- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.181
Çok şükür canmİyiyiz cnm
Az kalmş sanada maşallah maşallah
Giniydin ifinimmmmm
Sonuçta muhtacız bir yerde işte ama alttan alttan da dokundurmak lazım bence drlar tamam ama bunu yapmaya da hakları yok ki haksız saçma bir sebep yüzündenFikir ver bana, cok çaresiz kaldim
Hazirlikli gitcem bi dahakine bak gör
Aman eline de kaliyoz birak en iyisi ellemeyeyim
Canimmm o kadar haklisin ki, iste o anlik çöktüm cok, ama dune nazaran daha iyi hissediyorm kendimi, yarına bsyim kalmaz muhtemeln kuzum. Bu sekilde stres eminim daha cok etkileyecek bebegi, ben de bunu yaşatmayacagim. Toparlanmak için birazcik zaman sadece canim. Hafta sonu rahatlarim epeydayler dayler beni en iyi bilenlerdensin... Bana ne dediklerini hatırla ne yaşadığımı hatırla... Şimdi diyorum boşuna kendimi hirpalamisim boşuna ağlamışım boşuna günlerimi ziyan etmişim... Biliyorum uzaktan demek kolay ama kilo alımı etkilese dahi bebigini çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum kaldiki 4 kilo 20 kilo değil ki hamileliğin son iki ayında zaten kilo alınır .. nolur üzme kendini de bebeğini de...
Evet yaa, sanki dunyanin en berbat seyini yapmışım da bebeğin agzina etmisim gibi yüklendikce yüklendiSonuçta muhtacız bir yerde işte ama alttan alttan da dokundurmak lazım bence drlar tamam ama bunu yapmaya da hakları yok ki haksız saçma bir sebep yüzünden
Ben ağzıma geleni sayıyorum dr a artık alıştı doğurtuyum öyle görüşelim diyor şakaya vuruyor o da artık
O bende de vardı ya dr fobisi ama karşıdakinin tavrına göre değişio gerçekten bazı drlar direk duvar örmüş vaziyette ne desen olmazEvet yaa, sanki dunyanin en berbat seyini yapmışım da bebeğin agzina etmisim gibi yüklendikce yüklendiboyle gelinir mi yani, yavas gel dangoz, diyemedim
Of ben cok geride kaliyorm bu konuda, soracagim sorulari soramiyorm, doktor fobisi mi basladi napti anlamadim nasil bir kasilmaysaazcik senden taktik alirim
Ben astımcımla ve kafa doktoruyla çok yüz gözüm ama doğumcuyla arayı iyi tutmak lazımFikir ver bana, cok çaresiz kaldim
Oyy ne güzel, benim de ilk doktorum oyleydi, kurtajim, hamileliğimin başında o vardı ve cok tatlıydı, iletisimdeydik hep. Ama bu doktorun nosu yok suan istemedim gerci ama, vermedi de. İletişim güzel sey ya, zaten ota b.ka arayacak degilm hic huyum degildir de iste insan kendini kötü hissediyor boyle de, güvende degilms gibi. Aslında iyi de bi doktor ama asiri yogunluktan bunaldi herhalde, o da bana patladiO bende de vardı ya dr fobisi ama karşıdakinin tavrına göre değişio gerçekten bazı drlar direk duvar örmüş vaziyette ne desen olmaz
Bizim drla serüvenimiz biraz farklı başladı düşük yaparken yanımdaydı kürtajı o yaptı sonra ki süreçte hep aradı sordu hiç bırakmadı sonra tekrar hamile kaldım o da bizimle sevindi aile dostu gibi oldu drdan ziyade gidince bize çok iyi geliyor sanki terapiye gitmişiz gibi
Hahaah astimcim benim de cok datluuuuuBen astımcımla ve kafa doktoruyla çok yüz gözüm ama doğumcuyla arayı iyi tutmak lazım
