- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.401
Ben bunu sıkıorm yan yatırıorm kendi akıo siliyorumDaha nasıl geleceğini konuşmadık erken de. Kalabildiği kadar kalsın işte içerisi dışarıdan daha güvenli. Hem de biraz da büyür serpilir. Çıkınca okula yazdırırız belki
Bunlarla temizlemek için de sanırım öncesinde bir şey sıkıp içeriyi nemlendirmek gerekiyormuş yine. Kuru kuru hiçbir şekilde çekilmiyor gibi anladım
Ben degeri hic hatırlamıyorum canim ama sınırda demişlerdi, bakmam lazim. Ya hic içmemek çok fena 1-2 bardak içebilirsin bence ama bol suyla desteklemen lazim, o zaman sorun olacağını sanmam, tabii ki doktoruna danis kuzum.Bir dahaki ay doktora soracağım ya verdiği kağıda baktım. Bitki çayıyla bile ilgili
not var ama siyah çay ve kahveyi yazmamışlar. Başlarda bulantıdan dolayı zaten gözüm bir şey görmüyordu ama toparlamaya başladıkça kahve ve çayı çok özledim. Ferritin en son 15 mi 17 mi ne çıktı işte günde bir tane alırken. Alt sınıra bayağı yakın. Hemoglobin de düşük çıkıyormuş sanırım bu yüzden. Bakalım gelecek ay kaç olacak
AjdhshdhsBu işe yarıyor mu acaba yaBal0ncuk @Uykulu ve Bebekli siz yaz bebeği doğurdunuz ama burun temizleme ihtiyacı olduysa ne kullandınız? Manuel çekme aparatı mı? Midem bulanıyor ondan Eki Görüntüle 2930793 Eki Görüntüle 2930794
Ya benim nabzim normalde de her zaman yuksek atar zaten, en azi 100. Ama biraz carpinti olunca basliyor hemen yukselmeye iste, o da zorluyor haliyleTöbee...
Allah korusun
Valla sezeryan olcaksa hiç 40ı beklemem ne bekliecemeziyet sadece
Yaaa sen hamile misiiiinKızlar selamlar nasılsınız var mı beni hatırlayanBal0ncuk kuzucum bebeğin hayırlı ömürlü olsun canım benim bu topige pek giremedim ama takip ediyorum ara sıra
Maşallah de. Totonu kaşı, saçını çek, tahtalara vur, yap bir şeylerBen bunu sıkıorm yan yatırıorm kendi akıo siliyorum
Bu sefer unutmazsam soracağım inşallah. Suyu da çok içemiyorum. 2 litreyi zar zor görüyorum yaniBen degeri hic hatırlamıyorum canim ama sınırda demişlerdi, bakmam lazim. Ya hic içmemek çok fena 1-2 bardak içebilirsin bence ama bol suyla desteklemen lazim, o zaman sorun olacağını sanmam, tabii ki doktoruna danis kuzum.
Sen al çöpse boşuna para vermeyek ahsjjdAjdhshdhsise yariyosa ben de alirim kiz gormemistim bak bunu
Yat dinlen bacım. Dik ayaklarını da havaya oooh. Çarpıntı leş bir şey ya benimki bazen dişimi fırçalarken bile zıplıyorYa benim nabzim normalde de her zaman yuksek atar zaten, en azi 100. Ama biraz carpinti olunca basliyor hemen yukselmeye iste, o da zorluyor haliyleağzımdan çıkacak gibi oluyor.
