Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sus la manyak ahshshjsjs
Sanki biz sihirle hamile kaldık. O iğneler, ilaçlar nolcek
Sihir demiyelimde takviye ekip diyelim

Bacaktan sonramı oldu
Ya ben şuradaki hareketli emojileri kullanamıom ne olduysa acılmıyo
Beyazm kırmızımı oldu ıralar
Eğer olduysa dönen oka bas ordan ayarlanıyiiiii

Evi süpürdüm sildim toz aldım banyoyu yıkadım kuru fasulye pilav pişirdim daha makına boşalacak oturdum koca bir de kahve yaptım kendıme benim kız kahveye bayılıo
Kahvemiii cıx cıx cıxxx
Gııı bu sıcakta ne kurusu fasülyesi

Orasi hic belli olmaz yevrum. Bir arkadas defalarca tup bebeği denedi olmadi, sonunda oldu, cocuk 1 yasina gelmeden 2. Bebek cikti kendiliginden
Yani hava yoluyla olcekse olur tabeeee
Herif entepte olunca
Neyse zaten 2 sene düşünmüorm
2 sene sonra bas parayı al bebeyi

He ya kırmızı oldu çıkmıyo emojıler sevşyodum ben onları
Bacım ora kaç derece bilmiom da dün gece bura yağmurdan yıkıldı hava serin burda hırka giyiyyoz

Benim oğlan bire başladı ya bu sene 40 dak ders var ben anlamıorum ya hem korona var hem ders nasıl 40 dak olabilio 6 7 yaşında bu çocuklar bir de her gün akşam eve ödev okulda ne yapıolar çok merak ediyorum

Çok ağlıolar hiç dayanamıo insan kurban olsun teyzesi ateşsiz acısız atlatsın kuzum
3 devletn aşısı
1 taned3 özel yaptırcam
Rota virüsü aşısı

Aaa çıktı emojilerim sağol bacım Bal0ncuk
Rica ederim bibiğimmmm
Benim oğlan bire başladı ya bu sene 40 dak ders var ben anlamıorum ya hem korona var hem ders nasıl 40 dak olabilio 6 7 yaşında bu çocuklar bir de her gün akşam eve ödev okulda ne yapıolar çok merak ediyorum
Bir sürü okulda corona çkkmışşşşşş

3 devletn aşısı
1 taned3 özel yaptırcam
Rota virüsü aşısı

Rica ederim bibiğimmmm

Bir sürü okulda corona çkkmışşşşşş
Etrafdakiler diyo ki oğlana çok yaklaşma sarılma öpme bir müddet nasıl içime dokundu akşama kadar zaten özlüyorum anne sarılalım diyo gelince nasıl öpmem

Hafta sonu oluuu, tatillerde oluuuu, oluu mu oluuuu
Zenginlik hep baska beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…