- 19 Kasım 2019
- 53.608
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.801
Cumart3si saç boyatp kestirecemAnaaam hangi normal süt o? Ben kutusunu 9-10'a alıyorum. Dümdük laktozlu
Oh iyi yapmışın. Bize kremlerini gösteeeer
Bal0ncuk da bugün bakıma girmiş. En son 30.000 bakımında kendisi keratin falan yaptırıyordu. Şimdi daha mütevazı takılıyor. Ana oldu artık öyle her şeyi yapamaz
Ayy ben de böyle bir peynir delisiyim. Milletin kahvaltı tabaklarını görünce hayrete düşüyorum. O kadar az şeyle nefisleri nasıl doyuyor diye. Sucuk salam falan hiç sevmem ama peynir denince akan sular duruyor. Belki ben de ondan aşırı gazlanıyorumdur neblem
Dantelli lohusa geceliği giymeden anneliği nasıl resmileşecek ben anlamadımBergüzar Korel'in dantelli lohusa gecelik isyanı!
Hamile olan oyuncu Bergüzar Korel, kızını kucağına almak için gün sayıyor. Korel, doğum için hazırlık yaptığını fakat lohusa takımlarının dantelli olmasından duyduğu şikayeti sosyal medya üzerinden dile getirdi.www.mynet.com
N Nealdayler dayler
Bergüzara ulaşmalısınDantelli lohusa geceliği giymeden anneliği nasıl resmileşecek ben anlamadım
Ben buldum ya dantelsiz, pamuklu kumaştan. Henüz almadım ama gözüme kestirdim. Arayan buluyor Bergüzar hanım, boş yapma
Bergüzar bana ulaşsınBergüzara ulaşmalısın
Sen bu bilgileri nereden toplayıp geliyon allasen. Gösteriyor elletmiyor bir de yarım yamalak
Neoşş arabasıda pier cardin hıh..Bergüzar bana ulaşsın
Sen bu bilgileri nereden toplayıp geliyon allasen. Gösteriyor elletmiyor bir de yarım yamalak
Aa aldık biz arabayı sonundaNeoşş arabasıda pier cardin hıh..
Sen daha araba alcan
Hatta şunu da deyim ben beyazın konuşmasına bayılırım. Eşim de biraz peltekTemizlemeyi değil, iddialari ahshshdhsh
Vay beeee aşırı tutmus ve devami da gelecek
Ye guzum sadece bulantiyla kalirsa bsy olmaz, beni fazla etkiliyor mecbur kalıyorum
Hem şansinin hepsini kullanmis olmuyorsun yavrukusum, bahtini kapama bu sekilde, daha ne guzel seyler olacak
Öyle çok ahım şahım şey almadım aslında ama 35+ yaş için yaşlandırma karşıtı bir krem, dudak kremi, yüz temizleyici jel, yüz maskesi, el ve tırnak kremi, saç bakım kremi ne çok şey almışımAnaaam hangi normal süt o? Ben kutusunu 9-10'a alıyorum. Dümdük laktozlu
Bal0ncuk da bugün bakıma girmiş. En son 30.000 bakımında kendisi keratin falan yaptırıyordu. Şimdi daha mütevazı takılıyor. Ana oldu artık öyle her şeyi yapamaz
Ayy ben de böyle bir peynir delisiyim. Milletin kahvaltı tabaklarını görünce hayrete düşüyorum. O kadar az şeyle nefisleri nasıl doyuyor diye. Sucuk salam falan hiç sevmem ama peynir denince akan sular duruyor. Belki ben de ondan aşırı gazlanıyorumdur neblem
Ooh daha ne olsun. ŞenlikÖyle çok ahım şahım şey almadım aslında ama 35+ yaş için yaşlandırma karşıtı bir krem, dudak kremi, yüz temizleyici jel, yüz maskesi, el ve tırnak kremi, saç bakım kremi ne çok şey almışım
Heh ben de tam buyumAynen öyle valla bana koy peynir çeşidi, salatalık domates bitti sabah öğlen akşam yerim
MadalyalarcaaaaaOnu bırakamam üzgünğn
Nasil yani gizzzz, o kadar degisir mi sehirden sehireAnaaam hangi normal süt o? Ben kutusunu 9-10'a alıyorum. Dümdük laktozlu
O kadar hakli kiBergüzar Korel'in dantelli lohusa gecelik isyanı!
