Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başınız sağolsun kuzumm

Başın sağolsun kuzum ya Rabbim mekanını cennet eylesin nur içinde yatsın
Enişte beye de çok geçmiş olsun üzmesin seni
Çok sağol canım amin inşallah
Bugün ki olayı hayatım boyunca unutmayacağım...
Söyledim emin ol.. kendisine de çok teşekkür ettim. Hala boşuna geriliyorsun boşuna kasiliyorsun diyor ama hazırladığım hicbirseyi yememesini biliyor. Hatasını da asla ama asla kabul etmiyor...
Başınız sağolsun kuzumm
Çok sağol canım

Söyledim emin ol.. kendisine de çok teşekkür ettim. Hala boşuna geriliyorsun boşuna kasiliyorsun diyor ama hazırladığım hicbirseyi yememesini biliyor. Hatasını da asla ama asla kabul etmiyor...
Bizdeki hassasiyet ve ince düşünce bunlarda yok ya. Ben kendisinin hatasını anlamasını çok bekledim. Günlerce konuşmadığımız oluyordu. Baktım olmuyor, artık açık açık söylüyorum. "Böyle yaptığın için şöyle şöyle hissettim. Haklı olduğun taraflar var evet ama şurada haksızdın. Özür bekliyorum" diye. Böyle de tam olmasa da biraz daha anlıyor en azından

Yemeğe küsmek de en nefret ettiğim. Bunun yüzünden ayrıca da bin defa tartışmışızdır. Çok çocukça değil mi? Anlamıyorlar ilginç. Benimle bir derdin varsa otur benimle çöz, nimetten ne istiyorsun :/ Ben bir tek benimki olgunlaşmayı ilkokul seviyesinde bırakmış sanıyordum

Açık açık söyledim yahu yine de ben büyütüyorum oluyor. Özür dilemesi gerektiğini de ama ona göre ben büyüttüğüm için özür dilemiyor. Bunu dahi anlamadığı için konuşmasam herhalde dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış olayına döner. Valla sinirle yaptıklarımı çöpe atacaktım dedim nimetin suçu ne.. buzdolabına koydum ama sıcak yenmesi gereken kuymak kim bilir ne hale geldi anladığım tüm erkekler bu şekilde. Ama yanı yemek yemeyeni de ilk defa gördüm. Aç oturdu ya. Ama demledigim çayı içti çok sinirliyim hala. Sinirimi atamadım.

Sinirden güldüm okurken. Birebir yaşadığım şeyler. Gerçi benimki boğazına fazla düşkün olduğu için dönüp dolaşıp gelip bir şekilde yiyor. Eskiye nazaran bu yemeğe küsme olayları azaldı ama aynı konuşmayı ilk kez yapıyormuş gibi kaç kere tekrarladığımı bilmiyorum "Bu yaptığın doğru değil. Yemeğin, sofranın bizim tartışmalarımızla bir alakası yok. Yemeğini otur ye, sorunumuzu ayrıca konuşalım" diye. Bunu ilk zamanlar sinir krizi geçirerek falan yapıyordum. Sonra baktım fayda etmiyor, kendimi paraladığımla kalıyorum. Ermiş gibi sakin sakin, ilk defa söylüyormuş gibi anlatmaya başladım. Böyle olunca az da olsa işe yarıyor gibi ama ömür törpüsü tabii o sakin kalma çabası

Iyiyiz askos sen iyi olunca daha iyi olacagiz
İyi olacağım canım mecbur
Valla yaşarken nefes alamadığımi hissettim..ama şu an evet bende sinirden gülüyorum... Yalnız değilmişim demek ki o kadar çok şey içime attım ki artık sakin kalamiyorum en ufak şeyde bağırmaya başlıyorum. Yaptığım işleri sert yapıyorum.. belkide ilk büyük tartışma diye bilmiyorum ama sakın olamıyorum

İşte o öyle kartopu gibi büyüye büyüye iyice içinden çıkılmaz bir hale geliyor maalesef. Üstelik sen yıprandığınla kalıyorsun. Karşındaki üzerinde etkisi sıfır. Çok sinir bozucu ama böyle. O yüzden çok zor da olsa sen sakin kalmaya çalış. Diğer türlü haklıyken haksız konumuna düşüyorsun bir de. Bir kat da onun öfkesi ekleniyor. Zaten mesele haklılık haksızlık da değil de oraya geliyor bir şekilde

Başınız saolsn parem

Sende peygamber sabrı var der susarım

Ne istiyon adamdan ya zaten uzakta sarıl hasret gider
Cezalı...

