Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ona daha cok var
Bana şuan çözüm lazm
Götürüp doktoruna geri verecem

Sen söyleyince bende de net oturdu haci

Ne deyim şimdik
Amin deyim en iyisi

Stajyerimiz yeni başladı kürtaj olduğumu bilmiyor ve diyor ki aaayyy abla çocuğun olsa ne güzel olurdu.... Buralarda dolaşan küçük bir çocuk çok yakışırdı sana!!! Diğer bir erkek arkadaşım sağlık durumunuzu bilmiyorum ama sorun yoksa hemen yapın işin yorgunlugunu onu kucağına kafamı koydugumda atıyorum!!!! Bilmiyorum çünkü ben!!!! Birilerinin demesi ile çocuk yaparım ben!!!! Ya bir karışmayin arkadaşım ya!!!! Yeminlen bunaldım yeminlen kendimi ev temizliğine verdim. Dünden beri evi kirkladim. Bıktım bu insanların çocuk yapın demesinden... Allah vakti saati geldiğinde sağlıkla nasip etsin demek çok mu zor.
Ben yine çok dolmusum

Paree paree bitmiyor o ağız ishali insanların söyledikleri ve söyleyecekleri. Geçen hafta kardeşimin nikahında her görenin "Karnın büyümemiş. Neden kilo almadın? Bebek nerede?"lerinden kafayı yiyip daha üç hafta olmasına rağmen erken kontrole gittim. Kuzenimi iki senedir oğlu için sorulan sorularla delirttiler. Bir ara sürekli doktora götürüyordu çocuğu, sırf milletin söyledikleri yüzünden "Bir sorun mu var acaba?" kaygısı taşımaya başladığı için. Ağzı olan konuşuyor maalesef

Onların ağzını buzecem en sonunda..
Ah ah kendileri sağlıklı düşünemiyor bizleri de sağlıksız düşünmeye itiyorlar.. ve başarıyorlar. Acaba nerede bebek? Her hamile kadının neredeyse orada Neyse oğluşunu erken görmüş oldun diyelim

Dua miydi beddua mi
Dua dua

Parem.. Neden o kdar takıosn?
Acaba seni bu kdar etkiliosa... Ve bu kdar kendini yiyip bitiriosan
Tüpe hızlı bir geçişmi yapsanız?

Ah canim benim, dogurdugunda da bitmeyecek ki o mal cümleler inan bana, asssla bitmeyecek. Geçen yegenimin dogum gunuydu, ablam da 4 ay once 2.dogumunu yapti, ablamın sütü iyi cok şükür iki yeğenime de iyi geldi, neyse eşi diyo ki bana, insallah senin de ablan gibi sütün olur da rahat rahat emzirirsin, he kismet bakcaz diye gecistirmeye çalışıyom, hala devam ediyo ablanin cok iyi senin de iyi olsun da emzir mamayla ugrasma vs vs, dedim saglik olsun de gerisi olur bakcaz artik kismet bu işler yani farkinda ya da değil kullandigi cümlelerin yarattığı strese bak, yahu sanane benim sutumden, aklinca iyi bsy demeye calisiyor da tut ki stres yaptim, kendi kendime demeye basladim ablamin vardı benim niye yok vs. Nasil densiz bir mevzu aslında. Ama bitmiyor, o kiyaslamalar karsilastirmalar asla kesilmiyor. Herkesin her sey hakkinda fikri var. Sen ilk kez çocuk fikrine vakif oluyorsun o soyleyenlerin sayesinde, hic aklina gelmemişti sanki. Ama millet boş iste, o sebeple sen he de gec, umursama canim benim

Bitmiyor işte bitmeyecek de. Bizim bunlara kulağımızı tıkamayı öğrenmemiz lazım. Doktor da kızdı bu yüzden kaygılandığımı söyleyince "Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin" dedi. Bir dahakine aklımı başıma toplayabilirsem aradıkları şekilde cevap vermeyi planlıyorum. "Aa cidden karnım neden çıkmadı " falan gibi bir tepki verirsem onlar da neye uğradığını şaşırır diye düşünüyorum

Zorunda kalmak farklı tabi yapacak bişey kalmıosa önce Allaha sonra en güvendiğine emanet tabi ki Ama benim oğlan biraz reflülü büyüdü kusa kusa kaç kere nefesi kesildi kusmaktan ilk yardımla kurtardık falan filan ondan galiba benimki
Sizin bebeler yesin içsin sakin uysal olsun inşallah gerisi kendılığnden gelir zaten

Lena teyzem uyusana ya aaaaaaa anneni yorma yazık bak

Dua dua

Parem.. Neden o kdar takıosn?
Acaba seni bu kdar etkiliosa... Ve bu kdar kendini yiyip bitiriosan
Tüpe hızlı bir geçişmi yapsanız?
Takarım.. benimle ilgili birşey de, yap ya da yapma demelerine takarım.. kaldı ki bu çocuk, bir can...
Ocak ayında düşünüyorum kısmetse canım
Bu kıyaslamalar hiçbir zaman bitmeyecek sanırım... Umarım gelecek nesil karşısındaki insana saygılı olur...kendisini ilgilendirmeyen konularda konuşmaz
Sanmıyorum şaşıracaklarını daha fazla fişeklerler

Sanmıyorum şaşıracaklarını daha fazla fişeklerler
İnsanlıktan komple el etek çekemeyeceğimiz için deneme yanılmayla bir yolunu bulacağız artık çünkü sadece yeni tanıştıkların değil, seni gayet iyi tanıyan insanlar da yapıyor bu densizlikleri

Son düzenleme:
Lena teyzem uyusana ya aaaaaaa anneni yorma yazık bak
ağladm bugn sinirden
Verme nereye veriyon bebeyi
Doktoruna
Gazını ve enerjisini fazla basmışsınız
Paramı geri istiorm diecem

Takmaaaa...
Ama nie takma...? Üzülme die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…