Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizinki çifte düğün olacaktı ya hani? Hsg'yi de kaptın. Bekleme yapma. Hsg'den sonra, verilen sıvının etkisiyle hamile kalanlar var
Insallah olur artik ya sıkıldım beklemekten☹☹
Ne bilem ben, ben demedm, doktora sor
Sen bizi dinle
Dinliyom ama yaaa, nasi dinlemiyom ask ossun

Ohoo ona daha cinsiyet öğrendiğim gibi başladım, bak gor neler olacak
Heyecanla bekliyorum bende simli elbisemle katilim saglicam

Bazen bazı haberleri okurken.. Sanırım kabus görüorm az sonra uyanacam inşallah diorm
Allahım adaletinden sual sorulmaz ama... İsteyene hakedene nasip et..
Böyle canilere değil

Tamam sizi dinledigime gore gidip biraz daha yiyem
Simli ve yanar donerli ossun luffen
Can bogazdan gelir kiz ye tabi hsgshsh sipsimli olcak
Olacak tabii ya ne olacağıdı akıllım
Eşin spermiogram vermiş miydi hiç?
Verdi askos normal gelmişti ama yinede kontrol amaçlı tekrar vericek vana donunce
Hemsirecik aşkoş hadi sıra bebede
Ayy bekleyin cok yakinda geliyoruz
En kısa zamanda hayırla gelsin bebeğin @Hemsirecik
Aminn beyazim insallah

Bir de takip edip antikor miktarını ölçmüşler. Antikor için kan alınması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Hadi iğneyi vurdular, karıştı. Kan almak için ne yalan söylediler ailelere, merak ediyorum.
Ne olursa olsun, tam bir skandal. Geçen hafta çocuğuma hepatit aşısı yaptırmıştım. Uykularım kaçtı. Ben çocuğumu emzirdiğim için evham yapıp, aşımı ertelemişim. Ne demek küçücük bir bebeğe ailesinin haberi olmadan !
Deliriyorum gerçekten, bölgesel miydi tüm ülkede mi yapıldı, hepsi muallak.

Allah kolaylık ve en önemlisi sabır versin Okuma yazma kursu veriyordum bir ara.ömürden ömür yiyen bir şey el le elle yine de özledim keşke yine nasip olsa
Ay ne zor işmiş ya dudağımda uçuk çıktı Oğlan benden rahat derste ben kendı kendıme mola veriyorum kolum ağrıyor diyor öğretmwne de ben bu kadar yazabiliyorum demiş
Sende minnoşa öğretirsin bacım

Bunu belirli yerlerde denediklerini düşünüyorum. Her yerde yapmış olamazlar. Bir de şunu da anlamadım. Diyelim ki sağlık ocağına gittiler, anne o gün yapılacak aşı sayısını biliyor. Orada bir tanesini eksik mi yapmışlar bunu yapabilmek için. Çok saçma ya. Aklıma şu geliyor. Acaba ailelerde danışıklı dövüş oldu da bu çok zeki adam bunun yasal bir dayanağı olmadığı için "Karıştı" mı dedi? Hiçbir açıdan mantıklı gelmiyor

Alem çocuk Oğluşun zehir gibi anlaşılan maşallah sen de kasma bu kadar kendini rahat ol olur gider inşallah minnoşuma öğretirim biraz zaman geçsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…