- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.481
Sen bide bana sor bugün giriş katında nobetciydim derslerinin hepsi dördüncü katta pertim çıktı terledim ama iyileştim ilginç şekildeAy gülüyorum ama sinirden
Bu ders programlarıyla nöbet yerlerini uyumlu hale getirmek bu kadar zor olmamalı yaSen bide bana sor bugün giriş katında nobetciydim derslerinin hepsi dördüncü katta pertim çıktı terledim ama iyileştim ilginç şekilde
Aaaa öyle deme nöbet yerlerini tek müdür yardımcısı yapio özellikle denk getirmiş herkesin iğrenç bir şekilde yapilmjsBu ders programlarıyla nöbet yerlerini uyumlu hale getirmek bu kadar zor olmamalı ya
Aaaa öyle deme nöbet yerlerini tek müdür yardımcısı yapio özellikle denk getirmiş herkesin iğrenç bir şekilde yapilmjs
Sen kiloda almadn ztaen ben 2 beden büyüdümNe kadar kilo verirsem vereyim ufak bi göbek kaldı. Sporsuz nasıl verilebilir ki? Sarkık bi göbek gibi.
Oy maşallah bal küpüne amin aminTam tamına 68 günlüğüz teyzesi
Darısı size ve isteyen herkese sağlıkla inşallah
Kuzum zaten bakıo saolsn ama genelde ben çünkü işe başlayacam ve ona kalacak.. Dedm başlayana kdar ben bakaym hemde daha fszla vakit geçirmiş olurum.. Lakin bu şekilde işe nasıl başlanır bilmiorm.. Deneyecem
Olmadı bidaha izin
Günaydn canoooo
Sana ne oldu
Kıyamam sana.. Allah size ev almayı nasip etsin, bebek bereketiyle gelsin inşallah kuzuOy maşallah bal küpüne amin aminne ara 68 oldu inşallah izin verirler tekrar daha çok ufak çalışmak için ama para da lazım tek eşimin çalışmasıyla olmuyor bir de kiradayız ben de hemen doğurup 2 yaşına getirip çalışmak istiyorum
İnşallah olur bal0ncuğumKıyamam sana.. Allah size ev almayı nasip etsin, bebek bereketiyle gelsin inşallah kuzu
Ayyy evettttt artık sıklaştırırİnşallah olur bal0ncuğumtek temennimiz o sağlıkla bereketiyle gelsin inşallah haftaya kontrol var artık muayeneleri sıklaştırır sanırım çantalarımız hazır bekliyoruz
Yok başlamadık o kaçıncı haftada olur acabaAyyy evettttt artık sıklaştırır
Nst girmeye başladnmı
Ben 32. Haftada başladmYok başlamadık o kaçıncı haftada olur acaba
Ay heyecanlandım şimdi :) bakalım nasıl bir şeymiş hep duyuyordumBen 32. Haftada başladm
Ama genelde 35. Haftadan başlanıor bu gidişinde girersn sanırım :)
Neynnnn var guzummmmAy heyecanlandım şimdi :) bakalım nasıl bir şeymiş hep duyuyordumson zamanlarda hep duygusal takılıyorum şu moddan çıkıp gülmek istiyorum artık
Bilmem hormonlardan herhalde özel ilgi göremiyorum evlerde sıkıldım boş şeyler aslında halimize bin şükürNeynnnn var guzummmm
Bulutum lohusaya erken başlamşsnBilmem hormonlardan herhalde özel ilgi göremiyorum evlerde sıkıldım boş şeyler aslında halimize bin şükür
Heheheh güldürdünBulutum lohusaya erken başlamşsn
Kız benm gibi olma.. Tamam depresyona girme ama girmiş gibi ysp herifine..Heheheh güldürdünlohusalık böyle bir şeyse yandık ruhum sıkıldı bir daha lohusa olamam 40 gün bir de aman aman hiç çekilmez sen gibi olcam girmicem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?