Yok maden suyu baya faydalı magnezyum var içinde kemik ağrılarına birebir.hafta iki falan içiyorum.gaz da çıkartıyor.tuz ödem yapar dikkat et
Amin canısı çok sağol cümlemizden Allah razı olsun sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza 4 dakikada bir olması baya korkutmuştur geçmesine sevindim ama kendine çok dikkat et sizin kız belliki fazla durmak istemiyor.biraz daha durur inşallah ne kadar dikkat et desemde dediğin gibi çocuğun var oturup dinlemiyorsundur bir süre annen ya da kv gelse yanında dursa iyi olur gündüz dursalar bile rahatlatır seni ?
Çok şükür kuzum
Atlattn demi

3 kilo değil önemli olanda.. Ciğerleri felan tam gelişsin bulutum

Kıyamam sana keşke yakn olsk
Ayy tarhana hç sevmem
2500üstü genelde ciğerleri gelişmiş oluyor diye duydum belkide sallamacadır..dediğin gibi inşallah ciğerleri tam gelişir de dünyaya gelir Bugün mutsuzluk günüydü herhalde benimde keyfim yoktu dışarı çıkıp hava aldık da iyi geldi

Başınız sağolsun parecim mekanı cennet olsun Enişte anlaşılan özür dilemeyi sevmeyen biri.git biraz çimdikle saçını yol kendine gelsin.kalp kırılıyor ama gelip gönül alınmıyor çok sinir bozucu

Kvdem gelmez bacım anam var diye ben annemle aynı şehirdeyim ya zaten büyük oğlunun bebeleri var onlara bakıo kıymetlilerine bizi napsın biz ikinci ligdeyiz onun gözünde
O gün konuştuk doğumda bir gün falan kalacakmış korona varmış çok komik yalan bebeler var orda ya onları bırakamaz anaları çalışıo
Bende dedim eşim izin alacak zaten 2 hafta o bakar bize dedim zaten böle zamanlarda kımsesiz gibi oluruz biz alışığız
Annem de yakınız diye bazen yardım eder gider kalmaz bacım öle içten kımse yok yanı

Bugün aspiratörü kullanıyorum.
Bugün tıkanıklığı çok rahatsız ediyor nefes alamıyor. Mecbur kullanıyorsun. Bugün üç saat uyumadı. Burnunu temizleyince uyudu mesela. Miden de bulansa yapcak bisey yok :)

Sallamaca bulutum 38de tam gelişiyor ciğer.. O yüzden erken doğm riski olanlar meseka 35 - 36 haftada olanların bebesi kiloluda olsa ciğer geliştirici vuruolar
Aman aman Allah korusun hiç bnlark konuşupta çekmielim.. Vaktinde gelsn minnoş..
Ayy senin neyn vardı?
Benm evde düzenim var.. Bozulunca moral çöküyor bide geçen hafta işe başladm haftanın yorgunluğu uykusuzlk
Cumartesi sıkı temizlik yaptm belim ağırıo
Pazarda herif hadi dışarı ckalm dio
Şöyle saate baktm saat akşam üstü 5
Kendi zaten 8de gidecek.. Bebeye bakta duş alaym derken ckmaya vakit yok
Zaten o cezalı cıkmazdm da

Büyük oğlanlar hep kıymetli
Bizde büyik oğlanın bebesi yok cnkü evli değil ama yinede kendi bebek gibi

Günaydın bacım
O değilde oğullarını kendılerine düşman ettiler ki çok saygılı bir adamdır hep anne baba deyince akan sular dururdu baktı gördü zamanla artık o da anladı yani bir de araba mevzu var şimdi ortada iyice kızdırdılar büyük oğlana gelince çok bize gelince yok aptal yerine koyuyolar

keşke benmkide düşman olsa

keşke benmkide düşman olsa
Ay baluşşşş güldürdün beni ha ama taktik şu ben hiç sizinkiler böle yaptı şöle yapyı demedim hep uzaktan seyrettim ağız dalaşına da girmesim onlarla sustum ve izledim ben sanki her hatalarında hiç bişey yapmamışlar gibi davrandım ben tepkisi kalınca artık adam dayanamadı ve patladı onlara hatta ben hala yapma annen babandır dedim Bu taktık işe yaradı bizde

valla ne taktikler değiştirdimde olmadı
en son temmuzdan bu yana tripliyim... akıllanıyor gibi
yinede güvenmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…