Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cumart3si saç boyatp kestirecem
Keratin gelecek ay

Dantelli lohusa geceliği giymeden anneliği nasıl resmileşecek ben anlamadım

Ben buldum ya dantelsiz, pamuklu kumaştan. Henüz almadım ama gözüme kestirdim. Arayan buluyor Bergüzar hanım, boş yapma

Ben buldum ya dantelsiz, pamuklu kumaştan. Henüz almadım ama gözüme kestirdim. Arayan buluyor Bergüzar hanım, boş yapma
Bergüzara ulaşmalısın

Hatta şunu da deyim ben beyazın konuşmasına bayılırım. Eşim de biraz peltek kaslı erkek sevmem gobis severim ki yastık gibi kafami koyup uyuyayım. Aynı öyle eş konusunda kesinlikle tam istedigim gibi he birazda gaz var sanırım ondan amin deyim canım amin Allah'ım isteğimi biliyor gerçekleşsin inşallah
Öyle çok ahım şahım şey almadım aslında ama 35+ yaş için yaşlandırma karşıtı bir krem, dudak kremi, yüz temizleyici jel, yüz maskesi, el ve tırnak kremi, saç bakım kremi ne çok şey almışım

Aynen öyle valla bana koy peynir çeşidi, salatalık domates bitti sabah öğlen akşam yerim

Ooh daha ne olsun. Şenlik
Fotolayın bizi bir şey alınca. Merak ediyorum. Influence edilmek istiyorum
Aynen öyle valla bana koy peynir çeşidi, salatalık domates bitti sabah öğlen akşam yerim
Heh ben de tam buyum

Onu bırakamam üzgünğn
Madalyalarcaaaaa
Nasil yani gizzzz, o kadar degisir mi sehirden sehire
O kadar hakli ki

Berguzaaaar berguzar, bizi oraya getirtme
Ayyyy başımıza taş yağacakkkkkkk
Koşun koşun
dayler dayler ile bebeğin alt açma minderimiz benzer
Ahhdshhdhs ne alaka her seyimiz mi farklı
Bergüzar bana ulaşsın

Sen bu bilgileri nereden toplayıp geliyon allasen. Gösteriyor elletmiyor bir de yarım yamalak
Kiz bu sinsi bu, tum basliklari okuyo ajdjsjdjs
Yaaa yirim seniiiii hep böyle tam birbirinize gore olun, sevin birbirinizi coooook mutlu olunn canim benimmmm
Gaz varsa sebebi o olablr cnm, ama biraz varsa tolere ediyor demektir, sorun yok o zaman, benim feci olyor
Aminnnnnnnnnnn

Amin amin hepimizin yuvasında mutluluk daim olsun inşallah çok çok sağol parem üzülmüyorum her şeyden uzakta hiçbir şey düşünmüyorum.Sen ve buradaki çoğu arkadaş gibi güçlü olmaya çalışıyorum hayat bundan ibaret galiba.hepimizin imtihanı farklı seninde gönlündeki her şey en kısa zamanda gerçek olsun inşallah

Böyle işte baksana daha da artmış bile ben yetişemiyorum artık zamlara
Eki Görüntüle 2924895 Eki Görüntüle 2924896

Anaam oralara nasıl yetişiyor
He pardon gunluk süt demissin, o zaman evet o fiyatlar. Misal Gunlukte sek marka laktozsuz sut yine aynı fiyat

Kiz cok fena bu balus, hicbir uyenin ayrintisini da unutmaz. Kafa ziir. Ben hayatta dikkat edip de tutamıyom o kadar mumkun diil sjdjjdhfd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…