- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.381
Vallahi gebelerdeki şu ateşli cesaretlere hayranm
Dün tam 1 sene oldu
Günaydın bacım oğlanın hastalığı bizede geçti galiba gidip bşr test vercez bugünGünaydınnnnnnnn
Kime bebeğemiBizim adam diyorki artık hıç kıpırtı yok galiba kaybettik Yok yok dedim baloncuğa sorarım ne yedirip içiriyoduk ınuttum ben
Anaaaammmmm Allah korusunnnnGünaydın bacım oğlanın hastalığı bizede geçti galiba gidip bşr test vercez bugün
Bacım taksamda olmadı sonuçta geçio adama da geçti ki o benden az evde ama geçti boğaz iptal bizim hafif öksürük ateş sırt ağrısı falan yok Allahtan ama geçmioda ne halt yicez bilemedimKime bebeğemi
Sizemi
Anaaaammmmm Allah korusunnnn
Kız ben sana maske tak demedm mi
İnşallah sadece griptir beyazm
Haber et
Sıcak su bol limon ve bal kuzumBacım taksamda olmadı sonuçta geçio adama da geçti ki o benden az evde ama geçti boğaz iptal bizim hafif öksürük ateş sırt ağrısı falan yok Allahtan ama geçmioda ne halt yicez bilemedim
O benim canim, temizliğimi yapıyor, korumak benim görevimSenin bu yorumundan anLdmki içim geçmiş 1 sene oldu
Hiç cnm istemio istemedi
Ah katya... Senin upruna dayloştan ne fırçalar yedim
Yaaa ahahahahahhaha cok iyi ya
Kz yk allah korusun daha erken.MNbeyaz Geçmiş olsun. Soğuk algınlıpı ya da şu diğer salgındandır inşallah
DusunceBulutu Artık doğuracağım diye diye doğurdu mu ne yaptı
Ah katyam.. Sende olmasanO benim canim, temizliğimi yapıyor, korumak benim görevim
Naber kizlarrrrr, gunaydinnnnnn
Ben doğursun demedim. Kendi yeter artık gelsin diyordu
Kendi öle desnBen doğursun demedim. Kendi yeter artık gelsin diyordu
Iyiyim çok şükür, belime belime vurması ve çarpıntım dışındaKz yk allah korusun daha erken.
DusunceBulutu bulutum nasılsın
Ah katyam.. Sende olmasan
İyiyiyz sen
Şaka bir yanada.. Bolcana dinlenmen gerek dayloşIyiyim çok şükür, belime belime vurması ve çarpıntım dışındakahvaltı ettim şimdi misler gibin. Agirlik çöktü gene bi 1 bardak çayımı içeyim iyi gelir
Dinleniyorum canim da işte yine zorluyor zottiri. Nabzimi olctum smdi sakinlesince, 130, yani o carpinti halinde olcsem 150filan, ya bebe cikacak ya kalbim herhalŞaka bir yanada.. Bolcana dinlenmen gerek dayloş
Ben Bahçeli gibi 40 diyorumKendi öle desn
Sende diecen sonlara doğru ama doğurmayn
Son ana kdar saklayn içerinizde
Sezeryan olcaksanz 38 dedinmi aldırabilirsinz ama
Ben hala hiç çay içmedim ya ve buna rağmen demir ilacını günde 2'ye çıkardılar. Kadına tahlil sonuçlarımı attım. Cevap: "Kansızsın" ahshhdjdjdIyiyim çok şükür, belime belime vurması ve çarpıntım dışındakahvaltı ettim şimdi misler gibin. Agirlik çöktü gene bi 1 bardak çayımı içeyim iyi gelir
Terbiyesizzzz deseydinBen Bahçeli gibi 40 diyorum
Ben hala hiç çay içmedim ya ve buna rağmen demir ilacını günde 2'ye çıkardılar. Kadına tahlil sonuçlarımı attım. Cevap: "Kansızsın" ahshhdjdjd
Doktoranım biraz ayıbolmuyor mu?
Bir dahaki ay doktora soracağım ya verdiği kağıda baktım. Bitki çayıyla bile ilgili not var ama siyah çay ve kahveyi yazmamışlar. Başlarda bulantıdan dolayı zaten gözüm bir şey görmüyordu ama toparlamaya başladıkça kahve ve çayı çok özledim. Ferritin en son 15 mi 17 mi ne çıktı işte günde bir tane alırken. Alt sınıra bayağı yakın. Hemoglobin de düşük çıkıyormuş sanırım bu yüzden. Bakalım gelecek ay kaç olacakTerbiyesizzzz deseydinben 2 bardak iciyorum gunde ya, ama ilaci da 2 iciyorum kansizlik yoktu ama sinirdaydi 1 içerken. Simdi iyi kanim. Bi de evde kullandigim bardak bildigin kahveci bardagi, hani en kucuklerinden var ya o caysizlik etkilemyor da, kahve önemli onu da kafeinsiz filtre kahve ve gunde 1 fincan turk kahvesi seklinde koreltiyorum
Töbee...Dinleniyorum canim da işte yine zorluyor zottiri. Nabzimi olctum smdi sakinlesince, 130, yani o carpinti halinde olcsem 150filan, ya bebe cikacak ya kalbim herhal
Valla sezeryan olcaksa hiç 40ı beklemem ne bekliecemBen Bahçeli gibi 40 diyorum
Ben hala hiç çay içmedim ya ve buna rağmen demir ilacını günde 2'ye çıkardılar. Kadına tahlil sonuçlarımı attım. Cevap: "Kansızsın" ahshhdjdjd
Doktoranım biraz ayıbolmuyor mu?
Kuzum kış gelmediği için henüz ihtiyaç duymadm ama bizim kız en son 23ünde dr götürdüğimde hafif soğuk algınlığı vardı, burnun hafif tıkanıktı doktora sordm alaym mı diye.. Ben doğaldan yanaym dedi, alovera ve okyanus esintisi özlü bir ferahlatıcı burun spreyi verdi bunu kullan dedi.. Gerçektende hem burnu temizlendi hem açıldı hem rahatladı kızcağız.. Geçti bir haftadaBu işe yarıyor mu acaba yaBal0ncuk Miss Bride siz yaz bebeği doğurdunuz ama burun temizleme ihtiyacı olduysa ne kullandınız? Manuel çekme aparatı mı? Midem bulanıyor ondan Eki Görüntüle 2930793 Eki Görüntüle 2930794
Daha nasıl geleceğini konuşmadık erken de. Kalabildiği kadar kalsın işte içerisi dışarıdan daha güvenli. Hem de biraz da büyür serpilir. Çıkınca okula yazdırırız belkiTöbee...
Allah korusun
Valla sezeryan olcaksa hiç 40ı beklemem ne bekliecemeziyet sadece
Bunlarla temizlemek için de sanırım öncesinde bir şey sıkıp içeriyi nemlendirmek gerekiyormuş yine. Kuru kuru hiçbir şekilde çekilmiyor gibi anladımKuzum kış gelmediği için henüz ihtiyaç duymadm ama bizim kız en son 23ünde dr götürdüğimde hafif soğuk algınlığı vardı, burnun hafif tıkanıktı doktora sordm alaym mı diye.. Ben doğaldan yanaym dedi, alovera ve okyanus esintisi özlü bir ferahlatıcı burun spreyi verdi bunu kullan dedi.. Gerçektende hem burnu temizlendi hem açıldı hem rahatladı kızcağız.. Geçti bir haftada
Ama bunu veya manuel olanını kullanan var elbette..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?