- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.621
Yoksa kocanın başına ekşiyeceksin. Varsa cinsiyeti biliyorlar onlar ama dondururken ayrıntılı bilgisini kayda giriyorlar mıdır onu bilmiyorumDondurulmuş embriyolarda irkek yoksa
Kaldıkş varsa anlıolarmıki içindelermi sankiiiii
Gecelik hiç giymem. Elbiseyle de rahat edemiyorum. İçine bir şeyler giymek gerekiyor falanValla gebeyken en güseli yaz kış elbise... Kışında uzun çorap elbise.. Gecelik..
Kızzz gecelikle nie edemion ha onla etmednYoksa kocanın başına ekşiyeceksin. Varsa cinsiyeti biliyorlar onlar ama dondururken ayrıntılı bilgisini kayda giriyorlar mıdır onu bilmiyorum
Gecelik hiç giymem. Elbiseyle de rahat edemiyorum. İçine bir şeyler giymek gerekiyor falan
Çorap yeterince rahatsız bir şey zaten. Gecelik hiç giymedim sanırım. Ben çok zor ısınan bir insanım. Pijamaların bile paçası dar olacak ki içeri hava girmesin. Elbiseyle kıçım donarKızzz gecelikle nie edemion ha onla etmedn
Elbisyle nie edemion
İçine hiç bir halt giymek gerekmio
Çorap yeterli misss
Ohooo sende cok nazlı çıktnÇorap yeterince rahatsız bir şey zaten. Gecelik hiç giymedim sanırım. Ben çok zor ısınan bir insanım. Pijamaların bile paçası dar olacak ki içeri hava girmesin. Elbiseyle kıçım donar
Bir ara içiyordum yine başlıyımDondurulmuş embriyolarda irkek yoksa
Kaldıkş varsa anlıolarmıki içindelermi sankiiiii
Valla gebeyken en güseli yaz kış elbise...
Kışında uzun çorap elbise.. Gecelik..
Magnezyum bende hi halta yaramamştı ama inşallah sende yarar..
Günde 1 sade soda iç
Hem bebeğe yararı var hemde içinde magnezyum var :)
Cahillikten ölecez kanka
Yine ne giyiyosunuz yaKızzz gecelikle nie edemion ha onla etmedn
Elbisyle nie edemion
İçine hiç bir halt giymek gerekmio
Çorap yeterli misss
Aklımda
HoşgeldinGebe gebeeeeee
Ben geldimmm
Hem de yaslı gittim şen geldimm
Nerdeyse doğuruyorum paremmAklımda
Hoşgeldin
Güzel haberleri senden de mi duysak
Hamilelik imzası da öğretmen hanıma ne de çok yakışmışNerdeyse doğuruyorum paremm
kız bebişim olacak
Yaaaa hoş geldin hoş geldin. Gözümüz yollarda kaldı. Sen gelmedikçe dedikodunu yaptımGebe gebeeeeee
Ben geldimmm
Yaaa ne güzel dualar böyleeee kuşlar gibi hafifledimHamilelik imzası da öğretmen hanıma ne de çok yakışmışAllah'ım sağlıkla sihhatle devam ettirsin, sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla, sihhatle, mutlulukla,huzurla güzel prensesini büyüt canım Allah'ım nazardan saklasın sizi
Başla bulutumBir ara içiyordum yine başlıyım
Bedava verecnmi abla?Merhabalar ben bebek giysileri ve bebek battaniyeleri örüyorum.. Düşünürseniz özelden size insta sayfamı atabilirim.. Türkiye nin her yerine kargo ile gönderiyorum.. Her şey var hırka, yelek patik şapka elbise ve battaniyeler..
GebeeeeğğğğğğğğğğğğğGebe gebeeeeee
Ben geldimmm
Yine ne giyiyosunuz yahavalar soğumadı, özellikle evde boş verin giyinmeyin Baloncukummmmm Atın fazlalıkları
Kurban olsun sana güzeller güzelimHamilelik imzası da öğretmen hanıma ne de çok yakışmışAllah'ım sağlıkla sihhatle devam ettirsin, sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla, sihhatle, mutlulukla,huzurla güzel prensesini büyüt canım Allah'ım nazardan saklasın sizi
Öyle çok yürekten çağırma beni, bir gece ansızın gelebilirimYaaaa hoş geldin hoş geldin. Gözümüz yollarda kaldı. Sen gelmedikçe dedikodunu yaptım
ahahshjshahsh Bizim sponsor bulmamız şartBedava verecnmi abla?
Paramı bıraktı bu bebeler
Boşuna vücut çorabı diye çağırmadım onu
Özellikle gece gel bacım. Bunların hepsi emekliye ayrıldıÖyle çok yürekten çağırma beni, bir gece ansızın gelebilirim
Hoşbuldum canım canım canımmmm
Evet yaaaÖzellikle gece gel bacım. Bunların hepsi emekliye ayrıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?