- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.541
Evet geldi valla bende dedim tamam bende terasın camına çıkıorum dedim herkes indi aşağı anlaştıkDinsizin hakkından imansız gelir
Sana noliiiiiiiiiii
Cok seviorm merkez
Sabah erken kalkıyom bacım ağır işçi gibiyimBen bugün koridordaki kilimi makineye attım. Evin çeyreğini temizlemiş sayıyorum kendimi. Siz nasıl o kadar çok iş yapabiliyorsunuz? Hem de daha günün yarısında
Ben çok normalim. En normal benim, beeen, BEN️ ️ ️(buraya hunili smiley gelecek)
Başka gün mü bulamamışlar nöbet koyacak? Dün de nöbetçi değil miydin ya sen :/
Bende fazla sevmem çikolatayı, esmerde değilim ama buraya üye olurken çikolata yiyodum ordan esinlendim ahhabsbsOh misŞekeri zıplatmayayım diye çikolata almaya korkuyorum ama bu sefer de çikolatalı tatlılara kayıyorum. Ben zaten normalde de çikolataya aşık bir insanım
Gözün aydııııın
Sen bizi de aşmışın reyiz. Kocaya ilan-ı aşk hangi seviye
Bu kdr çabuk muBende pazartesi başlıorm işe
Hayırdır gardaşşşş bugn atarlı gördm seni
Zincirleme laf sokma tamlaması
Ben de kalkıp geri yatıyorum. Sonra tekrar kalkıyorum. Malak gibi duvarları, tv'yi seyrediyorum. Enerjim çekilmiş gibiSabah erken kalkıyom bacım ağır işçi gibiyimyapacak bişey yok mecbur
İlk zamanlar öyle oluyor ama bende hiç bişey yapamıodum sonra yavaştan bir enerji gelio 2.trimestırda en sonunda da artık ağırlaşıosun sonra sı malumBen de kalkıp geri yatıyorum. Sonra tekrar kalkıyorum. Malak gibi duvarları, tv'yi seyrediyorum. Enerjim çekilmiş gibi
Bizi niye yanıltıyorsun bacım? Duygularımızla oynuyorsun. Seveceksin işte. Sen de çikolata aşereceksinBende fazla sevmem çikolatayı, esmerde değilim ama buraya üye olurken çikolata yiyodum ordan esinlendim ahhabsbs
4,5 ay oldu gelen bir enerji yok. Beni es geçti zaarİlk zamanlar öyle oluyor ama bende hiç bişey yapamıodum sonra yavaştan bir enerji gelio 2.trimestırda en sonunda da artık ağırlaşıosun sonra sı malum
4,5 ay oldu gelen bir enerji yok. Beni es geçti zaar
O zaman bana geçmiş olsun. Evi b.k götürmeye devam edecek bir süre dahaOlabilir onada yapcak bişey yok artık
Neyse son aya girdik dayanalım az daha sonrası kolay dicem deAy evet tam manasıyla ölcek gibi oluyorum ya sanki dünyanın işini yapmışım gibi bir yorgunlukAma takıntı var bende de o gün hepsi bitecek ama artık sonlar galıba yapamıycam
Neyi yapamıon sennnnAy evet tam manasıyla ölcek gibi oluyorum ya sanki dünyanın işini yapmışım gibi bir yorgunlukAma takıntı var bende de o gün hepsi bitecek ama artık sonlar galıba yapamıycam
Kız biz ona edeli cok oldu ama belkim işe yarar cukomS’ıçam retroya shjsbsjsbsb
Evet kuzm pandemiden dolayı 32. Haftaöda çalışamaz aldm..Bu kdr çabuk mu
Şu en ustteki arkadaş laf isitmeyince haftasi uğursuz geciyomus, ondan alo laf isitm hattini arayinca direkt bana baglaniyor, haftalik dozunu alip raaatliyo, ondan yani shdhshdhe
Kızzzz benki temizlik manyağı olan kadnO zaman bana geçmiş olsun. Evi b.k götürmeye devam edecek bir süre daha
Benm bebem uyur öyle cok huysuz değildir ama gaz sancımız cok teyzesiNeyse son aya girdik dayanalım az daha sonrası kolay dicem deBal0ncuk ve Miss Bride yi görünce gözüm korkuyor sonumuz hayrola
Yaa teyzesi yesin o pırtığı maşallah uyusun da büyüsünBenm bebem uyur öyle cok huysuz değildir ama gaz sancımız cok teyzesi
O kdar dikkat ediorm yediklerime içtiklerime ama bunun tüp bebekte gazını fazla koymuşlar tüpün
Gazlı bebe olmasn die dua et
En üstteki arkadas daha gizemli bencehfjejfjdjfj, ayrica 0 da cok yaratıcıNeyi yapamıon sennnn
Gelio 5 gardaşşşşş
Kız biz ona edeli cok oldu ama belkim işe yarar cukom
Evet kuzm pandemiden dolayı 32. Haftaöda çalışamaz aldm..
Herkes coronaydı o yüzden
he bak çarşamba oldu hala ortada bişi yok
Ayrıca kırıldım ne demek en üstteki arkadaşım benm bi adm var bal0ncuk
Ama o harfi değil ha sıfır bak bele 0
Kızzzz benki temizlik manyağı olan kadn
Kidayler dayler den hep laf yerdm
Heh cok alıştm gebelikte pok götürmesine
Hala götürüo
Bana saat 5ten beri aymış günGunaydinlarrr
Yaa teyzesi yesin o pırtığı maşallah uyusun da büyüsünRahatça pırtlatsın sancısı olmasın inşallah nerden de gazlanıyor acep bakalım bizimki de gazlı olmaz inşallah ama yediklerime de dikkat edebilir miyim sanmıyorum ne bulursam yiyen biriyim
Oyy son günler dikkat etGünaydınlarBugün belim tutulmuş galiba kıpırdayamıyorum ağrıdan
Ya ahahahahahahahEn üstteki arkadas daha gizemli bencehfjejfjdjfj, ayrica 0 da cok yaratıcı
Alışmadin balus, hayatin doldu biraz daha, o zaman biraz fazla bosluktaydin zaar ahshahdhhshd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?