Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dinliyom ama yaaa, nasi dinlemiyom ask ossun

Ohoo ona daha cinsiyet öğrendiğim gibi başladım, bak gor neler olacak
"Oğlan anası AjanD" hayatta daha büyük bir unvan var mı? Hayırlısıyla sağlıkla doğurabilirsem alnıma "Bunu ben yaptım" yazacağım ya da direkt "Erkek annesi" mi yazsam

N Neal neoş dün attğın haberi doğru bulmamştm hatırlıormsn.. Corona vurulab 1 aylık bebek.. Doğruymuş... Ama doğru bulmama sebebini anlataym
Ben aile hekimimde corona aşılarımı vuruldum.. Bebeğe vurulan enjeksiyon ve sıvılar farklı.. Corona aşıları iğnesi sıvısı farklı... Ve buzkalıbı içibde soğut tutmak için 6 kişi olunca çıkarılıor.. Barkodla okutuluor felan filan...
Yani bu kadar yanlışı yapması imkansız...
Resmen kasıt... Neyi ispatlamaya çalışmş acaba o sağlık çalışanı..
Ben o annenin yerinde olsam katil olurdum...

.
ben de .. neye güveneceğimizi şaşırdık

"Oğlan anası AjanD" hayatta daha büyük bir unvan var mı? Hayırlısıyla sağlıkla doğurabilirsem alnıma "Bunu ben yaptım" yazacağım ya da direkt "Erkek annesi" mi yazsam
Erkek annesi cok soguk. Ya errrrrkek annesi ya da paşa annesi yazdir, cocuga az büyüyünce canım anam yazdir sjdhshhfd

Bugün de bu

Yanlışlık adı altında bayağı bilinçli çalışma yapmışlar ama küçücük bebeklere, ailelerinden izin almadan nasıl yaparlar bunu

Yanlışlık adı altında bayağı bilinçli çalışma yapmışlar ama küçücük bebeklere, ailelerinden izin almadan nasıl yaparlar bunu
Ben dün 2. Dozunu vuruldum... Kolum ağırıo dünden beri... O bebekleri düşünemiorm... Allah ıslah etsin..
Bide burda mesema bebeklerin aşı odası yukarıda... Buzdolabı termos felan var...
Büyüklerin covid aşısı olduğu yer aşağda...
Ne diyimki.. Sözde kahramanlar işte bnlar.. O bebeklerin birine bişey olsa.. Bunun hesabını kimse veremez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…