- 19 Kasım 2019
- 53.608
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.721
Evimi kendim süpürdümYemeğimi koydum ocağa ocağa lililililililil evimide kendim süpürdüm ohhhh missss kahvemide aldım elime elime değmeyin keyfime
Ergenomik kadınlarBiliodum almayacagını canım bacım benim yaş tahtaya basarmıMillet nerelere ne paralar döküyor ama biz
Cnm bulutum ne diyim... Aslında yazacak söyleyecek cok şey var ama sonuçta ailen.. Saygı duyalım biz..Bilmem mutlu bir evlilikleri olmadığı için herhalde çocuklarını umursayan biri olmadı hiç.sürekli babamdan hakaret işitirdi psikoloji normal değil.babam daha beter hiç aramaz sormaz.tamamen soğuk.kimseyi beğenmez eleştirir özellikle evini ailesini çocuğunu.hiçbir kardeşim onla konuşmaz o da konuşmaz.bekarken az da olsa birkaç kelime ederdi ben birini bulupta evlenince tamamen konuşmayı kesti nişan çeyiz kına bir kuruş vermedi sormadı bile hep kendim yaptım.evlendiğimden beri hiç aramadı.çok da gerek yok eden kendine ederNeyseki kendi yuvamı kurdum yapmamam gereken şeyleri nasıl olmam gerektiğini öğrendim
En çok ağlayanlar.. Güçlü olan kadınlar zatenSarılırsan ağlarım benim hep güçlü olmam lazım
Sen zaten çok güçlüsün bacım anlattıklarının bir kısmını ucundan benim de yaşamışlığım var içim cız etti öle anlatınca kımseden bişey beklemeden ağlamadan yorulmadan bişeylerin üstesinden gelmeye çalışmak çok iyi bilirim bu duyguyu ve yanlızlığı en ihtıyac duydugun anda hemde ama evladın var artık bacım ona sarıl gerisi yalan zatenSarılırsan ağlarım benim hep güçlü olmam lazım
He ben meselaEn çok ağlayanlar.. Güçlü olan kadınlar zaten
Yaa canım bal0ncuğum ağlatacaksın beniEvimi kendim süpürdüm
Ergenomik kadınlar
İleride pişman olmayak oramız buramız dökülmesin
Dökülürse kapak oluruz
Cnm bulutum ne diyim... Aslında yazacak söyleyecek cok şey var ama sonuçta ailen.. Saygı duyalım biz..
Lakin böyle ailelere ayar oluyorum..
Bakmıyacaksan değil, sevmiyeceksen doğurmayacaksın.. Mesele bakmakta değil çünkü.. Her çocuk doğar ve bi şekikde büyür.. Mesele bence o sevgiyi verebilmekte...
