Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim adam diyorki artık hıç kıpırtı yok galiba kaybettik Yok yok dedim baloncuğa sorarım ne yedirip içiriyoduk ınuttum ben
Kime bebeğemi
Sizemi

Günaydın bacım oğlanın hastalığı bizede geçti galiba gidip bşr test vercez bugün
Anaaaammmmm Allah korusunnnn
Kız ben sana maske tak demedm mi
İnşallah sadece griptir beyazm
Haber et

Kime bebeğemi
Sizemi

Anaaaammmmm Allah korusunnnn
Kız ben sana maske tak demedm mi
İnşallah sadece griptir beyazm
Haber et
Bacım taksamda olmadı sonuçta geçio adama da geçti ki o benden az evde ama geçti boğaz iptal bizim hafif öksürük ateş sırt ağrısı falan yok Allahtan ama geçmioda ne halt yicez bilemedim

Bacım taksamda olmadı sonuçta geçio adama da geçti ki o benden az evde ama geçti boğaz iptal bizim hafif öksürük ateş sırt ağrısı falan yok Allahtan ama geçmioda ne halt yicez bilemedim
Sıcak su bol limon ve bal kuzum
Bide sarımsak yutun
Ayrıca bebek içinde iyi zaten

Kendi öle desn
Sende diecen sonlara doğru ama doğurmayn
Son ana kdar saklayn içerinizde
Sezeryan olcaksanz 38 dedinmi aldırabilirsinz ama
Ben Bahçeli gibi 40 diyorum
Iyiyim çok şükür, belime belime vurması ve çarpıntım dışında kahvaltı ettim şimdi misler gibin. Agirlik çöktü gene bi 1 bardak çayımı içeyim iyi gelir
Ben hala hiç çay içmedim ya ve buna rağmen demir ilacını günde 2'ye çıkardılar. Kadına tahlil sonuçlarımı attım. Cevap: "Kansızsın" ahshhdjdjd
Doktoranım biraz ayıbolmuyor mu?

Terbiyesizzzz deseydin ben 2 bardak iciyorum gunde ya, ama ilaci da 2 iciyorum kansizlik yoktu ama sinirdaydi 1 içerken. Simdi iyi kanim. Bi de evde kullandigim bardak bildigin kahveci bardagi, hani en kucuklerinden var ya o caysizlik etkilemyor da, kahve önemli onu da kafeinsiz filtre kahve ve gunde 1 fincan turk kahvesi seklinde koreltiyorum

Bir dahaki ay doktora soracağım ya verdiği kağıda baktım. Bitki çayıyla bile ilgili not var ama siyah çay ve kahveyi yazmamışlar. Başlarda bulantıdan dolayı zaten gözüm bir şey görmüyordu ama toparlamaya başladıkça kahve ve çayı çok özledim. Ferritin en son 15 mi 17 mi ne çıktı işte günde bir tane alırken. Alt sınıra bayağı yakın. Hemoglobin de düşük çıkıyormuş sanırım bu yüzden. Bakalım gelecek ay kaç olacak

Son düzenleme:
Dinleniyorum canim da işte yine zorluyor zottiri. Nabzimi olctum smdi sakinlesince, 130, yani o carpinti halinde olcsem 150filan, ya bebe cikacak ya kalbim herhal
Töbee...
Allah korusun
Valla sezeryan olcaksa hiç 40ı beklemem ne bekliecem eziyet sadece

Kuzum kış gelmediği için henüz ihtiyaç duymadm ama bizim kız en son 23ünde dr götürdüğimde hafif soğuk algınlığı vardı, burnun hafif tıkanıktı doktora sordm alaym mı diye.. Ben doğaldan yanaym dedi, alovera ve okyanus esintisi özlü bir ferahlatıcı burun spreyi verdi bunu kullan dedi.. Gerçektende hem burnu temizlendi hem açıldı hem rahatladı kızcağız.. Geçti bir haftada
Ama bunu veya manuel olanını kullanan var elbette..

Eklentiler

• 16338608607009090260584586082954.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 34
Töbee...
Allah korusun

Valla sezeryan olcaksa hiç 40ı beklemem ne bekliecem eziyet sadece
Daha nasıl geleceğini konuşmadık erken de. Kalabildiği kadar kalsın işte içerisi dışarıdan daha güvenli. Hem de biraz da büyür serpilir. Çıkınca okula yazdırırız belki
Bunlarla temizlemek için de sanırım öncesinde bir şey sıkıp içeriyi nemlendirmek gerekiyormuş yine. Kuru kuru hiçbir şekilde çekilmiyor gibi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…