Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah cnm
Aynen belli bi değerde olması lazm kese için
Hepsi adm adm olur inşallah
Ayyy ohh beee sonunda güzel haber geldi
Hep yaz bize sürecini:)
Sagol canım yazarım buralardayim zaten inşallah her şey yolunda gider her konuda sende kendine dikkat et canım minik bebişi de güzelce öp kokla mis gibidir o şimdi

MNbeyaz Geçmiş olsun. Soğuk algınlıpı ya da şu diğer salgındandır inşallah

DusunceBulutu Artık doğuracağım diye diye doğurdu mu ne yaptı
Yok kız doğurcam demiyordum ki 37den sonra doğsun 40a kadar kalmasın dedim.son zamanlar daha zor sende anlıcan beni.hem yeni hayata hemen adapte olmak istiyorum hemde artık hareket edebilmek istiyorum
Kz yk allah korusun daha erken.
DusunceBulutu bulutum nasılsın

Ah katyam.. Sende olmasan
İyiyiyz sen
aynen daha erken 2 hafta daha dursun 3 kiloyu görelim sonra doğsun.iyi bal0ncuğum napayım aynı evdeyim.eşimin vardiyası gecedeydi benim de gecem gündüzüm karıştı neyseki bitti.sen nasılsın

Yok kız doğurcam demiyordum ki 37den sonra doğsun 40a kadar kalmasın dedim.son zamanlar daha zor sende anlıcan beni.hem yeni hayata hemen adapte olmak istiyorum hemde artık hareket edebilmek istiyorum
Ben gazın şişkinliğinden hareket edemiyorum, nefesim zorlanıyor. Sizi düşünemiyorum

Tutma tutma o daha tehlikeli. Bir bardak suya tepeleme değil silme çay kaşığı tuz ekle, karıştır. Sabah yarısıyla, akşam da kalan yarısıyla burnunu yıka. İyi geliyor o

Beyazm hiç bişey olmaz
Aksine tutarsan olur
Sal gitsin öyle hapşurmayla bebeye bişey olmaz
Hamileyken grip olmak ne zormuş ya ailecek kırılıoz bir yudum su verenimiz yok
Tarhana aldırıom çorba yapcam

Ben gazın şişkinliğinden hareket edemiyorum, nefesim zorlanıyor. Sizi düşünemiyorum
Öyle. eşim topallıyorsun sanki diyor oysa sadece yavaşladım paytak yürümeye başladım.oturunca kemiğim batıyor yatınca yanlar tutuluyor karın ağrıyıp kasılıyor.nefesim yetmiyor ayaklarıyla ciğerlere daha fazla baskı uyguluyor sonra mideye doğru baskı yapıyor boğazıma kadar yanıyorum.yine çok şükür bu zamana kadar iyidim bu saatten sonra olması normal.gaz benimde fazla oluyor ama evde kimse olmadığından saldım çayıra maden suyu iç sende gaza da sanada iyi gelir

Burda olsan yapardım sana ben kimseden bir şey beklemeyen biriydim ama bu zamanlarda insan bazen özel hissetmek istiyor.hastayken daha fazla ilgi istiyor Allah yardımcınız olsun tez şifa versin

Suluk al kendine, pipetli, ya da pipetli bardak al, bak artacak göreceksin. Ben deli gibi içiyorum, zaten çok iciyordum iyice artti gebelikte.
Ahhdhshd deli, ne bilim ben sende gördüm bi sey duydun sandim
Ay valla be surekli pit pit, tiii liseden beri cekiyom doktora gittim kac kere nabzim hizli atiyo diye, doktor dedi ki nabzin hizli atıyor

Allah kolaylık versin. Hastalık her türlü zor. Annemin bütün ailesi yurt dışında. 4 çocuk doğurmuş, hepsinde tek. Sadece babaannem var yanında. Ben bir tanede mahvoldum. Annem nasıl yapmış tek başına dedim. Daha doğum ve bakım kısmına gelmeden burası bile zormuş yani. Her kustuğumda annemi düşündüm
Benimki sıkışıyor, çıkmıyor. Maden suyu zararlı değil mi ya ben nedense korkuyorum ondan. Tuz falan var ya zaten normalden fazla tuz tüketiyorum
"Bu pipetlerde hep pislik birikiyor" diye yeni
bir obsesyon edineyim sonra mis gibi delireyim. Dün bir kıvırcık yıkamışım. Kıvırcık dünyaya geldiğine geleceğine pişman oldu

Ben de üniversitede başladım. Yalnız doktorun teşhis ibretlikmiş

Burda olsan yapardım sana ben kimseden bir şey beklemeyen biriydim ama bu zamanlarda insan bazen özel hissetmek istiyor.hastayken daha fazla ilgi istiyor Allah yardımcınız olsun tez şifa versin
Sağol canım Allah razı olsun senden Rabbim sağlıkla kavuştursun evladına
Böyle hastalık zamanlarında isteniyor işte kolumuzu kıpırtadacak hal yok bir de oğlan varya mecbur kalkıp yapıcam şimdi analık bunu gerektırır
Yatmak oturmak kalkmak eziyet bacım artık bize ne yapsam olmuyor rahat edemıorum dün akşm bir de sancılarım sıklaştı 4 dak bire düştü korktuk ama sonra geçti dedim daha kıyafetleri yıkamadım beşiği kurmadık

Annelerin hakkı ödenmez derler ya sonrasında bize bakmasalar bile 9 ay çektikleri yetiyormuş gerçekten ama ben bazen suçluyorum onun annesi böle benimki niye yapmıo falan diye ama sonra diyorum hayır yapmak zorunda değil sen yaparsın diye yola devam ediyorum herkes kendı durduğu yerden haklı galiba en doğrusunu da Rabbim bilio

İyiyim kuzum sadece baş ağrım var siz neler yaptiniz
Çok şükür kuzum
Atlattn demi

3 kilo değil önemli olanda.. Ciğerleri felan tam gelişsin bulutum

Kıyamam sana keşke yakn olsk
Ayy tarhana hç sevmem

Celik pipet alırsın 2li satılıyor ve yaninda temizleyicisi de var beybisi, en kotu ihtimal kullan at al, her gun değiştir.
Ay sorma, ee yani sonuç ne, yok, ilac kullancan öyle atiyo işte. Gene gittim yillar sonra gene hizli atiyo baska bsy yok ama hızlı

Yok ya yine içemem. Şişkinlikten hiç çekmiyor canım. Normalde su içmeyi çok severim ama inat gibi olmuyor

Hızlıysa neyse, başka bir şey değil diye şükret diyorlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…