- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.781
Büyügu yapma suren, günlük is yukun azaliyor yavrukus, daha napsin, agzina mi beslesin hshdhshd. Yani şunu demiyosun ay cok Çercop oldu ortalikz bir supurge atayim, aman tozlandi, saclar yerlerde gezinyo vs vs yok. Çünkü robot hepsini alıyorİşte demiolar die almıorm
Deseler alırım
Öyle yada böyle büyük bana kalıosa
Katyada size kalsn
Aaaa olur mu cok ayip ahdhshddGaliba
Ayy Katya eğer robot süpürge ise vallahi de billahi de benden iyi süpürüyor
Zaten 100kisiye sorduk, biz ömrümüzde balus gibi supuren gormedik dediler. Tum robotlar da önünde diz çöktü hshdhdhddSenden iyi süprdüğü kesinde
Benden iyi değil ama
Büyügu yapma suren, günlük is yukun azaliyor yavrukus, daha napsin, agzina mi beslesin hshdhshd. Yani şunu demiyosun ay cok Çercop oldu ortalikz bir supurge atayim, aman tozlandi, saclar yerlerde gezinyo vs vs yok. Çünkü robot hepsini alıyor
Aaaa olur mu cok ayip ahdhshdd
Zaten 100kisiye sorduk, biz ömrümüzde balus gibi supuren gormedik dediler. Tum robotlar da önünde diz çöktü hshdhdhdd
Az stres, bol zaman, bol huzur ahhshshdValla her an misafir gelebilir modda oluyor yerler yerden toz kalkmadığı için mobilyalar bile zor tozlanıyor. Ben kendisinden çok memnunum kocamın bana aldığı en iyi 3 hediye arasına rahat girer
Benimki de fazla büyüktü işte. O da sıkıntı oluyo.Bende hala karın ve kilo yok. Bel çevrem genişledi saçma bir vücut yapısı oldu. Normal kıyafetlerim olmuyor ama hamile kıyafetleri de olmuyor. Çocukluktan yetişkinliğe geçerken battal boy krizi vardı ben küçükken. Ne çocuk ne yetişkinsin, arada sıkışmış bir dönem. Kıyafet bulunamıyordu. Öyle gibiyim
Anaaam ben senin hamile olduğun dönemi kaçırmışım. Hamile kalmaya çabalarken diyetisyene gidip dönüşte moral bozukluğuyla tatlı yediğin zamanda kalmışım. Tebrikler. Allah analı babalı büyütsün
Benim robotum var da hiç denemedim.
Yazdım bunu kenara ama kesin laktozsuzlar daha pahalıdır di miAyy ben paspasa guvenmiyorum canim yaa, o benim gibi yapamaz
Yok canım, yapay değil, bagirsaklar icin daha uygun olyor, ozellikle hassas bagirsaklar icin. Evet tutuyor. Cok fark ettigini net olarak söyleyebilirim. Şu 3 gun peynir kaçamağı yaptım, gazdan mahvoldum dusun
Peynir cok fark etmiyor, sut de normali 5-6araligindaysa laktozsuz 7-8 aralığındaYazdım bunu kenara ama kesin laktozsuzlar daha pahalıdır di mi
İnşallah unutacağım... Gerçi kendimi unuttum. Adliye artık çok zorluyor. Hakim çok fazla deli. Sonra Dedim kendine gel. Gittim kremler aldım
Çok çok aminYaaa ahahahahahahahahhs manyaakkkkkkk
Kuyruğu dik tıtacaksn ahahahahhahahahs
Kızzzzzzzz uykusuz ve bezmiş halimle bildiğin kahlaha attm
Allah seni güldürsün gelinnnnn
Kızzz neeeoşşşşç sana deyom doğru deyooooo die sanaaaa
Cnmmmm nasılsınnnnn?minnoş nasıl..
Kızlarrrrr evhamlı bu psikolojiyle doğurduysa herkes doğurur
Süt sağmamı... Benden birtane daha
Bende aynıyım
Paresilaaa
Allah'ım sen konuyu biliosun amin
İyi geceler
Vuvvvv vurmuş ve gol olmuşBenm biliosn gebelik süresince yürümem yasaktı.. Sonlara doğru artk istediği zaman gelebilir modunda olduğumz için onca hastanede yatışlarıma rağmen aratp sormayan kaynanamla
Eşimin kuzeninde karşklaştk ckk kilo almşsn dedi..
