Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman beyaa hic takacak sey bulamadin, is temposu ile verilir, evden cikmadin ki hep evdeyken kolay verilmez, ben hep yazin evdeyim diye alıyorum kışın is temposuyla veriyorum. Gider onlar merak etme
İnşallah yoksa lohusa depresyonuna şimdi girecem

Yürüyüş yap. Yasak mı o da?
Yok değil ama onuda ben sevmiom
Bana spor lazm

Geçmiş olsun. Herkes hasta gerçekten. Eşimde de önce burun tıkanıklığı, geniz akıntısı sonra hapşırık sonra ciğerlerden öksürük başlayınca zorla doktora götürdüm. Hem alerjisi ilerlemiş hem alt solunum yolu enfeksiyonu dedi doktor. Bir sürü ilaç verdi. Annemler, yeğenlerim hepsi hasta. Doktor mevsim geçişindeki üşütmeler alerjiyi astımı iyice zora sokuyor dedi ama sende öyle bir durum var mı bilmiyorum. Yeğenimin okulunda iki sınıf karantinadaymış :/ Öğretmenlerin Allah yardımcısı olsun

Asililari temaslı olsada karantinaya almıyorlar mis ya ondan yoksa hepimiz temasliyiz.. bende de alerji var ama benim boğaz iltihaplamis Dr öyle dedi bademcik yok nasıl dedim bademcik demedim boğaz dedim dedi peki dedim

Bizimki daha orijinal zeytinyağlı patlıcan dolması ile makarna
E daha nossun, harikaymış biz de yonetim ve calisanlar olarak aramizda para toplayip kendi yemeğimizi yapiyoruz, aşçı var nasilsa cocuklara yemek yapiyor, bugün menumuz kiymali pide
İnşallah yoksa lohusa depresyonuna şimdi girecem

Yok değil ama onuda ben sevmiom
Bana spor lazm
Heee sen hazirsin zaten depresyona girip o kafayi sallamaya

Asililari temaslı olsada karantinaya almıyorlar mis ya ondan yoksa hepimiz temasliyiz.. bende de alerji var ama benim boğaz iltihaplamis Dr öyle dedi bademcik yok nasıl dedim bademcik demedim boğaz dedim dedi peki dedim
Biz maaile alerjik astımlı olduğumuz için böyle durumlarda hemen astımımızı takip eden doktora gidiyoruz. Böyle garip şeyler olmuyor. Yoksa antibiyotiği dayayıp gönderiyorlar :/

Aşılılara hastalıktan muaf muamelesi yapılması çok saçma geliyor bana ya. Arkadaş aşılılar da hastalanabilir ve bulaştırabilir. Zaten bu güveni pompalaya pompalaya maskeleri çıkarttırdılar. Geçen senenin aynı zamanına kıyasla bu kadar arttı

Sadist eğilimler humm
Beni muhtemelen koltuğun altında uyurken bulabilirsiniz
Öyle bir lüksün olmayacak
Benki kafamda davul çalsalae uyanmayan bal0ncuk ıhhh dese uyanıorm ve 5te işten gelip 8 gibi bir sonraki sabah 7ye kdar uyuyan bal0ncuk
Şuan 2 saatlik uykuyla ayakta
Söylieceklerm bu kdar

Öyle bir lüksün olmayacak
Benki kafamda davul çalsalae uyanmayan bal0ncuk ıhhh dese uyanıorm ve 5te işten gelip 8 gibi bir sonraki sabah 7ye kdar uyuyan bal0ncuk
Şuan 2 saatlik uykuyla ayakta
Söylieceklerm bu kdar
Keyif uykusu değil zaten o yüzden koltuğun altında diyorum. Muhtemelen baygın giderim. Uykusuzlukla mücadele becerim sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…