- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.761
Benim istemediğim kimseyle evlenemez.dayler dayler 'in dediği gibi aşık olduklarında biz söyleriz onlara ahshhsjs
Ay şakası bile çok kötü. Tövbeler olsun
Gaz beni kaç defa hastanelik etti ya. Bir keresinde sancıdan tuvaletimi bile yapamıyordum. İdrar yolu enfeksiyonu mu falan dedim. Lisedeydim daha. Acile gittil bağırsak düğümlenmesinden mi ne şüphelenmişlerdi. Saatlerce tahliller üstüne röntgen falan. En son doktor "Aşırı gaz birikimi" var demişti. Çok utanmıştım adamı o kadar saat gaz için mi meşgul ettim diye. Hala süründürür böyle beni
Çiğlikten değil canım, laktozdan sorun. Laktozsuz sut ile yap yogurdunu, laktozsuz peynir ve yoğurt al gibi gibi. Mahvediyor beni oteki türlü.Kimyon sevmememe rağmen hep atıyorum. Benim kafam gaz yapıyor bence ya. Bazen yediklerimden bağımsız da oluyor. Sütü günlük alıyorum ama çiğ pek tüketmiyorum. Yoğurt yapınca da zaten çok bir farkı kalmıyor sanırım
İvitttttttttttttt aynen ondanŞeyden mi öldün, yerleri elle silemedin diye meseladbsjdhhdhf
Yaaa ahahhahaha he aç annesi açHahahhahahaha ya eşimin arkadaşları da hep şaka yapıyor tam bir kız anasıyımbunlara duygulanıyorum bi de.
Dün akşam gazı doğum sancısı sandım kızlar. Hastaneye gittik ultrasona girdim bebeğim elini emiyordu bi de daha 16 haftalık ya öyle tosun bişey değil kaburgaları sayılıyorağlamaklı oldum. Sen aç mısın annecim diye eve geldim. Hormonlar şelale. Ama tüm hormonlar
Geldim valla kanka... Özüme dönecemÇok iyi yapmışsın bacım oh mis kendıne geldin
Al işte bide bana dioDoğru diyor. Temizliği çok iyi yapana ödül vermiyorlar ama bana verecekler"Aferin lan bugün çamaşır makinesinin düğmesinin tozunu almışsın" diyecekler, inanıyorum
Sen de çarşı gibi her şeye karşısın bacım. Sana bir marş armağan etmek istiyorum
Yontmaya, yontmaya, yontmaya geldik
Balonlu annenin kurallarını yıkmaya geldik
Ayyy oda var bulutummmmBebek gibi oh misçalışınca kilolar gider ben de şu saçlarımı boyatsam rahatlıcam
Hadi ya. Bana da hep o laktozsuzlar ekstra işlem gördüğü için daha yapay gibi geliyor. Laktozsuz sütten yoğurt aynı şekilde tutar mı acaba? Deneyeyim olmadıÇiğlikten değil canım, laktozdan sorun. Laktozsuz sut ile yap yogurdunu, laktozsuz peynir ve yoğurt al gibi gibi. Mahvediyor beni oteki türlü.
Tuvalete her gittiğimde tam karşımda o düğme var. Tozlarla bakıştıkça sinirlerimi zıplatıyor. Başka yerleri temizleyemiyorum diye bari onu silem diyorumAl işte bide bana dio
Çamaşır makinasının düğmesinin tozu aklına nerden geldi
Ama benmde aklıma soktun kızzzzz
Az sonra gidio yapam bende
Yaaa neoşşşşTuvalete her gittiğimde tam karşımda o düğme var. Tozlarla bakıştıkça sinirlerimi zıplatıyor. Başka yerleri temizleyemiyorum diye bari onu silem diyorum
Ayy ben paspasa guvenmiyorum canim yaa, o benim gibi yapamazİvitttttttttttttt aynen ondan
Neyseki paspas var
Yaaa ahahhahaha he aç annesi aç
Doğnca her elini emdiğinde ağlıacanmı
Bana ulaşsaydn acile gitmene gerek kalmazdısen bahane aramşsn minnoşu görmek içib
Geldim valla kanka... Özüme dönecem
Al işte bide bana dio
Ayyy oda var bulutummmm
Cumarteside boyayı halledecem..
