle yapmam daGaallkkk yemaakk yapp
Kadın dediğin yemaakkk yapar
KatılıorumBidahaki gidişe sende onun sinirlerini boz
Daylersin sen yaparsn
Sana güveniorm
Fikir ver bana, cok çaresiz kaldimBidahaki gidişe sende onun sinirlerini boz
Daylersin sen yaparsn
Sana güveniorm
Hazirlikli gitcem bi dahakine bak görKatılıorumhazırlıksız yakalanmış bence dayler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?