- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.401
Ona daha cok varAzıcık büyüsün parktan içeri girmek istemeyecek. O enerji bitmeden eve sokarsan canına okuyacak ama enerjisini güzel atarsa eve gelip misler gibi deliksiz uyuyacak. O anlar sana kalacak. Dünyanın en mutlu insanı olacaksın o zaman
Sen söyleyince bende de net oturdu haciFayda/maliyet oranı mühimli
Yok ya birebir böyleydi, hatırladım. 80 darbesinde zincir marketlere yeterli tost ekmeği gelmediği için halk isyan ettiğinde Antalyalı bir çiftçinin karısı söylemişti. Sonra patlamış gitmiş işte. Onlarca yıl içinde biraz değiştirmeye çalışmış olabilirler
Dua miydi beddua mi
Ne deyim şimdik
Paree paree bitmiyor o ağız ishali insanların söyledikleri ve söyleyecekleri. Geçen hafta kardeşimin nikahında her görenin "Karnın büyümemiş. Neden kilo almadın? Bebek nerede?"lerinden kafayı yiyip daha üç hafta olmasına rağmen erken kontrole gittim. Kuzenimi iki senedir oğlu için sorulan sorularla delirttiler. Bir ara sürekli doktora götürüyordu çocuğu, sırf milletin söyledikleri yüzünden "Bir sorun mu var acaba?" kaygısı taşımaya başladığı için. Ağzı olan konuşuyor maalesefNe deyim şimdik
Amin deyim en iyisi
Stajyerimiz yeni başladı kürtaj olduğumu bilmiyor ve diyor ki aaayyy abla çocuğun olsa ne güzel olurdu.... Buralarda dolaşan küçük bir çocuk çok yakışırdı sana!!! Diğer bir erkek arkadaşım sağlık durumunuzu bilmiyorum ama sorun yoksa hemen yapın işin yorgunlugunu onu kucağına kafamı koydugumda atıyorum!!!! Bilmiyorum çünkü ben!!!! Birilerinin demesi ile çocuk yaparım ben!!!! Ya bir karışmayin arkadaşım ya!!!! Yeminlen bunaldım yeminlen kendimi ev temizliğine verdim. Dünden beri evi kirkladim. Bıktım bu insanların çocuk yapın demesinden... Allah vakti saati geldiğinde sağlıkla nasip etsin demek çok mu zor.
Ben yine çok dolmusum
Onların ağzını buzecem en sonunda..Paree paree bitmiyor o ağız ishali insanların söyledikleri ve söyleyecekleri. Geçen hafta kardeşimin nikahında her görenin "Karnın büyümemiş. Neden kilo almadın? Bebek nerede?"lerinden kafayı yiyip daha üç hafta olmasına rağmen erken kontrole gittim. Kuzenimi iki senedir oğlu için sorulan sorularla delirttiler. Bir ara sürekli doktora götürüyordu çocuğu, sırf milletin söyledikleri yüzünden "Bir sorun mu var acaba?" kaygısı taşımaya başladığı için. Ağzı olan konuşuyor maalesef
Dua duaDua miydi beddua mi
Parem.. Neden o kdar takıosn?Ne deyim şimdik
Amin deyim en iyisi
Stajyerimiz yeni başladı kürtaj olduğumu bilmiyor ve diyor ki aaayyy abla çocuğun olsa ne güzel olurdu.... Buralarda dolaşan küçük bir çocuk çok yakışırdı sana!!! Diğer bir erkek arkadaşım sağlık durumunuzu bilmiyorum ama sorun yoksa hemen yapın işin yorgunlugunu onu kucağına kafamı koydugumda atıyorum!!!! Bilmiyorum çünkü ben!!!! Birilerinin demesi ile çocuk yaparım ben!!!! Ya bir karışmayin arkadaşım ya!!!! Yeminlen bunaldım yeminlen kendimi ev temizliğine verdim. Dünden beri evi kirkladim. Bıktım bu insanların çocuk yapın demesinden... Allah vakti saati geldiğinde sağlıkla nasip etsin demek çok mu zor.
Ben yine çok dolmusum
Ah canim benim, dogurdugunda da bitmeyecek ki o mal cümleler inan bana, asssla bitmeyecek. Geçen yegenimin dogum gunuydu, ablam da 4 ay once 2.dogumunu yapti, ablamın sütü iyi cok şükür iki yeğenime de iyi geldi, neyse eşi diyo ki bana, insallah senin de ablan gibi sütün olur da rahat rahat emzirirsin, he kismet bakcaz diye gecistirmeye çalışıyom, hala devam ediyo ablanin cok iyi senin de iyi olsun da emzir mamayla ugrasma vs vs, dedim saglik olsun de gerisi olur bakcaz artik kismet bu işlerNe deyim şimdik
Amin deyim en iyisi
Ben yine çok dolmusum
Bitmiyor işte bitmeyecek de. Bizim bunlara kulağımızı tıkamayı öğrenmemiz lazım. Doktor da kızdı bu yüzden kaygılandığımı söyleyince "Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin" dedi. Bir dahakine aklımı başıma toplayabilirsem aradıkları şekilde cevap vermeyi planlıyorum. "Aa cidden karnım neden çıkmadıOnların ağzını buzecem en sonunda..
