- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.341
Insallah olur artik ya sıkıldım beklemekten☹☹Sizinki çifte düğün olacaktı ya hani? Hsg'yi de kaptın. Bekleme yapma. Hsg'den sonra, verilen sıvının etkisiyle hamile kalanlar var
Sen bizi dinleNe bilem ben, ben demedm, doktora sor
Heyecanla bekliyorum bende simli elbisemle katilim saglicamDinliyom ama yaaa, nasi dinlemiyom ask ossun
Ohoo ona daha cinsiyet öğrendiğim gibi başladım, bak gor neler olacak
Tamam sizi dinledigime gore gidip biraz daha yiyemInsallah olur artik ya sıkıldım beklemekten☹☹
Sen bizi dinle
Heyecanla bekliyorum bende simli elbisemle katilim saglicam
Olacak tabii ya ne olacağıdı akıllımInsallah olur artik ya sıkıldım beklemekten☹☹
En kısa zamanda hayırla gelsin bebeğin
Can bogazdan gelir kiz ye tabi hsgshshTamam sizi dinledigime gore gidip biraz daha yiyem
Simli ve yanar donerli ossun luffen
Verdi askos normal gelmişti ama yinede kontrol amaçlı tekrar vericek vana donunceOlacak tabii ya ne olacağıdı akıllım
Eşin spermiogram vermiş miydi hiç?
Ayy bekleyin cok yakinda geliyoruz
Aminn beyazim insallahEn kısa zamanda hayırla gelsin bebeğin@Hemsirecik
Bogazdan da gider ajdjsjjdjejdCan bogazdan gelir kiz ye tabi hsgshshsipsimli olcak
Verdi askos normal gelmişti ama yinede kontrol amaçlı tekrar vericek vana donunce
Ayy bekleyin cok yakinda geliyoruz
Aminn beyazim insallah
Nereye taktıracağınız önemliBogazdan da gider ajdjsjjdjejd
Kiz bana bak, led ışık taktirmayan nossun? Jsjfjshf
Allah kolaylık ve en önemlisi sabır versinEl ele elle yazıoz oğlanla gelin buyrun
Oynaya oynaya gelin cocuklarEl ele elle yazıoz oğlanla gelin buyrun
Allah kolaylık ve en önemlisi sabır versinOkuma yazma kursu veriyordum bir ara.ömürden ömür yiyen bir şey el le elle yine de özledim keşke yine nasip olsa
Sıra sanada gelecekOynaya oynaya gelin cocuklar
El ele el ele verin cocuklr
Bunu belirli yerlerde denediklerini düşünüyorum. Her yerde yapmış olamazlar. Bir de şunu da anlamadım. Diyelim ki sağlık ocağına gittiler, anne o gün yapılacak aşı sayısını biliyor. Orada bir tanesini eksik mi yapmışlar bunu yapabilmek için. Çok saçma ya. Aklıma şu geliyor. Acaba ailelerde danışıklı dövüş oldu da bu çok zeki adam bunun yasal bir dayanağı olmadığı için "Karıştı" mı dedi? Hiçbir açıdan mantıklı gelmiyorBir de takip edip antikor miktarını ölçmüşler. Antikor için kan alınması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Hadi iğneyi vurdular, karıştı. Kan almak için ne yalan söylediler ailelere, merak ediyorum.
Ne olursa olsun, tam bir skandal. Geçen hafta çocuğuma hepatit aşısı yaptırmıştım. Uykularım kaçtı. Ben çocuğumu emzirdiğim için evham yapıp, aşımı ertelemişim. Ne demek küçücük bir bebeğe ailesinin haberi olmadan !
Deliriyorum gerçekten, bölgesel miydi tüm ülkede mi yapıldı, hepsi muallak.
Alem çocukAy ne zor işmiş ya dudağımda uçuk çıktı Oğlan benden rahat derste ben kendı kendıme mola veriyorum kolum ağrıyor diyor öğretmwne de ben bu kadar yazabiliyorum demiş
Sende minnoşa öğretirsin bacım
Biliosunki babası muallimSıra sanada geleceklena okuma yazma öğrenirken ne edeceksin bakalım isilik döktüm ben
He unuttum ben onu kız yine yırttın haBiliosunki babası muallim
O uğraşsn benmi uğraşceemmmm bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?