- 19 Kasım 2019
- 53.608
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.661
Kendini akışa bırak. AhahahsdfgNeyse son aya girdik dayanalım az daha sonrası kolay dicem deBal0ncuk ve Miss Bride yi görünce gözüm korkuyor sonumuz hayrola
O işler öyle olmuyomuş. Ama insta da çaktırmıyorum çok enerjiğim geziyorum tozuyorum hikayeler atiyorum. Kuyruğu hep dik tutucan.Instamom olabilir bence. Yeterince büyük bir doluluk.Miss Bride olacaktı ama o Instamom olmak yerine uykulu ve bebekli oldu
Oo yeahKendini akışa bırak. Ahahahsdfg
Ya bırag allasen. Bilmesek inanacaaaaağızDoğru deyooooo
Oooo hayirlisi olsun yaamaasallah, saglikla al kucağına insallah
Oo arkadaş hızlı öğrenmiş. TebriklerO işler öyle olmuyomuş. Ama insta da çaktırmıyorum çok enerjiğim geziyorum tozuyorum hikayeler atiyorum. Kuyruğu hep dik tutucan.
Hikayede çok mutlu bi şekilde minnoş kızımla geziyorum. Kimse o fotoğrafı çektikten sonra ağlayıp ortalığı birbirine katan kızıma mama hazırlamak için elim ayağıma dolanmış bi şekilde çarşıda termosla biberonla nasıl savaştığımı bilmiyo mesela.Oo arkadaş hızlı öğrenmiş. Tebrikler
Bazen mi ahahshjs bazen mi sadece? Emin misinHikayede çok mutlu bi şekilde minnoş kızımla geziyorum. Kimse o fotoğrafı çektikten sonra ağlayıp ortalığı birbirine katan kızıma mama hazırlamak için elim ayağıma dolanmış bi şekilde çarşıda termosla biberonla nasıl savaştığımı bilmiyo mesela.Düşününce sosyal medya bazen büyük sahtekarlık hacı yaa ! ahahaha
Kibarlığımdan bazen dedim.Bazen mi ahahshjs bazen mi sadece? Emin misin
Daha bunu sormak için çooook erken.Ne giyeceğim ben
Heyoooooo
Bende hala karın ve kilo yok. Bel çevrem genişledi saçma bir vücut yapısı oldu. Normal kıyafetlerim olmuyor ama hamile kıyafetleri de olmuyor. Çocukluktan yetişkinliğe geçerken battal boy krizi vardı ben küçükken. Ne çocuk ne yetişkinsin, arada sıkışmış bir dönem. Kıyafet bulunamıyordu. Öyle gibiyimDaha bunu sormak için çooook erken.
Son ay kontrollere giderken içine girecek elbise bulamamam geldi aklıma. Hamileliğimde aldığım bol elbiseler bile olmuyodu çünkü karnım normalden büyüktü biraz. Çünkü iki bebek doğurdum, bir numaralı bebek ve iki numaralı kist.
Anaaam ben senin hamile olduğun dönemi kaçırmışım. Hamile kalmaya çabalarken diyetisyene gidip dönüşte moral bozukluğuyla tatlı yediğin zamanda kalmışım. Tebrikler. Allah analı babalı büyütsünHeyoooooo
Doğurdum kızzzzz
Bu saaatte süt sağarken yazıyorum
Bende hala karın ve kilo yok. Bel çevrem genişledi saçma bir vücut yapısı oldu. Normal kıyafetlerim olmuyor ama hamile kıyafetleri de olmuyor. Çocukluktan yetişkinliğe geçerken battal boy krizi vardı ben küçükken. Ne çocuk ne yetişkinsin, arada sıkışmış bir dönem. Kıyafet bulunamıyordu. Öyle gibiyim
Anaaam ben senin hamile olduğun dönemi kaçırmışım. Hamile kalmaya çabalarken diyetisyene gidip dönüşte moral bozukluğuyla tatlı yediğin zamanda kalmışım. Tebrikler. Allah analı babalı büyütsün
Bak unutmuşum bile o zamanları
Doğru tatşı yiyordum ha bire
Amin teşekkür ederim
Yaaa ahahahahahahahahhs manyaakkkkkkkO işler öyle olmuyomuş. Ama insta da çaktırmıyorum çok enerjiğim geziyorum tozuyorum hikayeler atiyorum. Kuyruğu hep dik tutucan.
Kızzz neeeoşşşşç sana deyom doğru deyooooo die sanaaaaYa bırag allasen. Bilmesek inanacaaaaağız
olive_bluto Dayler girişmeden Allah'ın emri peygamberin kavliyle kızını oğlumaaahshjsjs Mütevazı bir şato dikmeyi düşünüyorum kendisine. Huzur içinde yaşar gideriz beraber. Oğlum, kızın, ben ve altın bileziklerim
Oo arkadaş hızlı öğrenmiş. Tebrikler
Cnmmmm nasılsınnnnn?minnoş nasıl..Heyoooooo
Doğurdum kızzzzz
Bu saaatte süt sağarken yazıyorum
İyi gecelerGünaydın kızlar
Vay anasiniiiii, herkes çakal olmusssss, bak yaaaa ayak üstü resmen kaynak yaptı. Baaagkkkk, bu isler boyle olyo demeeekkkkkkYa bırag allasen. Bilmesek inanacaaaaağız
olive_bluto Dayler girişmeden Allah'ın emri peygamberin kavliyle kızını oğlumaaahshjsjs Mütevazı bir şato dikmeyi düşünüyorum kendisine. Huzur içinde yaşar gideriz beraber. Oğlum, kızın, ben ve altın bileziklerim
Oo arkadaş hızlı öğrenmiş. Tebrikler
Gelin aslanın ağzında. Erkenden halledeceksin ki sonra oğlun yılanı kolundan tutup gelin diye getirmeyecekVay anasiniiiii, herkes çakal olmusssss, bak yaaaa ayak üstü resmen kaynak yaptı. Baaagkkkk, bu isler boyle olyo demeeekkkkkk
Sen kendin oğluma talip çıkmadın mı? Sonra yaşı küçük deyip hor görmedin mi? Senin geçkin kızını ne yapsın benim oğlum? Çıtır gelin buldum, kaçırır mıyım? Dişil enerji de yükler şimdi ona anası ahahhsjsjsnsj
Yaaaa ahahahahahaha daha doğmamş bebeğin cinsel hayatını düşünen bir anneGelin aslanın ağzında. Erkenden halledeceksin ki sonra oğlun yılanı kolundan tutup gelin diye getirmeyecek
Sen kendin oğluma talip çıkmadın mı? Sonra yaşı küçük deyip hor görmedin mi? Senin geçkin kızını ne yapsın benim oğlum? Çıtır gelin buldum, kaçırır mıyım? Dişil enerji de yükler şimdi ona anası ahahhsjsjsnsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?