- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.521
Evet galiba haklısınHepimizin bozuk
Normal olsak burda işimiz ne
Sen güne erken başlıyorsun aslında geri yatsan öğleden sonra bir iş yapsan her güne bir iş koysan da olur.ben toplu yapınca ölcek gibi oluyorumOh bacım tadını çıkar valla en iyisini yapıosun
Ben sabah bizimkileri yolladım 9 dan beri oturmadım çamaşır sil süpür toz al halim kalmdıdaha yemek yok
TamamBende öyle dedim ettm buldum
Senlik değilsede yap
Çıkar çıkar alışsanda bişi değişmio
Tıpış tıpış uyanıon
Şeyim gelmişti
Dokunmayın ağlarım yanlızlık çok zor
Dokunmayın çok fenayimmmmmmHepimizin bozuk
Dinsizin hakkından imansız gelirEvet galiba haklısınadama da teip attım bir sürü gidiyorum elveda dedim o da beni tehdit ediyor çatıya çıkıyorum bende diye deli deliyi dakkada
Sana noliiiiiiiiiiiDokunmayın çok fenayimmmmmm
Cok seviorm merkez
Turku cigiriyorum cooookkk yorgunummmm bünyem alışamadı günlük dokuz saat ders üstüne nöbetDinsizin hakkından imansız gelir
Sana noliiiiiiiiiii
Cok seviorm merkez
Gerekli anons yapmaya devamDinsizin hakkından imansız gelir
Sana noliiiiiiiiiii
Cok seviorm merkez
Ben bugün koridordaki kilimi makineye attım. Evin çeyreğini temizlemiş sayıyorum kendimi. Siz nasıl o kadar çok iş yapabiliyorsunuz? Hem de daha günün yarısındaOh bacım tadını çıkar valla en iyisini yapıosun
Ben sabah bizimkileri yolladım 9 dan beri oturmadım çamaşır sil süpür toz al halim kalmdıdaha yemek yok
Ben çok normalim. En normal benim, beeen, BENHepimizin bozuk
Başka gün mü bulamamışlar nöbet koyacak? Dün de nöbetçi değil miydin ya sen :/Turku cigiriyorum cooookkk yorgunummmm bünyem alışamadı günlük dokuz saat ders üstüne nöbet
Yarın nobetciyim bugün diil yavru yarının programını attılar dokuz ders var yineBen bugün koridordaki kilimi makineye attım. Evin çeyreğini temizlemiş sayıyorum kendimi. Siz nasıl o kadar çok iş yapabiliyorsunuz? Hem de daha günün yarısında
Ben çok normalim. En normal benim, beeen, BEN️ ️ ️(buraya hunili smiley gelecek)
Başka gün mü bulamamışlar nöbet koyacak? Dün de nöbetçi değil miydin ya sen :/
E olsun haftada kaç nöbet var? Dün değil miydi nöbetin daha? Ayrıca insaf ya dokuz saat dersi olan insana nöbet mi koyulurYarın nobetciyim bugün diil yavru yarının programını attılar dokuz ders var yine
Olmuyo valla haftada iki gün geliyo nöbet geçen sene iyiydi bigun oluyodu nöbet su nöbet olayını kaldırmalı bence MEB çok sacmaE olsun haftada kaç nöbet var? Dün değil miydi nöbetin daha? Ayrıca insaf ya dokuz saat dersi olan insana nöbet mi koyulurÇişe gidecek vakit olmuyor
Ben de öğretmenin neden nöbet tuttuğunu anlayabilmiş değilim. Derslerdeki verimi acayip düşüren bir şey. Hele özellerde bir tek nöbet olsa iyi. Her türlü angarya var. Öğretmenlik yapama diye ne varsa dayıyorlarOlmuyo valla haftada iki gün geliyo nöbet geçen sene iyiydi bigun oluyodu nöbet su nöbet olayını kaldırmalı bence MEB çok sacma
Öğretmenlik yapama diye değil para verioz boş durmasin 10 saat herşeyi den yararlanalim diye bütün özel sektörler aynı bı günlüğüne Dünya tersine dönse özel sektör işverenler işçi olsa işçiler patron olsa aynısını yapsalar keskeBen de öğretmenin neden nöbet tuttuğunu anlayabilmiş değilim. Derslerdeki verimi acayip düşüren bir şey. Hele özellerde bir tek nöbet olsa iyi. Her türlü angarya var. Öğretmenlik yapama diye ne varsa dayıyorlar
Yok ya özellikle çaba da harcıyorlar bir şey öğreteme diye. Vitrin ol, öğretmenlik yapmasan da olurÖğretmenlik yapama diye değil para verioz boş durmasin 10 saat herşeyi den yararlanalim diye bütün özel sektörler aynı bı günlüğüne Dünya tersine dönse özel sektör işverenler işçi olsa işçiler patron olsa aynısını yapsalar keske
Bende pazartesi başlıorm işeTurku cigiriyorum cooookkk yorgunummmm bünyem alışamadı günlük dokuz saat ders üstüne nöbet
Hayırdır gardaşşşş bugn atarlı gördm seniBen bugün koridordaki kilimi makineye attım. Evin çeyreğini temizlemiş sayıyorum kendimi. Siz nasıl o kadar çok iş yapabiliyorsunuz? Hem de daha günün yarısında
Ben çok normalim. En normal benim, beeen, BEN️ ️ ️(buraya hunili smiley gelecek)
Başka gün mü bulamamışlar nöbet koyacak? Dün de nöbetçi değil miydin ya sen :/
Allah kolaylık versinBende pazartesi başlıorm işe
Bak yine iltifat ediyor yaaaaHayırdır gardaşşşş bugn atarlı gördm seni
Zincirleme laf sokma tamlaması
Ay evet tam manasıyla ölcek gibi oluyorum ya sanki dünyanın işini yapmışım gibi bir yorgunlukSen güne erken başlıyorsun aslında geri yatsan öğleden sonra bir iş yapsan her güne bir iş koysan da olur.ben toplu yapınca ölcek gibi oluyorumyemeği de geç yapıyorum.illa hepsini bir günde hallerim diyorsan aralarına yarım saat mola koy böyle çok yorulursun
TamamNapalım başa gelen çekilir
S’ıçam retroya shjsbsjsbsb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?