- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.581
Ben seyirciyim. Selen'le şahsi bir husumetim yokSen? Niye siyirdin kendini
Simi unuttun ama afettim hadi taam taam. Olur böyle şeylerHep kıskandığından hep
Sizin o elbiselerinizi topuzlarınızı kıskandığından
Sünnetten niye soyutladin diyom selenden değilBen seyirciyim. Selen'le şahsi bir husumetim yok
Sünnete seyirciyim işte. Düğün yapmayacağım. Düğüne vereceğim parayla oğluma mütevazı bir şato yaparım belkiSünnetten niye soyutladin diyom selenden değil
Ben bunu 5,5 ay sonra kesin hatırlarım. Buzluktan yanlış eti çıkarmışım. Kafam o biçimN Nealdayler dayler MNbeyaz DusunceBulutu
İlk ay kontrolünde hormon testi için kan alabilirler ekstra kan grubuna bakıolar..
Bakarlarsa mutlaka kan grubu kartı isteyin.. Ben istemeyi unuttm arkadaşm hatırlattı... Allah korusun bişi olsa her defasında kanmı vrrecek el kdar cocuk dedi.. Git iste dedi..
Bugn muaynemiz vardı.. İstedik aldık
Bilginize
Yuh.. Şimdiden kaybetmişiz seniBen bunu 5,5 ay sonra kesin hatırlarım. Buzluktan yanlış eti çıkarmışım. Kafam o biçim
Erken bunama mıdır nedir bayağıdır böyleydim. Kullanmaya kullanmaya yice gitti kafaYuh.. Şimdiden kaybetmişiz seni
İkisini birden yap, yaptirdigin satonun bahçesinde dugunu halletSünnete seyirciyim işte. Düğün yapmayacağım. Düğüne vereceğim parayla oğluma mütevazı bir şato yaparım belki
İsterim yavrumm, tenkssssN Nealdayler dayler MNbeyaz DusunceBulutu
İlk ay kontrolünde hormon testi için kan alabilirler ekstra kan grubuna bakıolar..
Bakarlarsa mutlaka kan grubu kartı isteyin.. Ben istemeyi unuttm arkadaşm hatırlattı... Allah korusun bişi olsa her defasında kanmı vrrecek el kdar cocuk dedi.. Git iste dedi..
Bugn muaynemiz vardı.. İstedik aldık
Bilginize
Kızz bensu boşanmıomuş yalan habermişErken bunama mıdır nedir bayağıdır böyleydim. Kullanmaya kullanmaya yice gitti kafa
Bak ara sıra bilgilerim işe yarıoİkisini birden yap, yaptirdigin satonun bahçesinde dugunu hallet
İsterim yavrumm, tenkssss
Kaynak sağlam mı? Bak sonra boşanırlaraa gelir sana sorarımKızz bensu boşanmıomuş yalan habermiş
Kimr inanacaz
Hep yariyo kendini gömmeKızz bensu boşanmıomuş yalan habermiş
Kimr inanacaz
Bak ara sıra bilgilerim işe yarıo
Bizi niye yanıltıyorsun bacım? Duygularımızla oynuyorsun. Seveceksin işte. Sen de çikolata aşereceksin
Neyi yapamıon sennnn
Gelio 5 gardaşşşşş
Kız biz ona edeli cok oldu ama belkim işe yarar cukom
Evet kuzm pandemiden dolayı 32. Haftaöda çalışamaz aldm..
Herkes coronaydı o yüzden
he bak çarşamba oldu hala ortada bişi yok
Ayrıca kırıldım ne demek en üstteki arkadaşım benm bi adm var bal0ncuk
Ama o harfi değil ha sıfır bak bele 0
Kızzzz benki temizlik manyağı olan kadn
Kidayler dayler den hep laf yerdm
Heh cok alıştm gebelikte pok götürmesine
Hala götürüo
Muhteşem performansını dört gözle bekliyoruzBi hamile kalayımda cipsin üstüne çikolata sürer yerim ben be! Sen iste gajshsjsh
Muhteşem performansını dört gözle bekliyoruz
Bende korunuodm.. Hemde elbisem üstümdeydi ne olduysa olduKaynak sağlam mı? Bak sonra boşanırlaraa gelir sana sorarımAraları bozuktu zaten. İkisi de çıkan dedikoduların üstüne açıklama yapmıştı "Evliliğimizin hassas bir dönemindeyiz" diye. Bensu çocuk istemiyormuş galiba "İlle de kariyerim" diyormuş. Sonra kocası da bir fenomenle gece eğlencesinde yakalanmış derken...
Ben de mesela kariyer odaklıydım. Hamilelik bize de sürpriz oldu. Zaten korunuyorduk
Aaa iyi bişi didiHep yariyo kendini gömme
Kendini gomemezsin, ben seni gomebilirim ahdhhshfBende korunuodm.. Hemde elbisem üstümdeydi ne olduysa oldu
Kaynak bircan bali..
Ben bircan karısının yalancısıym
Aaa iyi bişi didi
Olacak inşallah olacakEmin olun bende 4 gözle bekliyorum 2.5 senedir ama nasip olmadı daha ahhshsjsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?