Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok dün izin verdi patron tüm okula iki gündür evdeyiz yarın iş başı ama adamda haklı devlet izin vermeyince o niye versin iyiyim ama ya iki gün baya iyi geldi
Topluca bir düşünüp makul yol bulmaları lazım ya. İki günde olacak iş değil ki. İnsan düz gripte bile rapor alıp dinlenmeye ihtiyaç duyuyor bağışıklık sisteminin toparlanması için

Bugn kendimi cok mutsuz hissediorm
Yarın iş var diye mi
Topluca bir düşünüp makul yol bulmaları lazım ya. İki günde olacak iş değil ki. İnsan düz gripte bile rapor alıp dinlenmeye ihtiyaç duyuyor bağışıklık sisteminin toparlanması için
Öyle tabi canım ama İZBAN da bile herkes hasta giderken öksüren hapşıran çok sadece bizim okulda diil

Yok ya yine içemem. Şişkinlikten hiç çekmiyor canım. Normalde su içmeyi çok severim ama inat gibi olmuyor

Hızlıysa neyse, başka bir şey değil diye şükret diyorlar herhalde
Sen bilin bak bu taktigi ve ise yaradığını unutma ama heee
Evet çok sukur bsy cikmadi, ama aciklama da yok, hizli atiyo ağzımdan cikcak carpinti yapıyor dye gidiyorm hizli atiyo diye sonuç cikyo, şundan bundan olablr gibi yorum yapmıyolar. Neyse idare ediyoz artk napalm

Helloooo
Napıyosunuz bebeyimsular
Ben bişeyler duydum bilgisi olan var mı?
Cerrahpaşada falan beleş aşılama yapıyolarmış 2 kere yaptırınca rapor veriyolarmış tüp bebe de yapıyolarmış falan filan. 3 yıllık evli olmak gerekiyormuş. Acaba onu mu denesem biiii.
Çünkü yılbaşından sonraki aylarda düşünüyoruz zaten tüp bebeyi. Boş boş beklicem diye söz verdim kendime ama duramıyorum glb ahhahhsh

Eğer öyleyse denemekte fayda var

Sen iyi misin bacım ya ne oldu
Bugn içimde yersiz bi sıkıntı var
Herif geldi die sanırım düzenim bozuldu neyseki gitti

Bedava aşılamayı bilmiorm ama 2 yada 3 aşılama yapılınva rapor çıkıyor evet.. Sonra rapor geçen bir tüp bebek merkezinde uaptırıosn
Her merkez kabul etmior cukom

Paresilaaa Ses ver. İyileşti mi eşin? Bir sıkıntı yok değil mi?
Tadım tuzum yok neal
Eşim iyileşti tat ve koku alıyor
Cuma günü anneannem vefat etti. Dün cenazeye gittik Balıkesire günü birlik
Bugün eşim ile etten puften sebepten tartıştık doğru düzgün konuşmuyoruz içim şişti şişti

Ücretsiz mi bilmiyorum ama devlet hastanelerinde belirli sayıda aşılama sonrası başarılı sonuç alınamazsa rapor çıkıyormuş. Onu da anlaşmalı özellerde kullanabiliyorsun. Heyete meyete giriliyormuş galiba. Biz vakit kaybetmemek için direkt özele geçtik ama dediğin gibi sen zaten vakit biçtin, deneyebilirsiniz aslında o zamana kadar
Ah parem başınız sağ olsun. Üst üste neler yaşadınız, yaşıyorsunuz. İyice yıprandı sinirleriniz. O yüzden böyle oluyordur ama kırmayın birbirinizi

Sağol canım. Yaklaşık 4 senedir birlikteyiz ilk defa oluyor. Evet karşılıklı kırdık Ama bugünü hayatım boyunca unutmayacağım... Çok fazla kırdı..

Ne istiyon adamdan ya zaten uzakta sarıl hasret gider

Başın sağolsun kuzum ya Rabbim mekanını cennet eylesin nur içinde yatsın
Enişte beye de çok geçmiş olsun üzmesin seni

Sağol canım. Yaklaşık 4 senedir birlikteyiz ilk defa oluyor. Evet karşılıklı kırdık Ama bugünü hayatım boyunca unutmayacağım... Çok fazla kırdı..
Yüzüne söyle canım ya. Böyle içinde kalırsa en ufak bir şeyde bile aklına gelir, huzursuz eder seni. Şimdi hala tazeyken değil tabii ama biraz zaman geçince söyle kırıldığını. Zaten neleri sineye çekiyorsun, bir de bunu çekme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…