- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.461
Benim uykum çok hafiftir zaten. Sorun uykuyu sevmemde değil uykusuz kalınca vertigom tetikleniyor sersem gibi oluyorum, dengem gidiyor ayakta duramıyorum. Sağlıkla, zamanında doğsun da artık oralarını yaşayıp göreceğizİşte bende senin gibiydim
Bakalm neler olcak doğurda
İyileşirsin merak etmeBenim uykum çok hafiftir zaten. Sorun uykuyu sevmemde değil uykusuz kalınca vertigom tetikleniyor sersem gibi oluyorum, dengem gidiyor ayakta duramıyorum. Sağlıkla, zamanında doğsun da artık oralarını yaşayıp göreceğiz
Benim de tansiyon oynayıp, nabzim 150lere çıkıyor. Normali zaten 100ustu de gerciBenim uykum çok hafiftir zaten. Sorun uykuyu sevmemde değil uykusuz kalınca vertigom tetikleniyor sersem gibi oluyorum, dengem gidiyor ayakta duramıyorum. Sağlıkla, zamanında doğsun da artık oralarını yaşayıp göreceğiz
Aboo benim de aritmi Allah'a emanet. Gidip baktırmıyorum da hiçBenim de tansiyon oynayıp, nabzim 150lere çıkıyor. Normali zaten 100ustu de gerci
Ben gidiyom da nolyo, diderali dayiyolar tamamAboo benim de aritmi Allah'a emanet. Gidip baktırmıyorum da hiç
Dideral bizim sülalede bir ara leblebi gibi gidiyordu. Son durum ne takip edemiyorum. Saldım çayıraBen gidiyom da nolyo, diderali dayiyolar tamam
Aaa öyle deme mat öğretmen odası katında bütün sınıflarda koronali öğrenciler var ama sadece onlar karantina da diğer öğrenciler geliyo sınırlarındaki sanırım vizede buladti ama korona olsak bile ayaktan geciriyorsak zaten karantina vermiyorlarmis ogrrtmenlereBiz maaile alerjik astımlı olduğumuz için böyle durumlarda hemen astımımızı takip eden doktora gidiyoruz. Böyle garip şeyler olmuyor. Yoksa antibiyotiği dayayıp gönderiyorlar :/
Aşılılara hastalıktan muaf muamelesi yapılması çok saçma geliyor bana ya. Arkadaş aşılılar da hastalanabilir ve bulaştırabilir. Zaten bu güveni pompalaya pompalaya maskeleri çıkarttırdılar. Geçen senenin aynı zamanına kıyasla bu kadar arttı
Aynen bizim ailenin de bir nomerosu, ablam ve benDideral bizim sülalede bir ara leblebi gibi gidiyordu. Son durum ne takip edemiyorum. Saldım çayıra
Kötü bir şaka gibi. Ayakta da geçirse bulaşıcı bir hastalık ve öyle olmasa bile "bunlar da insan ya dinlenmeleri lazım" diyen yok. Başa çıkamıyorlar işte artan vaka sayılarıyla. Derslere girecek öğretmen kalmayacak yoksaAaa öyle deme mat öğretmen odası katında bütün sınıflarda koronali öğrenciler var ama sadece onlar karantina da diğer öğrenciler geliyo sınırlarındaki sanırım vizede buladti ama korona olsak bile ayaktan geciriyorsak zaten karantina vermiyorlarmis ogrrtmenlere
Yine ne oldu demeye korkuormAnalık zor iş vesselam
Hayattaki şansın değil o Murphy kanunu. Yalnız değilsinGebeyken tiril tiril yazlık hamile elbise istiorm die dolaşmadığım mağaza kalmadı
Tek birşey beğenemedim...
Bugn kıza gelen hediyeye değişmek için gittin, azda dolanaym dedm.. Birde ne göreym cicimi cici gebe elbisesi.
Hayattaki şansım işte...
Hayy ben o kanuna...Hayattaki şansın değil o Murphy kanunu. Yalnız değilsin
Ne kadar kilo verirsem vereyim ufak bi göbek kaldı. Sporsuz nasıl verilebilir ki? Sarkık bi göbek gibi.Aldığım kiloları veremiorm...
Haftaya işe başlıacam ve asla hiç bir kıyafetim olmuor...
Annem ve eşim yenilerini al diyorlar almıacam.... Alırsam kilolar üstüme yapışır..
Almıymki azimle spora başlıyım...
O süreçte tayt bluz resmi kurumda dolanan bir deli olabilirim... Zaten süt iznim var erken cıkacam..
Sorun şuki.. Kasımdan önce spora başlamamda yasak sezeryandan dolayı..
Oynatmama az kaldı..... Sinirden kuduracam ben böyle deüildim
Dr mra da tup bebek yaptirdim asla onermiyorumali osman koyuncuoğlu bi arkadaşım da demişti bunu bana nasıldır araştırmak lazım mra yı da takip ediyorum ben başarılı bi dr gibi
Hic oyle instagramda gördüğünüz gibi bir dr değil.. bahceci için bisey diyemem güzel ilgileniyorlar tabi ıyide para alıyorlarBiraz önce yazdım. Ben de Bahçeci'ye biraz mesafeliyim. Keşke bu MRA Bahçeci'de olmasaydı başka yerde olsaydı
Ben orada tedavi görmedim, pek de tanımıyorum. Buradan bir arkadaş yurt dışından gelip tedavi olmuştu. O çok memnun kalmıştı, o yüzden yazdımHic oyle instagramda gördüğünüz gibi bir dr değil.. bahceci için bisey diyemem güzel ilgileniyorlar tabi ıyide para alıyorlar
Kötü bir şaka gibi. Ayakta da geçirse bulaşıcı bir hastalık ve öyle olmasa bile "bunlar da insan ya dinlenmeleri lazım" diyen yok. Başa çıkamıyorlar işte artan vaka sayılarıyla. Derslere girecek öğretmen kalmayacak yoksa
Ay gülüyorum ama sinirdenBence herkese bulassin diye ugrasiolar antikor üretimi artsın diye olabilir iyi niyetli düşünmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?