Ben öncekinin 13 yaşımdan beri takibindeydim. Adam aile boyu hepimizin doktoruydu ama biraz uzakta bir hastaneye gidince yenisine geçtim. KIRAL ya adam bütün hastalıklarımı takip ediyor. Başka doktora gidince ilaç verince doğumcuya sorarsın ya hani bunu kullanayım mı diye. Ben işte astımcıma da soruyorum hepsini alerjim de olduğu için. Adam yaşam koçum gibi bir şey oldu. Giydiğim kıyafete, monta kadar karışıyor. Tüylü, yünlü bir şey giyersem azarlıyor. Allah doktorlara mecbur etmesin ama eksikliklerini de vermesin. Bizi de iyileriyle, işini hakkıyla yapanlarla karşılaştırsınHahaah astimcim benim de cok datluuuuuonceki doktorum da cok tatlıydı ama gitti
Ne güzel yaa, böyle insanlar iyi ki var, kolay kolay bulunmuyor gerçekten, buldun mu da birakmayacaksin iste beleBen öncekinin 13 yaşımdan beri takibindeydim. Adam aile boyu hepimizin doktoruydu ama biraz uzakta bir hastaneye gidince yenisine geçtim. KIRAL ya adam bütün hastalıklarımı takip ediyor. Başka doktora gidince ilaç verince doğumcuya sorarsın ya hani bunu kullanayım mı diye. Ben işte astımcıma da soruyorum hepsini alerjim de olduğu için. Adam yaşam koçum gibi bir şey oldu. Giydiğim kıyafete, monta kadar karışıyor. Tüylü, yünlü bir şey giyersem azarlıyor. Allah doktorlara mecbur etmesin ama eksikliklerini de vermesin. Bizi de iyileriyle, işini hakkıyla yapanlarla karşılaştırsın
Bu arada ben de dün 3'te gittim kontrole. Normalde hep sabah ilk randevularına gidiyorum. Acayip durgundu ve suratı düşüktü dünNe güzel yaa, böyle insanlar iyi ki var, kolay kolay bulunmuyor gerçekten, buldun mu da birakmayacaksin iste belededigin gibi eksikliklerini gostermesin, doktor olmak kolay değil, iyi insan olmak daha da zor. Mesleklerini de etkiliyor bu durum. Bakalim bir dahakine erken saate alacagim, neşesi yerinde olsun diye
Aynen yaa, onlara da hak veriyorum, cesit cesit insan var, butun gun kolay degil, o esnada ameliyati, endikasyonu, dogumu cikiyo vs. Ama iste ders oldu bana daBu arada ben de dün 3'te gittim kontrole. Normalde hep sabah ilk randevularına gidiyorum. Acayip durgundu ve suratı düşüktü dün
Valla yemaak seçip seçmemesi senin elinde bacımKesinlikle yapmam da
oğlana kıyamıyorum aç gelio okuldan yemek seçio okulda yemio sıpa 7 senedir ona çalışıom zati ek gıdaya başla da bacım anlıycan beni
Bencede yoksaKatılıorumhazırlıksız yakalanmış bence dayler
Estf. Aplaaaaa ne haddimeFikir ver bana, cok çaresiz kaldim
Hoytttt geberdirimmmm diye dalarim bi daakine ahhdhehdValla yemaak seçip seçmemesi senin elinde bacım
Bencede yoksadayler dayler ne dion hacıııııı die girişirdi
Estf. Aplaaaaa ne haddime
2.yi uzatmadan seyedersin o zamanDoktor konusunda bi ben şanslıyım sanırım
Cok özledim doktorcuğumu
Kontrol olmaya gidecem zaten
2. Uzatsamda uzatmasam sorun yok dayloşHoytttt geberdirimmmm diye dalarim bi daakine ahhdhehd
Aplan gurban olsun sana yevrum
2.yi uzatmadan seyedersin o zaman
Sus la manyak ahshshjsjs2. Uzatsamda uzatmasam sorun yok dayloş
Ben sizin gibi emek ederek kazanamıorm malum
Basıom parayı alıom bebeyi
Yok anam benim oğlanda herşey kendı elinde yani benlen ilgisi yoğğğ valla yoğğğğValla yemaak seçip seçmemesi senin elinde bacım
Bencede yoksadayler dayler ne dion hacıııııı die girişirdi
Estf. Aplaaaaa ne haddime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?