- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.381
Yaa manyaaakkkTaam sen söyle o gelsin. Ona de ki vücut çorabı piyasasından çok uzak kaldık. Acil gelmesi lazım
Vaovvvv altn yumurtluoYatağın fiyatına bakın
Ben anneme bırakamıyom daha 7 yaşında artık nasıl emanet ediyolar el kadar bebeleri ya ben ona şaşırıyorum
Kamera ile izliyorlardır ama insan yine rahat edemez tabiBen anneme bırakamıyom daha 7 yaşında artık nasıl emanet ediyolar el kadar bebeleri ya ben ona şaşırıyorum
Siz ne anlarsiniz fasfakirler, benim paşamin yatagi bundanlıYatağın fiyatına bakın
Ben anneme bırakamıyom daha 7 yaşında artık nasıl emanet ediyolar el kadar bebeleri ya ben ona şaşırıyorum
Yok demek istedğim o değildi çalışmak apayrıda doğar doğmaz bakıcıya emanet ediyorlar o yediriyo içiriyor oynatıyor sadece sevmeye gidiyorlar bebenin yanınaE çalışıyosak mesela nabiciz
Bir ömür kullansın artık onu. Başka türlü acısı çıkmazSiz ne anlarsiniz fasfakirler, benim paşamin yatagi bundanlı
Bilmem kaçyüz tane kamera vardır her odada merak etme bacmBen anneme bırakamıyom daha 7 yaşında artık nasıl emanet ediyolar el kadar bebeleri ya ben ona şaşırıyorum
Aynen bende onu didim bulutumKamera ile izliyorlardır ama insan yine rahat edemez tabi
Rüyamda tost görerek uyandım.MNbeyaz 'ın bir ileri seviyesi galiba bu. Bu saatte tost yiyemeyeceğim için mandalina yedim
Tv karşısında erkenden uyuyakalıyorum. Sonra idrar kesem "Kalk git tuvalette yat" diyor. Uyanınca da bir daha uyuyamıyorum sabahın saçma bir saatine kadar. Bir de mide ağrısı başladı. Oh, daha ne isterimMNbeyaz 2
O kötü oyunlara gelme neoş..
Ayrıca bu saate ayakta işin ne? Hiç hoş değil yat yat yat
Bak bugnleri cok arıyacaksn
Mesela ben haftalardır çaresi olmayan minik gaz sancılarının hayatımıza devasa giriş yapmasıyla pert oldum
Sen yinede tv açTv karşısında erkenden uyuyakalıyorum. Sonra idrar kesem "Kalk git tuvalette yat" diyor. Uyanınca da bir daha uyuyamıyorum sabahın saçma bir saatine kadar. Bir de mide ağrısı başladı. Oh, daha ne isterim
Bir tur daha uyudum uyandım. Uyku arası mola veriyorum resmen. Yeni dünya düzenine geçtimSen yinede tv aç
Bdaha uyuya kal
Biz de neredeyse dogar dogmaz bırakıyoz 2 aylikYok demek istedğim o değildi çalışmak apayrıda doğar doğmaz bakıcıya emanet ediyorlar o yediriyo içiriyor oynatıyor sadece sevmeye gidiyorlar bebenin yanınaonu dedim ben
Hahshshs burda oyna yavrum, burda ye ic filan derimBir ömür kullansın artık onu. Başka türlü acısı çıkmaz
Tost yoksa mandalin yeyin diil miydi oRüyamda tost görerek uyandım.MNbeyaz 'ın bir ileri seviyesi galiba bu. Bu saatte tost yiyemeyeceğim için mandalina yedim
Orda yiyip içmiyorsa da yatağı salona taşırsın. Onun üstünde otursun. Parasını karşılaması lazım nabalımHahshshs burda oyna yavrum, burda ye ic filan derim
Heh ben de diyorum neydi bu söz neydi neydiTost yoksa mandalin yeyin diil miydi o
Evet tabii, misafirlere de derim, evimizin en kiymetli parçasıOrda yiyip içmiyorsa da yatağı salona taşırsın. Onun üstünde otursun. Parasını karşılaması lazım nabalım
Heh ben de diyorum neydi bu söz neydi neydi
Fayda/maliyet oranı mühimliEvet tabii, misafirlere de derim, evimizin en kiymetli parçası
Böyle sözleri bana sor bak aninda buldum, max 2 kelimesi farklidir gerisi dogru yani hahdhshdh
Azıcık büyüsün parktan içeri girmek istemeyecek. O enerji bitmeden eve sokarsan canına okuyacak ama enerjisini güzel atarsa eve gelip misler gibi deliksiz uyuyacak. O anlar sana kalacak. Dünyanın en mutlu insanı olacaksın o zamanSaat 15:00
Saat 05:30dan beri gram uyumayan.. Ayaklarını durmadan hareket ettirmesine rağmen pili bitmeyen bebek yapmışım.....
Çıldırmama az kaldı ağlıacamda
Bu kızın tüpte hem gazını fazla basmışlar
Hemde enerjisini
İmdatttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?