- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.601
Bende ameliyat önlüğü vardı. Fantezi gibi düşünebilirsin. Babydoll yerine ameliyat önlüğüBende korunuodm.. Hemde elbisem üstümdeydi ne olduysa oldu
Kaynak bircan bali..
Ben bircan karısının yalancısıym
Bu daha iyiBende ameliyat önlüğü vardı. Fantezi gibi düşünebilirsin. Babydoll yerine ameliyat önlüğü
Çalıştığım yerden sor, hazırım
Şimdi bizimkiler 5. Gün embriyosu yaÇalıştığım yerden sor, hazırım
Mantıken evet ama transfer reglin kaçıncı günü oluyorsa ona göre biraz oynama oluyor sanırım. Benim son adete göre hesaplayınca 4,5 hafta falan oluyorduŞimdi bizimkiler 5. Gün embriyosu ya
Biz 12. Gün kanda gebeliği öğreniyoruz ya..
Biz gebelik öğrendiğimizde otomatik 4 haftalık gebemi oluyorduk
Şimdi bizim donmuş cücülerin cinsiyetide. Bellidir..Mantıken evet ama transfer reglin kaçıncı günü oluyorsa ona göre biraz oynama oluyor sanırım. Benim son adete göre hesaplayınca 4,5 hafta falan oluyordu
Benimki dondurulmuş transferdi ama çin takvimi tuttu. Senin de aklın sünnet düğününde kaldı di mi? Embriyologu kafaya al. Hayat memat meselesi de. İkinciyi XY koysun ahshnsnsŞimdi bizim donmuş cücülerin cinsiyetide. Bellidir..
Çin takvimide uygulayamayjz
Hayırlısı be gülümOlacak inşallah olacak
Bi ara fenomenler paylaşıyodu fitilli tayt. Hamişkende giyiyolardı baya övüyolardoLcWaikiki'den aldığım hamile eşofman altları çok rahatsız çıktı ya. Hem kesimi bir tuhaf, beli dar kalça basen kısmı şalvar gibi hem de bacak boyu kısa oldu. Hiç sevmedim. Çok kısa süre giyebilirim gibi. Bir tane de başka tayt almıştım evde giyerim diye ama bayağı yünlü çıktı. Yıkayıp öyle denememe rağmen hatır hutur kaşınmaya başladım çıkardım bir daha da giyinmem. Ne giyeceğim ben
Ya onların hamile taytları bile toparlayıcı özellikli oluyor. Sıkar diye hiç bakmıyorumBi ara fenomenler paylaşıyodu fitilli tayt. Hamişkende giyiyolardı baya övüyolardo
Uçan balon bebek lenaBana saat 5ten beri aymış gün
valla bulutum o işkenceyi çekince diosnki dikkat edeym.. Ama yok bence bi işe yaramıo, bi bebe gazlıysa gazlıdır
Oyy son günler dikkat et
Sen dr ne zaman gidecen
Duş işe yaramadı ama kalın giyiyim dediğin gibi sağolasın canısı.kasık ağrısıda kötü senin bebiş fazla aşağıda sanırımGünaydın cano kalın giyin sıcak tut bir duş da iyi gelebilir
Bende gece hiç uyumadım kasıklarıma sanki bıcakla kesiyomuşsun gibi ağrılar girdi hep saat başı nöbet tutturdu bana
Öyle yapalım iyi dedin. size de geçmiş olsun güzelliklerN Neal @dayler daylerMNbeyaz DusunceBulutu
İlk ay kontrolünde hormon testi için kan alabilirler ekstra kan grubuna bakıolar..
Bakarlarsa mutlaka kan grubu kartı isteyin.. Ben istemeyi unuttm arkadaşm hatırlattı... Allah korusun bişi olsa her defasında kanmı vrrecek el kdar cocuk dedi.. Git iste dedi..
Bugn muaynemiz vardı.. İstedik aldık
Bilginize
Sevseler şaşardım zaten ama ben onları çok seviyom yapacak biseyy yokUyumuosa seni hç s3vmio demek
Ayy hastabeye geldik kontrole
Bende onu soracaktım
Mutlu evliliğin sırlarıyla hepimize ışık tutan Bensu Soral'la kocası boşanıyormuş
Eki Görüntüle 2923977
Aklımda bacım bir doğursaydımN Neal @dayler daylerMNbeyaz DusunceBulutu
İlk ay kontrolünde hormon testi için kan alabilirler ekstra kan grubuna bakıolar..
Bakarlarsa mutlaka kan grubu kartı isteyin.. Ben istemeyi unuttm arkadaşm hatırlattı... Allah korusun bişi olsa her defasında kanmı vrrecek el kdar cocuk dedi.. Git iste dedi..
Bugn muaynemiz vardı.. İstedik aldık
Bilginize
Allhım magazine gelKaynak sağlam mı? Bak sonra boşanırlaraa gelir sana sorarımAraları bozuktu zaten. İkisi de çıkan dedikoduların üstüne açıklama yapmıştı "Evliliğimizin hassas bir dönemindeyiz" diye. Bensu çocuk istemiyormuş galiba "İlle de kariyerim" diyormuş. Sonra kocası da bir fenomenle gece eğlencesinde yakalanmış derken...
Ben de mesela kariyer odaklıydım. Hamilelik bize de sürpriz oldu. Zaten korunuyorduk
Ay kriz geldi yapmayın artıkBende ameliyat önlüğü vardı. Fantezi gibi düşünebilirsin. Babydoll yerine ameliyat önlüğü
Dondurulmuş embriyolarda irkek yoksaBenimki dondurulmuş transferdi ama çin takvimi tuttu. Senin de aklın sünnet düğününde kaldı di mi? Embriyologu kafaya al. Hayat memat meselesi de. İkinciyi XY koysun ahshnsns
Valla gebeyken en güseli yaz kış elbise...LcWaikiki'den aldığım hamile eşofman altları çok rahatsız çıktı ya. Hem kesimi bir tuhaf, beli dar kalça basen kısmı şalvar gibi hem de bacak boyu kısa oldu. Hiç sevmedim. Çok kısa süre giyebilirim gibi. Bir tane de başka tayt almıştım evde giyerim diye ama bayağı yünlü çıktı. Yıkayıp öyle denememe rağmen hatır hutur kaşınmaya başladım çıkardım bir daha da giyinmem. Ne giyeceğim ben
Magnezyum bende hi halta yaramamştı ama inşallah sende yarar..Uçan balon bebek lenasanki tüm bebekler gazlıymış gibi geliyor bizde nasıl olcak merakla bekliyorum
haftaya çarşamba gidicem doktora magnezyum falan verir belki.normal bel ağrısıyla başladı dün bugün iki büklüm oldum kalçama vuruyor dinlenince geçmiyor tutuldum mu bebeden mi anlamadım
Duş işe yaramadı ama kalın giyiyim dediğin gibi sağolasın canısı.kasık ağrısıda kötü senin bebiş fazla aşağıda sanırıminsan ağrıdan uyuyamayınca slak gibi oluyormuş gerçekten Allah yardımcımız olsun
Öyle yapalım iyi dedin. size de geçmiş olsun güzellikler
Cahillikten ölecez kankaBende onu soracaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?