Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy sabah sabah hiç güleceğim yoktu altta nirvana reklamıHiç alakamı yok şu an yani kardeş kardeş geçinip gidioz adam da sabah rüyasını anlatıyor deidm ancak rüyanda görürsün

Depresyon dedigin de 3 saat filan sürdü shdhshd
Bimden biz de aldik, pijama, zibin, yelek, muslin, sortlu takim, havlu vs cok yumusak çok tatlı, cok ucuz ve ustelik yuzde yuz pammikkk hatta daha gecen hafta muhabbetini yapmistim, kiyafetlerin etiketlerini keserken, e bebektekilere sovmustum, hatir hutur kessen dahi tam cikaramiyon cocugu cizcek, bimdekiler yumusacik kumas gibi kesiyosun çocuğa zarari yok anlasilmyor dokununca, bu nasıl sacmalik, koskoca e bebek bunu nasil düşünmez vs jdsjjdjd

Beklioz bacım el mahkum Sağlıklı doğsun da aklıma bir sürü şeyler geliyor kötü kötü düşünmemeye çalışıorum
Ayyy lokman hekimim benim
Bana bakk vallahi yolacam seni heeee

Lenam napıyor iyi mi bacım
Az sonra 4 tan3 aşısı var teyzesi
Uykusuz bir gece beni beklio
2. Ay aşıları ateş yapabilrmiş..
Uyumak yok anaya
1. Ay aşıları rahattı

Ayyy sabah sabah hiç güleceğim yoktu altta nirvana reklamıHiç alakamı yok şu an yani kardeş kardeş geçinip gidioz adam da sabah rüyasını anlatıyor deidm ancak rüyanda görürsün
Biz hala kardeşşz
O kardeşlik doğumdan sonrada devam edio özellikle sezeryanda
Tüpe başlayalı 8 ekimde 1 sene olcak
1 senedir kardeşiz
Adam kurudu
Leee millet hamileyken file fanfini finfon ediyiiiii.. Hayranım bu azimlerine ve ateşlerine

E bebeği şikayet edecem dava açacam
Siz bizim daylerin kim oldupun6 biliormusunuz haaaa diecem..
Nasıl sinirlendirirsiniz.. Bim kadar olamadnz diecem
Dayloşşş N Neal in araba gitmiş
Püfff uçmuşş.. Beehhh

Ac tabii, bsy derlerse bana yolla
Daha guzelleri gelir nealime benim, yakisir nealimeeeee

Ben sağdan sola dönemiom da yapana madalya vermek lazım
Enişteyi de çok boşlama artıkın azad et kendını de yazık adama

Adam diyoki aşı olalım ne halt edecem ya hamileler olsun diye açıklama yapmışlar dr a soralım dedim bend e Bir bu eksikti

Analık kolay değil bacım napalım sağlıklı olsunlarda illa ateş yapacak diye bişey yok bacım bak takıp et ona göre şurup ver çıkmazsa hiç verme inşallah sakince atlatır yavrum

Adam diyoki aşı olalım ne halt edecem ya hamileler olsun diye açıklama yapmışlar dr a soralım dedim bend e Bir bu eksikti
Doktorların bir kısmı önerip diğer kısmı önermiyor. benim eğitime gittiğim ebe bile ben olsam şimdilik olmazdım diyor.zorunlu olmadıkça düşünmüyorum

Doktorların bir kısmı önerip diğer kısmı önermiyor. benim eğitime gittiğim ebe bile ben olsam şimdilik olmazdım diyor.zorunlu olmadıkça düşünmüyorum
Aynen bende öle düşünüyodum bulutum ya korkmaya başladım aklıma kötü kötü şeyler gelio napsam bilememdim
Sen kaçıncı haftadasın bacım bizim 32 bitiyor bu pazar

Ben oldum 7 eylulde, bir onceki doktorumun tüm hamile doktor arkadaşları olmus, ben hamile olsam ben de olurum dedi, yeni doktoruma da sordum o da olmalısın dedi. Makaleler okudum, hastaligin bebegi daha olumsuz etkilediği orneklerle görüldü ancak aşinin olumsuz etkiledigi bebek ornegi yok, aksine antikor olusmus oluyor bebekte de. Ben olmayı tercih ettm ama herkesin kendi kararı tabii. 1i gibi 2. Dozu olacagim.

Bana da geçen kontrolde doktor "3. aydan sonra artık olmanızı öneriyoruz. Tabii karar senin" dedi. Beni de corona'nın hamilelerde daha ağır seyrettiğine dair veriler çok tedirgin ediyor ama eşim evden çalışıyor hala. Olabildiğince maske, mesafe ve kolonyayla korunmaya çalışıyoruz. Gittiği yere kadar bekleyeceğim. İki ucu şeyli şey ya paranoyaya bağlıyorum bazen. Tetanoz aşısı randevum var benim de 1 ekim'de. Onu bile olmaktan çekinir oldum artık Tetanoz zorunlu diye biliyorum ben ama olmayanlar da varmış. Nasıl oluyor

Sağol canım ayrıntılı yazdığın için
Ben aslında aşı olunca yan etki falan yaşayanlar varya ateş falan bağışıklığımda biraz düşüktür ondan korkuyorum yan etkilerinden en hafif hastalığı bile zor atlatırım bir de aşı olduktan sonra hemen korona olanlar var ya da tesadüf bilmiorum yani aslında aşıdan değilde kendımden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…