Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde arkamdan hep uyuyor diyorlar umrumda mı değil millete öyle konuşan da kendi annem boş insanlar hep varlar
Yaa kıyamam.. Senin anne nie böyle..
Sormaya korkuorm ama özel değilse baba?
He benimde robot yok adam illa alalım diyor ben inanmıyorum onun evi temizledğine dedim köşe bucak süpürmüyo iki ince fırçayla
Benm kuzende ve arkidişlerde var bende beğenmedn
İlla benm elim değiecek.. Olmuo sinmio içime arkidişşşşş

Su hastane çantasını bir hazırlayamadım gitti dr 34 den önce sakın gelme dedi ondan zaharAnksiyetelerim peşimi bırakmıo

Yüzde yüz katılıorum bacım bizde neyi beğeniız bilmiom

Bugn bidaha deneyim dedm.. Kanguruya koydum bebeği...yok anacm kayboluo içinde.. Bide 0+ ay 9 aya kadsr yazıo
Nasıl iştir anlamadm
Bu incik cıncıklar hç bana göre değeeeelll

Bugn bidaha deneyim dedm.. Kanguruya koydum bebeği...yok anacm kayboluo içinde.. Bide 0+ ay 9 aya kadsr yazıo
Nasıl iştir anlamadm
Bu inci cıncıklar hç bana göre değeeeelll
Yalan o kanguru olayıBebenin omurgası yığılmış gibi oluyor ne aldım ne kullandım almayınlar listesinde

Bilmem mutlu bir evlilikleri olmadığı için herhalde çocuklarını umursayan biri olmadı hiç.sürekli babamdan hakaret işitirdi psikoloji normal değil.babam daha beter hiç aramaz sormaz.tamamen soğuk.kimseyi beğenmez eleştirir özellikle evini ailesini çocuğunu.hiçbir kardeşim onla konuşmaz o da konuşmaz.bekarken az da olsa birkaç kelime ederdi ben birini bulupta evlenince tamamen konuşmayı kesti nişan çeyiz kına bir kuruş vermedi sormadı bile hep kendim yaptım.evlendiğimden beri hiç aramadı.çok da gerek yok eden kendine eder Neyseki kendi yuvamı kurdum yapmamam gereken şeyleri nasıl olmam gerektiğini öğrendim

Gel bir sarılyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…