Hamile olan oyuncu Bergüzar Korel, kızını kucağına almak için gün sayıyor. Korel, doğum için hazırlık yaptığını fakat lohusa takımlarının dantelli olmasından duyduğu şikayeti sosyal medya üzerinden dile getirdi.www.mynet.com
N Nealdayler dayler
Berguzaaaar berguzar, bizi oraya getirtmeDantelli lohusa geceliği giymeden anneliği nasıl resmileşecek ben anlamadım
Ben buldum ya dantelsiz, pamuklu kumaştan. Henüz almadım ama gözüme kestirdim. Arayan buluyor Bergüzar hanım, boş yapma
Ahhdshhdhs ne alaka her seyimiz mi farklı
Kiz bu sinsi bu, tum basliklari okuyo ajdjsjdjsBergüzar bana ulaşsın
Yaaa yirim seniiiiiHatta şunu da deyim ben beyazın konuşmasına bayılırım. Eşim de biraz peltekkaslı erkek sevmem gobis severim ki yastık gibi kafami koyup uyuyayım. Aynı öyle eş konusunda kesinlikle tam istedigim gibi he birazda gaz var sanırım ondan amin deyim canım amin Allah'ım isteğimi biliyor gerçekleşsin inşallah
Öyle çok ahım şahım şey almadım aslında ama 35+ yaş için yaşlandırma karşıtı bir krem, dudak kremi, yüz temizleyici jel, yüz maskesi, el ve tırnak kremi, saç bakım kremi ne çok şey almışım
Aynen öyle valla bana koy peynir çeşidi, salatalık domates bitti sabah öğlen akşam yerim
Oooooooo söylemiosundaaaaaaAa aldık biz arabayı sonunda
İki gün oldu geleki. Joie Litetrax 4 aldık. Pusetini de ödünç alacağız
Ahahahahahahhahahaha öleceeemmmmmmmmmKiz bu sinsi bu, tum basliklari okuyo ajdjsjdjs
Ölme ölme, sensiz cok sıkıcı olur kkOooooooo söylemiosundaaaaaa
Ahahahahahahhahahaha öleceeemmmmmmmmm
Ahahahahhaha annemle babam deminden beri neye gülüosn die soruolarÖlme ölme, sensiz cok sıkıcı olur kk
İyi ki varim, seni güldürdüm, Allah da beni güldürsün sjdjsjdjAhahahahhaha annemle babam deminden beri neye gülüosn die soruolar
En son annem deli işareti yapto babama
Aklımı kaçırdığımı düşünüolar bence
Yaaaaaaaaaaİyi ki varim, seni güldürdüm, Allah da beni güldürsün sjdjsjdj
Amin amin hepimizin yuvasında mutluluk daim olsun inşallah çok çok sağol paremİnşallah unutacağım... Gerçi kendimi unuttum. Adliye artık çok zorluyor. Hakim çok fazla deli. Sonra Dedim kendine gel. Gittim kremler aldımbakım yapınca biraz rahatlık geldi
Çok çok amin
Vuvvvv vurmuş ve gol olmuş
Millet borcam alır diye almadım. Kimse almadı yateyzem gelecekti ilk. Dedi ne alayım eksik neyin var dedim borcammmmmmm o da biraz abartarak her boyutundan almış
DusunceBulutu canım tekrar hatırlatıp seni kırmak ya da üzmek istemiyorum ama yaşadıklarından ne kadar güçlü bir kadın olduğun belli... Eşin ile evladın ile güzel yuvanda mutluluğun daimi olsun hep gül...
Böyle işte baksana daha da artmış bile ben yetişemiyorum artık zamlaraNasil yani gizzzz, o kadar degisir mi sehirden sehire
Anaam oralara nasıl yetişiyorKiz bu sinsi bu, tum basliklari okuyo ajdjsjdjs
He pardon gunluk süt demissin, o zaman evet o fiyatlar. Misal Gunlukte sek marka laktozsuz sut yine aynı fiyatBöyle işte baksana daha da artmış bile ben yetişemiyorum artık zamlara
Eki Görüntüle 2924895 Eki Görüntüle 2924896
Anaam oralara nasıl yetişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?