- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.321
Kiz kalmis surada 6 7 haftan ne stresi sal gitsin. Iyidir o orda merak etmeBen de rahatım ya, bizde esim stres cok. Ben de raad ol kafasındaym hepama canim skldi smdi stres yaptm asil bebek strese girerms bilmemneyms
Konuş kız. Bizi dinlemiyorKiz kalmis surada 6 7 haftan ne stresi sal gitsin. Iyidir o orda merak etme
Gidip sunnet dugununu planlasin canını boyle seylere sıkacaginaKonuş kız. Bizi dinlemiyor
Sizinki çifte düğün olacaktı ya hani? Hsg'yi de kaptın. Bekleme yapma. Hsg'den sonra, verilen sıvının etkisiyle hamile kalanlar varGidip sunnet dugununu planlasin canını boyle seylere sıkacagina
Ne bilem ben, ben demedm, doktora sorKiz kalmis surada 6 7 haftan ne stresi sal gitsin. Iyidir o orda merak etme
Dinliyom ama yaaa, nasi dinlemiyom ask ossunKonuş kız. Bizi dinlemiyor
Ohoo ona daha cinsiyet öğrendiğim gibi başladım, bak gor neler olacakGidip sunnet dugununu planlasin canını boyle seylere sıkacagina
"Oğlan anası AjanD" hayatta daha büyük bir unvan var mı? Hayırlısıyla sağlıkla doğurabilirsem alnıma "Bunu ben yaptım" yazacağım ya da direkt "Erkek annesi" mi yazsamDinliyom ama yaaa, nasi dinlemiyom ask ossun
Ohoo ona daha cinsiyet öğrendiğim gibi başladım, bak gor neler olacak
Erkek annesi"Oğlan anası AjanD" hayatta daha büyük bir unvan var mı? Hayırlısıyla sağlıkla doğurabilirsem alnıma "Bunu ben yaptım" yazacağım ya da direkt "Erkek annesi" mi yazsam
ben de .. neye güveneceğimizi şaşırdıkN Neal neoş dün attğın haberi doğru bulmamştm hatırlıormsn.. Corona vurulab 1 aylık bebek.. Doğruymuş... Ama doğru bulmama sebebini anlataym
Ben aile hekimimde corona aşılarımı vuruldum.. Bebeğe vurulan enjeksiyon ve sıvılar farklı.. Corona aşıları iğnesi sıvısı farklı... Ve buzkalıbı içibde soğut tutmak için 6 kişi olunca çıkarılıor.. Barkodla okutuluor felan filan...
Yani bu kadar yanlışı yapması imkansız...
Resmen kasıt... Neyi ispatlamaya çalışmş acaba o sağlık çalışanı..
Ben o annenin yerinde olsam katil olurdum...
Erkek annesi cok soguk. Ya errrrrkek annesi ya da paşa annesi yazdir, cocuga az büyüyünce canım anam yazdir sjdhshhfd"Oğlan anası AjanD" hayatta daha büyük bir unvan var mı? Hayırlısıyla sağlıkla doğurabilirsem alnıma "Bunu ben yaptım" yazacağım ya da direkt "Erkek annesi" mi yazsam
Bugün de buN Neal neoş dün attğın haberi doğru bulmamştm hatırlıormsn.. Corona vurulab 1 aylık bebek.. Doğruymuş... Ama doğru bulmama sebebini anlataym
Ben aile hekimimde corona aşılarımı vuruldum.. Bebeğe vurulan enjeksiyon ve sıvılar farklı.. Corona aşıları iğnesi sıvısı farklı... Ve buzkalıbı içibde soğut tutmak için 6 kişi olunca çıkarılıor.. Barkodla okutuluor felan filan...
Yani bu kadar yanlışı yapması imkansız...
Resmen kasıt... Neyi ispatlamaya çalışmş acaba o sağlık çalışanı..
Ben o annenin yerinde olsam katil olurdum...
Onun da tam kalbinin olduğu yere yazayım ahshhdjdErkek annesi cok soguk. Ya errrrrkek annesi ya da paşa annesi yazdir, cocuga az büyüyünce canım anam yazdir sjdhshhfd
Abdhshdhhd offf sus susOnun da tam kalbinin olduğu yere yazayım ahshhdjd
Bence ya şizofren.. Yada kahraman olmaya çalışnış ama yiyosa kendi bebesinde deneseymiş....
ben de .. neye güveneceğimizi şaşırdık
İşte bahsettiğim şey tamda buydu...Bugün de bu
Eki Görüntüle 2921716
Yanlışlık adı altında bayağı bilinçli çalışma yapmışlar ama küçücük bebeklere, ailelerinden izin almadan nasıl yaparlar bunuBence ya şizofren.. Yada kahraman olmaya çalışnış ama yiyosa kendi bebesinde deneseymiş...
İşte bahsettiğim şey tamda buydu...
Üstelik biontechler buzkalıbında gelior dediğim givbi... Soğuk durması lazm cnkü...
Ben dün 2. Dozunu vuruldum... Kolum ağırıo dünden beri... O bebekleri düşünemiorm... Allah ıslah etsin..Yanlışlık adı altında bayağı bilinçli çalışma yapmışlar ama küçücük bebeklere, ailelerinden izin almadan nasıl yaparlar bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?