Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yiyemediğin günlerin acısını çıkart çiçeğim
Ben iyiyim çok iyiyim hiç olmadığım kadar iyiyim. Bana stres yaptıracak herşeyden uzaklaştım
Sen nasılsın ?

Et gitsin, eğlenceli olur son akilda kalanla devam ediliyormus, ona gore aklinda bsy tut ajdjsjdjsj
Besmele çekiyordum her sey bir anda oldu gsgsgshs kiz tamamen uyuşturmadilarki hatırliyorum cogu şeyi gshshshe. Bu arada her sey temiz ve normal cikti cok sukur❤❤
Kanka ben gecen sene ameliyattan cikinca kocamın elini tutup seni seviyorum diye aglamisim

Aiiy cok sukur temiz cıkmasına sevindim canısı

Yiyemediğin günlerin acısını çıkart çiçeğim
Ben iyiyim çok iyiyim hiç olmadığım kadar iyiyim. Bana stres yaptıracak herşeyden uzaklaştım
Sen nasılsın ?
Oh mis Şekeri zıplatmayayım diye çikolata almaya korkuyorum ama bu sefer de çikolatalı tatlılara kayıyorum. Ben zaten normalde de çikolataya aşık bir insanım
Gözün aydııııın
Sen bizi de aşmışın reyiz. Kocaya ilan-ı aşk hangi seviye

Aiiy cok sukur temiz cıkmasına sevindim canısı
Cok sagol canim ya içim rahatladi
Sagolasin nealim gsgsgsy kiz ben oyle diyince oda aglamaya baslamis hahahahshsv

Hahshahshs yok valla benimki dumduk kahve verin kahveeee, birakin laga lugayi kafasi simdi de en zorlandigim konu sabah kalktigim gibi kahve icememek
Ay superrrr, cok sevindim yevrummm maasallah

Ahshahsh o esnada ya ölürsem filan gibi mi düşündün naptin

Ben sağdan sola dönemiom da yapana madalya vermek lazım
Enişteyi de çok boşlama artıkın azad et kendını de yazık adama
Ben kaplumbağa gibi kalmştm eller ayakta havada
Dönememiştim
Herif itmişti

Adam diyoki aşı olalım ne halt edecem ya hamileler olsun diye açıklama yapmışlar dr a soralım dedim bend e Bir bu eksikti
Valla bilemedm ben olmamştm

Bu ne enerji sabah sabah? Keyfiniz yerinde. Buzzzz gibi gir sabaha uyandım. Kış gelmiş bile. Donarak uyanıp uzun kollu giyinip geri yattım
Allah affetsn ama kıştan nefret ediorm.......

Doktorların bir kısmı önerip diğer kısmı önermiyor. benim eğitime gittiğim ebe bile ben olsam şimdilik olmazdım diyor.zorunlu olmadıkça düşünmüyorum
Benm doktorm 3. Ayımda kanamam devam ettiği halde bana eğer covid sırası gelirse mutlaka ol demişti
7. Aym bitmilti sıra bana geldiğinde
2 aym kalmştı olmamştm bemde
Doğum yaptm 45. Gün birinciyi oldm
Az önce ikinciyi
Emzirin diyenler var.. Ama ateilenme ihtimalibe karşı 24 saat sağdığım sütü döküorm

Gunaydin askoslarr. Henuz çektirmedim reglim dun bitti. Simdi hazirlandim gidicem hastaneye cok korkuyorum esim memlekete gitti izni az kaldigi icin bende cektirip yarin gidicem
Aşkoşşşşşş
Herşey temiz çıkmş
Cok şükürrr

Off.. Bem doğruluğuna inanmıorm gündem yaratıolar
He şayet doğruysa.. O bebenin anneside susarsa.. Allah ıslah etsn

Kızlar lena 3 devlet aşısı.. 1de ben parayla özel rota virüs aşısı yaptırdım.. Yavrum 4 aşı oldu.. Halsiz düştü ama toparlıoruz sanırım.. Ara sıra ağrısı oluo bi 10 saniye ağlıo gibi yapıo susup uyuyo

Bende az önce covid 2. Aşımı oldum
Umarm ikimizde ateşlenmeyiz bugn

Olabilir ya cok korkuyordum cunku vsgsgsg
Cok şükür balus ❤❤❤❤

Ağrısı olur canim hafif hafif sifa olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…