Tüm bunlara rağmen dimdik durmuş ve her şekilde yuvanı kurmuşsun.. Allah gönlüne niyetine göre versin inşallah ömür boyu mutlu olursun.. Eminim cok güzel bir anne olacaksın
Ve bebek kısmetiyle gelir derler, inşallah kendine ait bir evin olur kafan daha da rahatlar
Evlenene kadar zayıflık zannediyordum aslında dediğin gibiymiş baya da rahatlatıcıEn çok ağlayanlar.. Güçlü olan kadınlar zaten
zor duygulardı ama bizi güçlendirdi seni de yormuştur o zaman neyseki geçti gitti o günler çok şükür :) evet tek gerçek evlat derler ona eşime sarılıcam bir tekSen zaten çok güçlüsün bacım anlattıklarının bir kısmını ucundan benim de yaşamışlığım var içim cız etti öle anlatınca kımseden bişey beklemeden ağlamadan yorulmadan bişeylerin üstesinden gelmeye çalışmak çok iyi bilirim bu duyguyu ve yanlızlığı en ihtıyac duydugun anda hemde ama evladın var artık bacım ona sarıl gerisi yalan zaten
Amin canım benimYaa canım bal0ncuğum ağlatacaksın beniİnşallah çok sağolasın inşallah hepimiz ömür boyu mutlu oluruz da iyi anneler oluruz en büyük isteğim bu Çünkü dediğin gibi en büyük şey sevgi verebilmek yoksa hep eksik kalıyor kaç yaşında olursan ol birini görünce iç çekiyorsun vay be ne anne babalar var diyorsun oysaki o kadar normaller ki :) sıradan sevgi dolu anneler oluruz inşallah Ev de olr gider huzurumuz böyle devam etsin fazlasını istemiyorum ilerde çalışır alırım
Evlenene kadar zayıflık zannediyordum aslında dediğin gibiymiş baya da rahatlatıcı
zor duygulardı ama bizi güçlendirdi seni de yormuştur o zaman neyseki geçti gitti o günler çok şükür :) evet tek gerçek evlat derler ona eşime sarılıcam bir tekAllah yuvalarımızdan mutluluğu huzuru eksik etmesin
Ağlamak kesinlikle rahatlatıor aksine ağlamayacam dedikçe kasıosn kendiniYaa canım bal0ncuğum ağlatacaksın beniİnşallah çok sağolasın inşallah hepimiz ömür boyu mutlu oluruz da iyi anneler oluruz en büyük isteğim bu Çünkü dediğin gibi en büyük şey sevgi verebilmek yoksa hep eksik kalıyor kaç yaşında olursan ol birini görünce iç çekiyorsun vay be ne anne babalar var diyorsun oysaki o kadar normaller ki :) sıradan sevgi dolu anneler oluruz inşallah Ev de olr gider huzurumuz böyle devam etsin fazlasını istemiyorum ilerde çalışır alırım
Evlenene kadar zayıflık zannediyordum aslında dediğin gibiymiş baya da rahatlatıcı
zor duygulardı ama bizi güçlendirdi seni de yormuştur o zaman neyseki geçti gitti o günler çok şükür :) evet tek gerçek evlat derler ona eşime sarılıcam bir tekAllah yuvalarımızdan mutluluğu huzuru eksik etmesin
Kendi yaptığın gibi dip köşe olmuyor zaten ama bazı durumlarda hayat kurtarıcı. Her zaman ayrıntılı temizlik yapmaya zamanın ve mecalin olmuyor. Gerçi senin oluyor doğru ahhsjdjdj Herkesi kendim gibi sanıyorumHe benimde robot yok adam illa alalım diyor ben inanmıyorum onun evi temizledğine dedim köşe bucak süpürmüyo iki ince fırçayla
Kız kaç şimdi dayler gelip başlıacak yine ben kaçıom
Bu da borcam gibi açılmadan geldiği gibi hediye verilenler arasında mı acabaZaten almadm hediye geldi.. Bende biri doğursada hedite etsem
Demirin kaç benimki de düşük ayda 2 3 içiorumİki dakka gidip kıl tüy işlerimi halledeyim dedim. Yine terapi grubu toplanmış amaMNbeyaz dışında kahve alan olmamış galiba. Kahveler beleş arkadaşlar. Arka taraftan alabilirsiniz. Ben içemiyorum hala Demirim çok düşük
