- 19 Kasım 2019
- 53.608
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.741
Bizden nie edionBen her gün yapıomextra ücret talep ediorum
Buradan onu mu anladın ahahhsBeğenemednmiiiiii
Neyymmiziii bepenmionnn
Psikologlarn bizdeb fazla neeee neee söleeee
Diplomasımı.. Çıkarırım çıktıdan bitane diploma
Kaynattırttırmayız. Gelsin ağzının payını versin. Bizi robot süpürge konusunda influence eder belki. Link kaydırırız ne güzel ahshsj Link kaydırma devri de kapanmış galiba. Artık linke tıklayın diyorlarNie etiketlion ben görmez arada kaynar die düşünüodm
Yok bu açıldı ama açılmasa bile asla borcamın yerini tutmaz
Kız neyseki artk pek alınmıo sanırım
Bana hiç borcam gelmedi çok şükür
Bizden nie edion
Herifine diecen
Evet şimdilik öyle doğumdan sonra yandıkHergün 1şey yapma hakkınız var
Gebesiniz siz
3 müDün gece afamla konuştuk 1 sene sonra çalışmalara başlıoruz planı yaptık ♀
Valla bana komik geliyo, yav he he siz daha iyi temizliyonuz he en temiz sizsiniz, camasir makinesi de bulasik makinedi de kullanmam ben, elde yikiyom aaaa baska turlu guvenemem, çünkü bir tanıdığım var oyle kullana kullana pislikten öldü, elle yapanlar yaşıyor, hic hastalik filan yok bi de dunya capinda en temiz secilip odullendirildilerKendi yaptığın gibi dip köşe olmuyor zaten ama bazı durumlarda hayat kurtarıcı. Her zaman ayrıntılı temizlik yapmaya zamanın ve mecalin olmuyor. Gerçi senin oluyor doğru ahhsjdjdj Herkesi kendim gibi sanıyorumKüçük odanın kilimini attım dün makineye. Bir haftaya yayılan ev temizliği ahshjdjdj Perdeleri de taksit taksit bir ayda yıkasaaaaam camlar Allah'a emanet artık
dayler dayler Gel dedikodu kazanı kaynıyor kooş
Bu da borcam gibi açılmadan geldiği gibi hediye verilenler arasında mı acaba
Hep senin yüzünden geldi işteBuradan onu mu anladın ahahhs
Sen yokken biz burada hastalık terapi grubu yapmıştık. Bizi terk ettiğin için kaçırdın tabii oraları. "Niye ben yokken başladınız" sitemiydi o yani
Amaaaağn açıklama yapıyoruz bir de hanımefendiye cık cık
Kaynattırttırmayız. Gelsin ağzının payını versin. Bizi robot süpürge konusunda influence eder belki. Link kaydırırız ne güzel ahshsj Link kaydırma devri de kapanmış galiba. Artık linke tıklayın diyorlar
ÜçmüüüüüüüüDün gece afamla konuştuk 1 sene sonra çalışmalara başlıoruz planı yaptık ♀
Şeyden mi öldün, yerleri elle silemedin diye meseladbsjdhhdhf
Ya bırag allasen. Bilmesek inanacaaaaağız
olive_bluto Dayler girişmeden Allah'ın emri peygamberin kavliyle kızını oğlumaaahshjsjs Mütevazı bir şato dikmeyi düşünüyorum kendisine. Huzur içinde yaşar gideriz beraber. Oğlum, kızın, ben ve altın bileziklerim
Oo arkadaş hızlı öğrenmiş. Tebrikler
Hahahhahahaha ya eşimin arkadaşları da hep şaka yapıyor tam bir kız anasıyım
Ya bırag allasen. Bilmesek inanacaaaaağız
olive_bluto Dayler girişmeden Allah'ın emri peygamberin kavliyle kızını oğlumaaahshjsjs Mütevazı bir şato dikmeyi düşünüyorum kendisine. Huzur içinde yaşar gideriz beraber. Oğlum, kızın, ben ve altın bileziklerim
Oo arkadaş hızlı öğrenmiş. Tebrikler
Hahahhahahaha ya eşimin arkadaşları da hep şaka yapıyor tam bir kız anasıyım
Tüm hormonların aktif kalması önemli. Bende ağlama pek olmuyor ya ters tepti galiba. Normalde çok ağlarım aslında ama bi duruldum bir şeyler oldu. Konuyu da evirmiş çevirmiş kapatmış. Almam senin kızını da tamam. Başka damat bul. Benim gibi dünürü çok ararsınHahahhahahaha ya eşimin arkadaşları da hep şaka yapıyor tam bir kız anasıyımbunlara duygulanıyorum bi de.
