Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dayler dayler beni en iyi bilenlerdensin... Bana ne dediklerini hatırla ne yaşadığımı hatırla... Şimdi diyorum boşuna kendimi hirpalamisim boşuna ağlamışım boşuna günlerimi ziyan etmişim... Biliyorum uzaktan demek kolay ama kilo alımı etkilese dahi bebigini çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum kaldiki 4 kilo 20 kilo değil ki hamileliğin son iki ayında zaten kilo alınır .. nolur üzme kendini de bebeğini de...

Fikir ver bana, cok çaresiz kaldim

Hazirlikli gitcem bi dahakine bak gör
Aman eline de kaliyoz birak en iyisi ellemeyeyim
Sonuçta muhtacız bir yerde işte ama alttan alttan da dokundurmak lazım bence drlar tamam ama bunu yapmaya da hakları yok ki haksız saçma bir sebep yüzünden
Ben ağzıma geleni sayıyorum dr a artık alıştı doğurtuyum öyle görüşelim diyor şakaya vuruyor o da artık

Canimmm o kadar haklisin ki, iste o anlik çöktüm cok, ama dune nazaran daha iyi hissediyorm kendimi, yarına bsyim kalmaz muhtemeln kuzum. Bu sekilde stres eminim daha cok etkileyecek bebegi, ben de bunu yaşatmayacagim. Toparlanmak için birazcik zaman sadece canim. Hafta sonu rahatlarim epey iyi ki varsiniz kuzum

Evet yaa, sanki dunyanin en berbat seyini yapmışım da bebeğin agzina etmisim gibi yüklendikce yüklendi boyle gelinir mi yani, yavas gel dangoz, diyemedim
Of ben cok geride kaliyorm bu konuda, soracagim sorulari soramiyorm, doktor fobisi mi basladi napti anlamadim nasil bir kasilmaysa azcik senden taktik alirim

O bende de vardı ya dr fobisi ama karşıdakinin tavrına göre değişio gerçekten bazı drlar direk duvar örmüş vaziyette ne desen olmaz
Bizim drla serüvenimiz biraz farklı başladı düşük yaparken yanımdaydı kürtajı o yaptı sonra ki süreçte hep aradı sordu hiç bırakmadı sonra tekrar hamile kaldım o da bizimle sevindi aile dostu gibi oldu drdan ziyade gidince bize çok iyi geliyor sanki terapiye gitmişiz gibi

Oyy ne güzel, benim de ilk doktorum oyleydi, kurtajim, hamileliğimin başında o vardı ve cok tatlıydı, iletisimdeydik hep. Ama bu doktorun nosu yok suan istemedim gerci ama, vermedi de. İletişim güzel sey ya, zaten ota b.ka arayacak degilm hic huyum degildir de iste insan kendini kötü hissediyor boyle de, güvende degilms gibi. Aslında iyi de bi doktor ama asiri yogunluktan bunaldi herhalde, o da bana patladi
Ben astımcımla ve kafa doktoruyla çok yüz gözüm ama doğumcuyla arayı iyi tutmak lazım
Hahaah astimcim benim de cok datluuuuu onceki doktorum da cok tatlıydı ama gitti

Hahaah astimcim benim de cok datluuuuu onceki doktorum da cok tatlıydı ama gitti
Ben öncekinin 13 yaşımdan beri takibindeydim. Adam aile boyu hepimizin doktoruydu ama biraz uzakta bir hastaneye gidince yenisine geçtim. KIRAL ya adam bütün hastalıklarımı takip ediyor. Başka doktora gidince ilaç verince doğumcuya sorarsın ya hani bunu kullanayım mı diye. Ben işte astımcıma da soruyorum hepsini alerjim de olduğu için. Adam yaşam koçum gibi bir şey oldu. Giydiğim kıyafete, monta kadar karışıyor. Tüylü, yünlü bir şey giyersem azarlıyor. Allah doktorlara mecbur etmesin ama eksikliklerini de vermesin. Bizi de iyileriyle, işini hakkıyla yapanlarla karşılaştırsın

Ne güzel yaa, böyle insanlar iyi ki var, kolay kolay bulunmuyor gerçekten, buldun mu da birakmayacaksin iste bele dedigin gibi eksikliklerini gostermesin, doktor olmak kolay değil, iyi insan olmak daha da zor. Mesleklerini de etkiliyor bu durum. Bakalim bir dahakine erken saate alacagim, neşesi yerinde olsun diye

Bu arada ben de dün 3'te gittim kontrole. Normalde hep sabah ilk randevularına gidiyorum. Acayip durgundu ve suratı düşüktü dün

Bu arada ben de dün 3'te gittim kontrole. Normalde hep sabah ilk randevularına gidiyorum. Acayip durgundu ve suratı düşüktü dün
Aynen yaa, onlara da hak veriyorum, cesit cesit insan var, butun gun kolay degil, o esnada ameliyati, endikasyonu, dogumu cikiyo vs. Ama iste ders oldu bana da

Kesinlikle yapmam da
oğlana kıyamıyorum aç gelio okuldan yemek seçio okulda yemio sıpa 7 senedir ona çalışıom zati ek gıdaya başla da bacım anlıycan beni
Valla yemaak seçip seçmemesi senin elinde bacım

Katılıorum hazırlıksız yakalanmış bence dayler
Bencede yoksa dayler dayler ne dion hacıııııı die girişirdi

Fikir ver bana, cok çaresiz kaldim

Hazirlikli gitcem bi dahakine bak gör
Aman eline de kaliyoz birak en iyisi ellemeyeyim
Estf. Aplaaaaa ne haddime

Valla yemaak seçip seçmemesi senin elinde bacım

Bencede yoksa dayler dayler ne dion hacıııııı die girişirdi

Estf. Aplaaaaa ne haddime
Yok anam benim oğlanda herşey kendı elinde yani benlen ilgisi yoğğğ valla yoğğğğ Canı sağolsun da varsın yemesin bacagı kırıldıktan sonra hiç bişey sağlıktan önemli değil benim için bacım artık

Evi süpürdüm sildim toz aldım banyoyu yıkadım kuru fasulye pilav pişirdim daha makına boşalacak oturdum koca bir de kahve yaptım kendıme benim kız kahveye bayılıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…