- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.501
Enişte ne alakaKız benm gibi olma.. Tamam depresyona girme ama girmiş gibi ysp herifine..
Bizde girmedim die die herifi lohusa ettm
Bide onun kahrını çektim
Bende dedm sen ne ayaksn gardaş hayırdır dedmEnişte ne alakao daha kötüymüş ben yine dediğin gibi yapayım hiç eşimin nazını çekemem erkekler de ilgi istiyor diye duymuştum doğru demek
İyi sabahlarİyi geceler kızlar
İyi sabahlar bacımBende dedm sen ne ayaksn gardaş hayırdır dedm
Ama doğru bulutum öyle oluo
Kendi nazını ona kaptırma
İyi sabahlar
Bende dedm sen ne ayaksn gardaş hayırdır dedm
Ama doğru bulutum öyle oluo
Kendi nazını ona kaptırma
İyi sabahlar
Çok pişmanım dr bey kızmayın
Gece suyu az iç gündüz çok iç miss gibi uyku bölünür mü yaÇok pişmanım dr bey kızmayınşeyim gelmişti ondandı ki gece 3 lt su içiyorum devamlı susuyorum ve doğl olaraktan geliyor Nurzfr
Oh bacım tadını çıkar valla en iyisini yapıosunGünaydın tünaydınuykunun tadını çıkartıyorum umarım çok alışmam
Onu bende düşündüm ama çok susuyorum ya deli gibiGece suyu az iç gündüz çok iç miss gibi uyku bölünür mü ya
Bende öyle dedim ettm buldumNaz hiç benlik değil de bakalım
Çıkar çıkar alışsanda bişi değişmioGünaydın tünaydınuykunun tadını çıkartıyorum umarım çok alışmam
Şeyim gelmiştiÇok pişmanım dr bey kızmayınşeyim gelmişti ondandı ki gece 3 lt su içiyorum devamlı susuyorum ve doğl olaraktan geliyor Nurzfr
Bu kdr yorulursun ve gece uyumuosun pesssOh bacım tadını çıkar valla en iyisini yapıosun
Ben sabah bizimkileri yolladım 9 dan beri oturmadım çamaşır sil süpür toz al halim kalmdıdaha yemek yok
Bu kdr yorulursun ve gece uyumuosun pesss
Bende öyle dedim ettm buldum
Senlik değilsede yap
Çıkar çıkar alışsanda bişi değişmio
Tıpış tıpış uyanıon
Şeyim gelmişti
Hepimizin bozukpsikolojım bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?