Balkızzzzzzzzzzzzzzzz seni gördüğüme cok sevindimmmmmmmKızlar selamlar nasılsınız var mı beni hatırlayanBal0ncuk kuzucum bebeğin hayırlı ömürlü olsun canım benim bu topige pek giremedim ama takip ediyorum ara sıra
Evet canımmm yani inşallah öyledir daha çok yeni bilmiyorum. Amin insallah canımYaaa sen hamile misiiiinGözün aydıın. Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Yaa canım benim buranın samimiyeti ayrı benim içinBalkızzzzzzzzzzzzzzzz seni gördüğüme cok sevindimmmmmmm
Ne iyi ettinde yazdnnnn
Tşk ederm sen nasılsn
Yaaaa tatlışşş anne... Sen gebemisin sonundaEvet canımmm yani inşallah öyledir daha çok yeni bilmiyorum. Amin insallah canımsen nasılsın iyi misin
Yaa canım benim buranın samimiyeti ayrı benim içiniyiyim bende teşekkür ederim yuvarlanıp gidiyoruz işte
Çok sevindim. Onca sıkıntının, üzüntünün üzerine aileye ilaç gibi gelmiştir bu haber. İyiyim ben de. Kese görmeye gittin mi?Evet canımmm yani inşallah öyledir daha çok yeni bilmiyorum. Amin insallah canımsen nasılsın iyi misin
Evet kuzum biraz öyle oldu annemin şansına sanırımYaaaa tatlışşş anne... Sen gebemisin sonunda
Evet canım aynen öyle olduÇok sevindim. Onca sıkıntının, üzüntünün üzerine aileye ilaç gibi gelmiştir bu haber. İyiyim ben de. Kese görmeye gittin mi?
annen nasılEvet kuzum biraz öyle oldu annemin şansına sanırımdaha kese kalp atışı falan görmedim bekliyoruz bakalım senin nasıl gidiyor annelik
Evet canım aynen öyle oldudün ilk kontrole gittim daha kese görünmedi canım cumartesiye randevu verdi bekliyorum o yüzden diyorum henüz net değil hamileliğim
Sağol bacım eksik olma yapıoz hepsini dr a gittik sabah normal grip dedi korona değilsiniz dediSıcak su bol limon ve bal kuzum
Bide sarımsak yutun
Ayrıca bebek içinde iyi zaten
Gripmiş dr a gittik dedim korona olduk diye geldim dr da insanların psikolojısıyle oynuyorlar sürekli yeter bu ne ya dedi kızdı valla hasta değilsek de hastalık hastası olcaZMNbeyaz Geçmiş olsun. Soğuk algınlıpı ya da şu diğer salgındandır inşallah
@DusunceBulutu Artık doğuracağım diye diye doğurdu mu ne yaptı
Ohhhh çok şükürrrrSağol bacım eksik olma yapıoz hepsini dr a gittik sabah normal grip dedi korona değilsiniz dedi
O da olur inşallah. Sayılı gün çabuk geçer. Hayırlısıyla güzel haberlerle gelEvet canım aynen öyle oldudün ilk kontrole gittim daha kese görünmedi canım cumartesiye randevu verdi bekliyorum o yüzden diyorum henüz net değil hamileliğim
Şükür. Geçmiş olsun. Bir an evvel toparlarsınız inşallahGripmiş dr a gittik dedim korona olduk diye geldim dr da insanların psikolojısıyle oynuyorlar sürekli yeter bu ne ya dedi kızdı valla hasta değilsek de hastalık hastası olcaZ
İnşallah da hapşururken korkuyorum ya kıza bişey olur diye tutamıyorum daO da olur inşallah. Sayılı gün çabuk geçer. Hayırlısıyla güzel haberlerle gel
Şükür. Geçmiş olsun. Bir an evvel toparlarsınız inşallah
İnşallah canım sanırım öyle oldu.annen nasıl
Sanırım stres gidince gelmiş minnoş
İnşallah sağlıklı bir gebelik olur
İnşallah canım çok teşekkür ederimO da olur inşallah. Sayılı gün çabuk geçer. Hayırlısıyla güzel haberlerle gel
Şükür. Geçmiş olsun. Bir an evvel toparlarsınız inşallah
İnşallah cnmİnşallah canım sanırım öyle oldu.
Annem ilacını kullanmaya devam ediyor ilaç şu an etki ediyor ettiği sürece de iyi olacak inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Tutma tutma o daha tehlikeli. Bir bardak suya tepeleme değil silme çay kaşığı tuz ekle, karıştır. Sabah yarısıyla, akşam da kalan yarısıyla burnunu yıka. İyi geliyor oİnşallah da hapşururken korkuyorum ya kıza bişey olur diye tutamıyorum daBir öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?