Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beğenemednmiiiiii
Neyymmiziii bepenmionnn
Psikologlarn bizdeb fazla neeee neee söleeee
Diplomasımı.. Çıkarırım çıktıdan bitane diploma
Buradan onu mu anladın ahahhs
Sen yokken biz burada hastalık terapi grubu yapmıştık. Bizi terk ettiğin için kaçırdın tabii oraları. "Niye ben yokken başladınız" sitemiydi o yani
Amaaaağn açıklama yapıyoruz bir de hanımefendiye cık cık
Nie etiketlion ben görmez arada kaynar die düşünüodm
Yok bu açıldı ama açılmasa bile asla borcamın yerini tutmaz
Kız neyseki artk pek alınmıo sanırım
Bana hiç borcam gelmedi çok şükür
Kaynattırttırmayız. Gelsin ağzının payını versin. Bizi robot süpürge konusunda influence eder belki. Link kaydırırız ne güzel ahshsj Link kaydırma devri de kapanmış galiba. Artık linke tıklayın diyorlar

Valla bana komik geliyo, yav he he siz daha iyi temizliyonuz he en temiz sizsiniz, camasir makinesi de bulasik makinedi de kullanmam ben, elde yikiyom aaaa baska turlu guvenemem, çünkü bir tanıdığım var oyle kullana kullana pislikten öldü, elle yapanlar yaşıyor, hic hastalik filan yok bi de dunya capinda en temiz secilip odullendirildiler

Varsa bol boş vaktiniz ve ay nereye ayirsam diye dusunuyorsaniz, buyurunuz efenim kolay gelsin, ben olan vaktimi çalışmak, gelişmek, öğrenmek, üretmek gibi islere ayirmayi seçiyorum, herkesin kendi şeysi, kimse herkesin şeysine şeyedemez

Hep senin yüzünden geldi işte dayler dayler
Beni sorarsa öldü diyin

Dün gece afamla konuştuk 1 sene sonra çalışmalara başlıoruz planı yaptık ‍♀
Üçmüüüüüüüü

1 sene sonra kil maskesi yaptım...
Saçlarıma bakım yaptım...
Krem sürdüm...
Allahımmmm dünya varmışşşşşşşş
Özüme döndüm.....
Tek fazla olan şey aldğm kilolarm.. Onlarjda hemen vermem lazm
Ohhhh harika ya...
Pazartesi işe başlıorm ya hepsi o yüzden

olive_bluto kızını bunlara sakın verme..
Yazkk olur.. Etme eyleme
Hahahhahahaha ya eşimin arkadaşları da hep şaka yapıyor tam bir kız anasıyım bunlara duygulanıyorum bi de.
Dün akşam gazı doğum sancısı sandım kızlar. Hastaneye gittik ultrasona girdim bebeğim elini emiyordu bi de daha 16 haftalık ya öyle tosun bişey değil kaburgaları sayılıyor ağlamaklı oldum. Sen aç mısın annecim diye eve geldim. Hormonlar şelale. Ama tüm hormonlar

olive_bluto kızını bunlara sakın verme..
Yazkk olur.. Etme eyleme
Hahahhahahaha ya eşimin arkadaşları da hep şaka yapıyor tam bir kız anasıyım bunlara duygulanıyorum bi de.
Dün akşam gazı doğum sancısı sandım kızlar. Hastaneye gittik ultrasona girdim bebeğim elini emiyordu bi de daha 16 haftalık ya öyle tosun bişey değil kaburgaları sayılıyor ağlamaklı oldum. Sen aç mısın annecim diye eve geldim. Hormonlar şelale. Ama tüm hormonlar

Tüm hormonların aktif kalması önemli. Bende ağlama pek olmuyor ya ters tepti galiba. Normalde çok ağlarım aslında ama bi duruldum bir şeyler oldu. Konuyu da evirmiş çevirmiş kapatmış. Almam senin kızını da tamam. Başka damat bul. Benim gibi dünürü çok ararsın

Yalnız gaz çok fena ya. Ben de patlamaya hazır gibi geziyorum. Bazen feci oluyor sancısı

Valla benim kız isterse oğlunu alır bana benzerse eğer sen istemesen bile ben ilk kez gazdan böyle oldum ya çok kötüymüş

Çok iyi yapmışsın bacım oh mis kendıne geldin

Hep senin yüzünden geldi işte dayler dayler
Beni sorarsa öldü diyin
Doğru diyor. Temizliği çok iyi yapana ödül vermiyorlar ama bana verecekler "Aferin lan bugün çamaşır makinesinin düğmesinin tozunu almışsın" diyecekler, inanıyorum

Sen de çarşı gibi her şeye karşısın bacım. Sana bir marş armağan etmek istiyorum

Yontmaya, yontmaya, yontmaya geldik
Balonlu annenin kurallarını yıkmaya geldik

Valla benim kız isterse oğlunu alır bana benzerse eğer sen istemesen bile ben ilk kez gazdan böyle oldum ya çok kötüymüş
Benim istemediğim kimseyle evlenemez. dayler dayler 'in dediği gibi aşık olduklarında biz söyleriz onlara ahshhsjs
Ay şakası bile çok kötü. Tövbeler olsun

Gaz beni kaç defa hastanelik etti ya. Bir keresinde sancıdan tuvaletimi bile yapamıyordum. İdrar yolu enfeksiyonu mu falan dedim. Lisedeydim daha. Acile gittil bağırsak düğümlenmesinden mi ne şüphelenmişlerdi. Saatlerce tahliller üstüne röntgen falan. En son doktor "Aşırı gaz birikimi" var demişti. Çok utanmıştım adamı o kadar saat gaz için mi meşgul ettim diye. Hala süründürür böyle beni

Kuzum bende de gaz problemi normalde cok olurdu, laktozsuz urunlere gectim asiri fark etti. Gazsiz gun olabiliyor muyms filan dedim ben herkes yasiyo ve normal saniyordum, eziyet gibi. Bir de yemeklerine kimyon at mutlaka pişirirken de yerken de, tadini degistirmeyecek kadar.

Kimyon sevmememe rağmen hep atıyorum. Benim kafam gaz yapıyor bence ya. Bazen yediklerimden bağımsız da oluyor. Sütü günlük alıyorum ama çiğ pek tüketmiyorum. Yoğurt yapınca da zaten çok bir farkı kalmıyor sanırım

Bebek gibi oh mis çalışınca kilolar gider ben de şu saçlarımı boyatsam rahatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…