Dün akşam gazı doğum sancısı sandım kızlar. Hastaneye gittik ultrasona girdim bebeğim elini emiyordu bi de daha 16 haftalık ya öyle tosun bişey değil kaburgaları sayılıyorağlamaklı oldum. Sen aç mısın annecim diye eve geldim. Hormonlar şelale. Ama tüm hormonlar
Çok iyi yapmışsın bacım oh mis kendıne geldin1 sene sonra kil maskesi yaptım...
Saçlarıma bakım yaptım...
Krem sürdüm...
Allahımmmm dünya varmışşşşşşşş
Özüme döndüm.....
Tek fazla olan şey aldğm kilolarm.. Onlarjda hemen vermem lazm
Ohhhh harika ya...
Pazartesi işe başlıorm ya hepsi o yüzden
Doğru diyor. Temizliği çok iyi yapana ödül vermiyorlar ama bana verecekler
Benim istemediğim kimseyle evlenemez.Valla benim kız isterse oğlunu alır bana benzerse eğersen istemesen bile ben ilk kez gazdan böyle oldum ya çok kötüymüş
Kuzum bende de gaz problemi normalde cok olurdu, laktozsuz urunlere gectim asiri fark etti. Gazsiz gun olabiliyor muyms filan dedimBenim istemediğim kimseyle evlenemez.dayler dayler 'in dediği gibi aşık olduklarında biz söyleriz onlara ahshhsjs
Ay şakası bile çok kötü. Tövbeler olsun
Gaz beni kaç defa hastanelik etti ya. Bir keresinde sancıdan tuvaletimi bile yapamıyordum. İdrar yolu enfeksiyonu mu falan dedim. Lisedeydim daha. Acile gittil bağırsak düğümlenmesinden mi ne şüphelenmişlerdi. Saatlerce tahliller üstüne röntgen falan. En son doktor "Aşırı gaz birikimi" var demişti. Çok utanmıştım adamı o kadar saat gaz için mi meşgul ettim diye. Hala süründürür böyle beni
Kimyon sevmememe rağmen hep atıyorum. Benim kafam gaz yapıyor bence ya. Bazen yediklerimden bağımsız da oluyor. Sütü günlük alıyorum ama çiğ pek tüketmiyorum. Yoğurt yapınca da zaten çok bir farkı kalmıyor sanırımKuzum bende de gaz problemi normalde cok olurdu, laktozsuz urunlere gectim asiri fark etti. Gazsiz gun olabiliyor muyms filan dedimben herkes yasiyo ve normal saniyordum, eziyet gibi. Bir de yemeklerine kimyon at mutlaka pişirirken de yerken de, tadini degistirmeyecek kadar.
Bebek gibi oh mis1 sene sonra kil maskesi yaptım...
Saçlarıma bakım yaptım...
Krem sürdüm...
Allahımmmm dünya varmışşşşşşşş
Özüme döndüm.....
Tek fazla olan şey aldğm kilolarm.. Onlarjda hemen vermem lazm
Ohhhh harika ya...
Pazartesi işe başlıorm ya hepsi o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?