Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi bizimkiler 5. Gün embriyosu ya
Biz 12. Gün kanda gebeliği öğreniyoruz ya..
Biz gebelik öğrendiğimizde otomatik 4 haftalık gebemi oluyorduk
Mantıken evet ama transfer reglin kaçıncı günü oluyorsa ona göre biraz oynama oluyor sanırım. Benim son adete göre hesaplayınca 4,5 hafta falan oluyordu

Mantıken evet ama transfer reglin kaçıncı günü oluyorsa ona göre biraz oynama oluyor sanırım. Benim son adete göre hesaplayınca 4,5 hafta falan oluyordu
Şimdi bizim donmuş cücülerin cinsiyetide. Bellidir..
Çin takvimide uygulayamayjz

LcWaikiki'den aldığım hamile eşofman altları çok rahatsız çıktı ya. Hem kesimi bir tuhaf, beli dar kalça basen kısmı şalvar gibi hem de bacak boyu kısa oldu. Hiç sevmedim. Çok kısa süre giyebilirim gibi. Bir tane de başka tayt almıştım evde giyerim diye ama bayağı yünlü çıktı. Yıkayıp öyle denememe rağmen hatır hutur kaşınmaya başladım çıkardım bir daha da giyinmem. Ne giyeceğim ben

Bi ara fenomenler paylaşıyodu fitilli tayt. Hamişkende giyiyolardı baya övüyolardo

Bana saat 5ten beri aymış gün

valla bulutum o işkenceyi çekince diosnki dikkat edeym.. Ama yok bence bi işe yaramıo, bi bebe gazlıysa gazlıdır

Oyy son günler dikkat et
Sen dr ne zaman gidecen
Uçan balon bebek lena sanki tüm bebekler gazlıymış gibi geliyor bizde nasıl olcak merakla bekliyorum
haftaya çarşamba gidicem doktora magnezyum falan verir belki.normal bel ağrısıyla başladı dün bugün iki büklüm oldum kalçama vuruyor dinlenince geçmiyor tutuldum mu bebeden mi anlamadım
Günaydın cano kalın giyin sıcak tut bir duş da iyi gelebilir
Bende gece hiç uyumadım kasıklarıma sanki bıcakla kesiyomuşsun gibi ağrılar girdi hep saat başı nöbet tutturdu bana
Duş işe yaramadı ama kalın giyiyim dediğin gibi sağolasın canısı.kasık ağrısıda kötü senin bebiş fazla aşağıda sanırım insan ağrıdan uyuyamayınca slak gibi oluyormuş gerçekten Allah yardımcımız olsun
Öyle yapalım iyi dedin. size de geçmiş olsun güzellikler

Aklımda bacım bir doğursaydım son haftalar geçmek bilmiomuş doğruymuş

Allhım magazine gel

Benimki dondurulmuş transferdi ama çin takvimi tuttu. Senin de aklın sünnet düğününde kaldı di mi? Embriyologu kafaya al. Hayat memat meselesi de. İkinciyi XY koysun ahshnsns
Dondurulmuş embriyolarda irkek yoksa
Kaldıkş varsa anlıolarmıki içindelermi sankiiiii

Valla gebeyken en güseli yaz kış elbise...
Kışında uzun çorap elbise.. Gecelik..

Magnezyum bende hi halta yaramamştı ama inşallah sende yarar..
Günde 1 sade soda iç
Hem bebeğe yararı var hemde içinde magnezyum var :)

Bende onu soracaktım
Cahillikten ölecez kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…