Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bırag allasen. Bilmesek inanacaaaaağız
Oooo hayirlisi olsun yaa maasallah, saglikla al kucağına insallah
olive_bluto Dayler girişmeden Allah'ın emri peygamberin kavliyle kızını oğlumaaahshjsjs Mütevazı bir şato dikmeyi düşünüyorum kendisine. Huzur içinde yaşar gideriz beraber. Oğlum, kızın, ben ve altın bileziklerim
O işler öyle olmuyomuş. Ama insta da çaktırmıyorum çok enerjiğim geziyorum tozuyorum hikayeler atiyorum. Kuyruğu hep dik tutucan.
Oo arkadaş hızlı öğrenmiş. Tebrikler

Oo arkadaş hızlı öğrenmiş. Tebrikler
Hikayede çok mutlu bi şekilde minnoş kızımla geziyorum. Kimse o fotoğrafı çektikten sonra ağlayıp ortalığı birbirine katan kızıma mama hazırlamak için elim ayağıma dolanmış bi şekilde çarşıda termosla biberonla nasıl savaştığımı bilmiyo mesela. Düşününce sosyal medya bazen büyük sahtekarlık hacı yaa ! ahahaha

Bazen mi ahahshjs bazen mi sadece? Emin misin

Ne giyeceğim ben
Daha bunu sormak için çooook erken.
Son ay kontrollere giderken içine girecek elbise bulamamam geldi aklıma. Hamileliğimde aldığım bol elbiseler bile olmuyodu çünkü karnım normalden büyüktü biraz. Çünkü iki bebek doğurdum, bir numaralı bebek ve iki numaralı kist.

Bende hala karın ve kilo yok. Bel çevrem genişledi saçma bir vücut yapısı oldu. Normal kıyafetlerim olmuyor ama hamile kıyafetleri de olmuyor. Çocukluktan yetişkinliğe geçerken battal boy krizi vardı ben küçükken. Ne çocuk ne yetişkinsin, arada sıkışmış bir dönem. Kıyafet bulunamıyordu. Öyle gibiyim
Heyoooooo
Doğurdum kızzzzz

Bu saaatte süt sağarken yazıyorum
Anaaam ben senin hamile olduğun dönemi kaçırmışım. Hamile kalmaya çabalarken diyetisyene gidip dönüşte moral bozukluğuyla tatlı yediğin zamanda kalmışım. Tebrikler. Allah analı babalı büyütsün

Bak unutmuşum bile o zamanları
Doğru tatşı yiyordum ha bire
Amin teşekkür ederim

O işler öyle olmuyomuş. Ama insta da çaktırmıyorum çok enerjiğim geziyorum tozuyorum hikayeler atiyorum. Kuyruğu hep dik tutucan.
Yaaa ahahahahahahahahhs manyaakkkkkkk
Kuyruğu dik tıtacaksn ahahahahhahahahs
Kızzzzzzzz uykusuz ve bezmiş halimle bildiğin kahlaha attm
Allah seni güldürsün gelinnnnn

Kızzz neeeoşşşşç sana deyom doğru deyooooo die sanaaaa

Heyoooooo
Doğurdum kızzzzz

Bu saaatte süt sağarken yazıyorum
Cnmmmm nasılsınnnnn?minnoş nasıl..
Kızlarrrrr evhamlı bu psikolojiyle doğurduysa herkes doğurur
Süt sağmamı... Benden birtane daha
Bende aynıyım

Paresilaaa Gördün nü bacım sen de böyle unutacaksın
Paresilaaa
Allah'ım sen konuyu biliosun amin

Günaydın kızlar
İyi geceler

Vay anasiniiiii, herkes çakal olmusssss, bak yaaaa ayak üstü resmen kaynak yaptı. Baaagkkkk, bu isler boyle olyo demeeekkkkkk

Vay anasiniiiii, herkes çakal olmusssss, bak yaaaa ayak üstü resmen kaynak yaptı. Baaagkkkk, bu isler boyle olyo demeeekkkkkk
Gelin aslanın ağzında. Erkenden halledeceksin ki sonra oğlun yılanı kolundan tutup gelin diye getirmeyecek
olive_bluto kızını bunlara sakın verme..
Yazkk olur.. Etme eyleme
Sen kendin oğluma talip çıkmadın mı? Sonra yaşı küçük deyip hor görmedin mi? Senin geçkin kızını ne yapsın benim oğlum? Çıtır gelin buldum, kaçırır mıyım? Dişil enerji de yükler şimdi ona anası ahahhsjsjsnsj

Yaaaa ahahahahahaha daha doğmamş bebeğin cinsel hayatını düşünen bir anne
Öleceemmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…