- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.841
Heee evet evet cok asiri uysal, cok minnos anası var, napcan iste bebe de aile disinda birilerine benzemistir tebiiiiiiAcaba kime
Hele anası cok uysal
Oy oy oy ben beni yereemmm yereemm
Evet ama bence gebeyken yaptırmak daha mantklı hem etkisi için hemde ikinci bebe için... Doğumdan sonra 5e tamamla o zaman neoş..
Brn gebeyken 2 oldum.. Doğmdan snra 3 tane daha :)
Bidahada olnaya gerek kalmıo
@Nurzfr aşkoşşş yukarıda bilgi sanada :)
Yiii bitir hepsini parçala dayloşHeee evet evet cok asiri uysal, cok minnos anası var, napcan iste bebe de aile disinda birilerine benzemistir tebiiiiii
Tetanoz ben ilk dozu mecbur gebelikten once oldum parmagimi jiletlen dogradigim icin2. Doz gebeyken oldum, sonra da devami gelecek bitircem hepsini.
Kendi kendini de seviyor. Allah nazarlardan saklasın. Kızına da böyle desene ağzını açmadığında ahshnsjsAcaba kime
Hele anası cok uysal
Oy oy oy ben beni yereemmm yereemm
Bir bakalım oralara gelelim de heleEvet ama bence gebeyken yaptırmak daha mantklı hem etkisi için hemde ikinci bebe için... Doğumdan sonra 5e tamamla o zaman neoş..
Brn gebeyken 2 oldum.. Doğmdan snra 3 tane daha :)
Bidahada olnaya gerek kalmıo
Kızzz onada diorm sinir felan oldm ama kıyamıormKendi kendini de seviyor. Allah nazarlardan saklasın. Kızına da böyle desene ağzını açmadığında ahshnsjs
Bir bakalım oralara gelelim de hele
Sen aynı fikirde olmamak icin zorlamasan iyi kizsin aslinda fjsdjdjdbdjdYiii bitir hepsini parçala dayloş
Ayyy bak aynı fikirdeyiz
Ykk yok bu 2 oldu.. Kesin başımıza taş yağacak
İtiraf et cok seviosnSen aynı fikirde olmamak icin zorlamasan iyi kizsin aslinda fjsdjdjdbdjd
Saklamadim ki itiraf edeyim ejdhsjfjeİtiraf et cok seviosn
Zaten beni sevmeyen ölsn banane
Benim kolum ağrıyor. Siz çekin ben izlerimHadi halay çekelim... Nasılsa anam ağlamış uykusuzluktan
Ne oldu kolunaBenim kolum ağrıyor. Siz çekin ben izlerim
Burda 22. Haftadan itibaren vuruluyormus bakiverdim hemenTetanoz aşısını biri bana önceden deseydi tedaviden önce yaptırırdım. Sizin aklınızda olsunParesilaaa @Nurzfr @Hemsirecik @cukulatam Önden yapıyorlar diye biliyorum. Bir araştırın da mümkünse olun kurtulun
anonimbirbayan Sizde uygulama nasıl bilmediğim için bir şey diyemiyorum
Doğurdum..dermişim :) psikolojik olarak daha iyi sayılırım eşimin beni almayı unutup dışarıda bir saat bekletmesi hiç etkilemedi
Aşı aşı aşı ama doğru dedin ya düğmeyi silince de yoruluyorum. Zahmetli bir iş. Birkaç saniye sürüyor. Benim işim de zorNe oldu koluna
Çamaşır makinasının düğmesinimi sildin
He buraya yakınmış. 20. haftada ilk doz burada daBurda 22. Haftadan itibaren vuruluyormus bakiverdim hemen
Gerçek sandım bir an he. Vaktinde gelsinlerDoğurdum..dermişim :) psikolojik olarak daha iyi sayılırım eşimin beni almayı unutup dışarıda bir saat bekletmesi hiç etkilemedifiziksel olarak kalçama ağrı giriyor çıkıyo maden suyu biraz iyi geldi çarşamba muayeneye kadar idare ederim herhalde.sen nasılsın canısı gazlı bebiş seni yoruyor mu hala
İnşallah.37den sonra istediği vakit gelebilir bekliyoruzAşı aşı aşı ama doğru dedin ya düğmeyi silince de yoruluyorum. Zahmetli bir iş. Birkaç saniye sürüyor. Benim işim de zor
He buraya yakınmış. 20. haftada ilk doz burada da
Gerçek sandım bir an he. Vaktinde gelsinler
Az daha beklesin, büyüsünler. Sağlıkla gelsinlerİnşallah.37den sonra istediği vakit gelebilir bekliyoruz
Valla bizimki beklemesin 40ı 37den sonra sağlıcakla gelsin inşallah teyzesiAz daha beklesin, büyüsünler. Sağlıkla gelsinler
Ay Allah korusun içerde biraz daha kalsnDoğurdum..dermişim :) psikolojik olarak daha iyi sayılırım eşimin beni almayı unutup dışarıda bir saat bekletmesi hiç etkilemedifiziksel olarak kalçama ağrı giriyor çıkıyo maden suyu biraz iyi geldi çarşamba muayeneye kadar idare ederim herhalde.sen nasılsın canısı gazlı bebiş seni yoruyor mu hala
Büyüynce unutursnAşı aşı aşı ama doğru dedin ya düğmeyi silince de yoruluyorum. Zahmetli bir iş. Birkaç saniye sürüyor. Benim işim de zor
He buraya yakınmış. 20. haftada ilk doz burada da
Gerçek sandım bir an he. Vaktinde gelsinler
Oh içime su serptin. Takriben ne zamana büyürüm teyze?Büyüynce unutursn
Beben doğuncaOh içime su serptin. Takriben ne zamana büyürüm teyze?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?