Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben anneme bırakamıyom daha 7 yaşında artık nasıl emanet ediyolar el kadar bebeleri ya ben ona şaşırıyorum

Ben anneme bırakamıyom daha 7 yaşında artık nasıl emanet ediyolar el kadar bebeleri ya ben ona şaşırıyorum
Bilmem kaçyüz tane kamera vardır her odada merak etme bacm
Kendimizle kıyaslamamak gerek

Kamera ile izliyorlardır ama insan yine rahat edemez tabi
Aynen bende onu didim bulutum

Rüyamda tost görerek uyandım. MNbeyaz 'ın bir ileri seviyesi galiba bu. Bu saatte tost yiyemeyeceğim için mandalina yedim
MNbeyaz 2
O kötü oyunlara gelme neoş..
Ayrıca bu saate ayakta işin ne? Hiç hoş değil yat yat yat
Bak bugnleri cok arıyacaksn
Mesela ben haftalardır çaresi olmayan minik gaz sancılarının hayatımıza devasa giriş yapmasıyla pert oldum

Tv karşısında erkenden uyuyakalıyorum. Sonra idrar kesem "Kalk git tuvalette yat" diyor. Uyanınca da bir daha uyuyamıyorum sabahın saçma bir saatine kadar. Bir de mide ağrısı başladı. Oh, daha ne isterim

Yok demek istedğim o değildi çalışmak apayrıda doğar doğmaz bakıcıya emanet ediyorlar o yediriyo içiriyor oynatıyor sadece sevmeye gidiyorlar bebenin yanınaonu dedim ben
Biz de neredeyse dogar dogmaz bırakıyoz 2 aylik param olsa da ben de alsaaaam sjdhshhdhshd. Keske en az 6 ay olsa dogum sonrasi izni Ya o diil de sen de 7yasinda cocugu anana diye birakmiyon daha neler bacim
Bir ömür kullansın artık onu. Başka türlü acısı çıkmaz
Hahshshs burda oyna yavrum, burda ye ic filan derim
Rüyamda tost görerek uyandım. MNbeyaz 'ın bir ileri seviyesi galiba bu. Bu saatte tost yiyemeyeceğim için mandalina yedim
Tost yoksa mandalin yeyin diil miydi o

Orda yiyip içmiyorsa da yatağı salona taşırsın. Onun üstünde otursun. Parasını karşılaması lazım nabalım

Heh ben de diyorum neydi bu söz neydi neydi
Evet tabii, misafirlere de derim, evimizin en kiymetli parçası

Böyle sözleri bana sor bak aninda buldum, max 2 kelimesi farklidir gerisi dogru yani hahdhshdh

Evet tabii, misafirlere de derim, evimizin en kiymetli parçası

Böyle sözleri bana sor bak aninda buldum, max 2 kelimesi farklidir gerisi dogru yani hahdhshdh
Fayda/maliyet oranı mühimli

Yok ya birebir böyleydi, hatırladım. 80 darbesinde zincir marketlere yeterli tost ekmeği gelmediği için halk isyan ettiğinde Antalyalı bir çiftçinin karısı söylemişti. Sonra patlamış gitmiş işte. Onlarca yıl içinde biraz değiştirmeye çalışmış olabilirler

Saat 15:00

Saat 05:30dan beri gram uyumayan.. Ayaklarını durmadan hareket ettirmesine rağmen pili bitmeyen bebek yapmışım.....
Çıldırmama az kaldı ağlıacamda
Bu kızın tüpte hem gazını fazla basmışlar
Hemde enerjisini
İmdatttt

Azıcık büyüsün parktan içeri girmek istemeyecek. O enerji bitmeden eve sokarsan canına okuyacak ama enerjisini güzel atarsa eve gelip misler gibi deliksiz uyuyacak. O anlar sana kalacak. Dünyanın en mutlu insanı olacaksın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…