Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa ahahahahahaha daha doğmamş bebeğin cinsel hayatını düşünen bir anne
Öleceemmmmmmm
Gördüğün gibi her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünen fedakar bir anayım

Dün eşimin annesi arayıp kilomu sorguladı. Bir o kalmıştı çünkü "Neden kilo alamıyorum" hesabı vermediğim. "Bebeğin gelişiminde bir sorun yokmuş. Ben doktora sordum" diyorum. Hala diyor ki "10 kiloya kadar almak normal diyorlar" Yani almaya başlasam ve 10'u geçsem bu sefer de neden fazla kilo aldım diye mi hesap vermem gerekecek? Baskı her yerden ya bir bitiyor diğeri başlıyor. Kafayı yiyeceğim

Benm biliosn gebelik süresince yürümem yasaktı.. Sonlara doğru artk istediği zaman gelebilir modunda olduğumz için onca hastanede yatışlarıma rağmen aratp sormayan kaynanamla
Eşimin kuzeninde karşklaştk ckk kilo almşsn dedi..
Bende en azndan ben hamileyim kiloluyum.. Sen hamile değilsin varil gibi gidiosn demiştm

"Aşık olursa ben söylerim!!!" Dayler kaynana

Ya benimki art niyetle değil güya iyiliğimi düşündüğünden de hani küçük yerde yaşayan insan zihniyeti olur ya. Geleneksel kalıplar var. "Etraf ne der" var. Tam o çerçevede yaşıyorlar ama artık bazı şeyleri aşmaları lazım. Kırıcı olmak da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Uzun süre bulantılarımı taktı kafaya. Benim hiç olmamıştı senin niye oldu bu kadar, 9 ay böyle mi gidecek diye. Yani bunu bayağı dert etti ve ben zaten kötü durumdaydım. Onu mu teskin edeyim kendimi mi? Normal bu diyorum. Doktor sorun yok dedi diyorum. Arkadaşlarım da yaşıyor bunu diyorum ama nafile. Bir dahaki arayışında aynı sorular

Keşke benm kaynanam senin gibi olsa
Bunlar görmezden gelinecek şeyler ama herkes yaşadığını bilir elbet.. Sende haklısın yani.. En azndan iyi niyetli olduğunu biliosn.. Ama bu tarz konuşmalar sıkıo tabi insanı..
Artık bazı şeyleri aşmaları lazm diosn ya..
Bu yaştan sonra aşmazlar..
Mesela benmki tamamen art niyetli.. Mesela eskiden sorunun bende olduğunu bu yüzden cocğumuz olmadığını düşünürdiki oğlu beni boşasn isterdi..
En son patladm ve oğlnda problem olduğunu söylediğimde bir şok geçirdi..
Bu durumda oplunu boşamam mı lazm dedm..
O süreçte 3 ay kdar iyi oldu.. İyi dediğim etliye sütlüye karışmadı kızım demeler.. Köyden eşyalar göndermeler vs vs vs..
Sonra bebeğin cinsiyeti kız olunca erkek bekkiolardı bi tribe girdi.. Erkke olsydı şuan kıymetli olurdu ki benm kızımın sıçtığı bok bile olamaz..
Bide benm kaynanamın bi kalıbı olsa ve herkese böyle davransa yine görmezden gelebilirim derimki kadn bu değişmez..
Ama öyle değil... İşine gelene moderm.. İşine gelene cahil.. Haliyle ben çıldırıyorm

Çok can sıkıcı şeyler. Seninkiyle kıyaslamam tabii o çok ciddi bir vaka ama bu da baskı kuruyor farkında olmadan. 4 ay boyunca 2-3 günde bir telefonda aynı soruya cevap verip mide bulantımı savunmak zorunda kaldım. Şimdi sıra kiloma geldi. Ee sonra? Sütün var mı, yetiyor mu olayına mı dönecek bu. Hoş değil cidden. Ben zaten kilo alamamayı kafaya takıyorum, bebek beslenemiyor mu diye endişeleniyorum

Sütün inşallah olur.. Ama olmazsa yada azsa bile nasılsa görmüor seni
Evet var herşey yolunda de..
Eşinide tembihle..
Bu süt sorma olayı sadece kaynanalarda değil maşallah herkeste var..
Sütün varmıııığğğğ
Sananeeeeğğğğğğğğ

Niye herkes her şeyi sorma hakkını buluyor kendinde ya

Benim eltim 110 kilo olmuş doğurana kadar geçen beni aradı kaç kilo aldın diye dedim 5 bebeğin durumu nasılmış kaç kiloymuş sen farkında mısın hamileleer kılo alır diyor dedim kaç kilo doğurdun demekkı kendıne almışsın bebeğe değil napıyım yani kılo almak için 24 saat mi yiyim bana da kafayı yedirdiler valla

Hiç endişe edecek bişey yok neal gercekten oğluöda 8 kilo aldım kendı 4 kılo bir topaç doğdu hiç bişey yiyemeden doğurdum bulantıdan o senden alıyor alacagını zaten büyüyor kontrollerde haftasıyla uyumlu da çıkıosa niye sonra zor verecegımız kıloyu biz alalım ki vitamınlerine dikkat et kendımız için gerisi gelio zaten

Olamaz ya cidden olamaz. Ben daha hamilelik başlangıç kiloma yeni dönebildim. Zaten kendimi zorlaya zorlaya yeni yeni bir şeyler yiyebilmeye başladım ki hala normal yememe dönebilmiş değilim. Bir de hesap veriyorum. Geçen hafta bu söylenenlerden kafayı yiyip erken kontrole gittim. Bebekte her şey yolunda görünüyor ama bu kadar strese sokmaya devam ederlerse benim çocuğa faydam dokunamayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…