Ah ah kendileri sağlıklı düşünemiyor bizleri de sağlıksız düşünmeye itiyorlar.. ve başarıyorlar. Acaba nerede bebek? Her hamile kadının neredeyse oradaNeyse oğluşunu erken görmüş oldun diyelim
Ayyyy ben de öle oluyordum ya çok tost yemişlğim vardır patlatsaydın bir tost yaRüyamda tost görerek uyandım.MNbeyaz 'ın bir ileri seviyesi galiba bu. Bu saatte tost yiyemeyeceğim için mandalina yedim
Zorunda kalmak farklı tabi yapacak bişey kalmıosa önce Allaha sonra en güvendiğine emanet tabi kiBiz de neredeyse dogar dogmaz bırakıyoz 2 aylikparam olsa da ben de alsaaaam sjdhshhdhshd. Keske en az 6 ay olsa dogum sonrasi izni Ya o diil de sen de 7yasinda cocugu anana diye birakmiyon daha neler bacim
Hahshshs burda oyna yavrum, burda ye ic filan derim
Tost yoksa mandalin yeyin diil miydi o
Saat 15:00
Saat 05:30dan beri gram uyumayan.. Ayaklarını durmadan hareket ettirmesine rağmen pili bitmeyen bebek yapmışım.....
Çıldırmama az kaldı ağlıacamda
Bu kızın tüpte hem gazını fazla basmışlar
Hemde enerjisini
İmdatttt
Verme nereye veriyon bebeyiOna daha cok var
Bana şuan çözüm lazm
Götürüp doktoruna geri verecem
Mandalinayı yiyip mide kazınmasıyla geri uyudum. Yarım gün o tost kaldı aklımda öyleAyyyy ben de öle oluyordum ya çok tost yemişlğim vardır patlatsaydın bir tost ya
Takarım.. benimle ilgili birşey de, yap ya da yapma demelerine takarım.. kaldı ki bu çocuk, bir can...Dua dua
Parem.. Neden o kdar takıosn?
Acaba seni bu kdar etkiliosa... Ve bu kdar kendini yiyip bitiriosan
Tüpe hızlı bir geçişmi yapsanız?
Bu kıyaslamalar hiçbir zaman bitmeyecek sanırım... Umarım gelecek nesil karşısındaki insana saygılı olur...kendisini ilgilendirmeyen konularda konuşmazAh canim benim, dogurdugunda da bitmeyecek ki o mal cümleler inan bana, asssla bitmeyecek. Geçen yegenimin dogum gunuydu, ablam da 4 ay once 2.dogumunu yapti, ablamın sütü iyi cok şükür iki yeğenime de iyi geldi, neyse eşi diyo ki bana, insallah senin de ablan gibi sütün olur da rahat rahat emzirirsin, he kismet bakcaz diye gecistirmeye çalışıyom, hala devam ediyo ablanin cok iyi senin de iyi olsun da emzir mamayla ugrasma vs vs, dedim saglik olsun de gerisi olur bakcaz artik kismet bu işleryani farkinda ya da değil kullandigi cümlelerin yarattığı strese bak, yahu sanane benim sutumden, aklinca iyi bsy demeye calisiyor da tut ki stres yaptim, kendi kendime demeye basladim ablamin vardı benim niye yok vs. Nasil densiz bir mevzu aslında. Ama bitmiyor, o kiyaslamalar karsilastirmalar asla kesilmiyor. Herkesin her sey hakkinda fikri var. Sen ilk kez çocuk fikrine vakif oluyorsun o soyleyenlerin sayesinde, hic aklina gelmemişti sanki. Ama millet boş iste, o sebeple sen he de gec, umursama canim benim
Sanmıyorum şaşıracaklarını daha fazla fişeklerlerBitmiyor işte bitmeyecek de. Bizim bunlara kulağımızı tıkamayı öğrenmemiz lazım. Doktor da kızdı bu yüzden kaygılandığımı söyleyince "Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin" dedi. Bir dahakine aklımı başıma toplayabilirsem aradıkları şekilde cevap vermeyi planlıyorum. "Aa cidden karnım neden çıkmadı" falan gibi bir tepki verirsem onlar da neye uğradığını şaşırır diye düşünüyorum
İnsanlıktan komple el etek çekemeyeceğimiz için deneme yanılmayla bir yolunu bulacağız artık çünkü sadece yeni tanıştıkların değil, seni gayet iyi tanıyan insanlar da yapıyor bu densizlikleriSanmıyorum şaşıracaklarını daha fazla fişeklerler
Lena teyzem uyusana ya aaaaaaa anneni yorma yazık bak
DoktorunaVerme nereye veriyon bebeyi
Takmaaaa...Takarım.. benimle ilgili birşey de, yap ya da yapma demelerine takarım.. kaldı ki bu çocuk, bir can...
Ocak ayında düşünüyorum kısmetse canım
Bu kıyaslamalar hiçbir zaman bitmeyecek sanırım... Umarım gelecek nesil karşısındaki insana saygılı olur...kendisini ilgilendirmeyen konularda konuşmaz
Sanmıyorum şaşıracaklarını daha fazla fişeklerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?