Geriye kilolar kalıor
İnşallah dediğin gibi giderler
Bu sezeryan göbeii lanetlik bişeee
Yok canım, yapay değil, bagirsaklar icin daha uygun olyor, ozellikle hassas bagirsaklar icin. Evet tutuyor. Cok fark ettigini net olarak söyleyebilirim. Şu 3 gun peynir kaçamağı yaptım, gazdan mahvoldum dusunHadi ya. Bana da hep o laktozsuzlar ekstra işlem gördüğü için daha yapay gibi geliyor. Laktozsuz sütten yoğurt aynı şekilde tutar mı acaba? Deneyeyim olmadı
Ayy ben paspasa guvenmiyorum canim yaa, o benim gibi yapamaz
Yok canım, yapay değil, bagirsaklar icin daha uygun olyor, ozellikle hassas bagirsaklar icin. Evet tutuyor. Cok fark ettigini net olarak söyleyebilirim. Şu 3 gun peynir kaçamağı yaptım, gazdan mahvoldum dusun
Baluş doktoruma yazdım git dediİvitttttttttttttt aynen ondan
Neyseki paspas var
Yaaa ahahhahaha he aç annesi aç
Doğnca her elini emdiğinde ağlıacanmı
Bana ulaşsaydn acile gitmene gerek kalmazdısen bahane aramşsn minnoşu görmek içib
Geldim valla kanka... Özüme dönecem
Al işte bide bana dio
Ayyy oda var bulutummmm
Cumarteside boyayı halledecem..
Geriye kilolar kalıor
İnşallah dediğin gibi giderler
Bu sezeryan göbeii lanetlik bişeee
Senin lohusalığını düşünemiormBaluş doktoruma yazdım git dedine bileyim ben gaz olduğunu. Ama kaburgaları belliydi ya ondan elini emmesi içime dokundu
Annem ve kaynanam gelirse kesinlikle lohusa depresyonu. Ye ye ye ye ye diye diye cinnet geçirtirlerSenin lohusalığını düşünemiorm
Uğur böcüğimmm
Hayir bi de seyi anlamadim, teknoloji savunuyoz diye pis miyik
Annesi gelene kaynana kdv'miAnnem ve kaynanam gelirse kesinlikle lohusa depresyonu. Ye ye ye ye ye diye diye cinnet geçirtirler
Pissin demedk ki sen nie öle algıladn yoksa pismisin hı itiraf etHayir bi de seyi anlamadim, teknoloji savunuyoz diye pis miyik
Pisim işte, katyaya buyuk anlamlar yuklemiyorum çünkü, alt tarafi günlük supurge isini yapiyor diye çok kasmiyorum, her gün supuruyor bazen supurup siliyor sag olsun, her gun supurunce toz pislik birikmiyor, böylelikle 2 gunde bir süpürge açmıyorum, bunun yerine daha uzun sure sonra büyük supurge açıp siliyoruz, yani daha az is yükü, zaman kazanma vs. Hem baktigin zaman bulaşıklari makineden daha iyi yıkarım, onca az su ve deterjanla bulaşık mi yıkanırAnnesi gelene kaynana kdv'mi
Pissin demedk ki sen nie öle algıladn yoksa pismisin hı itiraf et
Katyayı beğenmios dedik altı üstü aaaa
İşte demiolar die almıormPisim işte, katyaya buyuk anlamlar yuklemiyorum çünkü, alt tarafi günlük supurge isini yapiyor diye çok kasmiyorum, her gün supuruyor bazen supurup siliyor sag olsun, her gun supurunce toz pislik birikmiyor, böylelikle 2 gunde bir süpürge açmıyorum, bunun yerine daha uzun sure sonra büyük supurge açıp siliyoruz, yani daha az is yükü, zaman kazanma vs. Hem baktigin zaman bulaşıklari makineden daha iyi yıkarım, onca az su ve deterjanla bulaşık mi yıkanır
Sey bi de kullandin da beğenmiyorsan başka tabii
Ya da misal onu kullaninca bi daha asla derin temizlik yapmayacaksin da demiyorlar, ben alirken demediler
GalibaAnnesi gelene kaynana kdv'mi
Pissin demedk ki sen nie öle algıladn yoksa pismisin hı itiraf et
Katyayı beğenmios dedik altı üstü aaaa
Senden iyi süprdüğü kesindeGaliba
Ayy Katya eğer robot süpürge ise vallahi de billahi de benden iyi süpürüyor
Senden iyi süprdüğü kesinde
Benden iyi değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?