- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.301
Allah korusun. Kıyamam bu bebiklere ya aşı olunca nasıl da ağlıyorlar, keyifleri kaçık oluyor o gün. Yarına normale döner inşallahKızlar lena 3 devlet aşısı.. 1de ben parayla özel rota virüs aşısı yaptırdım.. Yavrum 4 aşı oldu.. Halsiz düştü ama toparlıoruz sanırım.. Ara sıra ağrısı oluo bi 10 saniye ağlıo gibi yapıo susup uyuyo
Bende az önce covid 2. Aşımı oldum
Umarm ikimizde ateşlenmeyiz bugn
Zengin veletleriyle ugrasiom
Yakında bizi kapı dışarı edecekler. Toptan rahatlayacaklar. İki tane ülkeleri olacakVatandaşın avukatın açtığı saçma sapan davalarla uğraşıyorum
Bıktım bu Suriyelilerden
AminnnAllah korusun. Kıyamam bu bebiklere ya aşı olunca nasıl da ağlıyorlar, keyifleri kaçık oluyor o gün. Yarına normale döner inşallah
Allah kolaylık versin
Oyy teyzesi yerrrİyiyim kuzum çok şükürbebis de iyi bobrek genislemesi disinda bir şey yok cok sukur canim he bir de kilo aldim diye doktorun beni haşlaması disinda
Bebek strese girermiş. Her gün yeni bir bilgiOyy teyzesi yerrrkilo alican tabi nolcakti
Allah yardmcn olsn nurumZ
Zengin veletleriyle ugrasiom
Asıl onlar bizden bıktıVatandaşın avukatın açtığı saçma sapan davalarla uğraşıyorum
Bıktım bu Suriyelilerden
İnşallah neoşAllah korusun. Kıyamam bu bebiklere ya aşı olunca nasıl da ağlıyorlar, keyifleri kaçık oluyor o gün. Yarına normale döner inşallah
Allah kolaylık versin
Amin kuzumAllah yardmcn olsn nurum
Asıl onlar bizden bıktı
Sen kimsinki
Biz kimizki
İnşallah neoş
Ama özledikte yaneAmin kuzum
Ama özledikte yane
Kurban olurum... O yolda herşeyi yaptk yaparızBende özledim bebikim ama bebiş için para lazım şimdi on bucuga kadar özel dersim var
Kesinlikle çok haklısınYakında bizi kapı dışarı edecekler. Toptan rahatlayacaklar. İki tane ülkeleri olacak
Geçici belgede ana adi baba adı kendi adinfogim tarihi yanlışmismis Ya göçmen bürosu nasıl bu kadar yanlış yaparAllah yardmcn olsn nurum
Asıl onlar bizden bıktı
Sen kimsinki
Biz kimizki
İnşallah neoş
Bebek strese girermis de hic hos olmayan şeylerle uğraşmak zorunda kalırmisiz da, anlamadım agzima ettiOyy teyzesi yerrrkilo alican tabi nolcakti
Bebek strese girermiş. Her gün yeni bir bilgi
Daha dogmadan strese giriyorlar yaaa doğunca ne olacak haberleri yok cunkuBebek strese girermis de hic hos olmayan şeylerle uğraşmak zorunda kalırmisiz da, anlamadım agzima ettine bebeymis hemen de stres behhh
Bilmyom valla, herkes girsin strese ama şakire çay yokDaha dogmadan strese giriyorlar yaaa doğunca ne olacak haberleri yok cunku
Sagolasin parisimm❤❤ biraz regl sancisi gibi agrim var ama rahatim oyle rahatsiz etmiyor şükür
Bilmyom valla, herkes girsin strese ama şakire çay yokbiz ölekkkkk
Ohhh çok şükürSagolasin parisimm❤❤ biraz regl sancisi gibi agrim var ama rahatim oyle rahatsiz etmiyor şükür
cocuklar dunyaya stres olarak geliyorlar artik ya bende bir seyi kafama takinca asiri stres oluyorum ama esim o kadar rahatki keske bende oyle olabilsem
Ben de rahatım ya, bizde esim stres cok. Ben de raad ol kafasındaym hepSagolasin parisimm❤❤ biraz regl sancisi gibi agrim var ama rahatim oyle rahatsiz etmiyor şükür
cocuklar dunyaya stres olarak geliyorlar artik ya bende bir seyi kafama takinca asiri stres oluyorum ama esim o kadar rahatki keske bende oyle olabilsem
Amin aminKorona bizden uzak dursun yaaaa Rabbim esirgesin korusun gerçekten şu dönemde çok zor bir konumdayız
Az kalmış bacım aramızda 2 hafta var o zaman bir an önce sağlıkla zamanında doğursaydık
Doktordan doktora değişiyor demek kiBen kaplumbağa gibi kalmştm eller ayakta havada
Dönememiştim
Herif itmişti
Valla bilemedm ben olmamştm
Allah affetsn ama kıştan nefret ediorm.......
Benm doktorm 3. Ayımda kanamam devam ettiği halde bana eğer covid sırası gelirse mutlaka ol demişti
7. Aym bitmilti sıra bana geldiğinde
2 aym kalmştı olmamştm bemde
Doğum yaptm 45. Gün birinciyi oldm
Az önce ikinciyi
Emzirin diyenler var.. Ama ateilenme ihtimalibe karşı 24 saat sağdığım sütü döküorm
Aşkoşşşşşş
Herşey temiz çıkmş
Cok şükürrr
Off.. Bem doğruluğuna inanmıorm gündem yaratıolar
He şayet doğruysa.. O bebenin anneside susarsa.. Allah ıslah etsn
çok geçmiş olsun ağrısı vardır kuzucuğun kıyamam yaKızlar lena 3 devlet aşısı.. 1de ben parayla özel rota virüs aşısı yaptırdım.. Yavrum 4 aşı oldu.. Halsiz düştü ama toparlıoruz sanırım.. Ara sıra ağrısı oluo bi 10 saniye ağlıo gibi yapıo susup uyuyo
Bende az önce covid 2. Aşımı oldum
Umarm ikimizde ateşlenmeyiz bugn
Aşıdan biri hep uyuyoAmin aminevet az var aramızda bakalım ilk kim doğuracak mide yanmasından o kadar bıktım ki bir an önce doğsun istiyorum
Doktordan doktora değişiyor demek kişifa olsun inşallah
çok geçmiş olsun ağrısı vardır kuzucuğun kıyamam yainşallah iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?