- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.561
Günaydın bacımNeyi yapamıon sennnn
Gelio 5 gardaşşşşş
Kız biz ona edeli cok oldu ama belkim işe yarar cukom
Evet kuzm pandemiden dolayı 32. Haftaöda çalışamaz aldm..
Herkes coronaydı o yüzden
he bak çarşamba oldu hala ortada bişi yok
Ayrıca kırıldım ne demek en üstteki arkadaşım benm bi adm var bal0ncuk
Ama o harfi değil ha sıfır bak bele 0
Kızzzz benki temizlik manyağı olan kadn
Kidayler dayler den hep laf yerdm
Heh cok alıştm gebelikte pok götürmesine
Hala götürüo
Günaydın cano kalın giyin sıcak tut bir duş da iyi gelebilirGünaydınlarBugün belim tutulmuş galiba kıpırdayamıyorum ağrıdan
İyi iyi bolca vakit geçir premsesle ise baslicakmissin bakBana saat 5ten beri aymış gün
valla bulutum o işkenceyi çekince diosnki dikkat edeym.. Ama yok bence bi işe yaramıo, bi bebe gazlıysa gazlıdır
Oyy son günler dikkat et
Sen dr ne zaman gidecen
Uyumuosa seni hç s3vmio demekBu kız beni ne sağıma yatırıyor ne soluma oturarak mı uyumam gerekio acabaSabaha kadar kendı de uyymadı anlamadım gitti benim bebeler doğustan tok ve uykusuzlar galıba
Ayy hastabeye geldik kontroleİyi iyi bolca vakit geçir premsesle ise baslicakmissin bak
Hayatini baska sekillerde doldurmaya ne dersin o bosluklarda meselaaaaYa ahahahahahahah
Boşluk görsem yine yaparım haklısın
Instamom olabilir bence. Yeterince büyük bir doluluk.Hayatini baska sekillerde doldurmaya ne dersin o bosluklarda meselaaaa
Ama guzel bi instamom adi bence, is yapar yaniInstamom olabilir bence. Yeterince büyük bir doluluk.Miss Bride olacaktı ama o Instamom olmak yerine uykulu ve bebekli oldu
Neden ki istemez misin? Her gün 37 kere "Aşağıya link bırakıyorum" diyeceksin. Bebeğin yüzünü emoji kaplayarak fotoğraflarını paylaşacaksın. Sonra köşeyi dönüyon. İşi bırakabilirsin. Teşekküre gerek yok
Olursun olursun
Neden ki istemez misin? Her gün 37 kere "Aşağıya link bırakıyorum" diyeceksin. Bebeğin yüzünü emoji kaplayarak fotoğraflarını paylaşacaksın. Sonra köşeyi dönüyon. İşi bırakabilirsin. Teşekküre gerek yok
Olursun olursun
Tamam işte onu Instamom hesabına çevireceksin hazır boş hesap. Her şeyi de biz söylemeyelim ama aaa aa!!! Sen bu işi istiyor musun istemiyor musun?İnanmayacaksnz ama kimliğime ait bir hesabım yok
Tüo bebek için bir sene önce sahte hesap açmştm
Yine sahte devam et neticede para paradirİnanmayacaksnz ama kimliğime ait bir hesabım yok
Tüo bebek için bir sene önce sahte hesap açmştm
BoşanıolarmııııııMutlu evliliğin sırlarıyla hepimize ışık tutan Bensu Soral'la kocası boşanıyormuş
Eki Görüntüle 2923977
Tamam işte onu Instamom hesabına çevireceksin hazır boş hesap. Her şeyi de biz söylemeyelim ama aaa aa!!! Sen bu işi istiyor musun istemiyor musun?
Yine sahte devam et neticede para paradir
Ya bu kadın zaten oldum olasıSelen Görgüzel Alkan, sünnet düğünlerini eleştirdi!
Katıldığı televizyon programında erkekler için yapılan sünnet düğününü eleştiren Selen Görgüzel Alkan, çocukların normal ilişkiler kuramayacağını söyledi. İlişkilerdeki aldatmaların sebebinin bu olduğunu ifade eden Alkan, "Kral kıyafetleri, padişah kıyafetleri falan. Neden? Benden deri çıktı...www.mynet.com
dayler dayler N Neal
Yok prenses anasi olarak sana düşerBoşanıolarmıııııı
Siz ikiniz oğlaaaannnn anaları olarak açın..
Ben sizi desteklerim
Hay agzini opim SelenimSelen Görgüzel Alkan, sünnet düğünlerini eleştirdi!
Katıldığı televizyon programında erkekler için yapılan sünnet düğününü eleştiren Selen Görgüzel Alkan, çocukların normal ilişkiler kuramayacağını söyledi. İlişkilerdeki aldatmaların sebebinin bu olduğunu ifade eden Alkan, "Kral kıyafetleri, padişah kıyafetleri falan. Neden? Benden deri çıktı...www.mynet.com
dayler dayler N Neal
Sen? Niye siyirdin kendiniYa bu kadın zaten oldum olasıdayler dayler ile Hemsirecik 'i çekemiyor. Hasedinden ne yapacağını şaşırmış, konuk olduğu programa malzeme yapmış
Hep kıskandığından hepYa bu kadın zaten oldum olasıdayler dayler ile Hemsirecik 'i çekemiyor. Hasedinden ne yapacağını şaşırmış, konuk olduğu programa malzeme yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?