Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dondurulmuş embriyolarda irkek yoksa
Kaldıkş varsa anlıolarmıki içindelermi sankiiiii
Yoksa kocanın başına ekşiyeceksin. Varsa cinsiyeti biliyorlar onlar ama dondururken ayrıntılı bilgisini kayda giriyorlar mıdır onu bilmiyorum
Valla gebeyken en güseli yaz kış elbise... Kışında uzun çorap elbise.. Gecelik..
Gecelik hiç giymem. Elbiseyle de rahat edemiyorum. İçine bir şeyler giymek gerekiyor falan

Kızzz gecelikle nie edemion ha onla etmedn
Elbisyle nie edemion
İçine hiç bir halt giymek gerekmio
Çorap yeterli misss

Kızzz gecelikle nie edemion ha onla etmedn
Elbisyle nie edemion
İçine hiç bir halt giymek gerekmio
Çorap yeterli misss
Çorap yeterince rahatsız bir şey zaten. Gecelik hiç giymedim sanırım. Ben çok zor ısınan bir insanım. Pijamaların bile paçası dar olacak ki içeri hava girmesin. Elbiseyle kıçım donar

Bir ara içiyordum yine başlıyım

Merhabalar ben bebek giysileri ve bebek battaniyeleri örüyorum.. Düşünürseniz özelden size insta sayfamı atabilirim.. Türkiye nin her yerine kargo ile gönderiyorum.. Her şey var hırka, yelek patik şapka elbise ve battaniyeler..

Nerdeyse doğuruyorum paremm
kız bebişim olacak
Hamilelik imzası da öğretmen hanıma ne de çok yakışmış Allah'ım sağlıkla sihhatle devam ettirsin, sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla, sihhatle, mutlulukla,huzurla güzel prensesini büyüt canım Allah'ım nazardan saklasın sizi

Yaaa ne güzel dualar böyleeee kuşlar gibi hafifledim Allahım gönlüne göre versin razı olsun senden, ayağına taş değmesin Paremm

Bir ara içiyordum yine başlıyım
Başla bulutum

Bedava verecnmi abla?
Paramı bıraktı bu bebeler

Gebe gebeeeeee
Ben geldimmm
Hem de yaslı gittim şen geldimm
Gebeeeeğğğğğğğğğğğğğ
Kimler gelmiş kimlerrrr
Minnoşummmmmm hoşgeldin uğur böceğimmmm

Yine ne giyiyosunuz ya havalar soğumadı, özellikle evde boş verin giyinmeyin Baloncukummmmm Atın fazlalıkları
bu kızın ateşli halleri beni benden alıo
At fazlalıkları N Neal

Kurban olsun sana güzeller güzelim
Allah'ım duysun sesimizi
Darısı başına inşallahhhhh

Hoşbuldum canım canım canımmmm Ateşli olsak neye yarar Baloncukummmmm ah ah artık her hafta kocimtoma da gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…