- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #207.861
Heh taam o zaman halay çekebilecek miyim yani? Oh daha ne isterim. Siz 6 ay kınasını biraz gecikmeli yaparsınız o zaman mecburBeben doğunca
İnşallahAy Allah korusun içerde biraz daha kalsn
Kızzz nasıl unuttu Allah seni
Günde 1 soda iç cnm bişey olmaz
Büyüynce unutursn
Hormonlar bulaşıcı mı acaba ya benim modelin de ayarları bozulduİnşallahBen de bilmiyorum insan insanı nasıl unutur nesne miyim sanki ağlayınca üzüldü bin defa özür diledi anca öyle affettim slak adam hormonlarla mı uğraşcam onla mı
Bulaşıcıysa mesafeli olalım yoksa kısır bir döngüye giricezHormonlar bulaşıcı mı acaba ya benim modelin de ayarları bozuldu
Yaaa bişi diecem neoş.. Sünnet felan anladmda kız bu 6 ay kınasına hala mantığım oturmadıHeh taam o zaman halay çekebilecek miyim yani? Oh daha ne isterim. Siz 6 ay kınasını biraz gecikmeli yaparsınız o zaman mecbur
NesnemiyimİnşallahBen de bilmiyorum insan insanı nasıl unutur nesne miyim sanki ağlayınca üzüldü bin defa özür diledi anca öyle affettim slak adam hormonlarla mı uğraşcam onla mı
Eywahlar olsunHormonlar bulaşıcı mı acaba ya benim modelin de ayarları bozuldu
Ne ettnz duvarımı incelttiniz?Şu an yan komşu öyle bi horluyo ki, uyumak mümkün değil. Komşudan yana yüzüm gülmedi gülmedi gülemedi.
Hadi ya tüh..pamuk şeker gibi gezeriz ortalıkta napalımYaaa bişi diecem neoş.. Sünnet felan anladmda kız bu 6 ay kınasına hala mantığım oturmadı
Nesnemiyim
Ya bulutum gece gece bin yaşa
Kıyamam senin hormonlarına
O kadar normalki.. Dur daha son hafta insan daha bi değeeeşeeekk oliyiiii
Eywahlar olsun
Ben sadece adını biliyorum. Ne yapılıyor, nasıl ve neden kutlanıyor kısmında bir fikrim yokYaaa bişi diecem neoş.. Sünnet felan anladmda kız bu 6 ay kınasına hala mantığım oturmadı
Bende az önce googleden baktımBen sadece adını biliyorum. Ne yapılıyor, nasıl ve neden kutlanıyor kısmında bir fikrim yok
Aşkoşşşşşş hoşgeldin yaaaKizlaaar ben gelmiske🖐🖐 köydeydim telefonum çekmiyordu. Eve geldim cok şükür hala yol yorgunuyum. Sizler nasilsiniz
Ben katılmıştım bir kere.bebek ve anne kırmızı bindallı giymişti çok tatlılardı.evde yapıldığı için ikramlık yapılıp tabaklara konup dağıtılmıştı.sonra müzik açılıp oynandı yüksek yüksek tepeler eşliğinde bebek ve anne etrafında kına tepsisiyle dönüldü.akabinde Hint kınaları yakıldıBende az önce googleden baktım
Sünnetin, kadın kadına yapılmış hali kız bu.. Enee... Bu ne be...
Saçmalikoooo
Aşkoşşşşşş hoşgeldin yaaa
Sensiz olnuo heee
Duvar değil kağıt mübarek.Ne ettnz duvarımı incelttiniz?
Covitten dolayı malesef mevlut yapamadım. 6 ay kınası da yapar mıyım bilmiyorum. Ama sırf şu gergin zamanlardan sonra 3 4 kişi aramızda eğlenmek için yapabilirim.Ben katılmıştım bir kere.bebek ve anne kırmızı bindallı giymişti çok tatlılardı.evde yapıldığı için ikramlık yapılıp tabaklara konup dağıtılmıştı.sonra müzik açılıp oynandı yüksek yüksek tepeler eşliğinde bebek ve anne etrafında kına tepsisiyle dönüldü.akabinde Hint kınaları yakıldısıradan bir kınaydı eğlenceliydi yapar mıyım büyük konuşmuyum ama hayır mantığını çözemedim Mevlüt yapmayanlar hediyelerini bu şekilde mi topluyor acaba siz Mevlüt yapacak mısınız Bal0ncuk Miss Bride
Ohoo böyle olmaz ki cık cık. Yok yazıldın hepKizlaaar ben gelmiske🖐🖐 köydeydim telefonum çekmiyordu. Eve geldim cok şükür hala yol yorgunuyum. Sizler nasilsiniz
Bizim millet eğlenmeye bahane arıyor işteBende az önce googleden baktım
Sünnetin, kadın kadına yapılmış hali kız bu.. Enee... Bu ne be...
Saçmalikoooo
Aa bir de mevlüt var değil mi? Corona var ama ya kalabalıklı şeyler olmaz ncıkBen katılmıştım bir kere.bebek ve anne kırmızı bindallı giymişti çok tatlılardı.evde yapıldığı için ikramlık yapılıp tabaklara konup dağıtılmıştı.sonra müzik açılıp oynandı yüksek yüksek tepeler eşliğinde bebek ve anne etrafında kına tepsisiyle dönüldü.akabinde Hint kınaları yakıldısıradan bir kınaydı eğlenceliydi yapar mıyım büyük konuşmuyum ama hayır mantığını çözemedim Mevlüt yapmayanlar hediyelerini bu şekilde mi topluyor acaba siz Mevlüt yapacak mısınız Bal0ncuk Miss Bride
Bizi çağır. Hunilerimizi alır, gelirizCovitten dolayı malesef mevlut yapamadım. 6 ay kınası da yapar mıyım bilmiyorum. Ama sırf şu gergin zamanlardan sonra 3 4 kişi aramızda eğlenmek için yapabilirim.
Bizim üst katta da merdivenaltı kreş işlettiklerinden şüpheleniyorum. Aynı zamanda yetişkin parti evi gibi bir şey. Dubleks ev, sanırım bir ordu yaşıyor ve evi müstakil sanıyorlar. Geçen kış karantina zamanı bir gece 2'ye kadar partilediler. Sabah apartman wassap grubuna bir komşu mesaj atmış. Bir daha aynı şey yaşanırsa kabahatler kanununa göre işlem başlatacağım diyeDuvar değil kağıt mübarek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?