- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.421
Aminn, ama her bebenin bir zor yanı oluyor maalesef, sağlıklı olsunlar da gerisi hic önemli değil. Kuzucuga cok gecmis olsun, şimdi iyidir umarımZorunda kalmak farklı tabi yapacak bişey kalmıosa önce Allaha sonra en güvendiğine emanet tabi kiAma benim oğlan biraz reflülü büyüdü kusa kusa kaç kere nefesi kesildi kusmaktan ilk yardımla kurtardık falan filan ondan galiba benimki
Sizin bebeler yesin içsin sakin uysal olsun inşallah gerisi kendılığnden gelir zaten
Asla bitmiyor, ne kiyaslama, ne densiz yorumlar, ne fikir beyan etmeler asla hicbir kosulda bitmiyor. Bu sebeple de belli bir noktadan sonra tersleyip gecmek en makulü, hatta bir de hayat dersi verip gecmek, senin örneğinde mesela; 'hic kimseye bu yorumu yapmamak lazim, çünkü ne yasadigini bilmiyoruz, belki benim cocugum olmuyor, belki istemiyorum, belki problemlerim var senin söylediğin yorum beni yaralayacak. O sebeple bilmeden, hatta bazen bilsek bile her konuda konusmamak lazim. Soran olursa söylemek lazim' gibi bir konuşma sart. Densizlige gerek yok, o laflarin onun beyninde çınlasın kj baska birine daha yapamasin.Takarım.. benimle ilgili birşey de, yap ya da yapma demelerine takarım.. kaldı ki bu çocuk, bir can...
Ocak ayında düşünüyorum kısmetse canım
Bu kıyaslamalar hiçbir zaman bitmeyecek sanırım... Umarım gelecek nesil karşısındaki insana saygılı olur...kendisini ilgilendirmeyen konularda konuşmaz
Sanmıyorum şaşıracaklarını daha fazla fişeklerler
Yaa ağlamaağladm bugn sinirden
Doktoruna
Gazını ve enerjisini fazla basmışsınız
Paramı geri istiorm diecem
Takmaaaa...
Ama nie takma...? Üzülme die
Aklında kalacağına midende kalsın bacım ye yani abartılı bir yeme tarzın yok ki zaten dr bana yatarken bir kase yoğurt da olsa ye aç kalma dedi hep bir dilim tostan zarar gelmez ki bak ben sadece 5 kilo aldımMandalinayı yiyip mide kazınmasıyla geri uyudum. Yarım gün o tost kaldı aklımda öyle
Oy bacım ya kıyamam ben sana teyzeyle dönüşümlü bakın bari uykusuz kaldıkça iyice dayanma gücü de zayıflıyor insanın çok haklısın ilk zamanla düzen oturana kadar oluyor Allah yardımcın olsunağladm bugn sinirden
Doktoruna
Gazını ve enerjisini fazla basmışsınız
Paramı geri istiorm diecem
Takmaaaa...
Ama nie takma...? Üzülme die
3 4 yaşına kadar iyi çektirdi biZe şimdide en ufak hasta olsa ya da stres yapsa direk aynı duruma gelioruzAminn, ama her bebenin bir zor yanı oluyor maalesef, sağlıklı olsunlar da gerisi hic önemli değil. Kuzucuga cok gecmis olsun, şimdi iyidir umarımdoğacak bebişinde hiçbir sorun olmadan buyutmenin tadina varırsın inşallah
Asla bitmiyor, ne kiyaslama, ne densiz yorumlar, ne fikir beyan etmeler asla hicbir kosulda bitmiyor. Bu sebeple de belli bir noktadan sonra tersleyip gecmek en makulü, hatta bir de hayat dersi verip gecmek, senin örneğinde mesela; 'hic kimseye bu yorumu yapmamak lazim, çünkü ne yasadigini bilmiyoruz, belki benim cocugum olmuyor, belki istemiyorum, belki problemlerim var senin söylediğin yorum beni yaralayacak. O sebeple bilmeden, hatta bazen bilsek bile her konuda konusmamak lazim. Soran olursa söylemek lazim' gibi bir konuşma sart. Densizlige gerek yok, o laflarin onun beyninde çınlasın kj baska birine daha yapamasin.
