- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.281
Yiyemediğin günlerin acısını çıkart çiçeğimHemsirecik Neredesin reyiz? Bizi habersiz bıraktın :/
cukulatam Aylar sonra demir ilacı etkisiyle iştahım açıldı galiba. Midem kazınıyor ve sürekli çikolata yemek istiyorum. Aklıma sen geliyon. Naberler?
Besmele çekiyordum her sey bir anda oldu gsgsgshs kiz tamamen uyuşturmadilarki hatırliyorum cogu şeyi gshshshe. Bu arada her sey temiz ve normal cikti cok sukur❤❤Et gitsin, eğlenceli olurson akilda kalanla devam ediliyormus, ona gore aklinda bsy tut ajdjsjdjsj
Kanka ben gecen sene ameliyattan cikinca kocamın elini tutup seni seviyorum diye aglamisimBenim aldığım her anestezi ayrı bomba. Sonuncusunu tüp bebekte yumurta toplama operasyonu için aldım. Psikolog da yanımdaydı ameliyathanede. Dedi ki "Yumurtalarına olabildiğince az ilaç gitmesi lazım. O yüzden buraları biraz göreceksin. Sen gözünü kapat, başka yerde olduğunu hayal et. Güzel bir yerdesin" falan dedi. Ben de vizyonsuz vizyonsuz eşimle sahilde her gün yaptığımız gibi yürüdüğümü hayal ettim. Bir de annemin haberi yok diye çok kötü olmuştum. Uyanınca "Annemin haberi yok" diye ağlamışım. Sonra "Biz sahilde yürüdük" demişim. Eşim "Evet, dün yürüdük" demiş. "Hayır bu sabah yürüdük" diye ısrar etmişim. Sonra o da kafayı yedim sanmış çünkü o sabah uyanır uyanmaz merkeze gittik ve deli gibi yağmur yağıyordu. "Bu ne ara yürüdüğümüzü düşünmüş olabilir ki" diye düşünmüş. Ben "Bugün yürüdük" diye ısrarla devam edince "Evet bugün" diye kabul etmiş ahshhsjsjdn. Hemşire de "Annemin haberi yok" diye ağladığımı görünce eşime "Noluyor?" der gibi bakmış. O da garibim korkmuş, hemşire "Bunlar gizlice evlenmiş ailelerinden habersiz tüp bebek mi yapıyor" diye düşünür diye kadına izahat vermiş. "Biz ailelerimize haber vermemiştik tedaviyi. Onu taktı kafaya" diye ahahhsjsjs Ay bir de birimiz 33, birimiz 34'üz bu olduğunda. Ailelerimizden gizli evlenip tüplü dalsak ne olacak sanki ahshhsjs
Aiiy cok sukur temiz cıkmasına sevindim canısıBesmele çekiyordum her sey bir anda oldu gsgsgshs kiz tamamen uyuşturmadilarki hatırliyorum cogu şeyi gshshshe. Bu arada her sey temiz ve normal cikti cok sukur❤❤
Kanka ben gecen sene ameliyattan cikinca kocamın elini tutup seni seviyorum diye aglamisim
Oh misYiyemediğin günlerin acısını çıkart çiçeğim
Ben iyiyim çok iyiyim hiç olmadığım kadar iyiyim. Bana stres yaptıracak herşeyden uzaklaştım
Sen nasılsın ?