15,9'du demir ilacına öyle başladım. Multivitaminin içindeki yeter demişti doktor ama yetmemiş. Zaten o benim dişimin kovuğuna yetmez. Azıcık bir şeyDemirin kaç benimki de düşük ayda 2 3 içiorum
Camlara bende kadın aldım mecbur perdeleri de annemle eşim halletti ama günlük işleri yapmak zorundayım oğlan okuldan gelio her gün rutin bir düzen var evde çok halim enerjim olduğundan değil de işteKendi yaptığın gibi dip köşe olmuyor zaten ama bazı durumlarda hayat kurtarıcı. Her zaman ayrıntılı temizlik yapmaya zamanın ve mecalin olmuyor. Gerçi senin oluyor doğru ahhsjdjdj Herkesi kendim gibi sanıyorumKüçük odanın kilimini attım dün makineye. Bir haftaya yayılan ev temizliği ahshjdjdj Perdeleri de taksit taksit bir ayda yıkasaaaaam camlar Allah'a emanet artık
dayler dayler Gel dedikodu kazanı kaynıyor kooş
Bu da borcam gibi açılmadan geldiği gibi hediye verilenler arasında mı acaba
Ferritin değerin mi 15 hemoglobin mi venim 9 hemoglobin de15,9'du demir ilacına öyle başladım. Multivitaminin içindeki yeter demişti doktor ama yetmemiş. Zaten o benim dişimin kovuğuna yetmez. Azıcık bir şey
Beğenemednmiiiiiiİki dakka gidip kıl tüy işlerimi halledeyim dedim. Yine terapi grubu toplanmış amaMNbeyaz dışında kahve alan olmamış galiba. Kahveler beleş arkadaşlar. Arka taraftan alabilirsiniz. Ben içemiyorum hala Demirim çok düşük
Nie etiketlion ben görmez arada kaynar die düşünüodmKendi yaptığın gibi dip köşe olmuyor zaten ama bazı durumlarda hayat kurtarıcı. Her zaman ayrıntılı temizlik yapmaya zamanın ve mecalin olmuyor. Gerçi senin oluyor doğru ahhsjdjdj Herkesi kendim gibi sanıyorumKüçük odanın kilimini attım dün makineye. Bir haftaya yayılan ev temizliği ahshjdjdj Perdeleri de taksit taksit bir ayda yıkasaaaaam camlar Allah'a emanet artık
Sende canısıAğlamak kesinlikle rahatlatıor aksine ağlamayacam dedikçe kasıosn kendini
Olan hep bize oluyor..
Ayp değil günah değil..
Hep cok mutlu ol cnm
Ben de sen gibiyim enerji yok bir haftada anca bugün mesela tuvalet yıkama günüKendi yaptığın gibi dip köşe olmuyor zaten ama bazı durumlarda hayat kurtarıcı. Her zaman ayrıntılı temizlik yapmaya zamanın ve mecalin olmuyor. Gerçi senin oluyor doğru ahhsjdjdj Herkesi kendim gibi sanıyorumKüçük odanın kilimini attım dün makineye. Bir haftaya yayılan ev temizliği ahshjdjdj Perdeleri de taksit taksit bir ayda yıkasaaaaam camlar Allah'a emanet artık
Hergün 1şey yapma hakkınız varSende canısı
Ben de sen gibiyim enerji yok bir haftada anca bugün mesela tuvalet yıkama günü
Beğenemednmiiiiii
Neyymmiziii bepenmionnn
Psikologlarn bizdeb fazla neeee neee söleeee
Diplomasımı.. Çıkarırım çıktıdan bitane diploma
Nie etiketlion ben görmez arada kaynar die düşünüodm
Yok bu açıldı ama açılmasa bile asla borcamın yerini tutmaz
Kız neyseki artk pek alınmıo sanırım
Bana hiç borcam gelmedi çok şükür
Hayır bide beğenmio laf atıo neeoşşşBiz ücretsiz hizmet verioz
Bizim eve annem dahil bizden başka kimse girmiyor. O yüzden camlar kalsın öyle. Bizde çocuk yok ama ikimiz de alerjik astım hastasıyız. Evde toz olmaması gerekiyorCamlara bende kadın aldım mecbur perdeleri de annemle eşim halletti ama günlük işleri yapmak zorundayım oğlan okuldan gelio her gün rutin bir düzen var evde çok halim enerjim olduğundan değil de işte
Benim yazı niye kalın oldu ya düzelmioda
Ben her gün yapıomHergün 1şey yapma hakkınız var
Gebesiniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?