Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bunu sıkıorm yan yatırıorm kendi akıo siliyorum

Ben degeri hic hatırlamıyorum canim ama sınırda demişlerdi, bakmam lazim. Ya hic içmemek çok fena 1-2 bardak içebilirsin bence ama bol suyla desteklemen lazim, o zaman sorun olacağını sanmam, tabii ki doktoruna danis kuzum.
Ajdhshdhs ise yariyosa ben de alirim kiz gormemistim bak bunu
Töbee...
Allah korusun

Valla sezeryan olcaksa hiç 40ı beklemem ne bekliecem eziyet sadece
Ya benim nabzim normalde de her zaman yuksek atar zaten, en azi 100. Ama biraz carpinti olunca basliyor hemen yukselmeye iste, o da zorluyor haliyle ağzımdan çıkacak gibi oluyor.

Kızlar selamlar nasılsınız var mı beni hatırlayan Bal0ncuk kuzucum bebeğin hayırlı ömürlü olsun canım benim bu topige pek giremedim ama takip ediyorum ara sıra

Ben bunu sıkıorm yan yatırıorm kendi akıo siliyorum
Maşallah de. Totonu kaşı, saçını çek, tahtalara vur, yap bir şeyler
Bu sefer unutmazsam soracağım inşallah. Suyu da çok içemiyorum. 2 litreyi zar zor görüyorum yani
Ajdhshdhs ise yariyosa ben de alirim kiz gormemistim bak bunu
Sen al çöpse boşuna para vermeyek ahsjjd
Yorumlarına baktım da öven çok övmüş, gömen çok gömmüş. İlginç bir ürün
Ya benim nabzim normalde de her zaman yuksek atar zaten, en azi 100. Ama biraz carpinti olunca basliyor hemen yukselmeye iste, o da zorluyor haliyle ağzımdan çıkacak gibi oluyor.
Yat dinlen bacım. Dik ayaklarını da havaya oooh. Çarpıntı leş bir şey ya benimki bazen dişimi fırçalarken bile zıplıyor

Yaaa sen hamile misiiiin Gözün aydıın. Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Evet canımmm yani inşallah öyledir daha çok yeni bilmiyorum. Amin insallah canım sen nasılsın iyi misin
Balkızzzzzzzzzzzzzzzz seni gördüğüme cok sevindimmmmmmm
Ne iyi ettinde yazdnnnn
Tşk ederm sen nasılsn
Yaa canım benim buranın samimiyeti ayrı benim için iyiyim bende teşekkür ederim yuvarlanıp gidiyoruz işte

Yaaaa tatlışşş anne... Sen gebemisin sonunda
Evet kuzum biraz öyle oldu annemin şansına sanırım daha kese kalp atışı falan görmedim bekliyoruz bakalım senin nasıl gidiyor annelik
Çok sevindim. Onca sıkıntının, üzüntünün üzerine aileye ilaç gibi gelmiştir bu haber. İyiyim ben de. Kese görmeye gittin mi?
Evet canım aynen öyle oldu dün ilk kontrole gittim daha kese görünmedi canım cumartesiye randevu verdi bekliyorum o yüzden diyorum henüz net değil hamileliğim

annen nasıl
Sanırım stres gidince gelmiş minnoş
İnşallah sağlıklı bir gebelik olur

MNbeyaz Geçmiş olsun. Soğuk algınlıpı ya da şu diğer salgındandır inşallah

@DusunceBulutu Artık doğuracağım diye diye doğurdu mu ne yaptı
Gripmiş dr a gittik dedim korona olduk diye geldim dr da insanların psikolojısıyle oynuyorlar sürekli yeter bu ne ya dedi kızdı valla hasta değilsek de hastalık hastası olcaZ

Evet canım aynen öyle oldu dün ilk kontrole gittim daha kese görünmedi canım cumartesiye randevu verdi bekliyorum o yüzden diyorum henüz net değil hamileliğim
O da olur inşallah. Sayılı gün çabuk geçer. Hayırlısıyla güzel haberlerle gel
Gripmiş dr a gittik dedim korona olduk diye geldim dr da insanların psikolojısıyle oynuyorlar sürekli yeter bu ne ya dedi kızdı valla hasta değilsek de hastalık hastası olcaZ
Şükür. Geçmiş olsun. Bir an evvel toparlarsınız inşallah

İnşallah da hapşururken korkuyorum ya kıza bişey olur diye tutamıyorum da Bir öneriniz var mı

annen nasıl
Sanırım stres gidince gelmiş minnoş
İnşallah sağlıklı bir gebelik olur
İnşallah canım sanırım öyle oldu.
Annem ilacını kullanmaya devam ediyor ilaç şu an etki ediyor ettiği sürece de iyi olacak inşallah

İnşallah canım çok teşekkür ederim

İnşallah canım sanırım öyle oldu.
Annem ilacını kullanmaya devam ediyor ilaç şu an etki ediyor ettiği sürece de iyi olacak inşallah

İnşallah canım çok teşekkür ederim
İnşallah cnm
Aynen belli bi değerde olması lazm kese için
Hepsi adm adm olur inşallah
Ayyy ohh beee sonunda güzel haber geldi
Hep yaz bize sürecini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…