- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.221
Niye kızıyorŞimdidayler dayler kızacak ama sölimmm bimin bebek ürünlerinin kumaşı efsaneeeee
E bebekten daha cok memnun kaldm
Bende kullanmadm cnmYok yok. Meyve yiyorum sadece. Gece alıyorum ilacı. Yalnız hala d vitamini vermiyor benim doktor. Multivitamindeki yeter dedi. Tahlil de yaptırmadı
O sosyitikkk sosyitikkkNiye kızıyor
Ay hadi inşallahBende kullanmadm cnm
Banada dr aynısını dedi
Bir sorun yaşamadm
Huaaa bizimkiler sosyetik olma hakkını tüplü dalışla kaybetti. Varımızı yoğumuzu oraya döktük. Daha yeni toparlamaya çalışıyorduk ki bu sefer de yataktı, arabaydı, oto koltuğuydu çıktı. Taksit taksit üstüne...O sosyitikkk sosyitikkk
Araba ne aldn mercedes bmvAy hadi inşallah
Huaaa bizimkiler sosyetik olma hakkını tüplü dalışla kaybetti. Varımızı yoğumuzu oraya döktük. Daha yeni toparlamaya çalışıyorduk ki bu sefer de yataktı, arabaydı, oto koltuğuydu çıktı. Taksit taksit üstüne...
Alamadım.Araba ne aldn mercedes bmv
Boşver yaza alırsnAlamadım.DusunceBulutu bunu beğendi ahdndnndj
Joie Litetrax 4 baktım ikinci el alacaktık. Biz bakmaya gidemeden başkası satın almış. Sinirlendim galiba sıfırını alacağım. Zaten ikinci elleri de sıfıra yakın mübarek otomobil piyasasına dönmüş
Öleceemmmm.Miss Bride Kullanıcı adını çok yanlış değiştirdin. Hani bebeklere isim koyarken dikkat edin anlamıyla yaşıyor diyorlar ya seninki de öyle oldu zaar
Çok uykuluyum buna ek olarak durduk yere dişim kırıldı tv izlerken. Yarın diş doktoruna gidicem tırsıyorum.Miss Bride Kullanıcı adını çok yanlış değiştirdin. Hani bebeklere isim koyarken dikkat edin anlamıyla yaşıyor diyorlar ya seninki de öyle oldu zaar
Yaza şunun şurasında ne kaldıBoşver yaza alırsn
Ölme bacım lazımsın. Daha soracağım sorular varÖleceemmmm.
Çok uykuluyum buna ek olarak durduk yere dişim kırıldı tv izlerken. Yarın diş doktoruna gidicem tırsıyorum.
Korkarım ben ya. Beni birinin çeke çeke götürmesi lazım.Bal0ncuk 'u da tak koluna giderken. O da dişi kırmış, doktora da gidemiyor. Dişçisi corona olmuş
Benm hamileyken ucu kırılmıştı kahbaltı yaparken baktm bişiler çatırdıo ahahahaBal0ncuk 'u da tak koluna giderken. O da dişi kırmış, doktora da gidemiyor. Dişçisi corona olmuş
Gel götüretm seniKorkarım ben ya. Beni birinin çeke çeke götürmesi lazım.
Şimdidayler dayler kızacak ama sölimmm bimin bebek ürünlerinin kumaşı efsaneeeee
al beniBenm hamileyken ucu kırılmıştı kahbaltı yaparken baktm bişiler çatırdıo ahahaha
Gel götüretm seni
Kanarlarmın altına alaym
Len oglum lennn, ne alaka ben niye kizam, mis gibi bim, ben de aldim bimden yımşak yımşakŞimdidayler dayler kızacak ama sölimmm bimin bebek ürünlerinin kumaşı efsaneeeee
Totosundan element uydurdu iste nabicanNiye kızıyor
Nerden vardın bu kanıya allasenBende kullanmadm cnm
Banada dr aynısını dedi
Bir sorun yaşamadm
O sosyitikkk sosyitikkk
Tamamen uydurma
Kanka ciddiyim dene
Tamam sen olmuşsnLen oglum lennn, ne alaka ben niye kizam, mis gibi bim, ben de aldim bimden yımşak yımşak
Totosundan element uydurdu iste nabican
Nerden vardın bu kanıya allasenhic isim olmaz ajdjsj
Tamamen uydurma
Baktım baktım. Gidip yerinde görelim dedik hatta. Sonra indirimli hali bile yüksek gelince ikinci el baktık ama o da pırr uçtu gitti ahahshjs
Ağanın eli tutulmazBaktım baktım. Gidip yerinde görelim dedik hatta. Sonra indirimli hali bile yüksek gelince ikinci el baktık ama o da pırr uçtu gitti ahahshjs
Hemen deniyorum kanka kız doğsun inşallah da 6 hafta sonra tekrar haberleşelimKanka ciddiyim dene
Takip et geldiğinde
Pijama altı aldm pamuklu..
Yıka yıka hala yumuşacık
E bebekten aldğm altın yumuşaklıpı gitti şaka yapmıom
Tamam sen olmuşsn
Özüne dönmüşsün
Kız senin depresyoj halin hiç çekilmio
Biz seni hep muhalefet olarak bilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?