Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heee evet evet cok asiri uysal, cok minnos anası var, napcan iste bebe de aile disinda birilerine benzemistir tebiiiiii

Tetanoz ben ilk dozu mecbur gebelikten once oldum parmagimi jiletlen dogradigim icin 2. Doz gebeyken oldum, sonra da devami gelecek bitircem hepsini.

Yiii bitir hepsini parçala dayloş
Ayyy bak aynı fikirdeyiz
Ykk yok bu 2 oldu.. Kesin başımıza taş yağacak

Acaba kime
Hele anası cok uysal
Oy oy oy ben beni yereemmm yereemm
Kendi kendini de seviyor. Allah nazarlardan saklasın. Kızına da böyle desene ağzını açmadığında ahshnsjs
Evet ama bence gebeyken yaptırmak daha mantklı hem etkisi için hemde ikinci bebe için... Doğumdan sonra 5e tamamla o zaman neoş..
Brn gebeyken 2 oldum.. Doğmdan snra 3 tane daha :)
Bidahada olnaya gerek kalmıo
Bir bakalım oralara gelelim de hele

DusunceBulutu bulutum nasılsın
Nasıl oldun
Doğurdum..dermişim :) psikolojik olarak daha iyi sayılırım eşimin beni almayı unutup dışarıda bir saat bekletmesi hiç etkilemedi fiziksel olarak kalçama ağrı giriyor çıkıyo maden suyu biraz iyi geldi çarşamba muayeneye kadar idare ederim herhalde.sen nasılsın canısı gazlı bebiş seni yoruyor mu hala

Ne oldu koluna
Çamaşır makinasının düğmesinimi sildin
Aşı aşı aşı ama doğru dedin ya düğmeyi silince de yoruluyorum. Zahmetli bir iş. Birkaç saniye sürüyor. Benim işim de zor
Burda 22. Haftadan itibaren vuruluyormus bakiverdim hemen
He buraya yakınmış. 20. haftada ilk doz burada da
Gerçek sandım bir an he. Vaktinde gelsinler

İnşallah.37den sonra istediği vakit gelebilir bekliyoruz

Ay Allah korusun içerde biraz daha kalsn
Kızzz nasıl unuttu Allah seni
Günde 1 soda iç cnm bişey olmaz

Büyüynce unutursn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…