Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yek yea baktım o da daha pahalı. Cidden ben artık zamlara yetişemiyorum. Geçen sene bu zamanlar günlük sütler 6-8 liraydı
Son birkaç aydır her gidişimde her şey bir daha zamlanıyor

Ben kendimle ilgili ayrıntılara bile o kadar vakıf değilim. Kendimi bu kadar takip edemiyorum yani

Ooh daha ne olsun. Şenlik
Fotolayın bizi bir şey alınca. Merak ediyorum. Influence edilmek istiyorum

Heh ben de tam buyum
Ay hiç anlamam o işlerden
Amin canım herkes yuvasinda mutlu olsun gülü seven dikenine katlanıyor
Sanırım biraz kaderimiz bu güçlü olmak, bir şekilde sınanmak ve onun üstesinden başarı ile gelmek... Amin canım amin

Kuzu boyle cikiyo fiyat sen nerde bakiyon leeee
Maalesef, yakında popomuzu silmek icin yaprak toplycam
Amin canimmmmm
Ya kiyamam diken nerde yok ki, her yanimiz dolu ama napcan iste idare ediyorsun bir şekilde, saglik olsun da bu saatten sonra baska bsy istemiyor insan, sanki sadece yasamak bile şans olmus.

11,95 işte. Öf evet o da ayrı bela. Toto mendilinin tek rulosu 3'e dayanmak üzere Yaprak organik ve ekonomik bir çözüm olabilir

Dantelli lohusa geceliği giymeden anneliği nasıl resmileşecek ben anlamadım

Ben buldum ya dantelsiz, pamuklu kumaştan. Henüz almadım ama gözüme kestirdim. Arayan buluyor Bergüzar hanım, boş yapma
yav siz onun dantelini göreceğinizi mi zannediyosunuz doğumdan çıkınca.

Sadece doğum günü giyilecek bir şey aramadım ben. Öncesi ve sonrasında da giyilebilsin. Günlük ve rahat olsun. O gada para basmıyoruz henüz
ilk bi saat iyiydim, çünkü hem sakinleştirici yapmışlardı hem de belden aşağısı uyuşuktu yalan yok.
Ama sonraki on gün var ya o on gün. Abaoww. Siz siz olun doğumunuzla ameliyatınızı aynı zamana denk getirmeyin.

Ben ameliyatlarımı önden oldum da geldim, sayılır mı?
sayılır. millet doğurup doğurup iki güne keçi gibi zıplaya zıplaya geziyo. bana da doktor taburcu olduktan sonra yanlışlıkla ağrı kesici yerine soğuk algınlığı ilacı verdiği için bunu anlayana kadar ağrıdan ağlaya ağlaya yatıyorum. işte hayattaki şansım.

Bugn sabah sabah bu kız cok sinirlendirdi beni
Asla ağzını açmadı asla.... Damlalarını veremedin valla sinir krizi geçirecem
Bitane damlattm onuda diliyle dışarı attı...
Bebeler için en iyisi sprey... Nie damla yaparlar anlamam...
Resmen sınanıoruz yahu

Sakin ol yevrum, ailenizde de hiç inatci bir insan yok ama kime cekmis ola ki bu bebe

Sakin ol yevrum, ailenizde de hiç inatci bir insan yok ama kime cekmis ola ki bu bebe
Acaba kime
Hele anası cok uysal
Oy oy oy ben beni yereemmm yereemm

Evet ama bence gebeyken yaptırmak daha mantklı hem etkisi için hemde ikinci bebe için... Doğumdan sonra 5e tamamla o zaman neoş..
Brn gebeyken 2 oldum.. Doğmdan snra 3 tane daha :)
Bidahada olnaya gerek kalmıo

Hamilelikte yapmıyorlar mi onu kardeşim hamileyken oldu
Nurzfr aşkoşşş yukarıda bilgi sanada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…