- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.201
Orasi hic belli olmaz yevrum. Bir arkadas defalarca tup bebeği denedi olmadi, sonunda oldu, cocuk 1 yasina gelmeden 2. Bebek cikti kendiliginden2. Uzatsamda uzatmasam sorun yok dayloş
Ben sizin gibi emek ederek kazanamıorm malum
Basıom parayı alıom bebeyi
Sihir demiyelimdeSus la manyak ahshshjsjs
Sanki biz sihirle hamile kaldık. O iğneler, ilaçlar nolcek
Bacaktan sonramı olduYok anam benim oğlanda herşey kendı elinde yani benlen ilgisi yoğğğ valla yoğğğğCanı sağolsun da varsın yemesin bacagı kırıldıktan sonra hiç bişey sağlıktan önemli değil benim için bacım artık
Beyazm kırmızımı oldu ıralarYa ben şuradaki hareketli emojileri kullanamıom ne olduysa acılmıyo
Kahvemiii cıx cıx cıxxxEvi süpürdüm sildim toz aldım banyoyu yıkadım kuru fasulye pilav pişirdim daha makına boşalacak oturdum koca bir de kahve yaptım kendıme benim kız kahveye bayılıo
Yani hava yoluyla olcekse olur tabeeeeOrasi hic belli olmaz yevrum. Bir arkadas defalarca tup bebeği denedi olmadi, sonunda oldu, cocuk 1 yasina gelmeden 2. Bebek cikti kendiliginden
He ya kırmızı oldu çıkmıyo emojıler sevşyodum ben onlarıSihir demiyelimdetakviye ekip diyelim
Bacaktan sonramı oldu
Beyazm kırmızımı oldu ıralar
Eğer olduysa dönen oka bas ordan ayarlanıyiiiii
Kahvemiii cıx cıx cıxxx
Gııı bu sıcakta ne kurusu fasülyesi
Yok bacım reflülü doğdu benim oğlan 3 yaşına kadar kusa kusa çocuk yemekten tiksindi şimdide sevdiği yemek çok az yani
Yani hava yoluyla olcekse olur tabeeee
Herif entepte olunca
Neyse zaten 2 sene düşünmüorm
2 sene sonra bas parayı al bebeyi
Çok ağlıolar hiç dayanamıo insan kurban olsun teyzesi ateşsiz acısız atlatsın kuzumYar yine bana haram gecelerrrrrrr
Yarn büyük gün
4 tane aşı olcak bu minik beden
3 devletn aşısıÇok ağlıolar hiç dayanamıo insan kurban olsun teyzesi ateşsiz acısız atlatsın kuzum
Rica ederim bibiğimmmm
Bir sürü okulda corona çkkmışşşşşşBenim oğlan bire başladı ya bu sene 40 dak ders var ben anlamıorum ya hem korona var hem ders nasıl 40 dak olabilio 6 7 yaşında bu çocuklar bir de her gün akşam eve ödev okulda ne yapıolar çok merak ediyorum
Etrafdakiler diyo ki oğlana çok yaklaşma sarılma öpme bir müddet nasıl içime dokundu3 devletn aşısı
1 taned3 özel yaptırcam
Rota virüsü aşısı
Rica ederim bibiğimmmm
Bir sürü okulda corona çkkmışşşşşş
Hafta sonu oluuu, tatillerde oluuuu, oluu mu oluuuuSihir demiyelimdetakviye ekip diyelim
Bacaktan sonramı oldu
Beyazm kırmızımı oldu ıralar
Eğer olduysa dönen oka bas ordan ayarlanıyiiiii
Kahvemiii cıx cıx cıxxx
Gııı bu sıcakta ne kurusu fasülyesi
Yani hava yoluyla olcekse olur tabeeee
Herif entepte olunca
Neyse zaten 2 sene düşünmüorm
2 sene sonra bas parayı al bebeyi
Bankaya gidion dayloşHafta sonu oluuu, tatillerde oluuuu, oluu mu oluuuu
Zenginlik hep baska beee
Of dur daha yeni bitti kredimiz, alt tarafi 1 aydir odemiyoruz ahhshsBankaya gidion dayloş
Krediyi çekion
Zengin oluon faiz ödüon
Bizim 2 senemiz var daha cok şükürOf dur daha yeni bitti kredimiz, alt tarafi 1 aydir odemiyoruz ahhshs
Tam senlik
Demir ilacından 2 saat önce ve 2 saat sonraya kadar süt ve süt ürenleri tüketmiın demiHemsirecik Neredesin reyiz? Bizi habersiz bıraktın :/
cukulatam Aylar sonra demir ilacı etkisiyle iştahım açıldı galiba. Midem kazınıyor ve sürekli çikolata yemek istiyorum. Aklıma sen geliyon. Naberler?
Sizi selamlamak için attım ya. Kıyafet almıyorum daha. Dedim ya yarın gider alırımBizim 2 senemiz var daha cok şükür
Tam senlik
ŞimdiSizi selamlamak için attım ya. Kıyafet almıyorum daha. Dedim ya yarın gider alırım
Yok yok. Meyve yiyorum sadece. Gece alıyorum ilacı. Yalnız hala d vitamini vermiyor benim doktor. Multivitamindeki yeter dedi. Tahlil de yaptırmadıDemir ilacından 2 saat önce ve 2 saat sonraya kadar süt ve süt ürenleri tüketmiın demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?