Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay Allah korusun içerde biraz daha kalsn
Kızzz nasıl unuttu Allah seni
Günde 1 soda iç cnm bişey olmaz

Büyüynce unutursn
İnşallah Ben de bilmiyorum insan insanı nasıl unutur nesne miyim sanki ağlayınca üzüldü bin defa özür diledi anca öyle affettim slak adam hormonlarla mı uğraşcam onla mı

Heh taam o zaman halay çekebilecek miyim yani? Oh daha ne isterim. Siz 6 ay kınasını biraz gecikmeli yaparsınız o zaman mecbur
Yaaa bişi diecem neoş.. Sünnet felan anladmda kız bu 6 ay kınasına hala mantığım oturmadı

İnşallah Ben de bilmiyorum insan insanı nasıl unutur nesne miyim sanki ağlayınca üzüldü bin defa özür diledi anca öyle affettim slak adam hormonlarla mı uğraşcam onla mı
Nesnemiyim
Ya bulutum gece gece bin yaşa
Kıyamam senin hormonlarına
O kadar normalki.. Dur daha son hafta insan daha bi değeeeşeeekk oliyiiii

Hormonlar bulaşıcı mı acaba ya benim modelin de ayarları bozuldu
Eywahlar olsun

Hadi ya tüh..pamuk şeker gibi gezeriz ortalıkta napalım ya da barut

Ben sadece adını biliyorum. Ne yapılıyor, nasıl ve neden kutlanıyor kısmında bir fikrim yok
Bende az önce googleden baktım
Sünnetin, kadın kadına yapılmış hali kız bu.. Enee... Bu ne be...
Saçmalikoooo

Kizlaaar ben gelmiske🖐🖐 köydeydim telefonum çekmiyordu. Eve geldim cok şükür hala yol yorgunuyum. Sizler nasilsiniz
Aşkoşşşşşş hoşgeldin yaaa
Sensiz olnuo heee

Saçmalikoooo

Aşkoşşşşşş hoşgeldin yaaa
Sensiz olnuo heee
Ben katılmıştım bir kere.bebek ve anne kırmızı bindallı giymişti çok tatlılardı.evde yapıldığı için ikramlık yapılıp tabaklara konup dağıtılmıştı.sonra müzik açılıp oynandı yüksek yüksek tepeler eşliğinde bebek ve anne etrafında kına tepsisiyle dönüldü.akabinde Hint kınaları yakıldı sıradan bir kınaydı eğlenceliydi yapar mıyım büyük konuşmuyum ama hayır mantığını çözemedim Mevlüt yapmayanlar hediyelerini bu şekilde mi topluyor acaba siz Mevlüt yapacak mısınız Bal0ncuk Miss Bride

Covitten dolayı malesef mevlut yapamadım. 6 ay kınası da yapar mıyım bilmiyorum. Ama sırf şu gergin zamanlardan sonra 3 4 kişi aramızda eğlenmek için yapabilirim.

Kizlaaar ben gelmiske🖐🖐 köydeydim telefonum çekmiyordu. Eve geldim cok şükür hala yol yorgunuyum. Sizler nasilsiniz
Ohoo böyle olmaz ki cık cık. Yok yazıldın hep
Saçmalikoooo
Bizim millet eğlenmeye bahane arıyor işte
Aa bir de mevlüt var değil mi? Corona var ama ya kalabalıklı şeyler olmaz ncık

Duvar değil kağıt mübarek.
Bizim üst katta da merdivenaltı kreş işlettiklerinden şüpheleniyorum. Aynı zamanda yetişkin parti evi gibi bir şey. Dubleks ev, sanırım bir ordu yaşıyor ve evi müstakil sanıyorlar. Geçen kış karantina zamanı bir gece 2'ye kadar partilediler. Sabah apartman wassap grubuna bir komşu mesaj atmış. Bir daha aynı şey yaşanırsa kabahatler kanununa göre işlem başlatacağım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…