- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.821
Yek yea baktım o da daha pahalı. Cidden ben artık zamlara yetişemiyorum. Geçen sene bu zamanlar günlük sütler 6-8 liraydıHe pardon gunluk süt demissin, o zaman evet o fiyatlar. Misal Gunlukte sek marka laktozsuz sut yine aynı fiyat
Kiz cok fena bu balus, hicbir uyenin ayrintisini da unutmaz. Kafa ziir. Ben hayatta dikkat edip de tutamıyom o kadar mumkun diil sjdjjdhfd
Ay hiç anlamam o işlerdenOoh daha ne olsun. Şenlik
Fotolayın bizi bir şey alınca. Merak ediyorum. Influence edilmek istiyorum
Heh ben de tam buyum
Amin canım herkes yuvasinda mutlu olsunMadalyalarcaaaaa
Nasil yani gizzzz, o kadar degisir mi sehirden sehire
O kadar hakli ki
Berguzaaaar berguzar, bizi oraya getirtme
Ahhdshhdhs ne alaka her seyimiz mi farklı
Kiz bu sinsi bu, tum basliklari okuyo ajdjsjdjs
Yaaa yirim seniiiiihep böyle tam birbirinize gore olun, sevin birbirinizi coooook mutlu olunn canim benimmmm
Gaz varsa sebebi o olablr cnm, ama biraz varsa tolere ediyor demektir, sorun yok o zaman, benim feci olyor
Aminnnnnnnnnnn
Sanırım biraz kaderimiz bu güçlü olmak, bir şekilde sınanmak ve onun üstesinden başarı ile gelmek... Amin canım aminAmin amin hepimizin yuvasında mutluluk daim olsun inşallah çok çok sağol paremüzülmüyorum her şeyden uzakta hiçbir şey düşünmüyorum.Sen ve buradaki çoğu arkadaş gibi güçlü olmaya çalışıyorum hayat bundan ibaret galiba.hepimizin imtihanı farklı seninde gönlündeki her şey en kısa zamanda gerçek olsun inşallah
Yek yea baktım o da daha pahalı. Cidden ben artık zamlara yetişemiyorum. Geçen sene bu zamanlar günlük sütler 6-8 liraydı
Son birkaç aydır her gidişimde her şey bir daha zamlanıyor
Ben kendimle ilgili ayrıntılara bile o kadar vakıf değilim. Kendimi bu kadar takip edemiyorum yani
Amin canimmmmmAy hiç anlamam o işlerden
Amin canım herkes yuvasinda mutlu olsungülü seven dikenine katlanıyor
Sanırım biraz kaderimiz bu güçlü olmak, bir şekilde sınanmak ve onun üstesinden başarı ile gelmek... Amin canım amin
11,95 işte. Öf evet o da ayrı bela. Toto mendilinin tek rulosu 3'e dayanmak üzereKuzu boyle cikiyo fiyat sen nerde bakiyon leeeeMigros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr
Maalesef, yakında popomuzu silmek icin yaprak toplycam
Tam denemelik saatler başlıyo aslındaDenesene
yav siz onun dantelini göreceğinizi mi zannediyosunuz doğumdan çıkınca.Dantelli lohusa geceliği giymeden anneliği nasıl resmileşecek ben anlamadım
Ben buldum ya dantelsiz, pamuklu kumaştan. Henüz almadım ama gözüme kestirdim. Arayan buluyor Bergüzar hanım, boş yapma
Sadece doğum günü giyilecek bir şey aramadım ben. Öncesi ve sonrasında da giyilebilsin. Günlük ve rahat olsun. O gada para basmıyoruz henüzyav siz onun dantelini göreceğinizi mi zannediyosunuz doğumdan çıkınca.
ilk bi saat iyiydim, çünkü hem sakinleştirici yapmışlardı hem de belden aşağısı uyuşuktu yalan yok.Sadece doğum günü giyilecek bir şey aramadım ben. Öncesi ve sonrasında da giyilebilsin. Günlük ve rahat olsun. O gada para basmıyoruz henüz
Ben ameliyatlarımı önden oldum da geldim, sayılır mı?ilk bi saat iyiydim, çünkü hem sakinleştirici yapmışlardı hem de belden aşağısı uyuşuktu yalan yok.
Ama sonraki on gün var ya o on gün. Abaoww. Siz siz olun doğumunuzla ameliyatınızı aynı zamana denk getirmeyin.
sayılır. millet doğurup doğurup iki güne keçi gibi zıplaya zıplaya geziyo. bana da doktor taburcu olduktan sonra yanlışlıkla ağrı kesici yerine soğuk algınlığı ilacı verdiği için bunu anlayana kadar ağrıdan ağlaya ağlaya yatıyorum. işte hayattaki şansım.Ben ameliyatlarımı önden oldum da geldim, sayılır mı?
Farklı alternatifler şart11,95 işte. Öf evet o da ayrı bela. Toto mendilinin tek rulosu 3'e dayanmak üzereYaprak organik ve ekonomik bir çözüm olabilir
Sakin ol yevrum, ailenizde de hiç inatci bir insan yok ama kime cekmis ola ki bu bebeBugn sabah sabah bu kız cok sinirlendirdi beni
Asla ağzını açmadı asla.... Damlalarını veremedin valla sinir krizi geçirecem
Bitane damlattm onuda diliyle dışarı attı...
Bebeler için en iyisi sprey... Nie damla yaparlar anlamam...
Resmen sınanıoruz yahu
Tetanoz aşısını biri bana önceden deseydi tedaviden önce yaptırırdım. Sizin aklınızda olsunParesilaaa Nurzfr Hemsirecik cukulatam Önden yapıyorlar diye biliyorum. Bir araştırın da mümkünse olun kurtulun
anonimbirbayan Sizde uygulama nasıl bilmediğim için bir şey diyemiyorum
Evet ama koruyuculuğu zaten uzun süre ya dozları ona göre ayarlatılabilir. Özellikle de tüpte yani deselerdi baştan yaptırırdım. Hamilelikte bir de bunun ağrısıyla uğraşmaya gerek yokHamilelikte yapmıyorlar mi onu kardeşim hamileyken oldu
Yapuolarsa yaptırırız yaEvet ama koruyuculuğu zaten uzun süre ya dozları ona göre ayarlatılabilir. Özellikle de tüpte yani deselerdi baştan yaptırırdım. Hamilelikte bir de bunun ağrısıyla uğraşmaya gerek yok
Acaba kimeSakin ol yevrum, ailenizde de hiç inatci bir insan yok ama kime cekmis ola ki bu bebe
Evet ama bence gebeyken yaptırmak daha mantklı hem etkisi için hemde ikinci bebe için... Doğumdan sonra 5e tamamla o zaman neoş..Tetanoz aşısını biri bana önceden deseydi tedaviden önce yaptırırdım. Sizin aklınızda olsunParesilaaa Nurzfr Hemsirecik cukulatam Önden yapıyorlar diye biliyorum. Bir araştırın da mümkünse olun kurtulun
anonimbirbayan Sizde uygulama nasıl bilmediğim için bir şey diyemiyorum
Hamilelikte yapmıyorlar mi onu kardeşim hamileyken oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?