Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte bende senin gibiydim
Bakalm neler olcak doğurda
Benim uykum çok hafiftir zaten. Sorun uykuyu sevmemde değil uykusuz kalınca vertigom tetikleniyor sersem gibi oluyorum, dengem gidiyor ayakta duramıyorum. Sağlıkla, zamanında doğsun da artık oralarını yaşayıp göreceğiz

İyileşirsin merak etme

Benim de tansiyon oynayıp, nabzim 150lere çıkıyor. Normali zaten 100ustu de gerci

Aaa öyle deme mat öğretmen odası katında bütün sınıflarda koronali öğrenciler var ama sadece onlar karantina da diğer öğrenciler geliyo sınırlarındaki sanırım vizede buladti ama korona olsak bile ayaktan geciriyorsak zaten karantina vermiyorlarmis ogrrtmenlere

Kötü bir şaka gibi. Ayakta da geçirse bulaşıcı bir hastalık ve öyle olmasa bile "bunlar da insan ya dinlenmeleri lazım" diyen yok. Başa çıkamıyorlar işte artan vaka sayılarıyla. Derslere girecek öğretmen kalmayacak yoksa

Gebeyken tiril tiril yazlık hamile elbise istiorm die dolaşmadığım mağaza kalmadı
Tek birşey beğenemedim...
Bugn kıza gelen hediyeye değişmek için gittin, azda dolanaym dedm.. Birde ne göreym cicimi cici gebe elbisesi.
Hayattaki şansım işte...

Hayattaki şansın değil o Murphy kanunu. Yalnız değilsin

Ne kadar kilo verirsem vereyim ufak bi göbek kaldı. Sporsuz nasıl verilebilir ki? Sarkık bi göbek gibi.

Bence herkese bulassin diye ugrasiolar antikor üretimi artsın diye olabilir iyi niyetli düşünmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…