Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah korusun. Kıyamam bu bebiklere ya aşı olunca nasıl da ağlıyorlar, keyifleri kaçık oluyor o gün. Yarına normale döner inşallah
Zengin veletleriyle ugrasiom
Allah kolaylık versin

Z
Zengin veletleriyle ugrasiom
Allah yardmcn olsn nurum

Vatandaşın avukatın açtığı saçma sapan davalarla uğraşıyorum
Bıktım bu Suriyelilerden
Asıl onlar bizden bıktı
Sen kimsinki
Biz kimizki

Allah korusun. Kıyamam bu bebiklere ya aşı olunca nasıl da ağlıyorlar, keyifleri kaçık oluyor o gün. Yarına normale döner inşallah

Allah kolaylık versin
İnşallah neoş

Yakında bizi kapı dışarı edecekler. Toptan rahatlayacaklar. İki tane ülkeleri olacak
Kesinlikle çok haklısın
Allah yardmcn olsn nurum

Asıl onlar bizden bıktı
Sen kimsinki
Biz kimizki

İnşallah neoş
Geçici belgede ana adi baba adı kendi adinfogim tarihi yanlışmismis Ya göçmen bürosu nasıl bu kadar yanlış yapar

Hemsirecik yeni okudum canım hadi gözün aydın olsun ağrın sızın yok değil mi
Sagolasin parisimm❤❤ biraz regl sancisi gibi agrim var ama rahatim oyle rahatsiz etmiyor şükür
Bilmyom valla, herkes girsin strese ama şakire çay yok biz ölekkkkk
cocuklar dunyaya stres olarak geliyorlar artik ya bende bir seyi kafama takinca asiri stres oluyorum ama esim o kadar rahatki keske bende oyle olabilsem

Ben de rahatım ya, bizde esim stres cok. Ben de raad ol kafasındaym hep ama canim skldi smdi stres yaptm asil bebek strese girerms bilmemneyms

Korona bizden uzak dursun yaaaa Rabbim esirgesin korusun gerçekten şu dönemde çok zor bir konumdayız
Az kalmış bacım aramızda 2 hafta var o zaman bir an önce sağlıkla zamanında doğursaydık
Amin amin evet az var aramızda bakalım ilk kim doğuracak mide yanmasından o kadar bıktım ki bir an önce doğsun istiyorum
Doktordan doktora değişiyor demek ki şifa olsun inşallah
çok geçmiş olsun ağrısı vardır kuzucuğun kıyamam ya inşallah iyisinizdir

Aşıdan biri hep uyuyo
Fitil 70lik gbi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…