- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.361
Aleykümselam. Gelsin artık yaa biz gideceğiz o gelene kadar
En allengirli yere ajdjjhdjsNereye taktıracağınız önemli
He cok şükür bundan da yırttımHe unuttum ben onu kız yine yırttın ha
Hopp.. Nere gedeyon?Aleykümselam. Gelsin artık yaa biz gideceğiz o gelene kadar
Gideceğiz kardeşim işimiz gücümüz var. DahaHopp.. Nere gedeyon?
Ege bölgesi gibi görünüyor. Çünkü böyle vaka duyumları aliyorum demişti. Tüm turkiyeden sürekli haber gelip girmeyeceğine göre bu adam da ege üniversitesi kaynaklı olduğuna göre anlaşmalı olduğu belirli yerler var gibi görünüyor.Bunu belirli yerlerde denediklerini düşünüyorum. Her yerde yapmış olamazlar. Bir de şunu da anlamadım. Diyelim ki sağlık ocağına gittiler, anne o gün yapılacak aşı sayısını biliyor. Orada bir tanesini eksik mi yapmışlar bunu yapabilmek için. Çok saçma ya. Aklıma şu geliyor. Acaba ailelerde danışıklı dövüş oldu da bu çok zeki adam bunun yasal bir dayanağı olmadığı için "Karıştı" mı dedi? Hiçbir açıdan mantıklı gelmiyor
Evet her yönden çok saçma. Habersiz olması pek mümkün değil gibi çözemedimEge bölgesi gibi görünüyor. Çünkü böyle vaka duyumları aliyorum demişti. Tüm turkiyeden sürekli haber gelip girmeyeceğine göre bu adam da ege üniversitesi kaynaklı olduğuna göre anlaşmalı olduğu belirli yerler var gibi görünüyor.
Nabız yoklaması. Yani antikor bakmak için kan alırken aile demeyecek mi sen napiyosun niye kan alıyosun diye.
E seninki de var neal unuttun mu yaaaaGideceğiz kardeşim işimiz gücümüz var. Dahadayler dayler ile Hemsirecik 'in sünnet organizasyonuna hazırlık yapacağız. Söyle olive'e geliyorsa gelsin!!!
Ben süslenip davetli olarak iştirak edeceğim. Hiç organizasyon işine girememE seninki de var neal unuttun mu yaaaa
Aaaaaaa hic olmadiiiiii, i ihhhhh, bak ben de yapmycaktim, halk icin yapıyorum, sen de jajdjshdjsbBen süslenip davetli olarak iştirak edeceğim. Hiç organizasyon işine giremem
Halk için halka göre yaşıyoruz zaten. YetiversinAaaaaaa hic olmadiiiiii, i ihhhhh, bak ben de yapmycaktim, halk icin yapıyorum, sen de jajdjshdjsb
Halk icin, halka gore, halk kadar, halka nazir sjhdhshdHalk için halka göre yaşıyoruz zaten. Yetiversin
Nereye sünnet düğününemiGideceğiz kardeşim işimiz gücümüz var. Dahadayler dayler ile Hemsirecik 'in sünnet organizasyonuna hazırlık yapacağız. Söyle olive'e geliyorsa gelsin!!!
Hakikaten ya.. Bilmem kaç tane dadı değiştirmişFahriye Evcen neden dadı bulamıyor
Bence bebekler içinde ideal...
Evet. İşler güçlerNereye sünnet düğününemi
Şimdi o işi çok karıştırdılar. "Karı koca diziye başlıyor diye çocuğa ikinci bakıcı tuttular. Maaşı 1000 dölar" dendi. Sonra Özçivit efendi çıktı yalanladı "Yoo" dedi "öyle" dedi "bir şey yok" dedi. Bıraktım o işin peşini. Ben şu an işe girsem 1000 dölar veren yok. Adaletin bu mu dünya?
Ben önce kendime istiyorum. Çocuğu ne yaparız, nasıl koruruz düşünemiyorumBence bebekler içinde ideal...
Herkeste bir taşıma isteği...
İzin vermiorm... Kırılan kırılsın umrum değil
Sünnet düğünleri onuda kapsamıoEvet. İşler güçler
Şimdi o işi çok karıştırdılar. "Karı koca diziye başlıyor diye çocuğa ikinci bakıcı tuttular. Maaşı 1000 dölar" dendi. Sonra Özçivit efendi çıktı yalanladı "Yoo" dedi "öyle" dedi "bir şey yok" dedi. Bıraktım o işin peşini. Ben şu an işe girsem 1000 dölar veren yok. Adaletin bu mu dünya?
Ben önce kendime istiyorum. Çocuğu ne yaparız, nasıl koruruz düşünemiyorum
Taam sen söyle o gelsin. Ona de ki vücut çorabı piyasasından çok uzak kaldık. Acil gelmesi lazımSünnet düğünleri onuda kapsamıo
Kızçesi olcak onunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?