Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ege bölgesi gibi görünüyor. Çünkü böyle vaka duyumları aliyorum demişti. Tüm turkiyeden sürekli haber gelip girmeyeceğine göre bu adam da ege üniversitesi kaynaklı olduğuna göre anlaşmalı olduğu belirli yerler var gibi görünüyor.
Nabız yoklaması. Yani antikor bakmak için kan alırken aile demeyecek mi sen napiyosun niye kan alıyosun diye.

Evet her yönden çok saçma. Habersiz olması pek mümkün değil gibi çözemedim

Gideceğiz kardeşim işimiz gücümüz var. Daha dayler dayler ile Hemsirecik 'in sünnet organizasyonuna hazırlık yapacağız. Söyle olive'e geliyorsa gelsin!!!
Nereye sünnet düğününemi

Fahriye Evcen neden dadı bulamıyor
Hakikaten ya.. Bilmem kaç tane dadı değiştirmiş
Magazin N Neal den soruluo belki cvbı biliodur

Bunun yetişkinler için olanı var mı acaba

Eki Görüntüle 2922263
Bence bebekler içinde ideal...
Herkeste bir taşıma isteği...
İzin vermiorm... Kırılan kırılsın umrum değil

Nereye sünnet düğününemi
Evet. İşler güçler

Hakikaten ya.. Bilmem kaç tane dadı değiştirmiş Magazin N Neal den soruluo belki cvbı biliodur
Şimdi o işi çok karıştırdılar. "Karı koca diziye başlıyor diye çocuğa ikinci bakıcı tuttular. Maaşı 1000 dölar" dendi. Sonra Özçivit efendi çıktı yalanladı "Yoo" dedi "öyle" dedi "bir şey yok" dedi. Bıraktım o işin peşini. Ben şu an işe girsem 1000 dölar veren yok. Adaletin bu mu dünya?
Bence bebekler içinde ideal...
Herkeste bir taşıma isteği...
İzin vermiorm... Kırılan kırılsın umrum değil
Ben önce kendime istiyorum. Çocuğu ne yaparız, nasıl koruruz düşünemiyorum

Sünnet düğünleri onuda kapsamıo
Kızçesi olcak onunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…