Bende en azndan ben hamileyim kiloluyum.. Sen hamile değilsin varil gibi gidiosn demiştm
Millet borcam alır diye almadım. Kimse almadı yaBeğenemednmiiiiii
Neyymmiziii bepenmionnn
Psikologlarn bizdeb fazla neeee neee söleeee
Diplomasımı.. Çıkarırım çıktıdan bitane diploma
Nie etiketlion ben görmez arada kaynar die düşünüodm
Yok bu açıldı ama açılmasa bile asla borcamın yerini tutmaz
Kız neyseki artk pek alınmıo sanırım
Bana hiç borcam gelmedi çok şükür
Peki ben bir peynir canavarıyim. Ama her peynir yedikten sonra benim acayip midem bulanıyor. Çok yemesem de çeşit çok yiyorum. Bu mudur sebepPeynir cok fark etmiyor, sut de normali 5-6araligindaysa laktozsuz 7-8 aralığında
Tmm dayloş kıskanmaBüyügu yapma suren, günlük is yukun azaliyor yavrukus, daha napsin, agzina mi beslesin hshdhshd. Yani şunu demiyosun ay cok Çercop oldu ortalikz bir supurge atayim, aman tozlandi, saclar yerlerde gezinyo vs vs yok. Çünkü robot hepsini alıyor
Aaaa olur mu cok ayip ahdhshdd
Zaten 100kisiye sorduk, biz ömrümüzde balus gibi supuren gormedik dediler. Tum robotlar da önünde diz çöktü hshdhdhdd
DeneseneBenim robotum var da hiç denemedim.Akla yatkın. Ahahahah
Ben kucukken dondurma cok seviyorum diye dondurmaciyla evlencem diyodum, sen de mi oyle yaptin yavrumPeki ben bir peynir canavarıyim. Ama her peynir yedikten sonra benim acayip midem bulanıyor. Çok yemesem de çeşit çok yiyorum. Bu mudur sebepalerji vs olmasın çünkü çok seviyorum ki kocam bile peynirci o derece
Kıskanmamak mumkun mu, dusunsene "DUNYADAKİ EN İYİ EV SUPUREN KADİİNNNNN SENSİN" diyemeyecekler banaTmm dayloş kıskanma
Denesene
Tmm üzülme birgün seninde olurKıskanmamak mumkun mu, dusunsene "DUNYADAKİ EN İYİ EV SUPUREN KADİİNNNNN SENSİN" diyemeyecekler bana
Bu isi birakirsan, belki sira bana da gelirTmm üzülme birgün seninde olur
9 ay bırakmıştm halbukiBu isi birakirsan, belki sira bana da gelir
Evet diyordumBen kucukken dondurma cok seviyorum diye dondurmaciyla evlencem diyodum, sen de mi oyle yaptin yavrumkuvvetle muhtemel canım cok gicik bir durum ama
Temizlemeyi değil, iddialari ahshshdhsh9 ay bırakmıştm halbuki
Evet diyordumya peynirci ile ya da yoğurtçu ile evleneceğim ama öyle seyyar satanlarla değil demiştim bir peynir firmasının batı avrupa yakası müdürü eşimin ismini çok beğenirdim. Bekarken oğlum olursa o ismi koyarım diyordum. Artık olursa Junior derim tüm şansımı isteklerimi bunlarda kullanmışım neyse ne diyorduk
Midem bulansa da yiyecemdaha fazla etkilemediği sürece
Onu bırakamam üzgünğnTemizlemeyi değil, iddialari ahshshdhsh
Vay beeee aşırı tutmus ve devami da gelecek
Ye guzum sadece bulantiyla kalirsa bsy olmaz, beni fazla etkiliyor mecbur kalıyorum
Hem şansinin hepsini kullanmis olmuyorsun yavrukusum, bahtini kapama bu sekilde, daha ne guzel seyler olacak
Anaaam hangi normal süt o? Ben kutusunu 9-10'a alıyorum. Dümdük laktozluPeynir cok fark etmiyor, sut de normali 5-6araligindaysa laktozsuz 7-8 aralığında
Oh iyi yapmışın. Bize kremlerini gösteeeerİnşallah unutacağım... Gerçi kendimi unuttum. Adliye artık çok zorluyor. Hakim çok fazla deli. Sonra Dedim kendine gel. Gittim kremler aldımbakım yapınca biraz rahatlık geldi
Ayy ben de böyle bir peynir delisiyim. Milletin kahvaltı tabaklarını görünce hayrete düşüyorum. O kadar az şeyle nefisleri nasıl doyuyor diye. Sucuk salam falan hiç sevmem ama peynir denince akan sular duruyor. Belki ben de ondan aşırı gazlanıyorumdur neblemPeki ben bir peynir canavarıyim. Ama her peynir yedikten sonra benim acayip midem bulanıyor. Çok yemesem de çeşit çok yiyorum. Bu mudur sebepalerji vs olmasın çünkü çok seviyorum ki kocam bile peynirci o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?