- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #208.441
Topluca bir düşünüp makul yol bulmaları lazım ya. İki günde olacak iş değil ki. İnsan düz gripte bile rapor alıp dinlenmeye ihtiyaç duyuyor bağışıklık sisteminin toparlanması içinYok dün izin verdi patron tüm okula iki gündür evdeyiz yarın iş başı ama adamda haklı devlet izin vermeyince o niye versin iyiyim ama ya iki gün baya iyi geldi
Yarın iş var diye miBugn kendimi cok mutsuz hissediorm
Öyle tabi canım ama İZBAN da bile herkes hasta giderken öksüren hapşıran çok sadece bizim okulda diilTopluca bir düşünüp makul yol bulmaları lazım ya. İki günde olacak iş değil ki. İnsan düz gripte bile rapor alıp dinlenmeye ihtiyaç duyuyor bağışıklık sisteminin toparlanması için
Sen bilin bak bu taktigi ve ise yaradığını unutma ama heeeYok ya yine içemem. Şişkinlikten hiç çekmiyor canım. Normalde su içmeyi çok severim ama inat gibi olmuyor
Hızlıysa neyse, başka bir şey değil diye şükret diyorlar herhalde
Sebebini bilmiormYarın iş var diye mi
Öyle tabi canım ama İZBAN da bile herkes hasta giderken öksüren hapşıran çok sadece bizim okulda diil
Keşke keşkeÇok şükür kuzum
Atlattn demi
3 kilo değil önemli olanda.. Ciğerleri felan tam gelişsin bulutum
Kıyamam sana keşke yakn olsk
Ayy tarhana hç sevmem
Sebebini bilmiorm
Siz nasıl oldunuz kuzumKeşke keşketarhanayı çok severiz biz sıcak iyi de geldi
Oğlandan bize geçti bacım adamla ikimiz kırılıyoruz
Siz nasıl oldunuz kuzum
Sen iyi misin bacım ya ne olduSebebini bilmiorm
Çok çok geçmiş olsun kuzum ben iyiyim ya çok sukurOğlandan bize geçti bacım adamla ikimiz kırılıyoruzoğlan ilacını içio o bizden daha çabuk atlatıo gibi sen nasılsın bacım
Eğer öyleyse denemekte fayda varHelloooo
Napıyosunuz bebeyimsular
Ben bişeyler duydum bilgisi olan var mı?
Cerrahpaşada falan beleş aşılama yapıyolarmış 2 kere yaptırınca rapor veriyolarmış tüp bebe de yapıyolarmış falan filan. 3 yıllık evli olmak gerekiyormuş. Acaba onu mu denesem biiii.
Çünkü yılbaşından sonraki aylarda düşünüyoruz zaten tüp bebeyi. Boş boş beklicem diye söz verdim kendime ama duramıyorum glb ahhahhsh
Bugn içimde yersiz bi sıkıntı varSen iyi misin bacım ya ne oldu
Bedava aşılamayı bilmiorm ama 2 yada 3 aşılama yapılınva rapor çıkıyor evet.. Sonra rapor geçen bir tüp bebek merkezinde uaptırıosnHelloooo
Napıyosunuz bebeyimsular
Cerrahpaşada falan beleş aşılama yapıyolarmış 2 kere yaptırınca rapor veriyolarmış tüp bebe de yapıyolarmış falan filan. 3 yıllık evli olmak gerekiyormuş. Acaba onu mu denesem biiii.
Çünkü yılbaşından sonraki aylarda düşünüyoruz zaten tüp bebeyi. Boş boş beklicem diye söz verdim kendime ama duramıyorum glb ahhahhsh
Tadım tuzum yok nealParesilaaa Ses ver. İyileşti mi eşin? Bir sıkıntı yok değil mi?
Başınız sagolsun paremTadım tuzum yok neal
Eşim iyileşti tat ve koku alıyor
Cuma günü anneannem vefat etti. Dün cenazeye gittik Balıkesire günü birlik
Bugün eşim ile etten puften sebepten tartıştık doğru düzgün konuşmuyoruz içim şişti şişti
Sağol canımın içiBaşınız sagolsun parem
Ücretsiz mi bilmiyorum ama devlet hastanelerinde belirli sayıda aşılama sonrası başarılı sonuç alınamazsa rapor çıkıyormuş. Onu da anlaşmalı özellerde kullanabiliyorsun. Heyete meyete giriliyormuş galiba. Biz vakit kaybetmemek için direkt özele geçtik ama dediğin gibi sen zaten vakit biçtin, deneyebilirsiniz aslında o zamana kadarHelloooo
Napıyosunuz bebeyimsular
Ah parem başınız sağ olsun. Üst üste neler yaşadınız, yaşıyorsunuz. İyice yıprandı sinirleriniz. O yüzden böyle oluyordur ama kırmayın birbiriniziTadım tuzum yok neal
Bugün eşim ile etten puften sebepten tartıştık doğru düzgün konuşmuyoruz içim şişti şişti
Sağol canım. Yaklaşık 4 senedir birlikteyiz ilk defa oluyor. Evet karşılıklı kırdık Ama bugünü hayatım boyunca unutmayacağım... Çok fazla kırdı..Ücretsiz mi bilmiyorum ama devlet hastanelerinde belirli sayıda aşılama sonrası başarılı sonuç alınamazsa rapor çıkıyormuş. Onu da anlaşmalı özellerde kullanabiliyorsun. Heyete meyete giriliyormuş galiba. Biz vakit kaybetmemek için direkt özele geçtik ama dediğin gibi sen zaten vakit biçtin, deneyebilirsiniz aslında o zamana kadar
Ah parem başınız sağ olsun. Üst üste neler yaşadınız, yaşıyorsunuz. İyice yıprandı sinirleriniz. O yüzden böyle oluyordur ama kırmayın birbirinizi
Ne istiyon adamdan ya zaten uzakta sarıl hasret giderBugn içimde yersiz bi sıkıntı var
Herif geldi die sanırım düzenim bozuldu neyseki gitti
Bedava aşılamayı bilmiorm ama 2 yada 3 aşılama yapılınva rapor çıkıyor evet.. Sonra rapor geçen bir tüp bebek merkezinde uaptırıosn
Her merkez kabul etmior cukom
Başın sağolsun kuzum yaTadım tuzum yok neal
Yüzüne söyle canım ya. Böyle içinde kalırsa en ufak bir şeyde bile aklına gelir, huzursuz eder seni. Şimdi hala tazeyken değil tabii ama biraz zaman geçince söyle kırıldığını. Zaten neleri sineye çekiyorsun, bir de bunu çekmeSağol canım. Yaklaşık 4 senedir birlikteyiz ilk defa oluyor. Evet karşılıklı kırdık Ama bugünü hayatım boyunca unutmayacağım... Çok fazla kırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?