Kilo almak sorun değil de onu yiyip yatsam uyutmazdı. 4'te uyanıp 6'da geri yattım. O kadar kısa uyanıklıkta hazmedezdi midem. Bu ara çok yanma ve ekşime oluyor zatenAklında kalacağına midende kalsın bacım ye yani abartılı bir yeme tarzın yok ki zaten dr bana yatarken bir kase yoğurt da olsa ye aç kalma dedi hep bir dilim tostan zarar gelmez ki bak ben sadece 5 kilo aldım
Druna danış istersen o mide yanması hiç çekilir olmuyor çünkü bir şurup var o iyi geliyorKilo almak sorun değil de onu yiyip yatsam uyutmazdı. 4'te uyanıp 6'da geri yattım. O kadar kısa uyanıklıkta hazmedezdi midem. Bu ara çok yanma ve ekşime oluyor zaten
Tam tamına 68 günlüğüz teyzesiYaa ağlama( zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın hop büyümüş az daha dayan 2 aylık mı 3 mü zilli kız
Kuzum zaten bakıo saolsn ama genelde ben çünkü işe başlayacam ve ona kalacak.. Dedm başlayana kdar ben bakaym hemde daha fszla vakit geçirmiş olurum.. Lakin bu şekilde işe nasıl başlanır bilmiorm.. DeneyecemOy bacım ya kıyamam ben sana teyzeyle dönüşümlü bakın bari uykusuz kaldıkça iyice dayanma gücü de zayıflıyor insanın çok haklısın ilk zamanla düzen oturana kadar oluyor Allah yardımcın olsun
Günaydn canooooGunaydinnnnacıların çocuğu bırakıyorum buraya
Ise yaradığını söylüyorlar genelde, aynı olmaz, her bebe farklı oluyor hiç oyle dusunme, saglikla gelecek inşallah3 4 yaşına kadar iyi çektirdi biZe şimdide en ufak hasta olsa ya da stres yapsa direk aynı duruma gelioruzkız da öyle olur diye çok korkuyorum hep reflü yatağı yastıgı elim onlara gidiyor istemsiz inşallah kızım kusmaz
Gunaydinnn, hayırdır nolduuuGunaydinnnnacıların çocuğu bırakıyorum buraya
Hayırdır?Gunaydinnnnacıların çocuğu bırakıyorum buraya
Tam tamına 68 günlüğüz teyzesi
Darısı size ve isteyen herkese sağlıkla inşallah
Kuzum zaten bakıo saolsn ama genelde ben çünkü işe başlayacam ve ona kalacak.. Dedm başlayana kdar ben bakaym hemde daha fszla vakit geçirmiş olurum.. Lakin bu şekilde işe nasıl başlanır bilmiorm.. Deneyecem
Olmadı bidaha izin
Günaydn canoooo
Sana ne oldu
Hem regl hem ateş boğaz ağrısıIse yaradığını söylüyorlar genelde, aynı olmaz, her bebe farklı oluyor hiç oyle dusunme, saglikla gelecek inşallah
Gunaydinnn, hayırdır nolduuu
Amanınnnn.. Nasıl test yapmazlar yaHem regl hem ateş boğaz ağrısıiki maskeyle dolasiyom test yapmadılar salgın var dediler gönderdiler derslerde çocukları uzak tutuom
Gercekten salgin var, ben de cuma-ctesi-pazar hastaydım sadece ust solunumdu benim. Halsizlik, ates vs olmadı benim ama, sadece burun akintisi tikaniklik ve geniz doluluğu. Yine de yapmalari gerekirmis sana. Cok gecmis olsun cnm. Keçiboynuzu, kemik suyu, sogan sarimsak ihlamur limon vs mutlaka.Hem regl hem ateş boğaz ağrısıiki maskeyle dolasiyom test yapmadılar salgın var dediler gönderdiler derslerde çocukları uzak tutuom
Ben şuan ilk hamile kaldığım halimden daha zayıfım. Takmayın kiloları be ya.Aklında kalacağına midende kalsın bacım ye yani abartılı bir yeme tarzın yok ki zaten dr bana yatarken bir kase yoğurt da olsa ye aç kalma dedi hep bir dilim tostan zarar gelmez ki bak ben sadece 5 kilo aldım
Aman beyaa hic takacak sey bulamadin, is temposu ile verilir, evden cikmadin ki hep evdeyken kolay verilmez, ben hep yazin evdeyim diye alıyorum kışın is temposuyla veriyorum. Gider onlar merak etmeAldığım kiloları veremiorm...
Haftaya işe başlıacam ve asla hiç bir kıyafetim olmuor...
Annem ve eşim yenilerini al diyorlar almıacam.... Alırsam kilolar üstüme yapışır..
Almıymki azimle spora başlıyım...
O süreçte tayt bluz resmi kurumda dolanan bir deli olabilirim... Zaten süt iznim var erken cıkacam..
Sorun şuki.. Kasımdan önce spora başlamamda yasak sezeryandan dolayı..
Oynatmama az kaldı..... Sinirden kuduracam ben böyle deüildim
Yürüyüş yap. Yasak mı o da?Aldığım kiloları veremiorm...
Haftaya işe başlıacam ve asla hiç bir kıyafetim olmuor...
Annem ve eşim yenilerini al diyorlar almıacam.... Alırsam kilolar üstüme yapışır..
Almıymki azimle spora başlıyım...
O süreçte tayt bluz resmi kurumda dolanan bir deli olabilirim... Zaten süt iznim var erken cıkacam..
Sorun şuki.. Kasımdan önce spora başlamamda yasak sezeryandan dolayı..
Oynatmama az kaldı..... Sinirden kuduracam ben böyle deüildim
Amanınnnn.. Nasıl test yapmazlar ya
Geçmiş olsn nurum
Sağolasın kuzular niye yapmadılar bilmiyorum şahsen bende gidip para verip yaptırmadım okulda zaten bı sürü kişi karantinada ama kapatamiyoruz okulu bakalım nolacak keçiboynuzu tüketimi nane limon tüketimi ama kemik suyu tuketmiodum onuda yapayimGercekten salgin var, ben de cuma-ctesi-pazar hastaydım sadece ust solunumdu benim. Halsizlik, ates vs olmadı benim ama, sadece burun akintisi tikaniklik ve geniz doluluğu. Yine de yapmalari gerekirmis sana. Cok gecmis olsun cnm. Keçiboynuzu, kemik suyu, sogan sarimsak ihlamur limon vs mutlaka.
Bol sarımsaklı, limonlu bir terbiyeyle guzel bir corba, oh missSağolasın kuzular niye yapmadılar bilmiyorum şahsen bende gidip para verip yaptırmadım okulda zaten bı sürü kişi karantinada ama kapatamiyoruz okulu bakalım nolacak keçiboynuzu tüketimi nane limon tüketimi ama kemik suyu tuketmiodum onuda yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?