Gözün aydııııınBesmele çekiyordum her sey bir anda oldu gsgsgshs kiz tamamen uyuşturmadilarki hatırliyorum cogu şeyi gshshshe. Bu arada her sey temiz ve normal cikti cok sukur❤❤
Kanka ben gecen sene ameliyattan cikinca kocamın elini tutup seni seviyorum diye aglamisim
Cok sagol canim yaAiiy cok sukur temiz cıkmasına sevindim canısı
Sagolasin nealimOh misŞekeri zıplatmayayım diye çikolata almaya korkuyorum ama bu sefer de çikolatalı tatlılara kayıyorum. Ben zaten normalde de çikolataya aşık bir insanım
Gözün aydııııın
Sen bizi de aşmışın reyiz. Kocaya ilan-ı aşk hangi seviye
Hahshahshs yok valla benimki dumduk kahve verin kahveeee, birakin laga lugayi kafasiBir benim naifliğime bak bir senin artizliğine. Kahve ney ya kahve neeeeyBir arkadaşım da uyanınca eşine "Kahve içmeye gidelim" demiş. O da meğer şeydenmiş. Öncesinde bir yerde okumuş anestezi sonrası vücuttan ilacın atılmasını mı hızlandırıyormuş kahve ne ahshhdjdj
Ay superrrr, cok sevindim yevrummm maasallahBesmele çekiyordum her sey bir anda oldu gsgsgshs kiz tamamen uyuşturmadilarki hatırliyorum cogu şeyi gshshshe. Bu arada her sey temiz ve normal cikti cok sukur❤❤
Ben kaplumbağa gibi kalmştm eller ayakta havadaBen sağdan sola dönemiom da yapana madalya vermek lazım
Enişteyi de çok boşlama artıkın azad et kendını de yazık adama
Valla bilemedm ben olmamştmAdam diyoki aşı olalım ne halt edecem ya hamileler olsun diye açıklama yapmışlar dr a soralım dedim bend eBir bu eksikti
Allah affetsn ama kıştan nefret ediorm.......Bu ne enerji sabah sabah? Keyfiniz yerinde. Buzzzz gibi gir sabaha uyandım. Kış gelmiş bile. Donarak uyanıp uzun kollu giyinip geri yattım
Benm doktorm 3. Ayımda kanamam devam ettiği halde bana eğer covid sırası gelirse mutlaka ol demiştiDoktorların bir kısmı önerip diğer kısmı önermiyor. benim eğitime gittiğim ebe bile ben olsam şimdilik olmazdım diyor.zorunlu olmadıkça düşünmüyorum
AşkoşşşşşşGunaydin askoslarr. Henuz çektirmedim reglim dun bitti. Simdi hazirlandim gidicem hastaneye cok korkuyorumesim memlekete gitti izni az kaldigi icin bende cektirip yarin gidicem
Off.. Bem doğruluğuna inanmıorm gündem yaratıolarBuyrun buradan yakın. Yanlışlıkla 6 aylık bebeğe bu aşıyı nasıl yapabilirsin? Hem de üstünde çalışma yapılan bir yanlışlık
Prof. Zafer Kurugöl: Küçük çocuklara yanlışlıkla Covid aşısı yapıldığı oluyor; hiçbir yan etki olmadı
Prof. Zafer Kurugöl: Küçük çocuklara yanlışlıkla Covid aşısı yapıldığı oluyor; hiçbir yan etki olmadıt24.com.tr
Olabilir ya cok korkuyordum cunku vsgsgsgHahshahshs yok valla benimki dumduk kahve verin kahveeee, birakin laga lugayi kafasisimdi de en zorlandigim konu sabah kalktigim gibi kahve icememek
Ay superrrr, cok sevindim yevrummm maasallah
Ahshahsh o esnada ya ölürsem filan gibi mi düşündün naptin
Cok şükür balus ❤❤❤❤Ben kaplumbağa gibi kalmştm eller ayakta havada
Dönememiştim
Herif itmişti
Valla bilemedm ben olmamştm
Allah affetsn ama kıştan nefret ediorm.......
Benm doktorm 3. Ayımda kanamam devam ettiği halde bana eğer covid sırası gelirse mutlaka ol demişti
7. Aym bitmilti sıra bana geldiğinde
2 aym kalmştı olmamştm bemde
Doğum yaptm 45. Gün birinciyi oldm
Az önce ikinciyi
Emzirin diyenler var.. Ama ateilenme ihtimalibe karşı 24 saat sağdığım sütü döküorm
Aşkoşşşşşş
Herşey temiz çıkmş
Cok şükürrr
Off.. Bem doğruluğuna inanmıorm gündem yaratıolar
He şayet doğruysa.. O bebenin anneside susarsa.. Allah ıslah etsn
Ağrısı olur canim hafif hafif sifa olur insallahKızlar lena 3 devlet aşısı.. 1de ben parayla özel rota virüs aşısı yaptırdım.. Yavrum 4 aşı oldu.. Halsiz düştü ama toparlıoruz sanırım.. Ara sıra ağrısı oluo bi 10 saniye ağlıo gibi yapıo susup uyuyo
Bende az önce covid 2. Aşımı oldum
Umarm ikimizde ateşlenmeyiz bugn
Seni neşeli görmek cok güzelOlabilir ya cok korkuyordum cunku vsgsgsg
Cok şükür balus ❤❤❤❤
Stres yapmistim bir sey cikacak diye ya rahatladim keyfim yerine geldiSeni neşeli görmek cok güzel
Yaaa kıyamamOlabilir ya cok korkuyordum cunku vsgsgsg
Cok şükür balus ❤❤❤❤
Sen nasilsin, beybim nasıllYaaa kıyamam
İyiyim kuzum çok şükürSen nasilsin, beybim nasıll
Düzelir oda annesiİyiyim kuzum çok şükürbebis de iyi bobrek genislemesi disinda bir şey yok cok sukur canim he bir de kilo aldim diye doktorun beni haşlaması disinda
Zengin veletleriyle ugrasiom
İnsallah kuzumDüzelir oda annesi
Vatandaşın avukatın açtığı saçma sapan davalarla uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?