- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.441
AcıktımBol sarımsaklı, limonlu bir terbiyeyle guzel bir corba, oh miss
Cimbir cimbir su icinde yuzen nohutcuk ve aranip da zorlukla bulunabilen etcikler hayal ettimAcıktımbunu böyle hayal edip şimdi yemekhaneye gidip ne gorcez bakalım
Bizimki daha orijinal zeytinyağlı patlıcan dolması ile makarnaCimbir cimbir su icinde yuzen nohutcuk ve aranip da zorlukla bulunabilen etcikler hayal ettim
İnşallah yoksa lohusa depresyonuna şimdi girecemAman beyaa hic takacak sey bulamadin, is temposu ile verilir, evden cikmadin ki hep evdeyken kolay verilmez, ben hep yazin evdeyim diye alıyorum kışın is temposuyla veriyorum. Gider onlar merak etme
Yok değil ama onuda ben sevmiomYürüyüş yap. Yasak mı o da?
Geçmiş olsun. Herkes hasta gerçekten. Eşimde de önce burun tıkanıklığı, geniz akıntısı sonra hapşırık sonra ciğerlerden öksürük başlayınca zorla doktora götürdüm. Hem alerjisi ilerlemiş hem alt solunum yolu enfeksiyonu dedi doktor. Bir sürü ilaç verdi. Annemler, yeğenlerim hepsi hasta. Doktor mevsim geçişindeki üşütmeler alerjiyi astımı iyice zora sokuyor dedi ama sende öyle bir durum var mı bilmiyorum. Yeğenimin okulunda iki sınıf karantinadaymış :/ Öğretmenlerin Allah yardımcısı olsunSağolasın kuzular niye yapmadılar bilmiyorum şahsen bende gidip para verip yaptırmadım okulda zaten bı sürü kişi karantinada ama kapatamiyoruz okulu bakalım nolacak keçiboynuzu tüketimi nane limon tüketimi ama kemik suyu tuketmiodum onuda yapayim
Kuzum evde çok karnını ezip buzmeden Leslie yapİnşallah yoksa lohusa depresyonuna şimdi girecem
Yok değil ama onuda ben sevmiom
Bana spor lazm
Asililari temaslı olsada karantinaya almıyorlar mis ya ondan yoksa hepimiz temasliyiz.. bende de alerji var ama benim boğaz iltihaplamis Dr öyle dedi bademcik yok nasıl dedim bademcik demedim boğaz dedim dedi peki dedimGeçmiş olsun. Herkes hasta gerçekten. Eşimde de önce burun tıkanıklığı, geniz akıntısı sonra hapşırık sonra ciğerlerden öksürük başlayınca zorla doktora götürdüm. Hem alerjisi ilerlemiş hem alt solunum yolu enfeksiyonu dedi doktor. Bir sürü ilaç verdi. Annemler, yeğenlerim hepsi hasta. Doktor mevsim geçişindeki üşütmeler alerjiyi astımı iyice zora sokuyor dedi ama sende öyle bir durum var mı bilmiyorum. Yeğenimin okulunda iki sınıf karantinadaymış :/ Öğretmenlerin Allah yardımcısı olsun
Ohoo spor da beğendiremiyoruzYok değil ama onuda ben sevmiom
Bana spor lazm
Cok erken daha kuzu.. Bişi olur felanKuzum evde çok karnını ezip buzmeden Leslie yap
Sen doğum yaptğnda benm kilolar gitmişOhoo spor da beğendiremiyoruz
Ne deyim bilemedimki kuzumCok erken daha kuzu.. Bişi olur felan
Cesaret edemiorm
Ne deyim bilemedimki kuzum
E daha nossun, harikaymışBizimki daha orijinal zeytinyağlı patlıcan dolması ile makarna
Heee sen hazirsin zaten depresyona girip o kafayi sallamayaİnşallah yoksa lohusa depresyonuna şimdi girecem
Yok değil ama onuda ben sevmiom
Bana spor lazm
Biz maaile alerjik astımlı olduğumuz için böyle durumlarda hemen astımımızı takip eden doktora gidiyoruz. Böyle garip şeyler olmuyor. Yoksa antibiyotiği dayayıp gönderiyorlar :/Asililari temaslı olsada karantinaya almıyorlar mis ya ondan yoksa hepimiz temasliyiz.. bende de alerji var ama benim boğaz iltihaplamis Dr öyle dedi bademcik yok nasıl dedim bademcik demedim boğaz dedim dedi peki dedim
E daha nossun, harikaymışbiz de yonetim ve calisanlar olarak aramizda para toplayip kendi yemeğimizi yapiyoruz, aşçı var nasilsa cocuklara yemek yapiyor, bugün menumuz kiymali pide
Heee sen hazirsin zaten depresyona girip o kafayi sallamaya
Sadist eğilimler hummSen doğum yaptğnda benm kilolar gitmiş
Bebenin gazı bitmiş
Uykusuz günler geride kalmş
Anne ev topuzu geride kalmş olacak
Ayak üstüne ayak atp seni dinliecem neoş
Öyle bir lüksün olmayacakSadist eğilimler humm
Beni muhtemelen koltuğun altında uyurken bulabilirsiniz
Keyif uykusu değil zaten o yüzden koltuğun altında diyorum. Muhtemelen baygın giderim. Uykusuzlukla mücadele becerim sıfırÖyle bir lüksün olmayacak
Benki kafamda davul çalsalae uyanmayan bal0ncuk ıhhh dese uyanıorm ve 5te işten gelip 8 gibi bir sonraki sabah 7ye kdar uyuyan bal0ncuk
Şuan 2 saatlik uykuyla ayakta
Söylieceklerm bu kdar
İşte bende senin gibiydimKeyif uykusu değil zaten o yüzden koltuğun altında diyorum. Muhtemelen baygın giderim. Uykusuzlukla mücadele becerim sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?