- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.641
Yaaa ne güzel dualar böyleeee kuşlar gibi hafifledimAllahım gönlüne göre versin razı olsun senden, ayağına taş değmesin Paremm
Aglatacaksiniz beni amaKurban olsun sana güzeller güzelim
Allah'ım duysun sesimizi
Darısı başına inşallahhhhh
Şifre vücut çorabı demekahahshjshahsh Bizim sponsor bulmamız şart
Boşuna vücut çorabı diye çağırmadım onu
8 ekimde 1 sene olacakÖzellikle gece gel bacım. Bunların hepsi emekliye ayrıldı
Bu jız çatlakkkkkHoşbuldum canım canım canımmmmAteşli olsak neye yarar Baloncukummmmm ah ah artık her hafta kocimtoma da gidemiyorum
Şimdi ağlama... Sen gebe kal... Sevinçten hepimiz ağlayalım güzel kalplimAglatacaksiniz beni ama
Bugün zaten çok duygusalim
Aaa ağlamak ağlamayı getirir canım parem ağlama gül hep inşallah ama anlıyorum seni yürüdüğün yolu hepimiz yürüdük yürüyoruz. Ama inan bana hepimiz er ya da geç muradımıza eriyoruz. Bi zamanı var o zamana kadar bekliyor mesleklerimiz. Sıra sende ben hissediyorumAglatacaksiniz beni ama
Tamam baloncukum sen yeniden bakire olmuşsun. TebriklerŞifre vücut çorabı demek
Duyduda geldi
8 ekimde 1 sene olacak
Bu jız çatlakkkkk
Herıldın gerıldın. Herkesin bir uzmanlık alanı var buradaŞifre vücut çorabı demek
Duyduda geldi
Tebrikler. Ödül sahibi olamadınız8 ekimde 1 sene olacak
Cezayı sen düşün yaz. Ben uygulamada varım. Üretim kısmında yokum çünkü beynim çalışmıyor artıkEvet yaaalibidosu belli seviye altına düşene ceza
Ağlamaak yoooooooooooğk, gülmek varAglatacaksiniz beni ama
Her gün günlük cilveler yapıldı yapıldı yoksa tarife 1e iki yazıyor. Baluş 1 senedir offline olduğu için günde 2 kez cilveleşecek. Bu da olmazsa artık direkt aktara havale ediyoruzHerıldın gerıldın. Herkesin bir uzmanlık alanı var burada
Tebrikler. Ödül sahibi olamadınız
Cezayı sen düşün yaz. Ben uygulamada varım. Üretim kısmında yokum çünkü beynim çalışmıyor artık
Ağlamaak yoooooooooooğk, gülmek var
Yarınlarda yarınlarda mutlu olmak var
Amin canım hepimiz mutluluktan ağlayalımŞimdi ağlama... Sen gebe kal... Sevinçten hepimiz ağlayalım güzel kalplim
Evet herşeyin zamanı var benim henüz vaktim saatim gelmemiş.. Allah'ım inşallah nasip ederAaa ağlamak ağlamayı getirir canım parem ağlama gül hep inşallah ama anlıyorum seni yürüdüğün yolu hepimiz yürüdük yürüyoruz. Ama inan bana hepimiz er ya da geç muradımıza eriyoruz. Bi zamanı var o zamana kadar bekliyor mesleklerimiz. Sıra sende ben hissediyorum
Tamam baloncukum sen yeniden bakire olmuşsun. Tebrikler
Ah ah Kemal Sunal canım sıkıldıkça izlerim filmlerini hep güldürür şu an da olduğu gibiHerıldın gerıldın. Herkesin bir uzmanlık alanı var burada
Tebrikler. Ödül sahibi olamadınız
Cezayı sen düşün yaz. Ben uygulamada varım. Üretim kısmında yokum çünkü beynim çalışmıyor artık
Ağlamaak yoooooooooooğk, gülmek var
Yarınlarda yarınlarda mutlu olmak var
Kendi adamla arayı bozduğu yetmemiş kızını da düşman yetiştiriyor o fenaHer gün günlük cilveler yapıldı yapıldı yoksa tarife 1e iki yazıyor. Baluş 1 senedir offline olduğu için günde 2 kez cilveleşecek. Bu da olmazsa artık direkt aktara havale ediyoruz
Yaaaa ahahahahhahahahahah git beeeAaa ağlamak ağlamayı getirir canım parem ağlama gül hep inşallah ama anlıyorum seni yürüdüğün yolu hepimiz yürüdük yürüyoruz. Ama inan bana hepimiz er ya da geç muradımıza eriyoruz. Bi zamanı var o zamana kadar bekliyor mesleklerimiz. Sıra sende ben hissediyorum
Tamam baloncukum sen yeniden bakire olmuşsun. Tebrikler
Yok yok yapmaz öyleKendi adamla arayı bozduğu yetmemiş kızını da düşman yetiştiriyor o fena
Ciddi söylüyorumYaaaa ahahahahhahahahahah git beee
Yok yok yapmaz öyleyufka yürekli diye baluşum
Ciddi söylüyorum
Annem deterjani hep az kullandığını iddia eder ama asiri fazladir, mahalle kokar, ondan sordum ama az kullanmis kadın
Bacım gözümüz yollarda kaldı bir gittin iki geldin ha benim de kızım olacakÖyle çok yürekten çağırma beni, bir gece ansızın gelebilirim
Yaa Beyazımm sormaa çok özledim buraları amaaBacım gözümüz yollarda kaldı bir gittin iki geldin ha benim de kızım olacaksağlıkla kavuş bacım
Oooo hayirlisi olsun yaaYaa Beyazımm sormaa çok özledim buraları amaaayy ben senin kızçeni yerim yer yer amin sen de sağlıkla kucakla canımm
@NurzfrParesilaaa @Hemsirecik anonimbirbayan @mihralin
Allah size hç uyumayan bebe nasip etsinde görün
Allah razı olsunnOooo hayirlisi olsun yaamaasallah, saglikla al kucağına insallah
Ne gülüon kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?