- 19 Kasım 2019
- 53.608
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.701
He benimde robot yok adam illa alalım diyor ben inanmıyorum onun evi temizledğine dedim köşe bucak süpürmüyo iki ince fırçaylaBen kendim robotum
Sırtıma bindirir gezdiririm
Yaa kıyamam.. Senin anne nie böyle..Benimde arkamdan hep uyuyor diyorlar umrumda mı değil millete öyle konuşan da kendi annemboş insanlar hep varlar
Benm kuzende ve arkidişlerde var bende beğenmednHe benimde robot yok adam illa alalım diyor ben inanmıyorum onun evi temizledğine dedim köşe bucak süpürmüyo iki ince fırçayla
Yüzde yüz katılıorum bacımYaa kıyamam.. Senin anne nie böyle..
Sormaya korkuorm ama özel değilse baba?
Benm kuzende ve arkidişlerde var bende beğenmedn
İlla benm elim değiecek.. Olmuo sinmio içime arkidişşşşş
Kız kaç şimdi dayler gelip başlıacak yine ben kaçıomYüzde yüz katılıorum bacımbizde neyi beğeniız bilmiom
Afiet olsun kankaBir kahve molası
Kız kaç şimdi dayler gelip başlıacak yine ben kaçıom
Beraber olsun kankaAfiet olsun kanka
Yalan o kanguru olayıBugn bidaha deneyim dedm.. Kanguruya koydum bebeği...yok anacm kayboluo içinde.. Bide 0+ ay 9 aya kadsr yazıo
Nasıl iştir anlamadm
Bu inci cıncıklar hç bana göre değeeeelll
Zaten almadm hediye geldi.. Bende biri doğursada hedite etsemYalan o kanguru olayıBebenin omurgası yığılmış gibi oluyor ne aldım ne kullandım almayınlar listesinde
Biliodum almayacagını canım bacım benim yaş tahtaya basarmıZaten almadm hediye geldi.. Bende biri doğursada hedite etsem
Bilmem mutlu bir evlilikleri olmadığı için herhalde çocuklarını umursayan biri olmadı hiç.sürekli babamdan hakaret işitirdi psikoloji normal değil.babam daha beter hiç aramaz sormaz.tamamen soğuk.kimseyi beğenmez eleştirir özellikle evini ailesini çocuğunu.hiçbir kardeşim onla konuşmaz o da konuşmaz.bekarken az da olsa birkaç kelime ederdi ben birini bulupta evlenince tamamen konuşmayı kesti nişan çeyiz kına bir kuruş vermedi sormadı bile hep kendim yaptım.evlendiğimden beri hiç aramadı.çok da gerek yok eden kendine ederYaa kıyamam.. Senin anne nie böyle..
Sormaya korkuorm ama özel değilse baba?
Benm kuzende ve arkidişlerde var bende beğenmedn
İlla benm elim değiecek.. Olmuo sinmio içime arkidişşşşş
Bilmem mutlu bir evlilikleri olmadığı için herhalde çocuklarını umursayan biri olmadı hiç.sürekli babamdan hakaret işitirdi psikoloji normal değil.babam daha beter hiç aramaz sormaz.tamamen soğuk.kimseyi beğenmez eleştirir özellikle evini ailesini çocuğunu.hiçbir kardeşim onla konuşmaz o da konuşmaz.bekarken az da olsa birkaç kelime ederdi ben birini bulupta evlenince tamamen konuşmayı kesti nişan çeyiz kına bir kuruş vermedi sormadı bile hep kendim yaptım.evlendiğimden beri hiç aramadı.çok da gerek yok eden kendine ederNeyseki kendi yuvamı kurdum yapmamam gereken şeyleri nasıl olmam gerektiğini öğrendim
Sarılırsan ağlarım benim hep güçlü olmam lazımGel bir sarılyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?