Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eve gelince hala çok sancım vardı, kıvranıyordum ama kendime çok güldüm ...tan bi sebeple acillik oldum diye. Çeken biliyor valla.

Çiğlikten değil canım, laktozdan sorun. Laktozsuz sut ile yap yogurdunu, laktozsuz peynir ve yoğurt al gibi gibi. Mahvediyor beni oteki türlü.

Şeyden mi öldün, yerleri elle silemedin diye meseladbsjdhhdhf
İvitttttttttttttt aynen ondan
Neyseki paspas var

Yaaa ahahhahaha he aç annesi aç
Doğnca her elini emdiğinde ağlıacanmı
Bana ulaşsaydn acile gitmene gerek kalmazdı sen bahane aramşsn minnoşu görmek içib

Çok iyi yapmışsın bacım oh mis kendıne geldin
Geldim valla kanka... Özüme dönecem

Al işte bide bana dio
Çamaşır makinasının düğmesinin tozu aklına nerden geldi
Ama benmde aklıma soktun kızzzzz
Az sonra gidio yapam bende

Bebek gibi oh mis çalışınca kilolar gider ben de şu saçlarımı boyatsam rahatlıcam
Ayyy oda var bulutummmm
Cumarteside boyayı halledecem..
Geriye kilolar kalıor
İnşallah dediğin gibi giderler
Bu sezeryan göbeii lanetlik bişeee

Çiğlikten değil canım, laktozdan sorun. Laktozsuz sut ile yap yogurdunu, laktozsuz peynir ve yoğurt al gibi gibi. Mahvediyor beni oteki türlü.
Hadi ya. Bana da hep o laktozsuzlar ekstra işlem gördüğü için daha yapay gibi geliyor. Laktozsuz sütten yoğurt aynı şekilde tutar mı acaba? Deneyeyim olmadı

Al işte bide bana dio
Çamaşır makinasının düğmesinin tozu aklına nerden geldi
Ama benmde aklıma soktun kızzzzz
Az sonra gidio yapam bende
Tuvalete her gittiğimde tam karşımda o düğme var. Tozlarla bakıştıkça sinirlerimi zıplatıyor. Başka yerleri temizleyemiyorum diye bari onu silem diyorum

Ayy ben paspasa guvenmiyorum canim yaa, o benim gibi yapamaz
Hadi ya. Bana da hep o laktozsuzlar ekstra işlem gördüğü için daha yapay gibi geliyor. Laktozsuz sütten yoğurt aynı şekilde tutar mı acaba? Deneyeyim olmadı
Yok canım, yapay değil, bagirsaklar icin daha uygun olyor, ozellikle hassas bagirsaklar icin. Evet tutuyor. Cok fark ettigini net olarak söyleyebilirim. Şu 3 gun peynir kaçamağı yaptım, gazdan mahvoldum dusun

Baluş doktoruma yazdım git dedi ne bileyim ben gaz olduğunu. Ama kaburgaları belliydi ya ondan elini emmesi içime dokundu

Annesi gelene kaynana kdv'mi

Pissin demedk ki sen nie öle algıladn yoksa pismisin hı itiraf et
Katyayı beğenmios dedik altı üstü aaaa
Pisim işte, katyaya buyuk anlamlar yuklemiyorum çünkü, alt tarafi günlük supurge isini yapiyor diye çok kasmiyorum, her gün supuruyor bazen supurup siliyor sag olsun, her gun supurunce toz pislik birikmiyor, böylelikle 2 gunde bir süpürge açmıyorum, bunun yerine daha uzun sure sonra büyük supurge açıp siliyoruz, yani daha az is yükü, zaman kazanma vs. Hem baktigin zaman bulaşıklari makineden daha iyi yıkarım, onca az su ve deterjanla bulaşık mi yıkanır
Sey bi de kullandin da beğenmiyorsan başka tabii
Ya da misal onu kullaninca bi daha asla derin temizlik yapmayacaksin da demiyorlar, ben alirken demediler

İşte demiolar die almıorm
Deseler alırım
Öyle yada böyle büyük bana kalıosa
Katyada size kalsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…